דיון התקשורת 2021/22

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 25, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    יכולים לספר לי עד מחר שרז זהבי, שגיא כהן ושאר החבורה הם אנשים שוליים שאף אחד לא לוקח ברצינות. הנה רשימה אקראית של אנשים שמדקלמים אחד לאחד את הסיסמאות שדחפו להם בערוץ הספורט. חפירה שלמה על זה שוילי היה צריך מנהל מקצועי אז זה לא בסדר שהוא נהיה מאמן. אפילו לא מילה על אחת מה שהוא אשכרה עשה כמאמן. מבחינתי הם לא שונים משטופי המח של ערוץ 12.


     
  2. itzik.miro Member

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Messages:
    5,431
    Likes Received:
    1,619
    Gender:
    Male
    שקיא כהן*

    כל "הפרשנים והשדרים" בערוץ הזה מעוררים בי רפלקס הקאה.

    Sent from my SM-N970F using Tapatalk
     
    קשר שמאלי likes this.
  3. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,807
    Likes Received:
    20,922
    חדשות הספורט מראים את התקציר של המשחק שנגמר לא מזמן.
    בגול האחרון היה מהלך יפה של דאבל פס עם העקב בין דין דוד לג'אבר.
    בתקציר הם מראים רק את המסירה של ג'אבר בלי המסירה הראשונה עם העקב.
    זה משהו קטן, אבל בחייאת, לא נראה להם הגיוני להראות את כל הדאבל פס ולא רק את המסירה האחרונה, במיוחד כשמדובר בדאבל פס עם העקב?
     
  4. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    מניח שכבר כתבו על זה, ועדיין:

    שרון פרי, ואני בטח לא 'מחפש אותה', מראיינת את רן בן שמעון השבור לאחר המשחק. היא מצחקקת 'זה מזכיר לי האמת טניס, זו תוצאה של טניס', כשכולה מחייכת. אמנם כדורגל זה בידור ולא חיים ומוות והוא לא בענף יומיים, אבל בחייאת - קצת אנושיות. היא אולי מנחה בסדר בפאנל ומגישה את המהדורה אבל היא לא יודעת מה לשאול, תפסה טרמפ על זה שהוא נחמד (אני במקומו עוזב את הריאיון לפני הסוף). גם אלי גוטמן חפר שם עם משהו טקטי מטופש כאילו זה היה משנה משהו, מלמל איזה "אבל רן, למה להמשיך להניע כדור בעשרה שחקנים" ורב"ש מסביר לו שיש א' שזה מה שעובדים עליו ואסיפה טקטית ולפעמים ב' זה משהו אחר שקורה במגרש. וגוטמן היה מאמן טריליון שנה. בוזגלו עוד היה הכי נורמלי מבין השלושה.

    אפשר היה לשאול אותו האם בדיעבד לא היה כדאי לשחק עם שלושה בלמים? האם המשחק הזה חיסל את הסיכויים להגיע לפלייאוף העליון? מה הדבר הראשון שיעשה מחר בחדר ההלבשה? איזה לקחים הוא יכול להפיק אם בכלל..אבל כמובן שמה שחשוב זה המגישים והפאנליסטים ולא הכדורגל. אגב, באמת שליבי איתו, ענה מאוד יפה שבאשדוד אמרו שבשום מצב לא עושים כרטיסים אדומים ופנדלים וזה חוסר אחריות.
     
    אמיר ע and oranfu like this.
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    מהמשחק של מכבי החסירו לגמרי התקפה של חילופי מסירות בנגיעה בין ארבעה שחקנים, כולל עקב של דן ביטון ואז מסירה שבן חיים לא הגיע אליה ברחבה, מההתקפות היפות בליגה העונה.
     
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,807
    Likes Received:
    20,922
    שמע, אני לא מדבר על זה שלפעמים יש אירועים בולטים במשחק שלא מופיעים בתקציר.

    אבל רבאק, זה גול בדאבל פס עם העקב, למה להראות רק את המסירה האחרונה ולא את העקב שהתחיל את הדאבל פס? מה זה הטמטום הזה?
     
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    מדברים בשידור על משהו שקשור למילאן וכבשה שחורה. תומר קשטן ״בתור אחד שחווה חדרי הלבשה אני יכול להבין את זה״ כי אין ספק שהחדר הלבשה של מילאן והחדר הלבשה של כפר קאסם זה בדיוק אותו הדבר.
     
    itzik.miro likes this.
  8. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    מילא שיש שתי ידיעות נפרדות, דרבי זה משחק גדול, אחת קשורה כביכול לצד המקצועי והשנייה לפאטנט של הנהלת הפועל תל אביב לקראת הדרבי, אבל אם כבר מתחילים לעשות משהו שדומה לפריויו - זה מה שהם מסוגלים בספורט5? לא מסובך לבדוק שהניצחון האחרון של הפועל בדרבי היה באפריל 2014, למשל, במקום "תקופה ארוכה ללא ניצחון". אם הכתבת לא מעבירה את זה, התפקיד של העורך לבדוק ולשבצר. אפשר לציין כמה נגמר בסיבוב הקודם, או שעם קובי רפואה על הקווים הפועל לא הפסידה בשני הדרבים ב-2018/19. כדי שהכתבה לא תיראה כל כך גדולה. על מרקו יאנקוביץ' שנמצא 'בתמונת ההרכב' נכתב כבר אתמול וכנ"ל על אושר דוידה (נעדר בשל צהובים).
     
  9. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    גועל נפש. על אלישע וגוטמן שהיו הרבה יותר כושלים הם לא העזו לרדת ככה. מפתיע שהשנאת זרים הזאת באה מדידי הררי. הוא כנראה שכח שאם לא המאמנים הזרים הקבוצה שלו עד היום היתה מתמודדת על מקום 8 עם מס אשדוד.

    103FM - דידי לוקאלי - "רצו לוודא שוילי עוזב את הארץ"
     
  10. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,627
    Likes Received:
    2,442
    מצטער, לא הבנתי איפה פה הגועל נפש...
    זאת תוכנית בידור.
     
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    גם להומור יש גבול, הם פשוט מבזים פה את רוטנשטיינר. אני לא זוכר שאחרי שאלישע פוטר מהנבחרת הם צחקו על זה שעופר עיני אמר לו תודה על הכל, הביאו לו כרטיס רב קו ושלח אותו הביתה. אתה יודע למה הם לא עשו את זה? כי הם כיבדו את אלישע. לרוטנשטיינר אין טיפת כבוד בתקשורת, תכניות רציניות ותכניות בידור כאחד(למרות שהגבולות ביניהם היטשטשו...)
     
  12. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,532
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    לא נתנו לו רב קו כי משומר לקח אותו ברכב.

    Sent from my SM-G973F using Tapatalk
     
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,011
    Likes Received:
    5,804
    כמה ערוץ הספורט עלובים נואשים מ 1 ועד להריץ פרומואים כבר מעכשיו לאולימפיאדת 24?
     
  14. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    נדב יעקבי משדר הוקי. כן מה ששמעתם.
     
  15. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,679
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    גם היום הוא משדר הוקי וזה מפתיע כי במקביל הערוץ משדר רוגבי, שזה ספורט שיעקבי אוהב לא פחות מכדורגל.
     
Thread Status:
Not open for further replies.