אתה זוכר את הסרט "אחד משלנו"? נכון שאול מזרחי משחק שם מפקד פסיכופט? זה אביב כוכבי. שאול מזרחי הוא קרוב משפחה של כוכבי ולמד ממנו את הדמות. יש המון סיפורים על כוכבי מצעירותו, על לוחם נועז שלא ידע פחד מה הוא. הדוגמא המפורסמת היא חומת מגן שכוכבי ועוד מספר מח"טים דחפו להיכנס לערים הפלסטינים למרות פחדנות של הדרגים שמעליהם. אגב אחד מאותם מח"טים הוא יאיר גולן שגם עליו יש המון סיפורים כלוחם אמיץ שלא ראה בעיניים. שניהם באותה נקודת זמן של קרן וקסנר הפכו פתאום לרופסים ופחדנים. רק תראה את ההתרפסות העלובה של יאיר גולן כלפי חברי הכנסת הערבים. כל מי שהכיר את גולן בצעירותו אומר שזה לא יאיר שהוא הכיר. נזכיר שזה האיש שמאחורי נוהל שכן
https://x.com/Saher_News_24_7/status/1987971862899597331 ידעתי שעינב צנגאוקר היתה נכס בשביל החמאס, אבל לא הבנתי עד כמה
אני לא זוכר את הסרט ולא ראיתי את הסרט. וכל מה שיש לך על כוכבי וגולן בנוגע לקרן וקסנר זה את ההזיות של עצמך.
מצא את ההבדלים https://x.com/orlybarlev/status/1987801804462075991?s=46 https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=30441805968752070&id=100000481996007
מתברר שקורס של שישה שבועות מספיקים כדי להפוך אדם לדמון דיפ סטייטי שמטרתו להשמיד את כל מחנה "הימין". על זה כל המתקפה על הברנש הזה מסתכמת. קורס של 6 שבועות. סביר להניח שמדובר בעוד ספין.
בפעם הבאה שמישהו יתפלא למה אנשים תומכים בעוצמה יהודית, שיסתכל על הסרטון של אלמוג כהן מעיף את המרצה האנטישמי מההרצאה בבן גוריון. אתם יכולים לשנוא אותם ולהתנגד להם כמה שאתם רוצים אבל אנשים שקשובים כל כך לציבור שבחר בהם כמו אנשי עוצמה ואשכרה יורדים לשטח ולא רק באים לדפוק קמפיין לפני בחירות ואז להעביר את הזמן ליד מכונת הקפה בכנסת - אין לנו יותר מידי כאלה, ובמקרה או שלא במקרה כולם (או כמעט כולם) חובשי כיפות.
העובדה שמדובר בקורס בן שישה שבועות "בלבד" לא הופכת אותו ללא מועיל. זה רק כנראה לא מספיק כדי לשטוף דורות של מוחות ולשנות את דעתם ב-180 מעלות..
בוודאי. האם זה יהפוך את אמונותיו של מי שתתייצב מולו. חוץ מזה שצועקים "וקסנר! וקסנר", עוד לא שמעתי מישהו מסביר מה קורה בדיוק בקורס הזה שמהווה בעיה. ככה זה בממשל של רודנים - תמיד צריך למצוא דמונים שאפשר למכור לקהל. וקסנר, בתי המשפט, הפצ"רית, היועמ"שית, וכו' וכו' וכו'.
למה בכלל צריך לשלוח קצינים לשם?בלי קשר למה הם מעבירים ואיך הם משפיעים עליהם. מיותר לשים קצינים בצה"ל תחת השפעות חיצוניות.
עזוב. אתה מדבר פה עם אנשים שרוצים שתמות. בין אם חמאסניקים דוברי עברית. אנשים שאימצו את הנרטיב של האוייב בכל רמ''ח אבריהם. ובין עם כאלו בהשקפת ''מישהו הולך למות וחייב למות גם ככה. אז אם כבר שזה יהיה אחרים''.