תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

  1. italiano Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/16
    הודעות:
    10,868
    לייקים שהתקבלו:
    5,110
    מין:
    זכר
    הודעה לתקשורת מקובי סמרנו אביו של יונתן סמרנו החטוף בעזה: "יצאתי מהפגישה אצל ראש הממשלה. עוד לפני כן כתבת חדשות 12 יולן כהן ניסתה לשדל אב של חטוף אחר להחדיר אמצעי האזנה למשרד ראש הממשלה. אני רואה בזה ניסיון התנקשות לא רק בראש הממשלה אלא גם בהחזרת הבנים שלנו, את רוצה לחבל בהחזרה של הבנים שלנו? תתביישי לך".
     
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,252
    לייקים שהתקבלו:
    14,932
    מין:
    זכר
    זאת שיטה ידועה שלהם
     
  3. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,252
    לייקים שהתקבלו:
    14,932
    מין:
    זכר
  4. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,430
    לייקים שהתקבלו:
    2,652
    צריך להשמיד את האנשים האלה. אין להם אפילו מאית של בושה.
    ווקיסטים פרוגריסבים בזויים עם שכל של בת יענה.
     
  5. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,430
    לייקים שהתקבלו:
    2,652
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,826
    לייקים שהתקבלו:
    5,270
    השושלת שבה אומרים את האמת, בין אם אתה רוצה לשמוע אותה או לא. וכדאי שכל אחד בישראל לפחות יידע את האמת, ולא משנה מה הוא יחליט לעשות איתה אחר כך.
     
  7. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,430
    לייקים שהתקבלו:
    2,652
    לא חושב שלבריטים עניין את סבלם של האזרחים הנאצים במלחמת העולם השניה. שווה להיות בצד הנכון של המוסר.
     
  8. טל. Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/17
    הודעות:
    9,520
    לייקים שהתקבלו:
    2,395
    מין:
    זכר
    זה לא רק הבריטים במלחה''ע ה-2. זה כל המדינות. בכל המלחמות. אי פעם.

    יש דוג' למדינה שבזמן מלחמה רגישה למצב האוייב שלה?
    הערבים. מהצד השני ברגע זה ממש. במלחמה הזו ממש. רגישים למצוקה שלנו?
    אלו סטנדרטים ותפיסות שאין להם שום אח ורע, או רפרנס או בסיס היסטורי, או מדעי או כלום.
    הם מבוססים אך ורק על תסביך נפשי.
     
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,826
    לייקים שהתקבלו:
    5,270
    שמעתי את הטיעון הזה בעבר. הוא וואטאבאוטיזם מוזר מאוד ומנותק מאוד. מילא וואטאבאוטיזם שמשווה לעבר הקרוב, אבל כזה שמשווה לדברים שקרו לפני כמעט 100 שנה, כשמאז חלו התפתחויות גדולות בדין הבינלאומי...
     
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,252
    לייקים שהתקבלו:
    14,932
    מין:
    זכר
    הדין הבינלאומי לא מעניין, בשורה התחתונה אם בעלות הברית היו מרחמות על האזרחים הגרמנים המשטרההנאצי לא רק היה ממשיך לשלוט בגרמניה אלא מתפשט לכל העולם, כמובן שעל הדרך גם משמיד את כל העם היהודי. העובדה שלמרות ה״ההתפתחויות״ בדין הבינלאומי בעלות הברית לא ריחמו על האזרחים של סוריה ועיראק כשהן פעלו נגד דעא״ש, אגב ביחס אזרחים-מחבלים הרבה יותר גרוע מאשר ישראל בעזה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/5/25 ב- 01:59
  11. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,430
    לייקים שהתקבלו:
    2,652
    אז על פי ההגיון והמוסר שלך, היו צריכים להיות הרבה יותר ממוקדים, ושזה ייקח הרבה יותר זמן, ועל הדרך לתת לגרמנים להספיק להשמיד עמים שלמים.
    אני כבר יודע מה תהיה התשובה שלך, אין מה לעשות זאתי בדיוק הנקודה הסינגולריות של תרבות הווק, מי שרוכב עליה בנתיים במדינה זה הוא עיתון בארץ.
    קודם כל אכפת להם הפלסטינים, ואחרי זה כל השאר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/5/25 ב- 09:58
  12. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,252
    לייקים שהתקבלו:
    14,932
    מין:
    זכר
  13. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    8,095
    לייקים שהתקבלו:
    2,799
    מין:
    זכר
    אני מבין שהשתנה הדין הבינלאומי מאז מלחמת העולם השניה.

    תינוקות, ילדים, נשים, אזרחים בלתי מעורבים מתים זה רע.


    אבל מהותית, מוסרית, מה הציפייה שלך, בעצם?

    הפלסטינים, כעם, לא ניסו לבצע שום התקדמות במהלך 80 השנים האחרונות. כל מה שהם ניסו לעשות זה להשמיד את העם השכן להם.

    אם הם לא מנסים להתקדם, לא מנסים להשתנות, לא מנסים לסיים מלחמה שגובה מהם קורבנות בעשרות אלפים, אז מה אתה מצפה מאיתנו בעצם?

    אי אפשר לדאוג ולעזור לאנשים שלא רוצים לעזור לעצמם. קומו בבוקר, תחליטו להחזיר את החטופים, להפסיק לנסות להשמיד יהודים, לשפר את החיים שלכם. אבל אתה יודע בעצמך שזה לא יקרה. ברור שיש אנשים שרוצים בכך. אבל כקולקטיב, הפלסטינים מעולם לא שאפו לזה.
     
    Cup of Tea אוהב/ת את זה.
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,826
    לייקים שהתקבלו:
    5,270
    1. בוא נגיד שאני מסכים איתך שהם לא מנסים להתקדם ולא מנסים להשתנות, אז זה מתיר הרג תינוקות, ילדים, נשים ובאופן כללי אזרחים בלתי מעורבים בלי אבחנה?

    2. מתי בפעם האחרונה ניתנה לפלסטיני הממוצע בחירה כלשהי? בעזה זה היה לפני כמעט 20 שנה כשהם בחרו בחמאס. מאז מישהו שואל אותם משהו? גם בגדה לא היו בחירות מזמן, וגם כאשר היו - ואם יהיו - זה לא שהאופציות שיעמדו לפניהם יהיו מי יודע מה. ונגיד שתינתן עכשיו לכל חמשת המיליונים האלה זכות להחליט משהו - אחרי כל כך שנים של התמודדות עם המתנחלים וצה"ל בגדה, ועם מה שישראל ועכשיו צה"ל עשו להם בעזה, אתה מצפה להתמתנות?

    3. בסוף, אין קולקטיב. יש הנהגה, שהם תקועים איתה בין אם ירצו ובין אם לאו. העזתי הממוצע לא יכול "להחזיר את החטופים ולהפסיד לנסות להשמיד יהודים".

    קודם כל הציפייה שלי היא לשים קץ למלחמה ולהחזיר את החטופים, ולהכניס גורם אחר שינהל את עזה.
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,826
    לייקים שהתקבלו:
    5,270
    יש הבדל בין "לא לרחם" לבין להיזהר לא לפגוע אפילו בבן אדם אחד ולא משנה מה יהיה המחיר.

    כמו כן, נקודה משמעותית היא שבניגוד לכל המלחמות המתוארות כאן, שבהן היה באופן טבעי ניסיון לסיימן כמה שיותר מהר, כאן יש לנו ממשלת דמים שרוצה למשוך אותה כמה שיותר זמן למטרות פוליטיות. במילים אחרות, הורגים חפים מפשע כדי שביבי יישאר בשלטון וכל שותפיו ימשיכו להיאחז בו.