ליברפול 21/22 - The Last Dance?

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Aug 18, 2021.

  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    מתחבר לזה, טורס הייתה העזיבה ששברה לי את הלב הכי חזק. שחקן שלא ציפיתי שיעשה מהלך כזה, לדעתי גם בתחילת אותה עונה קניתי חולצה שלו שנתרמה אחרי המעבר. הסיטואציה של המועדון זה גם משהו שמאוד משפיע אצלי רגשית, זה היה כמו מכת מוות לקבוצה ההיא.

    מאנה זאת עזיבה עצובה לחלוטין ברמה הרגשית אבל מקצועית אין תחושה של אסון. אולי עוד נתבדה ונונייז לא ישתלב כמו שאנחנו חושבים, אין לדעת, אבל כרגע זה מרגיש שאנחנו מצוידים היטב להתמודד עם העזיבה הזאת.

    חושב ש״נפרדתי״ מסאדיו פה כבר כמה פעמים בשבועות האחרונים. באמת מקווה שייתן בראש בגרמניה, כפרה עליו.
     
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,874
    Likes Received:
    18,486
    אף פעם לא הבנתי איך העזיבה של אלונסו נופלת על בניטז.
    מישהו באמת חושב שאלונסו היה דוחה את ריאל מדריד הגלטיקוס של אז בשביל הארכת חוזה אצלנו?
    זה לא משנה בניטז לא בניטז, הוא היה עוזב באותו הקיץ.

    לגבי מתי הכי עצוב, אני תמיד מנסה להיות אופטימי אחרי עזיבות, מאנה זאת אחת העזיבות הכי פחות עצובות מהשחקנים הגדולים שעזבו אותנו.
    גם כי הקבוצה במצב מאוד בריא והכוכב האמיתי שלה נמצא על הקווים, וגם כי השחקן עצמו בדעיכה רצינית בשנתיים האחרונות.
     
    LFC-Gerrard1 likes this.
  3. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,068
    Likes Received:
    4,639
    נראה כמו נתון שואן דייק ישבור לרסיסים כשיגיע למספר ההופעות הזה, מישהו יודע על כמה הוא עומד כרגע מבחינת אחוזים?

    Sent from my LE2113 using Tapatalk
     
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,803
    Likes Received:
    20,922
    הסברתי לפני כמה ימים למה הכי עצובה (מבחינתי, ברור):
    כל שאר העוזבים עזבו קבוצה שקרובה (בערך) לקחת תואר אבל לא עשו את זה. הרגשות שם היו הרבה יותר של כעס ותסכול מאשר פשוט עצבות. כל עזיבה כזאת רק היתה עוד תזכורת כואבת כמה אנחנו רחוקים מלראות שוב תואר.
    מאנה, לעומת זאת, עזב אחרי שהגשים לי את החלומות. נתן הכל למועדון, את שנות השיא שלו ועוזב עם ראש מורם כאגדת מועדון לכל דבר ועניין.
    אין לי לא כעס ולא תסכול מהעזיבה הזאת, נטו עצבות על פרידה מאחד הגדולים ביותר.
    מקצועית גם כבר רשמתי שאני חושב שזה נכון לשני הצדדים להיפרד.

    העזיבה של טורס בעיקר עיצבנה אותי מאוד. היה עצוב על המצב של המועדון אבל לא על העזיבה של השחקן ספיציפית (שאיחלתי לו רק רע).

    העזיבה של אלונסו מבחינתי היא נטו על בניטז. הוא לא רצה את אלונסו, הוא רצה להחליף אותו בפאקינג בארי, הוא גרם לשחקן לרצות לעזוב כשהעביר עליו ביקורת שהעדיף להיות ליד אשתו בחדר לידה עם הלידה הראשונה שלהם מאשר במשחק של הקבוצה.
    הוא הרס לגמרי את היחסים עם אלונסו, אין פלא שהשחקן רצה לעזוב. אולי היה רוצה לעזוב בכל מקרה, אבל אין בכלל ספק שבניטז דחף אותו לזה.
     
    Scouser Tommy likes this.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,874
    Likes Received:
    18,486
    אז אם לא בניטז, אלונסו היה דוחה מעבר לריאל מדריד שהביאה אותו קיץ את קאקה, רונאלדו ובנזמה.
    אוקיי.
     
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,803
    Likes Received:
    20,922
    לא יודע. מה שברור זה שבניטז היה אשם בהחרבת היחסים עם אלונסו וניסה להיפטר ממנו עוד קודם.
     
  7. ZobyGadol Member

    Joined:
    Sep 9, 2021
    Messages:
    511
    Likes Received:
    101
    Gender:
    Male
    יותר יהיה עצוב לראות את אוריגי העז במדים של מילאן מאשר התומך אשף הזה במדים של באיירן.

    אלונסו זה היה עצבות עם תסכול ביחד כי ידעת שברגע שמפרקים את הצמד ג'רארד/אלונסו אז יתחיל תהליך הגסיסה של הקבוצה.

    אלונסו לא רצה לעזוב את ליברפול, זה הכל בגלל בניטז. ניסה למכור אותו גם ליובנטוס מתחת לאף בזמן שהוא היה עם הנבחרת.
    היחסים ביניהם היו כל כך גרועים שזה הגיע למצב שאתה צריך לבחור או בו או ברפא והדבילים האלה כמובן בחרו במאמן הכי אנטיפת בתולדות הענף.

    אלונסו היה גם בין השחקנים הבודדים שגרו בעיר עצמה בזמן שכל השאר גרו באזורים אחרים, רצה לחוות כמה שיותר מהעיר והאוהדים, היה שחקן גדול אבל בעיקר בנאדם ענק.

    ג'רארד אמר בעצמו שכאשר אלונסו עזב נשבר לו הלב: I couldn't ask for a better midfield partner and when you left, it broke my heart, but you'll always have a special place at this football club
     
    Last edited: Jun 22, 2022
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    השאלה אם ניסו בכלל להשאיר אותו.
     
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,803
    Likes Received:
    20,922
    ניסו לדחוף אותו החוצה במשך שנה עוד לפני שעזב.
     
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    לטובת גארת' פאקינג בארי, יש לציין.
     
    oranfu and Scouser like this.
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    אז אם זה היה המצב (וממה שזכור לי אלונסו לא היה היחידי), אז אין שום קשר בין מה שריאל הייתה אז לבין הדיון הזה. מאוד יכול להיות ששום דבר לא היה משנה את הרצון של אלונסו לעזוב, אבל כן הייתי מצפה מהמועדון שלי להילחם על שחקן כזה. הייתי רוצה שיתנו לו את כל הסיבות שבעולם להישאר. אם הוא בחר לעזוב? הכל טוב, כל עוד עשו מה שאפשר להשאיר אותו.
     
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,874
    Likes Received:
    18,486
    נתן עונה חלשה ב07-08, בארי נתן עונה מצויינת באסטון וילה.
    הייתה מחשבה לעשות את הטרייד הזה.
    אלונסו נתן עונה מעולה ב08-09 ואז עזב לריאל מדריד.
    היה עוזב בכל מקרה כי היה שם פרוייקט ענק שעמד לגרוף המון תארים בזמן שאנחנו לא ראינו אליפות 20 שנה.
    מי שרוצה לחשוב אחרת, יכול. אתם גם כנראה ברוב. אבל אני אמשיך לחשוב שאין שום קשר והיה רוצה לעזוב בכל מקרה.
    אני גם אמשיך לחשוב שהלגיטימציה לטרייד אלונסו-בארי בקיץ 08 הייתה גבוהה יותר מכפי שהיא ניראת בראייה של בדיעבד (לא חוכמה).
     
    Scouser Tommy likes this.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    אף אחד לא אמר שאלונסו לא היה עוזב בוודאות.
    האם יכלו לעשות יותר להשאיר אותו? כן
    האם בניטז אשם בכך שכנראה לא עשו יותר מדי מאמצים? גם נראה שכן
    אז זו הנקודה. מה שאלונסו החליט פחות משנה מאשר הדרך להחלטה הזאת.

    ואני גם לא אוהב חוכמה בדיעבד, אבל אלונסו, מסצ'ה וג'רארד זה קישור מהמשובחים בכדורגל העולמי ב-20 שנה האחרונות. רק עגל כמו בניטז יכל לפרק אותו.
     
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,874
    Likes Received:
    18,486
    "עגל כמו בניטז" הוא זה שבכלל הרכיב אותו. לפחות הבנתי במשפט הזה את הנטייה הסובייקטיבית שלך.
    יכלו לעשות יותר? מי אמר? נתן עונה גדולה ב08-09, הלך הרוח היה כבר שרוצים שיישאר, לא רואה מה היה מונע מהמעבר הזה להתרחש.
     
    Roma and Rushie like this.
  15. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    בניטז, עם כל סאגת בארי, נתן לאלונסו תירוץ טוב לעזיבה שירצה את האוהדים שלנו, וכפי שניתן לראות רובם גם נפלו בפח הזה. בפועל אין משהו שיכול היה להשאיר אותו כאן ברגע שריאל התחילה להתעניין.