מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

  1. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האליפות האחרונה של מילאן היתה לפני 6 שנים. מעבר לכך, מילאן נתנה פייט ליובה שנה לאחר מכן כשהם רצו בשתי החזיתות ונפלו בשתיהן. להגיד שהם לא פקטור במאבק על האליפות בליגה ב-5 השנים האחרונות יהיה יותר מדויק. עם העקרון אני מסכים - כבר לא מעט שנים שמילאן יכולה להרשות לעצמה להתרכז באלופות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/1/10
  2. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,596
    לייקים שהתקבלו:
    7,443
    אני דווקא מבין את טבז.
    שחקן כמוהו שהוא גם ככה נמרץ בכל שניה שלו על המגרש ומתאבד על כל כדור והוא במקרה נמצא בכושר שיא רק ירצה להוכיח יותר כחבר לקבוצה שלו לשעבר מנסה להדליק אותו לפני המשחק.

    תסכימו או לא, חבר לנו שחקן כמו טבז בקבוצה. אולי לא הכובש הכי מחונן, אבל שחקן כזה שישנה משחקים, שיכניס את הקבוצה והקהל לאטרף, שילחם כמו משוגע על כל כדור.
    תמיד אהבתי את טבז, הוא בדיוק האנטי טזה לשחקן הארגנטינאי ולכוכבי כדורגל. הוא שחקן שחי את המשחק ומאמין בעבודה קשה.

    אולי המאזנים של אואן נאים השנה אבל לראות אותו נכנס ל25 דקות ובקושי נוגע בכדור במשחק(וגם אם הוא מבקיע זה פשוט משגע).
    טבז גם כשנראה רע, ממורמר היה נכנס למשחק ומטריף את השחקנים(טוטנהאם למשל).

    אם תשאלו אותי טבז שווה הרבה יותר מ25 מיליון.


    דרך אגב, ראיתי את השערים עכשיו, שערים נהדרים, אחלה סיומת, אחלה נוכחות ברחבה.
    שווה לנסות אותו בהרכב ביום שבת= ניצחון חובה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/1/10
  3. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    k700, כל מה שאתה אומר לא סותר את זה שטבז נשאר ארגנטיני אינפנטיל (בזה הוא דומה מאוד לשחקן הארגנטינאי הממוצע) שלמרות שכבר4 חודשים במועדון אחר ממשיך עם האובססיה שלו ליונייטד. כשאני נזכר בראיונות של טבז מאז שהגיע לשיטי אני חושב שאנחנו הוזכרנו בהם יותר ממנצ'סטר סיטי. אבל אני חייב להודות, שהמצולק הופך עם הראיונות והפרובוקציות שלו הופך את המפגש הכפול הזה לפי כמה מרתק יותר. והאמת, ממש לא אכפת לי שימשיך לקשקש בתקשורת.
     
  4. Gass12 Member

    הצטרף ב:
    ‏8/4/07
    הודעות:
    7,339
    לייקים שהתקבלו:
    468
    מין:
    זכר
    סופית הונפקו אגח"ים בסכום של 500 מליון ליש"ט.. בריבית של 9 אחוז.
    נחתמה גם עסקת אימוץ עם טורקיש איירליינס.2.6 מליון בשנה
    בתרגום חופשי זה אומר 45 מליון מידי שנה לריבית...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/1/10
  5. Cup of Tea Liverpool, UK

    הצטרף ב:
    ‏29/9/07
    הודעות:
    6,802
    לייקים שהתקבלו:
    1,035
    לא מבין יותר מדי בכלכלה, אבל 45M פאונד ריבית בשנה? אתם תוכלו לשרוד עם זה?
    לא כל יום יש רונאלדו למכור..
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/1/10
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אבל למה אתם מתעקשים לשכתב את ההיסטוריה? העונה האחרונה שבה נאבקנו על האליפות (לפני הנוכחית) הייתה 05/06. זה יוצא לפני 3 וחצי שנים.

    בדיוק שנתיים (כביכול). איך הגעת ל"לא מעט"?

    05/06 - נאבקנו על האליפות
    06/07 - נאבקנו על מקום בליגת האלופות - קחו את זה כשנה שבה יכולנו "להרשות" לעצמנו לוותר אם זה עושה לכם טוב
    07/08 - כנ"ל
    08/09 - אפילו לא היינו באלופות, מה שאוטומטית מונע מצב שבו אנחנו "מוותרים" על הליגה

    בקיצור, 06/07 ו-07/08. שתי עונות בסה"כ, וגם אז היינו טרודים במאבק על כרטיס יקר מאוד לליגת האלופות.
     
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    21,088
    לייקים שהתקבלו:
    5,318
    יש בכך יותר מרק המשמעות הזאת, אבל זה לא שונה משמעותית מהריבית ששילמנו בשנים האחרונות על החוב לבנקים, שיימחק כעת.
     
  8. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נרו רוקו (תזכיר לי את השם), אתה מכיר את הסרייה א על בוריה ולבטח טוב ממני, כך שאני מקבל את התיקון. אבל רענן את זכרוני - אני זוכר שבעונת 05/06 זאת היתה יובה עם הבלחות פה ושם שלכם ושל רומא, אבל יובה אול דה ווי. לגבי ה"להתרכז באלופות", הכל באופן יחסי. אין קבוצה בסדר הגודל של מילאן שמספר עונות רצופות יכולה להרשות לעצמה להתעסק במפעל אחד גרידא ולזנוח את הליגה.

    את שאר הדיון אני מציע שנמשיך במקום אחר, אנחנו סוטים מהנושא.
     
  9. ארצ'י באנקר Member

    הצטרף ב:
    ‏9/10/05
    הודעות:
    1,501
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מתי ההנפקה יוצאת לפועל הלכה למעשה?
    בואו נתפלל שהיא תכשל, אם תצליח זה יום הכיפורים שלנו.
    אני תוהה איך לאופ"א אין מה לומר בדבר ואיפה פלטיני "לוחם" הצדק.

    love united hate Glazer
     
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,478
    לייקים שהתקבלו:
    7,369
    ואני חושב שהליגה האיטלקית היום היא לא חזקה במיוחד. אינטר היא הקבוצה היחידה באיטליה שמציגה יכולת איכותית בשנים האחרונות וגם היא כושלת פעם אחר פעם בליגת האלופות כשהיא ניצבת מול קבוצות מספרד ואנגליה.
    להיות סגנית באיטליה זה כבוד עבורך אבל בשנים האחרונות, בטח כשאינטר מטיילת לתואר בקלילות, זה לא משהו להתגאות בו כשעורכים השוואה לקבוצה כמו היוניטד.
    גם באותה עונה שזכיתם בליגת האלופות אחרי שניצחתם אותנו לא הייתם הקבוצה הטובה באירופה. אם כל הכבוד לסיבוב שני טוב או לכושר של מספר חודשים קבוצה לדעתי נמדדת קודם כל בליגה, שם דרוש יציבות ויכולת גבוהה לאורך זמן כדי לזכות בתארים ולא מפעל כמו ליגת האלופות שהוא מפעל של נוקא אואט ולכן בנוי יותר על הגרלה וכושר זמני מאשר על יכולת גבוהה לאורך זמן כפי שצריכים כדי לזכות בליגה. בליגה האיטלקית באותה שנה הייתה אלופה אחרת שענתה לשם אינטר.
    ומי שרוצה הוכחות יכול למצוא אותם בשנים לאחר מכן כאשר 2 הקבוצות שהגיעו לגמר ליגת האלופות באותה שנה - ליברפול ומילאן, המשיכו לדשדש, לעומת היוניטד ואינטר שהמשיכו לזכות בתארים בליגות המקומיות שם כאמור האיכויות האמיתיות נמדדות לאורך זמן.
    למעשה, באותה שנה גם לא הייתם טובים מאיתנו. הגענו לגומלין עם הגנה מפורקת ואתם ניצלתם את זה. לא חושב שמשחק ספציפי מעיד על איכות אמיתית של קבוצה. ושוב, ההוכחות שלי הם השנים לאחר מכן והעובדה שהסגל שלכם שהרכיב לטענתך את "הקבוצה הטובה באירופה" ראה את הגב של אינטר שהמשיכה לזכות בתארים.

    לא שכל מה שרשמתי אומר משהו על המשחק הקרוב בין הקבוצות. כפי שאמרתי, מפעל נוקא אואט לא מעיד באמת על איכויות. יכול להיות שמילאן שנמצאת בכושר טוב לאחרונה תצליח לחלוף על פני היוניטד שעסוקה לאחרונה בעיקר בניסיון להתגבר על מכת הפציעות האדירה שעוברת עליה. יתכן שאם היינו נפגשים בחצי הגמר בעוד מספר חודשים, כשריו ווידיץ' נמצאים בחזרה בהרכב, כשהאגריבס כניראה יהיה חלק מהסגל, כשמצבו של בארבטוב ידוע, הדברים היו נראים אחרת לחלוטיין.

    לסיכום, כפי שאפשר להבין מדברי, המבחן האמיתי לאיכויות של מילאן ושל היוניטד ימדדו לדעתי בליגה. עבורי, זכייה בליגת האלופות היא כמובן משנית לליגה שם האיכות באמת נמדדת לאורך זמן.
     
  11. Three Lions Member

    הצטרף ב:
    ‏23/11/09
    הודעות:
    77
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באמת ריבית של 9% על אגרות החוב? לא בדיוק התנאים הכי טובים מבחינת מנצ'סטר יונייטד וזה אנדרסטייטמנט.
     
  12. ארצ'י באנקר Member

    הצטרף ב:
    ‏9/10/05
    הודעות:
    1,501
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בגלובס פורסם שההנפקה הצליחה, כנראה שזה נכון אם כי לא הצלחתי לקרוא אישור נוסף לכך.
    אני יום יום מתפלל שהיהודונים האלה לא גונבים לנו את מנצ'סטר יונייטד ואל תתבלבלו, אין להם שום רגש
    למועדון, אילו הם היו אנשי עסקים בריטים שגדלו על המסורת של הכדורגל האנגלי הייתי מודאג פחות.
    הם הנפיקו אג"ח ב500 מליון ליש"ט הכניסו שורות קטנות שבהן מותר להם למשוך 130 מיליון מהסכום,
    לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שהם ימשכו סכום זה לטובת החוב האישי שלהם.
    השלב הבא עשוי להיות מכירת נכסים של הקבוצה לטובת כיסם האישי, דובר כבר על מתחם האימונים
    ובבוא היום לא תהיה להם בעיה גם למכור את בית המקדש. אחרי שהם יגמרו לחלוב בשיטת הסלמי הם יתנדפו.

    השעון נראה לי כמו שרודף אחרי עצמו במן דיוק מרגיז.
    מתנועע סביב ממקום למקום, לראות אותה היום, לראות אותה היום..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/1/10
  13. C.Ronaldo#7 Member

    הצטרף ב:
    ‏7/10/04
    הודעות:
    299
    לייקים שהתקבלו:
    0
  14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    לא רק אפשרי אלא גם די מתבקש. במצב הנוכחי אף אחד אינו יכול להיות חסין מפני מכירה ודי טבעי שהראשון יהיה רוני.
     
  15. W.Rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏16/4/06
    הודעות:
    4,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ריו סוף סוף בהרכב, ולנסיה פותח על הספסל ופארק במקומו.

    אואן ורוני בחוד.