מי השחקן הכי אנדרייטד?

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by alexshw, Sep 13, 2021.

  1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,267
    Likes Received:
    1,413
    ריאל זו ריאל. בלי קשר ליכולת שוער מצ'לסי יוערך יותר משוער מלבאנטה.
     
  2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    אחרי 2 העונות האחרונות מישהו ברצינות חושב שקורטואה זה לא שדרוג על נבאס?
    קיילור אחלה שוער, מעולם לא הציג יכולת קרובה לקורטואה בעונות האלה. לגבי דונארומה זה כבר סיפור אחר.
     
    DRORIKO likes this.
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    רק אחרי עונת הבכורה של טיבו קורטואה הייתה אולי מחלוקת. אני זוכר שהאוהדים צעקו לו "אתה סופג חמישה שערים מארבע בעיטות" אחרי הביזיון נגד אייאקס. רגע המפנה היה במשחק נגד ברוז'. טיבו הציג יכולת שמזכירה את סאן איקר בשיאו. קיילור היה מפלצת בעונת הבכורה, טוב בעונה השנייה ובינוני בעונה השלישית. אני יכול להבין אגב למה הקהל מאוהב בו, זה גם בגלל כל הסיפור מסביב, ה-Pura Vida, העניין שכמעט נכפה עליו לעזוב אבל למזלנו הפקס פישל בפרשת דויד דה חאה (מכוון) וכן הלאה. אבל צריך להגיד תודה לאלוהים שזינדין זידאן עמד על הרגליים האחוריות וזעם: "קיילור הוא השוער שלי!" וסיכל את הניסיון של פלורנטינו פרס להביא את...קפה.
     
  4. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,666
    Likes Received:
    14,889
    Gender:
    Male
    עד עכשיו אני לא מבין מה לאוהדי צ׳לסי היה נגדו. תמיד היה שוער אדיר.
     
  5. Ever Banega Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    2,815
    Likes Received:
    429
    בצ'לסי היה חלש. כאילו המציא את עצמו מחדש במדריד.
     
  6. prica9 Member

    Joined:
    Jun 3, 2021
    Messages:
    779
    Likes Received:
    204
    Gender:
    Male
    באליפות שלהם ב2017 הוא היה השוער הכי טוב בליגה חוץ מדה חאה שהיה אז אלוהים

    Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
     
  7. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,527
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    קורטואה לא רואה את דה חאה ממטר. כמו כל שוער טופ בעצם.
    דה חאה נבנה מפרופגנדה של יונייטד.
     
  8. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,068
    Likes Received:
    4,639
    בחייאת אלכס, לדעתי רוב אוהדי ליברפול פה (שאי אפשר לחשוד בהם כמושפעי תעמולה של יונייטד) יגידו לך שדה חאה היה עצום עד לפני כמה שנים.

    Sent from my LE2113 using Tapatalk
     
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,527
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    לכדורגל פרימיטיבי. גם ברונו עצום בכדורגל הזה. שוב אין לדה חאה שום יכולות חוץ מבקו. כאמור שמייכל היה שוער מודרני ממנו, למרות שגדול ב - 30 שנה.

    אוהדי יונייטד תופסים את הראש, איך לא רואים כדורגל שיטתי אבל רוצים את דה חאה. זה חוסר הבנה בכדורגל. מצטער. זה כמו להיות נגד הגלייזרים ולהריע לכלבלב שלהם סולשיאר או להריע לכל רכש האשטג שנעשה.
     
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,768
    Likes Received:
    6,078
    קורטואה היה טוב מאוד בצ'לסי, אם כי לא היה מפלצתי כמו בתקופות שונות בריאל ולא כמו צ'ך אותו החליף. האנטי נגדו מבוסס על הרצון שלו לעזוב למדריד ועל הניסיונות הפומביים לשכנע את הזאר להצטרף אליו.
     
    alexshw likes this.
  11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    לא נכון האנטי אליו היה עוד בקבוצה.
    וטיבו לא היה כזה שוער טוב ולא היה סוגר רגליים


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Sturridge and Footballover like this.
  12. itzik.miro Member

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Messages:
    5,431
    Likes Received:
    1,619
    Gender:
    Male
    אתמול פרש האנדרייטד האולטימטיבי - גונזאלו היגוואין.

    Sent from my SM-N970F using Tapatalk
     
  13. Andrei Kanchelskis Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    4,436
    Likes Received:
    418
    אנדרייטד שלא הוזכר כאן בשיא הדיון: אוליבר בירהוף.
    ללא ספק חלוץ אדיר שהתבזבז יותר מדי זמן בקבוצה חלשה ואלמונית מהליגה השנייה באיטליה(אסקולי),ובעוד קבוצה בינונית מהסרייה A(אודינזה) שרק לאחר שלוש עונות מצוינות בשורותיה הוא סוף סוף הצליח לצוד את העין של מועדון גדול באמת ובגיל 30 המבוגר יחסית הוא מצא את עצמו על הדשא בסן סירו במדי מילאן. בעונה הראשונה הוא היה מצוין והביא למילאן אליפות מתוקה שבאה אחרי שנתיים גרועות במיוחדות שלה, אבל בשתי העונות הבאות שלו בשורותיה הוא היה בינוני מאוד וניכר היה שהגיל כבר עושה את שלו ונותר רק היה לתהות מה היה קורה אם היה מגיע למילאן או לכל מועדון אירופי גדול אחר בגיל צעיר יותר.

    גם בנבחרת גרמניה הוא זכה בפעם הראשונה לזימון בגיל מאוד לא שכיח(28)ובמונדיאל היחיד ב-1998 בו נחשב לחלוץ מוביל שאמור היה לסחוב על גבו את הנבחרת כל הדרך לזכייה הוא נפל לרוע מזלו על נבחרת גרמנית מאוד מבוגרת ועייפה עם שיטת משחק מיושנת ומתסכלת מאוד של ברטי פוגטס שלא במקרה גרמה להדחתם של הגרמנים ברבע הגמר אחרי תבוסה משפילה 3:0 לקרואטיה. בתום מונדיאל 2002 בו היה בירהוף שחקן מחליף שתרומתו לעלייתה של גרמניה לגמר הייתה די שולית, קצת הצטערתי בשבילו ספציפית(ולא עבור גרמניה)על כך שלא הצליח לזכות בגביע העולמי שהיה מהווה עבורו סיום מתוק לקריירה כל כך מוחמצת הן במסגרת הקבוצתית והן ברמה הבינ''ל, הנחמה היחידה שלו הייתה כמובן הזכייה עם גרמניה ביורו 96 בו גם התכבד בכיבוש שער הזהב בגמר הגם שבעיני מדובר בשיטת הכרעה שהייתה לא ספורטיבית בעליל וטוב שאיננה איתנו עוד.
     
  14. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,268
    Likes Received:
    7,206
  15. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,666
    Likes Received:
    14,889
    Gender:
    Male
    הוא לא "התבזבז" בליגה השניה, הוא פשוט סיפור קלאסי של סינדרלה. אחד שאף אחד לא ספר אותו בהתחלה והיה צריך לפלס את דרכו מלמטה עד שהגיע לטופ האירופי. זה כמו ג'ימי וארדי רק בקצת פחות קיצוני.

    האם הוא אנדרייטד? לא חושב. היה באמת חלוץ גדול, אבל היו חלוצים גדולים ממנו בתקופתו. עצם זה שאנחנו זוכרים אותו עד היום אומר שהתשובה היא כנראה לא.