ליברפול 2026/27: איראולה על הקווים, ברקולה שורף אגפים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,501
    לייקים שהתקבלו:
    9,051
    אלונסו זה מדכא כי זאת הבחירה הכי הגיונית לאוהד הממוצע, ככה פשוט. מאמן צעיר, שלקח קבוצה מתחתית הבונדסליגה לאליפות, גביע מקומי, וגמר אירופי תוך שלוש שנים. תוסיף לזה את המוניטין שלו כשחקן שבוודאי תורם להשפעה שלו על שחקנים, ותוסיף לזה גם את ההיסטוריה שלו בליברפול, וזה נראה בול בפוני.

    אבל אני כן מסכים שהאישיו המרכזי הוא שסלוט לא יהיה פה החל מעוד שבוע. כמובן שהדבר הזה היה צריך לקרות לכל המאוחר בינואר-פברואר אבל במצב הנוכחי שהוא לא יפוטר עד המשחק האחרון - זה צריך לקרות מיד אחרי.

    מי יגיע זה כמובן מאוד מעניין אבל קודם כל לא הוא. זאת עונה שאני אזכור כל החיים ולא מהסיבות הנכונות. אני אוהד ליברפול 25 שנה שתמיד מוצא איפה לראות משחקי הכנה בכל מקום כולל גסטהאוסים נידחים בכפרים בהודו, ומצאתי את עצמי העונה לראשונה בחיים בוחר באופן מודע לא לצפות במשחקים כי יש לי דברים יותר טובים לעשות, זה בלתי נתפס מבחינתי. לא ראיתי רבע גמר צ׳מפיונס מול פריז כי ידעתי שאין לי למה. זה חוסר אמונה ואדישות שלא היו לי גם בתקופות הגרועות של בניטז/רוג׳רס/הודג׳סון. זה שפל חדש.

    הפוסט של סלאח על הסטנדרטים צריך מאוד להדאיג את כל מי שאכפת לו מהמועדון. כפרה על המצרי שמוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה כבר משלב מאוד מוקדם העונה ואנשים חשבו שהוא אנוכי. ומה המציאות? הנה, הוא כבר בכל מקרה עוזב ועדיין לוקח את הריסק לדבר בתקשורת ככה. רק הערכה כלפיו ומקווה שהוא יפתח שבוע הבא ויקבל את הפרידה שמגיעה לו.
     
    Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. cheddar מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏22/10/14
    הודעות:
    10,329
    לייקים שהתקבלו:
    1,466
    מקום בצ'מפיונס זה אף פעם לא כישלון ענק, לטייל במקום 17 כמו ספרס זה כישלון
     
  3. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,894
    לייקים שהתקבלו:
    23,205
    יש הבדל בסגל, בציפיות...
    וזה הרבה, הרבה יותר מרק החרא תוצאות (זה מקום בצ'מפיונס, אם יהיה, כי יש 5 נציגות ואנחנו עם הכי מעט נקודות שמסיימות במקום לאלופות מזה משהו כמו 20 שנה נדמה לי).

    ורק לשם חידוד - טוטנהאם ירדו ב-28 נקודות מעונה לעונה בשביל להיות מקום 17.
    אנחנו עם ירידה של 25 (אם ננצח במחזור האחרון אז 22) נקודות מהעונה הקודמת.
    זאת אחושרמוטה קריסה בסדר גודל דומה מבחינת התוצאות.
     
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Esomech Member

    הצטרף ב:
    ‏31/10/14
    הודעות:
    2,779
    לייקים שהתקבלו:
    2,509
    מין:
    זכר
    אכן צובט בלב לראות את אלונסו רשמית בצ׳לסי.
    במיוחד בגלל ההיסטוריה שלנו איתו, חשבתי שיאמן אותנו באיזה שלב. עכשיו נסגר הגולל וזה קצת צובט.

    האישו המרכזי הוא אכן עצם ההישארות של סלוט הראש ביצה הזורק זין המנותק הזה.
    ועכשיו הדיווחים בהולנד על ההצטרפות ככל הנראה של אחד העוזרי מאמן שלו בפיינורד אלינו. נועצת את הסכין עמוק יותר.
    מה החבורת טיפשים האלה רואה במאמן ש90 אחוז מהקבוצה נגדו, בנוסף ללא מעט שחקני עבר ששיחקו תחתיו בעונה שעבר . 95 אחוז מהקהל נגדו. 50 אחוז מהזמן בכלל בהולנד, ואין אימונים כאילו השחקנים נמצאים בחוג במתנס.
    באיזה עולם החסר מושג הזה שאפילו לא יודע לקחת אחריות על מה שקורה אמור פתאום להפיק לקחים ולייצר פה קבוצה שוב.

    איזה משפט בדיחה זה להגיד גם ״אנשים לא מבינים כמה חלון העברות יכול לשנות קבוצה״. שפעם היה פה מאמן כמו קלופ שהיה אומר ״אני מאמין בלאמן שחקנים״

    מתעב אותו, מתעב את יוז ואדווארדס שמשאירים אותו בתפקיד משיקולים לא מקצועיים.
     
    Ori8, Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. Scouser Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/16
    הודעות:
    6,148
    לייקים שהתקבלו:
    5,782
    יש שפל כמו לקוות שלידס תיקח נקודות לברייטון כדי שהם לא יוכלו לעקוף אותנו?
     
  6. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    5,104
    לייקים שהתקבלו:
    2,895
    ברור. לקוות שברייטון כן תיקח נקודות ואנחנו נפסיד ולא תהיה ליגת אלופות פשוט כי מגיע למקבלי ההחלטות במועדון הזה לקבל צינור עמוק עמוק לתחת.

    מי ישמע איזו קטסטרופה (עבורנו) תהיה עונה בלי צ'מפיונס.
    אז לא נזכה לעוף נגד פסז בשמינית? אוי לא.
     
  7. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    5,104
    לייקים שהתקבלו:
    2,895
    הייתה לי הרגשה שזה מה שקרה ועכשיו קראתי על זה קצת בטלגרף.

    FSG ניסו לשבת עם נציגים של אלונסו אחרי שקלופ הודיע להם שהוא עוזב ומאוד מאוד רצו אותו והוא בגדול שם עליהם זין ואמר שהוא נשאר בגרמניה עוד עונה כדי לחכות לריאל. עושה רושם ששם הוא נשרף אצלנו.
    אם מישהו רואה את ליברפול בתור מועדון גדול, הוא אמור על פניו לכל הפחות לא לפסול את החשיבה הזו.
    די מובן למה הם לא רוצים לרוץ אליו כרגע אחרי שפוטר משם.

    מצד אחד מוטב לשים את האגו בצד במקרים כאלה ומצד שני? אני יכול להבין. ליברפול עובדת ככה הרבה שנים.
    אנחנו באמת אף פעם לא חוזרים אחורה ומחזירים את אלו שעזבו למרות שאוהדים התחננו. לא קוטיניו, לא סוארז כשברצלונה זרקה אותו והייתה קריאה מהאוהדים ולא אחרים.

    השאלה היא למה מחליטים להמשיך איתו לעוד עונה.
    ההזייה הגדולה ביותר שלי כאוהד. בלי ספק.
     
    Esomech ו-cheddar אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,894
    לייקים שהתקבלו:
    23,205
    או שזה זיון מח.
    הרי ידוע שאלונסו דרש סעיף שחרור במיוחד לליברפול בחוזה שלו בלברקוזן.
    זאת עובדה.
    נציגים של FSG רצו לשבת עם אלונסו? אבל מי שמינה אצלנו את סלוט זה יוז, לא FSG.
    כתב של הטלגרף (לא כזה שמסקר את המועדון בד"כ) אומר שפעם הוא אמר לנו שהוא מעדיף לנצל הזדמנות ללכת לריאל ובגלל זה הוא שרוף. לא שהוא שם עלינו זין אלא שהוא מעדיף לא להגיע לליברפול בנקודת הזמן ההיא.
    נכון? לא נכון? מי יודע.

    אם כבר לי נראה הרבה יותר הגיוני שאלונסו לא אופציה עבורנו כי רוצה שליטה גדולה יותר ממה שאצלנו מוכנים לתת.

    אבל השורה התחתונה היא שהוא לא אופציה כי אנחנו פשוט לא מחפשים מאמן.
    זה מה שאי אפשר להבין, לא זה שרוצים או לא רוצים ספיציפית את אלונסו (שאולי יש סיבות לגיטימיות לחשוב שהוא לא האופציה הכי טובה, הוא אולי המאמן הצעיר הכי מבטיח שיש אבל הוא לא הגביע הקדוש כמו שקלופ היה).
     
  9. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    5,104
    לייקים שהתקבלו:
    2,895
    אתה בוחר להאמין לנראטיב שמציג את FSG באור השלילי ביותר, בנוהל. זורק השערות שלך על שליטה וכו׳. די נו. אם לא היה לנו מאמן והיו רוצים את אלונסו סוגרים אותו בעשר דקות.

    אני מבין אותך כמובן ואת הראיה הזו, אבל אפשר להסתכל על הסיטואציה גם מזוית אחרת, דווקא על סמך פעולות עבר של המועדון.

    כתבתי ״שם זין״ אז אתה כותב ״רצה לחכות לריאל בנקודת הזמן הזו״. כן, זה לשים זין או במילים אחרות להגיד: אתם אחלה, אבל יש מועדון אחר שאני מעדיף.
    אז הגיוני שהוא נשרף והגיוני שלא נפנה אליו גם אם סלוט ילך.

    ברור לך שלא תרצה לצאת עם מישהי שתגיד לך ״אני מעדיפה את איציק אבל אם הוא יזרוק אותי אני שלך״.
    אז זה ביזנס ורגשות בצד וידה ידה אבל אם זה אכן מה שקרה, והגיוני מאוד שזה מה שקרה - אני שלם עם זה שהוא לא אצלנו ואאחל לו את כל הרע בעולם שם.
     
  10. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,894
    לייקים שהתקבלו:
    23,205
    עובדה 1 - לאלונסו היה סעיף שחרור ספיציפית לליברפול בחוזה שלו.
    להגיד שהוא לא רצה ולא חשב להגיע לליברפול זה לא מחובר למציאות.
    אין כמעט אף אחד, בטח לא מישהו אמין, שטוען שפנינו אליו בזמנו והוא סירב בכלל להיפגש. הרי ברור שליברפול זה חד משמעית אחד מהמועדונים שהוא הכי רוצה לעבוד בהם. גם עכשיו כל הדיווחים הם שהוא חיכה לשמוע מאיתנו.
    בכלל לא בטוח שרצינו אותו גם בזמנו (יכול להיות שמהרגע הראשון הבינו שזאת לא אופציה).

    עובדה 2 - כשמינו את סלוט חזרו וסיפרו שהתפקיד שלו זה מאמן ראשי ולא מנג'ר (כנהוג באנגליה). מהצד השני, יש הרבה תדרוכים בימים האחרונים בתקשורת על זה שאלונסו יהיה "מנג'ר" בצ'לסי במקום "מאמן ראשי" (מה שהיה שם עד היום) וזה היה פקטור שהיה חשוב לו בשביל יותר שליטה.

    אלה עובדות, חד משמעיות, שלכל הפחות מערערות את התיזה שלך.

    להעדיף את ריאל, אם העדיף, זה לא לשים זין, צר לי.
    הוא לא היה חייב לנו כלום.
    אגב, עד כמה שזכור לי בזמנו הוא לא העדיף את ריאל אלא העדיף לא לעזוב את לברקוזן. ברור שאנחנו לא יכולנו לחכות אז ירדנו מהפרק.

    אני גם לא רואה פה שום בסיס להשוואה לקוטיניו\סוארז שהמועדון לא החזיר. הם היו הרבה הרבה הרבה מעבר לשיא כשחקנים זה לא כמו מאמן שברגע שהוא מזדקן קצת הוא כבר לא רלוונטי לרמות הגבוהות.

    אתה כל כך ממהר להאשים אותי בנראטיב מסוים שאתה בכלל מפספס את הפואנטה שלי - הביקורת שלי היא בכלל על יוז\אדווארדס ולא FSG.
    אני לא חושב שמעניין את FSG אם אלונסו יהיה המאמן או מישהו אחר. הם מינו את אדווארדס לנהל את זה, וזהו. מי שלא רוצה לתת שליטה רבה יותר למאמן זה אדווארדס\יוז.
    מי שלא רוצה את אלונסו זה אדווארדס\יוז.
    מי שלא מפטר את סלוט זה יוז\אווארדס (פה אני שם כוכבית קטנה כי כמו שכתבתי לא מזמן אני לא אתפלא אם המצב הדפוק של החוזים של שלושתם מסנדל את המערכת וזה על FSG).

    תחשוב שניה מה יותר הגיוני - שלא רוצים בכלל להחליף את סלוט\לא חושבים שאלונסו הוא האופציה הכי מתאימה גם אם כן מחליפים, או שלפני כמה שנים הוא אמר שהוא מעדיף את ריאל אז אנחנו נישאר עם המאמן הכי גרוע בליגה במקום להביא את המאמן הכי טוב בשוק?
     
  11. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    48,918
    לייקים שהתקבלו:
    8,100
    לא הבנתי איך זה הגיוני ובכלל איך התנהלות כזאת מביכה של פסילת מאמן איכותי, עם קבלות, גיל טוב והיסטוריה נהדרת במועדון שלך גם כשחקן(זה בונוס= חיבור לקהל) מולבנת?

    גם התיאוריה של אורן וגם התיאוריה שלך מוציאה את fsg עלובים, בטח כשהברירת מחדל שלהם זה השארות עם מאמן עלוב שכבר מבין שהמוח שלו על הגריל חצי שנה.
     
  12. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,894
    לייקים שהתקבלו:
    23,205
    ג'ויס מעדכן שאינטר רוצים את ג'ונס ושאנחנו רוצים 35 מיליון פאונד עבורו.
    אני שונא את המועדון הזה וכל מקבלי ההחלטות, פשוט להעיף אותם על טיל.

    גם מעדכן שאנחנו שוקלים את דאמפריז שיש לו סעיף שחרור של 22 מיליון.
    אני מקווה שזה חרטא כי הם לא יביאו שחקן בינוני בן 30, אבל לא יפתיע אותי כלום כבר במועדון המטומטם הזה. אולי עוד איזה הולנדי בשביל שלא כולם ישנאו את סלוט בחדר הלבשה.

    יש גם דיווחים שסוונזי רוצים את ניוני והוא נואש לעזוב כי רוצה לשחק.
    אפשר להבין אותו, אין לאף שחקן צעיר מבטיח מה לחפש במועדון הזה.
     
    Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. Esomech Member

    הצטרף ב:
    ‏31/10/14
    הודעות:
    2,779
    לייקים שהתקבלו:
    2,509
    מין:
    זכר
    לפ גויס, אנחנו שוקלים את האופציה של דמפריז מאינטר, שיש לו סעיף שחרור של 22 מיליון.

    פאק מי. עוד הולנדי, מגן בן 30, שחקן קו התקפי, שבשיאו היה מגן קו קלאסי. ואז יגיע לפה (רכש שנועד להיכשל בפני עצמו) ואז הגאון ישחק איתו אינברטד.

    בדרך כלל לא מפריע לי אינפלציה של שחקנים מאותה מדינה. אבל עכשיו עם סלוט. זה מפריע לי וגורם לי לסלוד מכל שחקן הולנדי שנביא.
    אפילו שמתוך כל ה4 הנוכחיים, 3 תמכו בסאלח. כולל גאקפו.

    אין אבל מה כבר לבקר אותו, זה האלה שמעליו, אך ורק האלה שמעליו. כל יום שעובר והוא עדיין פה זה הזייה מבחינתי.
    בטח ובטח בהתחשב בכמות של השחקנים שתמכו בסאלח בפוסט שלו. (קרקז,סובו, גונס, פרימפונג, וירץ, אנדו, אקיטיקה, רוברטסון, קונאטה, גראבנברח, ,גאקפו, אליוט, באייטציץ, ראמזי ולאוני).
     
    Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,501
    לייקים שהתקבלו:
    9,051
    החתמה של דאמפריז מבחינתי זה קו אדום. לא כי הוא שחקן רע או משהו, בכלל לא. פשוט מוכרים לי כבר 15 שנה שלא מאריכים חוזים לשחקנים חשובים מעל גיל 30, ואז כשכן עושים את זה אז כל הכתבות מסביב בוחנות את השחקן ב7 עיניים, ואז בסוף גם מקצרים להם את החוזה אם הם חלילה מדברים על הסטנדרטים במועדון.

    ואז באים ומחתימים לי שחקן בן 30? על עמדה שגם ככה יש בה כרגע 2 שחקנים מבטיחים + ג׳ו גומז? מה זאת הבדיחה הזאת?
    ואם זה המצב למה לא משאירים את אנדי אולי לעוד עונה או שתיים? ולמה דוחפים את אליסון החוצה?

    או שלא בונים על בראדלי ופרימפונג לעמדה הזאת, ואז תחתימו מגן ימני בגיל ראוי שיכול להיות שחקן הרכב לשנים הקרובות. או שכן בונים עליהם ואז למה לעזאזל מוציאים 20 מיליון פאונד + חוזה כנראה שמן על מגן נוסף שבכלל לא ברור שהוא טוב מהם?

    גם מכירה של ג׳ונס תהיה בושה וחרפה. זה באמת בדרך להיות קיץ שאנחנו לא נצליח להתאושש ממנו. ביזיון עצום וזה עצוב מאוד. מרגיש שבקצה המנהרה עומדת קריסה טוטאלית וחזרות לימים גרועים מאוד.

    שיהיה לנו בהצלחה.
     
    Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,894
    לייקים שהתקבלו:
    23,205
    עוד דיווחים שיש מועדון אנגלי שמאוד מאוד רוצה את דאמפריז ונוטה לשלם את סעיף השחרור שלו.

    תפטרו אותו כבר קיבינימאט תפטרו אותו!!!!

    איזה סיבה יש להחתים ווינגבק (בינוני) בן 30 כשאנחנו בכלל משחקים בשיטה בלי ווינגבקים? מה חוץ מזה שהוא הולנדי עומד לזכותו?

    מכירה של ג'ונס היא ביזיון גדול. אוהבים או לא, הקשר היחיד שנראה יותר טוב ממנו העונה זה סובוסלאי. שחקן בית, אנגלי, והם מתים להיפטר ממנו כי גם הוא חושב שסלוט חרא מאמן.
    אבל זה לא מפתיע, כבר מינואר זה ברור שהוא יעזוב בקיץ. פשוט כשמעכשיו אנחנו רואים גם שנוקבים בסכום שרוצים לקבל עבורו זה ברור שהמועדון גם מחפש למכור.

    עד שניפטר מהשרלטן הזה, ואלה שמשאירים אותו בתפקיד, לא יישאר כלם מכל מה שקלופ בנה ונצטרך לבנות את המועדון מאפס. עוד כמה עשרות שנים של חרא.


    אגב, יש היום באיטליה דיווחים שאנחנו בקשר עם הסוכן של קופמיינרס.
    בימים רגילים הייתי מתעלם מזה כי מדובר בעוד קשר מבוגר ואיטי, אבל בימינו כנראה מספיק להיות הולנדי בשביל שיביאו אותך ואין יותר את התנאי הזה ששחקן יהיה כשיר ומתחת לגיל 26.

    בשיא הרצינות, ביום שאחרי השרלטן הזה, אני בחיים לא רוצה לראות יותר איש מקצוע הולנדי במועדון. אין אחד כזה שהוא לא זבל מוחלט.
     
    הקופ בישראל, Scouser Tommy ו-Esomech אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 25)

  1. Andrei Kanchelskis
  2. oranfu