מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

  1. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אה, הייתי צריך לדייק - לא התכוונתי לקבוצה. אני בטוח שפרגוסון יותר חכם מזה. כשאמרתי "בכם", כמובן התכוונתי לאוהדים בורים שזלזלו וחשבו שהם מגיעים כפייבוריטים מוחלטים מול קבוצה שנלחמת על העפלה באיטליה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/1/10
  2. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סן סירו זה סן סירו כמו שהאולד-טראפורד זה האולד-טראפורד כמו שהקאמפ נואו זה הקאמפ נואו
    וכמו שאנפילד זה אנפילד ועוד כמה איצטדיונים מהסוג הזה בעולם,
    אין פייבוריטים מוחלטים כשקבוצת חוץ מגיעה למקומות הללו ולא משנה איזו קבוצה זו.
     
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    21,090
    לייקים שהתקבלו:
    5,318
    אני לא יודע מה הייתם יכולים להרשות לעצמכם, אבל כנראה שהרשיתם.

    במשחק הליגה לפני ה-0-3 נגדנו (ניצחון 0-1 בטורינו) עליתם עם דידה, קאפו, נסטה, בונרה, פבאלי, ברוקי, פירלו, אמברוסיני, סידורף, רונאלדו, ג'ילארדינו. נגדנו נכנסו להרכב אודו, קלאדזה, ינקולובסקי, גאטוסו, קאקה ואינזאגי. לא 11 שונים לחלוטין, כמובן, אבל להחליף שישה שחקנים זה לא רע ובטח לא משהו שיכולנו להרשות לעצמנו ב-2-4 על אברטון כמה ימים קודם לכן, כשהעלנו מהספסל ילד כמו כריס איגלס כי זה מה שהיה.

    גם ההרכב שלכם לפני המפגש הראשון נראה רחוק מלהיות מלא (קאקה, פירלו, נסטה במבט ראשון), אבל אין לי כוח לעשות השוואה מלאה.
     
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    21,090
    לייקים שהתקבלו:
    5,318
    מילואינו האמיצים ניצחו 0-4 בסנדרלנד. שלושער ל... דיוף... שאז הוחלף בגלל פציעה (קלה כנראה) במפשעה. הוסון חתם בפנדל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/1/10
  5. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שלושער ב-30 דקות כשמי יודע בכמה זה היה נגמר לו ירד בעקבות פציעה בדקה ה-50. שחקן לא רע הדיוף הזה ואחלה מועדון מולדה (תמיד אהבתי נורבגים).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/1/10
  6. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,630
    לייקים שהתקבלו:
    7,450
    בסדר לא צריך לצאת מגדרנו יתר על המידה.
    אין רמה בלית המילואים ודיוף הוא שחקן מצוין שבנוי לתפארת המולדת.
    כמו מאקיידה בזמנו אני חושב שהוא גדול על המילואים.
    אבל כן הייתי רוצה לראות אותו משחק מול האל כשהוא חם ואחרי שבוע מצוין שלו.
     
  7. the white pele Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/08
    הודעות:
    1,054
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מילאן כבר כמה שנים טובות(שש, שבע?) נחה בליגה. או מרצון, או מלא. אבל השחקנים שלה מגייעים פרשים, רעננים לליגת האלופות, שבשלבים המתקדמים שלה, היא רולטה. תמיד יש שמונה קבוצות, פלוס מינוס, שיכולים לקחת.יונייטד נקרעה בכל החזיתות(פציעות, עומס) ולקחה רק אליפות.למילאן, מינואר, זאת היהת המטרה היחידה.היא היתה נהדרת והדיחה אותנו בצדק. אבל כל הנסיבות היו לטובתה...ואין שום חרטה. תמיד ללכת על כל מה שאפשר.

     
  8. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא הייתי אומר 6-7 שנים, הגזמת קצת. אפשר להגיד שכבר 3 שנים אין להם מה לחפש כבר מפברואר בליגה, לא יותר. זאת עדיין מילאן שהייתה גדולה ב-2004 ו-2005 (גדולה, גדולה, בסוף הרוסונרי האלה, כשצריך אותם מפשלים).

    דיבורים בסרביה וגם בגרמניה על השאלה ל-6 חודשים של טוסיץ' לקלן מהבונדסליגה. במצב הנוכחי, כאשר טוסיץ' לא נספר בקרלינג קאפ ועל אחת כמה וכמה בליגה, אני לא מוצא סיבות להתנגד למהלך כזה. כל הסיפור נראה הזוי, כנראה שסר אלכס רואה משהו שאנחנו לא מבחינים בו. שנת השתפשפות בגרמניה, עם הקצב הדומה לפרמיירליג, מונדיאל בקיץ עם כמה דקות בזירה הגדולה ביותר והוא יחזור אלינו שונה ואולי סוף סוף פרגי יספור אותו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/1/10
  9. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
  10. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ריו כשיר למחר :aaa031:
    גם בארבטוב,גם דיוף,
    וידיץ כנראה עוד שבועיים(כשלפני שבועיים היה מדובר בעוד עשרה ימים...)
    הארגריבס בדרך חזרה,לאט אבל בטוח.
     
  11. -GigGs- Member

    הצטרף ב:
    ‏29/11/09
    הודעות:
    22
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא זכיתי לראות את דיוף משחק הרבה בדרבי, אז אני מקווה שהפעם פרגוסון יעשה מהלך חכם ויתן לו לשחק חצי שעה פלוס מינוס.
    אני רוצה לראות את אואן בהרכב הפותח ביחד עם רוני. לא בטוח שלתת לברבאטוב לשחק פחות משבוע אחרי ניתוח זה לטובה. אבל אני לא מחליט בסופו של דבר.
    אני מקווה לראות את ריו, הוא התאמן ביחד עם הקבוצה לא מעט זמן, הפעם יש לו הזמדנות לחזור לאולד טראפורד.
    הארגריבס צריך לחזור בסוף החודש, אני ממש מקווה שנגד ארסנל. הזמדנות מצויינת בשיבילו ובישבילנו.
     
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,481
    לייקים שהתקבלו:
    7,369
    השאלה היא את מי הוא יחליף, את בראוןן או את אוונס?
     
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    בכושר הנוכחי אין לי ממש בעייה לוותר על אף אחד מהם, אבל אני מאמין שאוואנס ישחק כבלם. אני לא פוסל אפשרות שבראון ישחק מגן ימני, לא רפאל ולא נוויל מבריקים בזמן האחרון.
     
  14. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לאט לאט ובהדרגתיות חוזרים אלינו הפצועים. חדשות נהדרות. צריך להכניס מהר את ריו לעניינים ואני מאוד מקווה לראות אותו מחר. בהנחה שוידיץ' לא יהיה כשיר לשיטי וארסנל, אנחנו חייבים את ריו ולמרות שאני לא אוהב להחזיר שחקן ישירות להרכב לאחר פציעה ארוכה, אני חושב שזה מאסט. ובקשר לשאלה שלך משה, מבחינתי אין שאלה - במקום בראון. הוא נראה רע ואולי אם יחזור כמגן ימני לעת הצורך, הוא יפתיע. אני מאמין באוונס, הוא לא היה במיטבו מאז שחזר מהפציעה לצד בראון, אבל ליד ריו אני משוכנע שזה יראה טוב יותר.

    לצד הבאסה של ההדחה נגד לידס מתגלים גם הצדדים הטובים. אני מתקשה לראות אותנו עומדים בעומס שהיה צפוי עם הגביע, קרלינג והליגה באותו שבוע כשארסנל וצ'לסי הודחו כבר. בכלל, אני מתקשה לראות היכן היו דוחפים לנו את האל במידה ו.. כך שלמרות שזה מבאס ואני חולה על ה-FA Cup וכבר שכחתי את תחושת גמר גביע (רק 3 שנים ועדיין, בסטנדרטים שלנו), אבל יש הרבה צדדים חיובים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/1/10
  15. the white pele Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/08
    הודעות:
    1,054
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השנה היא פקטור בליגה לראשונה מאז האליפות האחרונה שלהם(ואולי היתה עוד סגנות בדרך).יובה ואינטר מטיילות שם לאליפות כבר שבע שנים...