אם יש דבר כזה משחק שיכול להכריע עונה שלמה אין שום ספק שהמשחק מחר עונה להגדרה הזו בכל דרך אפשרית. ניצחון מגדיל את הפער מראשון לארבע נקודות,משווה את הנקודות לרמת השרון ורק 3 מכפר סבא מהצד השני פותח פער של 7 מרעננה ונס ציונה ככה שלא ממש משנה מה תהיינה התוצאות בשבת הם יעשו טוב למכבי הרצליה. תיקו ככל הנראה משאיר אותנו ראש בראש עם ראשון על המקום השלישי ובשביל לאיים על רמת השרון אנחנו נהיה חייבים לקחת נקודות ברעננה ונגד כפר סבא ולנצח אותם שוב בחוץ. הפסד מהצד השני יכול לגרום להרבה מאוד בלאגן, ראשון יעקפו אותנו בשתי נקודות, רמת השרון יכולה לפתוח פער של 6 וכפר סבא של 9, מהצד השני רעננה ונס ציונה יכולות לצמק את הפער לנקודה אחת בלבד. ב-ל-א-ג-ן אטומי, פשוט לא יאומן כמה שהמשחק הזה חשוב. למרות הרצף הנוראי שלנו במשחקי הבית את ראשון לציון דווקא כן הצלחנו לנצח שם ואין סיבה שלא נוכל לעשות את זה שוב. בארבעת משחקי הבית האחרונים הבקענו שער אחד בלבד וגם הוא בפנדל, כמה חוסר מזל יכול להיות לקבוצה? אסור שזה ימשך גם השבוע. ינון ברדה שהיה חלק חשוב מאוד בריצה שלהם בשבועות האחרונים סיים את העונה. שורה תחתונה- אם אנחנו רוצים להמשיך להיאבק על כרטיס אוטומטי אנחנו חייבים לנצח מחר. אם אנחנו מסתפקים במקום השלישי גם תיקו יהיה בסדר. אם אנחנו רוצים להשאר בליגה הזאת אנחנו רושמים עוד הפסד בבית, שזה סיוט שאפילו אי אפשר לדמיין. יאללללללללללללללללה מכבי.
הפועל כפר סבא נתנה עונה נהדרת ונכון לעכשיו היא הצליחה לרשום פער אדיר של 13 נקודות מהמקום השלישי. אבל לא, הפער הוא 13! גם לא 10 ואפילו לא 7, רק שש הפרש מהמקום השלישי! הכל הכל הכל כבר נאמר על הקיזוז, היום מתחילה העונה האמיתית, העונה שאליה כפר סבא (גם רמה"ש) מגיעה אחרי גזילה של חצי מהעבודה הקשה כ"כ שלה העונה. נקווה שהחבר'ה יופיעו ברגעי האמת, המשחק מחר חשוב מאוד, ניצחון בו יקרב אותנו מאוד לעבר הניצחון על הקיזוז אבל הכי חשוב זה קודם כל לא להפסיד. היום אני אצפה בעניין רב אחר המפגש בין הרצליה לראשל"צ, משחק פשוט מסקרן! אז זהו, 30 המחזורים של העונה הסדירה הסתיימו, הקיזוז הארור הופעל והפועל כפר סבא יוצאת לקרב האחרון במלחמת החזרה לליגה הבכירה! אני באופן אישי מאוד מתרגש, בכל זאת אני עוד ילד שלא ראה יותר מדי רגעים גדולים עם הקבוצה. בודאי שאני זוכר את העלייה וההישרדות ב-2005 ו-2006 אבל אז עוד לא הייתי מפוכח ומעורר בענייני הקבוצה כמו היום. בעונת 06/07 הפסדנו למכבי הרצליה הזדמנות לתואר משער בדקה 116 + הדחה אומללה מהגביע ע"י קבוצה מליגה ארצית (הפועל ר"ג). את מה שקרה ב-07/08 אין צורך לפרט וב-2 העונות הקודמות צעדנו במדבר השממה של הליגה הלאומית בלי תוצאות וישועות. הגיע הזמן שהפועל כפר סבא תחזור לליגה הראשונה, מאז שנות ה-60 לא קרה מצב שבו השלמנו 3 עונות רצופות ומעלה בליגה השנייה. זה פשוט לא ייתכן שאין לקבוצה כמו הפועל כפר סבא מקום בין 16 הקבוצות הטובות בארץ. אבל מחר באצטדיון לויטה החלום הגדול עשוי להתקרב בצעדי ענק אל עבר ההגשמה. מצפים לנו 2 משחקי בית שאנחנו צריכים לקחת. הכל מוכן לקרבות האחרונים של העונה, שיהיה לנו בהצלחה בעזרת ה'!
איזה משחק היה לנו בהרצליה. בדקה 19 דיוויד גומז מעלה את הכתומים מראשל"צ ליתרון מוקדם. המשחק היה יחסית רדום במחצית הזאת, כי שמרו את האקשן למחצית השנייה. בדקה 51 קובי מוסא בעט כדור אדיר מהאוויר, ששפשף את הראש של רודג'רס קולה וחדר לרשת של איבגי. השער בתחילה אושר, אלא שאז כל שחקני הרצליה בראשות איבגי מתנפלים על השופט זטמה והקוון בטענה שקולה היה בנבדל. השניים לקחו את הזמן שלהם, חלים זטמה שמע את דעתו של השופט הרביעי ובסוף החליט לפסול את הגול, מצלמות הטלוויזיה הראו שהוא צדק. 10 דקות לאחר מכן, לאחר שהרצליה השתלטה על מרכז השדה, דיוויד גומז יצא למתפרצת שבסיומה הוכשל (לטענתו) ברחבה. זטמה הורה למשחק להמשיך וגומז דפק עליו ריצת אמוק עם נעל ביד (להוכיח שהועפה לו הנעל בזמן הפאול ברחבה) אבל קיבל על זה כרטיס צהוב בלבד. גומז היה מאוד עצבני ויחזקאל הקפיץ מיד את רן יצחק מהספסל אלא שחצי דקה לפני שהחילוף יצא לפועל, חלים זטמה הרחיק את דיוויד גומז בצהוב שני בטענה להרמת רגל מסוכנת (לא בטוח). הרצליה המשיכה לשלוט במשחק, ומי שלא כובש, בסוף, כן..סופג. מתפרצת קטלנית של כנען ורן יצחק הסתיימה בשער של האחרון, 0-2 ענק לראשוןלציון שכעת התקרבה עד מאוד לצמרת הליגה, בעיקר אם רמת השרון וכפ"ס יכשלו במשחק שלהם. משחק ענק. ובפלייאוף התחתון - מכבי ב"ש ניצחה בוסרמיל 0-2 את עראבה, והתקרבה צעד משמעותי לקראת עוד עונה בליגה הלאומית. ואילו עראבה קרובה מאוד לליגה א'. בת ים ניצחה 1-2 את ג'ת אלהאלי, גם בת ים קרובה להבטיח הישארות בליגה, וגם ג'ת אלהאלי כרגע מתחת לקו האדום. הפועל נצרת עילית והכח עמידר רמת גן נפרדו ב1-1, שתייהן עדיין בסכנת ירידה ממשית.
אחי, לבי איתך! פשוט לא ייאמן: ראשל"צ עם הראש באדמה, הרצליה בדיוק ההפך, המשחק בהרצליה + 20 דקות אחרונות בהן ראשל"צ היו ב-10 שחקנים במצב של 0:1.. ראשל"צ ממשיכה לחקות את אשקלון 2010. והיום הם כנראה מבטיחים את המקום השלישי לפחות ומתקרבים אלינו ובעיקר לרמת השרון. מחר, כאמור, משחק חשווווב מאוד בלויטה מול נס ציונה, ניצחון ואנחנו עם 7 הפרש מהמקום השלישי. היום הוכח שמומנטום לא מבטיח כלום, לטוב ולרע, יהיה מעניין ומרגש מחר! שבת שלום חבר'ה!
משחק מצוין היה בהרצליה, נהנתי בעיקר מהמחצית השניה מלאת האירועים. לדעתי הניצחון של ראשל"צ מוצדק, למרות נסיונות של הרצליה להבקיע.
איזה ניסיונות הבקעה? לא יודע על מה אתם מדברים. מכבי הרצליה לא הגיעה היום למצב אחד בשביל להבקיע שער. אי אפשר לעלות ליגה בלי לקחת נקודות בבית, לא משנה קיזוז ולא נעליים. לא מגיע לנו לעלות ליגה מאף מקום אחרי משחק כזה. העונה הזאת באמת הייתה טובה יותר משנים עברו אבל גם היא תסתיים בלי כלום. משה סיני ממשיך עם השטויות שלו? ליאור בן ארוס? מי שמע? מי ראה? במשחק כזה? השחקן כוכב בקבוצת הנוער אבל זה עדיין ליגה שנייה בנוער על סמך אתה מעלה אותו בהרכב במשחק כזה? עוד פעם מסאיי דגו בהרכב? לבנאדם רועדות הרגליים לפני כל מסירה וגם שהוא חוטף כדור הוא ישר מאבד אותו. כנראה שאנחנו חייבים להחליף את האיצטדיון הזה, לא יאומן פשוט.
מאכזב מאוד מה שהיה היום. אין לנו חלק קידמי ראוי לקבוצה במלחמות עליה וזה פשוט לא נותן לנו להתקדם לשום מקום. ראשון קבוצה מצוינת והיא חזק בתמונה לדעתי. אנחנו עוד יכולים להילחם על המקום ה-3, אבל ביכולת הזאת יהיה מאוד קשה.
ניצחון אחד לא הופך למומנטום ואם כבר יש קבוצה שנמצאת בתנופה זאת ראשל"צ שלמעט מעידה קטנה בשבוע שעבר, עושה סרייה של תוצאות מעולות. ברור שמומנטום לא מבטיח דבר ולא צריך לנוח על זרי הדפנה, אבל קשה לעצור בשלבים האלה של העונה קבוצה שנמצאת בריצה מטורפת, לכן אני חושב שראשל"צ נמצאת בעמדה מצויינת לעלייה.
מחר יהיה משחק טוב בכפר סבא, נס ציונה באים במטרה לנצח אין מה להפסיד, אחרי חודשיים של מוות קליני נראה שהקבוצה התאוששה לקראת חמשת המשחקים האחרונים והמכריעים. מחר בן ביטון חוזר מחודש של פציעה לעמדת המגן הימני, ולמעט אסייג שגמר את העונה כל הסגל שלנו כשיר, אני לא מאמין למה שאני כותב, כל הסגל כשיר! אני מקווה מאד שביכולת כמו שהייתה בשבוע שעבר נדע לעקוץ, ואז בטעות נמצא את עצמנו גם בעניינים. מה שבטוח, שבוע הבא יהיה הדרבי הכי לוהט שהיה ב20 שנים האחרונות, בוודאות. הפעם האחרונה שראשון ונס ציונה התמודדו על העליה היה איי שם בשנות המוקדמות, לא שאנחנו מועמדים לעלייה אבל אמרתי שלהפריע נפריע וזה יהיה משחק שאי אפשר לדעת מה יהיה.
איכשהו יצא לי לראות את רוב המשחק, אם זאת רמה של פלייאוף עליון ליגה לאומית אז חייבים לצמצם שם את מספר הקבוצות כמו שיונתן ואלון מזרחי אמרו בשידור כי הרמה פח אשפה וכל קבוצה שעולה ליגה צריכה להחליף חצי סגל אם היא רוצה לשרוד, מה גם שלא מעט קבוצות בכלל לא בנויות כלכלית לליגה שניה ויש איזה 3 קבוצות שקיבלו הורדת נקודות משמעותית, חייבים לשנות שם את מבנה הליגה(12 קבוצות, פליאוף עליון ותחתון בלי אמצעי). בקשר לעולות אז כמובן שעדיף קבוצות כמו הפועל כפ"ס עם היסטוריה, בסיס קהל סביר ומגרש ביתי, קבוצה כמו עירוני רמה"ש בלי אוהדים, היסטוריה ומגרש בעיר שלה לא תוכל לשרוד ותהיה כמו רעננה אשתקד, נקווה שהפועל ראשון תהיה העולה השניה ומכבי הרצליה או אפילו סקציה יהיו במבחנים. ודייויד גומס כבר עם שער 13 העונה בליגה, אין ספק שהייתי מעדיף אותו העונה בסגל על פני שחקנים כמו איילי, בן-לולו ויבואה, אולי רוני לוי יחשוב עליו לעונה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
הרצליה, היינו שמחים מאוד להחליף אתכם אצטדיונים, מאוד שמחים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
איזה בלאגן! רמת השרון מנצחת 1-0 את הפועל רעננה. נס ציונה מנצחת 3-2 את כפר סבא לאחר שכבר הובילה 3-0(אני הייתי בטוח שהם עוד ישוו). כפר סבא 33 רמת השרון 33 ראשון 29 הרצליה 27 נס ציונה 26 רעננה 23 בשבוע הבא: כפ"ס - רמת השרון נס ציונה - ראשון רעננה - הרצליה :aaa021:
אין מילים, כל מה שאני אגיד לא יתאר את מה שאני מרגיש. נצחון פשוט ענק שאין דרך להסביר כמה גדול, הקבוצה הזו הייתה שבר כלי בחודש וחצי האחרונים מאז אותו משחק גביע ארור מול הפועל חיפה. הפציעות וחוסר האמונה פשוט חיסלו כל דבר טוב שהיה כאן הקהל התחיל לקלל בעקבות חוסר ההצלחה, בעיתונים ליכלכו, אבל אז רפי כהן אמר טעיתי, תחזירו את אריק רומאו אין לי שחקנים, פתאום הפצועים חזרו לאט לאט, יש כאלה שגמרו את העונה (אסייג ובן חיים) ופתאום המכונה דופקת בצורה מדהימה, 2 המשחקים האחרונים שלנו היו הטובים ביותר העונה, המחצית הראשונה והשניה היום (עד דקה70) היו פשוט משהו שאי אפשר לתאר בכלל, כולם יצאו מהקבר ונותנים את החיים שלהם, אבל מעבר למלחמה היכולת היא משהו שאין לי הסבר אליו איך קבוצה מרוסקת שנגד עראבה עשתה 0:0 וכמעט הפסידה שבוע אחרי מתאבדת על הרצליה ומנצחת אותה במשחק ענק, ושבוע אחרי כן לוקחת את כפר סבא כאילו זה עראבה... וכמו ברווזים במטווח הם לא ידעו איפה הראש ואיפה הרגל, פשוט משחק ענק. משחק שבלי קשר לנצחון שלנו היה ברמה שלא מביישת קרב צמרת בליגת העל הקצב הגולים העבירות הלחץ משהו מהרמה הגבוהה ביותר. כפר סבא דקה 50 עדשו כבר 3 חילופים, עד דקה 70 אני חושב שהיה להם אולי 2 מצבים לשער. אצלנו זה היה משהו שאפשר לספור על יותר משני כפות ידיים, בדקה הראשונה ווילאם אזאו החמיץ פעמיים מול קליימן, פעמיים בתוך דקה הוא עמד לבד מול קליימן והחמיץ. כשראיתי את הפתיחה שלנו ידעתי שזה יבוא הלחץ היה אדיר כפר סבא לא עברו את החצי 30 דקות ובן חמו פשוט עמד ומתח את עצמו חסר מעש. כבשנו ולא הרפינו לחצנו עוד ועוד היה שער שנפסל בטענת נבדל, אני לא יודע אם היה אבל לא משנה כככרגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הגיע לבלם של כפר סבא אדום ופנדל לזכותנו במצב של 2:0 לנו ווילאם אזאו עבר את הבלם ומקו החמש מול קליימן פשוט הוכשל בבירור אבל כשאתה מוביל 2:0 ושולט בקצב זה ההתחשבנות של השופט, העדיף להתעלם. ב3:0 האוהדים שבאו מנס ציונה 70 בערך... התחילו לצעוק אולה אולה אולה, ואז דידי אונדר ירה מ18 מטר שער מאד יפה, ואז משום מקום הגיע השני, כשבתווך אנחנו ממשיכים להחמי. אבל בעיקר עכשיו עסוקים בלשמור על התוצאה, בסיום נצחון אדיר, יכולת פשוט מרשימה לא יודע איך עד עכשיו רפי כהן לא "עלה" על השיטה הזו, באשירו היום ה"הרג" את המגן שלנו עשה לו סחרחורת באגף, סהר לוי ניווט באמצע ועכשיו ניסן יחזקאל יבוא להר געש אחרי שהחתיכת ליצן הרים את האף ואמר שנס ציונה יפסידו והרצליה יעלו לפליייאוף, היום הוא בא לראות אותנו, ואני לא מקנא במה שמחכה לראשון פה, המשחק הזה יהיה טעון טעון זה הדרבי הכי לוהט ב20 שנה האחרונות זה יביא את כל האנשים מכל האיזור לאיצטדיון שלנו שיראו משחק כדורגל טוב. מישהו כאן אמר שנס ציונה לא תהווה יותר מקישוט, אז אנחנו קישוט יפה לחג... וביכולת כמו ששיחקנו היום השמיים הם הגבול, אני לא יוצא מגדרי לגבי ההמשך, אבל אני כן יוצא מגדרי על היכולת אפילו מהנצחון אני לא מתרגש כמו מהיכולת, עשינו מה שרצינו כאילו אם היה נגמר 5:0 כפר סבא היו צריכים להגיד תודה. ממש הזוי.
זה אני אמרתי ועוד מוקדם שאחזור בי. אם תפסידו לראשל"צ, הניצחון (המרשים!) היום לא שווה הרבה. לגבי כפר סבא, חבל על איבוד הנקודות, מאוד מקווה שזה לא יצור מומנטום שלילי, מכיוון שמקומה של הקבוצה הזו הוא אך ורק בליגת העל. בשבוע הבא - משחק עונה. מקווה שהירוקים מהשרון יתעלו וישיגו שלוש נקודות חשובות, בדרך להגשמת היעד.