1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

  1. SkiMan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/06
    הודעות:
    1,758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שלום למביני המחשבים למיניהם ולחברים שראו את פרק 7 בנמלטים, יתכן שהיתצה לכם בעיה דומה והצלחתם לפתור אותה,

    אני מנסה להפעיל את הפרק החדש של נמלטים (עונה 4 פרק 7) אבל זה כל הזמן עושה לי הודעת שגיאה ויוצא לי מהמדיה פלייר / BSPLAYER. מעבר לכך זה גם תוקע לי את ה-WINDOWS EXPLORER ויוצא לי מהתיקייה בה הקובץ נמצא. יש לציין שהורדתי את הפרק כבר פעמיים משני מקורות שונים.

    האם הבעיה בקודק חדש שאין לי? אם לא, כיצד אני יכול לפתור את זה?
     
  2. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    סקימן, לפעמים קבצים שלא עובדים כראוי או בכלל בתוכנה אחת יעבדו מצויין בתוכנה אחרת. תנסה את POWERDVD.

    האוס
    העונה החדשה נפתחה בצורה טובה בעיני. הבלש הפרטי הוא תוספת מבורכת (משולש אהבה עם האוס וקאדי בפתח?) ומרעננת וסוגיית שיפוץ מע' היחסים בין האוס לווילסון היא קו עלילה עם המון פוטנציאל לכשעצמו. אה, והסצנה של "האוס כמעודד בתיכון" הייתה אדירה.

    האנטומיה של גריי

    הסדרה צריכה רענון. דמות נוספת לקאסט רק תעזור בעיני. שני קווי העלילה שאיכשהוא נראים מעניינים בינתיים הם היציאה ההדרגתית מהארון של קאלי ומה שמה, והשינוי המסתמן שעובר על סלואן שלבטח יניב מע' יחסים עם לקסי וכמה סצינות משעשעות עם ג'ורג'. דרק ומרדית' וסטיבנס ואלכס די ממחזרים את עצמם ולמען האמת קצת נמאסו.

    יהיה מענין לראות את המתמחים החדשים יותר מעורבים (כהתחלה לא יזיק אם הם אשכרה ידברו במקום המלמולים המבוהלים שהם מוציאים עד עכשיו כל פעם שהם רואים מטופל) ולא יזיק אם הם יקפיצו את קייט וולש מפרייבט פראקטיס לכמה פרקים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/10/08
  3. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    למרות הפרימיירה החלשה, ולמרות שאין טוויסט בעלילה וזה בסה"כ מן שילוב של שתי העונות הראשונות(רודף ונרדף בו זמנית) למעט אולי ה"שותף" החדש שלו, גם בעונה השלישית אפשר להגיד, דקסטר הסדרה הכי טובה בעולם ביי פאר.
    שני הפרקים האחרונים היו פשוט יצירות מופת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/10/08
  4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יודע למה אין נמלטים השבוע?
     
  5. שגיא Guest

    שודר איזה ספיישל של בייסבול. סתם פגרה.
     
  6. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נמלטים,
    יצא לי לראות בשידור חוזר את אחד הפרקים מהעונה השלישית מה שגרם לי להבין שאני לא ממש מבין..

    אני אשמח אם מישהו יענה לי על השאלות:

    1. לא הבנתי את הסיפור של וויסלר. הוא היה אמור לעזור לחברה והיא ניסתה להוציא אותו מסונה, אז למה הם הרגו אותו בפרק הראשון של העונה הרביעית?

    2. אותו דבר לגבי גרטשן? למה החברה כלאה אותה והפסיקה לעזור לה?



     
  7. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏29/1/04
    הודעות:
    1,709
    לייקים שהתקבלו:
    506
    1. כי כרטיס הסילה היה בידיו, וזה דבר יקר ערך לחברה, בגלל זה הם הרגו אותו.
    2. כי הגנרל חשב שגרטשן עשתה עבודה רעה, ואולי שיתפה פעולה עם וויסלר בנוגע לכרטיס הסילה. הם לא הרגו אותה, בתקווה לסחוט ממנה מידע.
     
  8. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז וויסלר לא עבד בשביל החברה?

    שאלה נוספת,

    זכור לי שבסוף העונה השלישית מאהון נסע באוטו יחד עם וויסלר וגרטשן. למה הוא לא איתם בתחילת העונה הרביעית?

    תודה על התשובות.
     
  9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תשובות:
    1. וויסלר היה כפול עוד בימים שלו בסונה. בשורה התחתונה, אחרי שהוא יצא מהכלא הוא התחיל במאמצים להשגת סילה, וכשהוא נהרג הוא כבר הספיק להשיג את הכרטיס הראשון (שבהתחלה חשבו שזה סילה כולה), רק שהמחסל המפחיד הרג אותו ולקח לו אותו.
    מה שכן, מה שחסר בפאזל של וויסלר הוא החתיכה שלפני סונה - הרי הוא כבר נכנס לסונה עם ספר הציפורים שהייתה בו תוכנית להגעה למפענח של סילה (GATE), וגם כל עניין קול פייפר כבר היה מסודר מבחינתו. לכן השאלות הן איך הוא הגיע לזה ולמה הוא נכנס לסונה? לא בטוח שיהיו תשובות לשאלות הללו.

    2. גרטשן נכשלה במשימתה מטעם החברה (היא רצתה להוציא את וויסלר מסונה כדי שישיג את הכרטיס) ולכן החברה רצתה לחתוך אותה. כשהם גילו שוויסלר עבד נגדם ושמייקל וחבריו עובדים נגדם, הם חקרו אותה כדי להוציא ממנה מידע בנושאים האלה, אבל היא כידוע הצליחה לברוח. עכשיו היא פשוט מחפשת נקמה.

    השאלות שלך קשות ובעיקר מעמידות את האירוע הראשון שקורה העונה (401) באור מוזר- וויסלר וגרטשן מגיעים לאירוע, וויסלר (שכנראה הוצא מסונה בדיוק בשביל זה) כביכול קונה את סילה תמורת 50 מיליון דולר משני חבר'ה עבור מישהו מהחברה (למה? האם הוא איבד אותו?? איך זה יכול להיות שסילה נמצאת אצל שני טמבלים), אבל מכפיל את הכרטיס כדי לגנוב אותו לעצמו. את הכרטיס הזה החבר'ה הטובים העתיקו לאחר כמה ימים כמובן, וגילו שזה רק 1/6.עוד דבר מוזר הוא שאחרי שהורגים את וויסלר, לוקחים ממנו את הכרטיס המקורי ונותנים אותו לאותו CARDHOLDER שוויסלר בעצמו הביא לו העתק במבצע המקורי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/10/08
  10. פרנקו בארזי Member

    הצטרף ב:
    ‏7/2/08
    הודעות:
    1,459
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גיבורים ממשיך עם ההתחלה המסריחה. אני שוקל ברצינות להפסיק לראות לאלתר (איזה איום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx)
    אם אתם מתלבטים אם להמשיך עם גיבורים לעונה השלישית - ההמלצה שלי היא לא.
     
  11. FreakinMoney Chelsea Fan

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    349
    לייקים שהתקבלו:
    12
    מין:
    זכר
    אני חולק עליך כל כך .. אפשר לשאול מה הפעם גרם לך להגיד את זה ?
     
  12. צחי לייבמן Member

    הצטרף ב:
    ‏18/10/07
    הודעות:
    946
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמה עונות יש לסמולויל?
     
  13. FreakinMoney Chelsea Fan

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    349
    לייקים שהתקבלו:
    12
    מין:
    זכר
    כרגע משודרת העונה השמינית.
     
  14. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    הלא כל כך מוצלחת.
     
  15. SkiMan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/06
    הודעות:
    1,758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הפרק החדש של סאות'פארק על הקרב בין וונדי לקרטמן, מעולה בניגוד לפרק הקודם שהיה חלש. רק שיהיה פרק טוב עם רנדי וחזרנו לעצמנו!!