למה קשה? אתם משעשעים אותי. זה תמיד מסקרן לראות נתינים מהונדסים לעילא, שיודעים להתעסק תמיד בדברים החשובים ביותר.
שמח לשמוע שיצאת מהדיכאון ועוד לדעת שיש לאנשים פה חלק בתהליך השיקום, משמח מאוד. רק בריאות ידידי. האיש שלא מסוגל לחשוב עצמאית, הגמל אינו רואה את דבשתו.
כן, אם אני לא טועה הוא סיפר לנו שגם הוא מתבייש בבני הדודים שלו שמצבעים רחמנא ליצלן לנתניהו. משפחה של נתינים, לא ייאמן איך יצא משם איש כל כך מוצלח כמו לברון וברוני. אבל תנו לו לייקים, הוא זקוק לאהבה. זה המקסימום שאנחנו יכולים בנוסף לשעשע אותו.
וואו לא ידעתי שאני עד כדי כך בתוך המחשבות שלכם בכלל, נראה שהרבה אנשים שמעולם לא פגשתם במחשבות שלכם. אולי כדאי לצאת קצת מהעולם הוירטואלי לחיים האמיתיים.
מצד שני, להקשיב לאיריס חיים שאומרת שמטה החטופים אמר לה להקריא מדף המסרים והיא סירבה. הרבה מאוד אזרחים תמימים הלכו להפגנות כדי להביע תמיכה, אבל יש גם לא תמימים שהחזיקו שלטים ותכננו איך להשתמש בהפגנות ובמשפחות חסרי המושג התקשורתי. ובכל זאת, אני נותן קרדיט להפגנות כמו שאני נותן קרדיט ללחץ הצבאי. אבל לא באופן שווה.
אירוני משהו שאתם רואים את העולם במשקפיים של מדכאים ומדוכאים. בשביל זה כמובן מנהיג המדוכאים רומא צריך לשקר ולעוות את דבריי, כי רק ככה אתה ממשיך לתדלק פוליטיקת זהויות.
היא היתה אמורה להתחיל במשפט: "לא ישנתי כל הלילה". עד כדי כך המטה רצה לשלוט במשפחות החטופים. אין בעיה לעזור עם דף מסרים למי שמסכים, אבל זה כבר חולני ברמה בולשביקית.
הקטע עם איריס חיים הוא לא בהכרח "מצד שני". מטה החטופים בוודאי זכה לייעוץ מקצועי וניסה להעביר מסרים מסוימים, ולכן ביקשו ממנה לעשות זאת. באשר לאנשים שהשתמשו בהפגנות לתועלתם - אין ספק שהיו כאלה. אבל זה לא צריך להכתים את המוחים בעלי הכוונות הטהורות ובטח שלא את המשפחות.
אתה רוצה באמת להיכנס לזה? אני חושב שאתה מייצג מושלם את המתמסכן והמדוכא ומשליך על אחרים. והכי מצחיק שכל זה התחיל כי היה קשה לך לקרוא אנשים מבקרים את קושמרו. אבא שלך? תרשום משהו נגד נתניהו או הממשלה, אולי תירגע.
חחח למי אכפת מפאקינג קושמרו? אני משועשע מזה שלכם אכפת. את דעתי על תקשורת המיינסטרים, לרבות הזבל עופות הזה ערוץ 12 אמרתי מזמן, אתה והחברים שלך אלו שממשיכים לעסוק בהם באובססיביות כל הזמן, ומייחסים לאחרים הערצה או הערכה אליהם. (מכאן המונח "אנשי קש") אז כן, זה מצחיק אותי. מאוד. אתה לא הבנת, אבל הבדיחה היא על חשבונך.
כן כן, אם לא היה אכפת לך לא היית מגיב. כנראה אחד בפה ואחד במקלדת. אף לא ראיתי אדם שלא אכפת לו שמגיב כל כך הרבה על נושאים שלא אכפת כל פעם מחדש, היום קושמרו ומחר נושא אחר. בסוף כמובן תשליך על אחרים. העיקר שתמשיך לצחוק, ווין ווין לכולם.