דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 9, 2010.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    תראה עם מי אתה מדבר, עם אוהד הפועל באר שבע, אחד שיודע דבר או שניים על "מדינת תל אביב". כידוע לך באר שבע לא נכללת ב"מדינת תל אביב" אז לא יודע אם עקבת או לא - אבל הסיקור התקשורתי לקבוצה שלי ולאוהדים שאני חלק מהם הוא מקומם ומעצבן מאוד ובעוד רוב התקשורת לוקחת צד X בפרשה, אני שנמצא ויודע בדיוק מה קורה, דווקא יודע בוודאות שצד Y נכון ולא מעט פעמים היו לאוהדי ב"ש וויכוחים עם אנשים שאין להם שמץ של מושג מה קרה באמת ורק עקבו בתקשורת הזו, שיצרה להם מציאות אחרת לגמריי.

    ובכלל מה זה קשור? אתה מנסה להצדיק את נוימן ומביא הוכחה מאורי לוי שאימת את זה עם 2 מקורות. תגיד לי ברצינות, איך אתה יכול לשכנע מישהו עם כזה דבר?

    לי אין צד בעניין, ממש לא אכפת לי מה דני D נוימן אמר או לא אמר. אם היית שואל אותי, הייתי אומר שאני כן מאמין שהוא אמר את הדברים האלה, לא יודע אם מילה במילה - אבל משהו סגנון. הוא טמבל וזה לא יפתיע אם הוא אכן אמר. אבל מה אכפת לי בעצם? שיעשו מה בא להם. אותי מעניין אם הוא יפרשן את הדרבי ביום ראשון הבא.
     
  2. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    ההתאחדות פרסמה את לוח המשחקים
    מחזור 21
    תאריך
    05/02/11 הפועל באר שבע - מועדון ספורט אשדוד צ'רלטון
    05/02/11 מכבי חיפה - בני סכנין צ'רלטון
    05/02/11 הפועל עכו - הפועל אשקלון
    05/02/11 הפועל קרית שמונה - הפועל חיפה
    05/02/11 מכבי נתניה - הפועל רמת גן
    05/02/11 מכבי פתח תקוה - הפועל פתח תקוה
    05/02/11 בית"ר ירושלים - בני יהודה תל אביב צ'רלטון
    06/02/11 מכבי תל אביב - הפועל תל אביב ערוץ 1
     
  3. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

    לא שאני מאמין ל"מדינת תל אביב" - כמו שרשמתי אי אפשר לדעת את האמת בלי הוכחות אמיתיות, אבל למה שאני אאמין לאורי לוי ו"מדינת ירושלים" מצד השני?
     
  4. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    כל מי שרוצה דני נוימן צפוי לעלות בדקות הקרובות
    ל103FM בשיתף נראה שיוציאו ממנו כותרת או שתיים
     
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,933
    Likes Received:
    3,584
    דני נוימן הגיב לידיעה ואמר שהוא כן אמר שהוא שונא אוהדי הפועל אבל לא דיבר על ערבים או טרנספר. נגיד וזה נכון(ואני לוקח הכול בעירבון מוגבל כי אין הקלטה), זה בסדר שפרשן ישדר קבוצה שהוא שונא? חאלס, זה לא אובייקטיבי בשיט. וגם הרבה לפני הפרשה הזאת טענו, גם כאן, שהוא צריך לפנות את הכיסא סתם כי הוא חרא פרשן.
     
  6. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
  7. Fanatic Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    אין לי ויכוח איתך בנוגע לזה שהוא פרשן גרוע. אבל מה הקשר איזה קבוצה הפרשן אוהד? החוכמה היא להיות אובייקטיבי.
    דווקא יצא לי לראות את השידור האחרון של הפועל מול קריית שמונה והבן אדם נשמע אובייקטיבי לחלוטין, אין לי מושג מה אוהדי הפועל רוצים ממנו. הוא אפילו אמר שיש להפועל את אחד מהקהלים הטובים בארץ. סתם נדבקתם אליו.
    פרשן גרוע אולי מבחינת ההבנה שלו בכדורגל, אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא לא אובייקטיבי.
     
  8. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,827
    Likes Received:
    26,928
    Gender:
    Male
    למיץ' אין מושג בכדורגל.
    ישראלביץ' הבלוף מקום 13 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
     
    Last edited: Jan 27, 2011
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,135
    Likes Received:
    8,477
    דני נוימן פרשן גרוע, לזה אין לאף אחד ספק, יש לו לפעמים יציאות שמעלות בך תהיות שאיך יכול להיות שבן אדם כזה היה פעם שחקן.
    ובנוסף לכל הוא טיפש, טיפש גדול שהוא נפל בלשונו ואמר מה שאמר ליד האוזניים הלא נכונות.

    הוא הפרשן הלאומי של ליגת העל, ברגע שהוא מודה שאמר שהוא שונה קבוצה X, שישב בבית, אין לו מקום, וכמובן מבחינה מקצועית כולנו נברך על כך.
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,135
    Likes Received:
    8,477
    יעקב שחר מלך, תראו שחקנים כמו רוקי, יואב זיו, עזרן, ברוכיאן, בן שושן.. איפה הם, ותראו מתי מופיע השחקן הראשון של מכבי חיפה. וגם אלו שחקנים שהרוויחו את השכר בגלל וותק, סמליות למועדון.

    כמועדון, אין על מכבי חיפה, מודל מספר 1, אין על יעקב שחר.
     
  11. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    אני חושב שבזה אין חילוקי דעות כולם מסכימים אם זה
    שהמודל הנכון בכיס של שחר כמה שזה כואב שאת האמת !
     
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,341
    Likes Received:
    10,503
    ברוכיאן ובן-שושן סוגרים השנה עונה תשיעית בבוגרים של בית"ר ושניהם מגיל 12 במועדון, מדובר בשחקנים שזכו בכל התארים האפשריים כאן שיחקו והבקיעו בנבחרת(הם לא מאור מליקסון האגדי נכון אבל בכל זאת...) ככה שגם אצלם מדובר בוותק וסמליות למועדון אבל ששנאת בית"ר תקועה עמוק בגרון(ואתה לא יכול לומר שלא, כל הודעה שלך מסגירה את זה), אז קשה להיות אובייקטיבים.
    אין ספק שהם מרוויחים יותר ממה שהם שווים אבל ככה גם רוב הרשימה, המחירים לא פרופורציונאלים בעיקר אצל התל-אביביות.

    ויאמר לזכותו של קורנפיין שהוא הולך בדרכו של שחר, אמנם גם בגלל אילוצים כלכליים אבל קשה להאמין שבית"ר בתקופתו תחזור לתקציבים הגרנדיוזים כמו בתקופות של שקלאר וארזי כיו"רים של הקבוצה.
     
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,135
    Likes Received:
    8,477
    אני לא שונא בית"ר אבל אני לא מתכוון להצטדק בנושא הזה. אם אתה חושב שאני מגיב ממקום כזה אל תגיב להודעות שלי... זה מה שאני עושה שאני מרגיש כמוך.

    אבירם ברוכיאן... נו, שכחתי כבר איך הוא נראה, מבריק פעם בחודשיים, ואת זה עשו שחקן. לקחו תארים עם בית"ר שמסביבם היו שחקנים אדירים, לא כי הם סחבו אליפות על גבם.
    כמו שאמרת, הרשימה מורכבת מחוסר פרופורציה, לקחתי מדגמית 2 ממכבי, אחד מהפועל, 2 מבית"ר... אתה לא צריך ליילל כמו ילדה קטנה... השחקנים האלה לא מסוגלים להראות עליונות מול קבוצות כמו בני סכנין, הפועל רמת גן, והפועל פ"ת, יש להם כדורגל, והם מראים את זה מדי פעם, אבל מדי פעם... כמו כל שחקן בינוני בליגה.

    זה לא דיון של ברוכיאן, אני מבטיח לך, שיהיה לי זמן להגיב עליו, אני אעשה זאת בדיון של בית"ר ונפתח עליו דיון. דעתי עליו אמרתי כמה פעמים, ואני לא חושב שהוא כבר מעניין מישהו בליגה הזאת, זה בגדול, אבל נפתח דיון רציני עליו בהמשך.

    אבל בגדול, אל תיעלב, זה לא רק ברוכיאן ובן שושן הבינוניים, זה כמעט כל הרשימה.
     
    Last edited: Jan 27, 2011
  14. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    אפשר להוסיף גם את האוקראינית שהיא במקום ה8 בדירוג
    אבל לא נראה לי שהיא מעניינת אומנם יש את דינמו קייב ושחטאר דונייצק אבל ספק

    כרגע אני רואה את צרפת היחידה שהולכים לקנות אותה אבל להזכיר לכם אם קנו
    את הסקוטית הכל יכול להיות
     
  15. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    מכל השחקנים שיש, דווקא את ישראלביץ' בחרת? כנראה שלא ראית מספיק משחקים של מכבי, אם זה העונה או בעונה שעברה כי הוא אולי השחקן היחיד שמגיע לו כל שקל, אולי אין לו כישרון כמו של בוזגלו או של אלירן עטר אבל מלחמה והשקעה יש לו בכל משחק וזה מחפה על שאר החסרונות שלו, שחקן שראוי לשחק כל משחק בהרכב, לא צריכים לצעוק עליו בשביל שיילחם וישקיע כי הוא עושה זאת לבד בכל משחק, מגיע לו כל שקל שהוא מקבל.

    יש מספיק שחקנים שלא ראויים לקבל את כל הסכומים האלה, כמובן שקולאוטי עומד בראש הרשימה אבל יש גם את יואב זיו השיכור, רומאן רוקי הבלוף, יניב עזרן שלא שיחק כדורגל כמעט שלוש שנים, אבי סטרול שמחמם את הספסל של מכבי, ברוכיאן מקבל מחירים מוגזמים יחסית לתרומה שלו וסלים טועמה שמלבד בעיטות חופשיות, אין לו כבר כלום.