מה הקבוצה שלו הרוויחה בגדול מהשמירה הכפולה שהוא מקבל בעונה האחרונה(ועזוב שזה בכלל לא נכון ושהוא בכלל מגיע לרחבה פחות מקיצונים בכירים אחרים באירופה)? אתה לא זה שאומר לי כבר יותר משנה שההתקפה שלהם צפויה, בינונית ולגמרי תלויה בהאלאנד? תעדכנו אותי מה פספסתי עם סיטי בעונה האחרונה. האמת סביבו פשוטה. הייפ לא נורמלי(אף פעם לא יזכירו כמה הוא עלה, אבל תתנו לקיצוני היונייטד לתת שבועיים רעים ואתם תשמעו בכל המדיה רק כמה הוא עלה), מחליקים לו על חודשים מתים כי הוא שחקן של פפ, מעט מאוד תכלס, איי קיו יחסית נמוך, אין בעיטה מדהימה, אין שום יכולת לסיים ברגל החלשה, הוא מוסר בינוני שהולך על המסירה הצפויה. הוא מהיר, חזק, שליטה טובה בכדרור ברגל החזקה וכן קשה למגן לשמור אותו צמוד. גירסה פחות מוכשרת של נקו וויליאמס. לא משהו שלא ראיתי בעבר כבר ממאתיים קיצונים שונים.
בעיטה בלתי רגילה זה פאלמר, לאמפרד, סאקה, יאמל זה סטנדרט של בעיטה בלתי רגילה. בלי סוף. מאלודה, נקו וויליאמס, לאאו, סן מאקסימן, אדאמה. הוא קצת מאותו דבר, חלק מהם טובים ממנו כמובן. סאמניו ואמבומו שניהם בספירה אחרת ממנו.
ההתקפה שלהם תלויה לחלוטין בהאלאנד כי הוא המוציא לפועל הגדול, אבל מי שמאפשר להם להגיע אליו זה דוקו, דיי בטוח שגם את זה כתבתי כמה פעמים העונה. גם בעונה שעברה נדמה לי שאמרתי שאני רוצה שחקן כמוהו, זה לא שאני פתאום נכנס להייפ "כי הוא שחקן של פפ". הוא לא צריך להגיע הרבה לרחבה, מתמקדים בו עוד לפני זה זאת כל הנקודה. עובדים קשה בשביל שהוא לא ייכנס לרחבה וזה מה שמפנה שטחים לשחקנים אחרים. לא כל שחקן חייב להיות זה ששם כדור ברשת ולא כל שחקן צריך להיות זה שנותן את הכדור לזה ששם אותו ברשת. הפונקציה שלו קריטית לסיטי ורואים את זה בבירור שהם קבוצה הרבה הרבה יותר מסוכנת כשהוא משחק. הם תקועים אז הם נותנים לו את הכדור שיעשה בלגן בהגנה של היריבות.
https://x.com/JamesPearceLFC/status/1988331350856741364?s=19 כלומר התזה של אוליבר וחבריו הייתה שרוברטסון מול דונארומה ולא במסלול התעופה של הכדור. ועוד "מבצע תנועה ברורה מולו". בסדר.
פסילה שערורייתית. זה כל כך ברור שהוא לא רלוונטי בכלל לשדה הראייה של השוער ולא מסתיר את הכדור אלא בצד השני להתרחשות. בסרטון ששוחרר גם שומעים שהם למעשו החליטו על הפסילה עוד לפני שראו את הזווית שמראה שהוא לא מסתיר לו כלום ולא בקו הכדור. good proccess בני זונות
Virgil van Dijk’s goal for Liverpool against Manchester City on Sunday, which would have tied the score at 1-1, should have stood, according to the Premier League’s Key Match Incidents panel (KMI), reports @mhardysport
לא יודע, שיסתכלו על טעויות של אוליבר, אם יש המון כאלה נגד ליברפול ובאחוזים זה משמעותית מעל קבוצות אחרות אז אולי יש קייס לחשוד במשהו. לא מן הנמנע שהוא פשוט גרוע בעבודה שלו.
בטח גם במשחקים שנגמרו בצורה יותר שמחה הוא לפעמים עשה חילוף שיש אוהדים שלא מרוצים ממנו, זה לא חייב להשפיע. סטטיסטית אחרי תקופה די ארוכה ה fuck up היה מתבקש בשילוב הנסיבות של פגישה של קבוצה בעונה חזקה עם מומנטום והסטטיסטיקה נוטה לא לשקר