1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    בגדול מסכים איתך, אבל גם לצ׳לסי יהיו תקופות קשות וזה לא שהם שטים מפה לעוד 20 נצחונות, כמו שהם נראים כרגע בלתי עצירים גם אנחנו היינו נראים ככה עד הפציעה של קוטיניו.
    סה״כ הם לגמרי מרחק פציעה של איזה בורג חשוב במערך, ושם הם אפילו תלויים יותר בשחקנים שלהם שכן השחקנים שבספסל נראים לא קשורים למערך.

    לגבי קאריוס, אני עדיין עומד על זה שהוא לא חסר מושג אבל כן, זה יהיה לא פייר כלפי מיניולה, שפתח יחסית סביר את העונה וירד לספסל בגלל שקאריוס הוא רכש של קלופ.
    מצד שני אני לא אופתע אם קלופ בכוח ינסה להכניס אותו לעניינים, לי כרגע זה נראה כמו בעיה קשה של ביטחון - אני לא יודע מה הוא שווה מנטלית ואם עם המשך הריצה בהרכב הוא יתגבר על הבעיה אבל אני יודע שמיניולה זה שחקן עם מנטליות חלשה מאוד.

    אגב אני חושב שווינאלדום נתן הופעה לא ראה בכלל ואני עדיין רואה את לאלנה ולא מאמין מה ניהיה ממנו, כל פעולה שלו נכונה.
     
  2. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,941
    לייקים שהתקבלו:
    23,228
    מותר להעביר ביקורת?

    קאריוס מציג כרגע יכולת של שוער שייזכר עוד הרבה שנים ולא בקטע חיובי. אני לא חושב שמיניולה יותר טוב (אני חושב שהוא זוועה) אבל זה כבר מוגזם. פייר? אני מביא שוער בראשון לינואר אם זה תלוי בי. יש לנו את שני השוערים הכי חלשים בליגה. אני כבר לא יודע מה להגיד אבל הזלזול הבוטה של המועדון הזה בעמדה אולי הכי קריטית זה משהו שאי אפשר להבין. אני חולם על שוער סולידי. לא ענק, לא שמייכל, לא דה-חאה, לא צ'ך ואפילו לא לוריס. פאקינג שוער סולידי שלא מפסיד לקבוצה שלו משחקים.

    לא יודע איך ביטחון קשור לגול המגוחך הראשון היום. זה כדור למרכז השער, לא חזק ולא כלום. מיקום זוועה וזינוק עוד יותר זועה.
    בגול השני אני יכול לקבל את העניין של הביטחון אבל הוא כבר התחיל לצאת, הוא דיי בוודאות מגיע ראשון לכדור ופשוט נעצר.
    ואני ארשום שוב, אם עניין של ביטחון עד כדי כך משפיע עליו (אשכרה רוצח אותו) אז מה יש לו לחפש במועדון שמתמודד (בכאילו) על תארים?

    אה, לצ'לסי יהיו פציעות? מתי בפעם האחרונה היתה להם פציעה לשחקן משמעותי? וכשאני שואל מתי אני שואל בשנים\עשורים כי המועדון הזה לא יודע פציעה מה היא.

    מה בדבר רכש? עדיין לא קריטי? אני אפילו לא מדבר על ערימת הכלום שהיא בלמים ושוערים שלנו, אבל ראיתם את הספסל היום? רק ילדים.

    היו חלק שטובים יותר היום, היו חלק שפחות, אבל יש 2 שאני רוצה להתמקד בהם.
    הראשון זה הנדרסון. אמנם נתן בעיטה גדולה אחת (למה לא עושה את זה יותר?) אבל חוץ מזה היה פשוט גרוע. אני מחבב את הנדרסון, באמת, אבל הוא לא קפטן. הוא לא זה שירים את הקבוצה כשהעסק מקרטע. בדקות הלחץ פשוט אין לו את זה. לא מעט כדורים הוא סתם מעיף ולא מדייק. הוא גם לא מספיק חכם על מנת לנהל את המשחק בצורה באמת טובה כי חלק לא מבוטל מהנעת הכדור שלו לא מספיק אפקטיבית\נכונה.

    השני זה ווינאלדום. דיי. הוא כל כך גרוע. קיבל היום איזה 5 כדורים ברחבה והצליח להוציא מהם בעיטה אחת וגם היא לא למסגרת. אם לא תרומה בשערים אז מה הוא כן עושה? גם אם אין את אמרה אז שיעלו את אג'ריה במקום. אני פשוט רואה כלום על העמדה שלו, אפס תרומה. אנחנו כבר באמצע העונה ולא קיבלנו ממנו כלום. לא יודע אם זו התאקלמות לעמדה חדשה או סתם כושר רע מאוד אבל שיילך לספסל וינסה להתאפס על עצמו כי הוא פשוט לא נותן כלום.

    עוד משהו שאני כבר לא יודע מה להגיד עליו זה הקרנות שלנו. היו לנו היום לא מעט קרנות. רק אחת עברה את השחקן הראשון וכתוצאה מזה נגחנו למשקוף. אני מתחיל לקנוס שחקנים שלנו שלוקחים קרנות ולא מצליחים להגיע לרחבת החמש. זאת מחלה ארוכת שנים אצלנו ולא יכול להיות שאי אפשר לפתור אותה.
     
    Rushie אוהב/ת את זה.
  3. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,819
    לייקים שהתקבלו:
    3,736
    רקורד הפציעות שלנו אכן מעלה תהיות באשר לכשרות אמצעי הטיפול בקובהאם. בינתיים אני נותן לצוות הרפואי להנות מהספק, הם עושים עבודה יוצאת מן הכלל.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    התגובה של אורן ממצה את הכל בעיניי. לא הגבתי בדיון שהיה פה על קאריוס בימים האחרונים, דעתי בעניין היא דווקא מהסלחניות יותר, כי אני חושב שאם כבר קנית שחקן תעשה את ה100% כדי לתת לו להשתלב. לא שאני גומר את הסיפור שלו אצלנו עכשיו, רחוק מזה. אבל את ההתאפסות הזאת על עצמו הוא צריך לעשות מחוץ להרכב כי הדקות על הדשא לא מעלות לו את הביטחון. מייבש שיער/נעל לגבה/יוגה או מה שזה לא יהיה. אני רוצה לראות את מיניולה או האוסטרי מול מידלסברו. שני השערים שספגנו אתמול היו פשוט חרפה ואיבוד הנקודות הזה לחלוטין עליו.

    בנוגע להנדרסון אני רק אגיד שאני רואה הרבה שמתחילים לדבר על יכולות ה"מנהיגות" שלו וזה שהוא לא עומד בלחץ. בהקשר הזה לא חושב שהייתי יכול לרצות ממנו יותר. לראות איך הוא מדבר כל הזמן על הדשא, דוגמה אישית לכל השחקנים על המגרש. אני חושב שהוא מנהיג וקפטן מצוין. הפסד לבורנמות' ותיקו בווסטהאם נרשמים לחובתו אבל נצחונות באמירויות והברידג' לא נרשמים לזכותו כקפטן?
    גם איתו הבעיה היא על הדשא. הוא כבר הוכיח שהוא לא גידם כמו הקשר האנגלי הממוצע והוא יודע לתרום בשליש השלישי וגם לבעוט מרחוק וראינו את זה העונה, אבל דווקא כשאנחנו בלחץ מול קבוצה מצופפת המשחק שלו הופך להיות רק לרוחב ועם הנכות של ויינאלדום (כמה פעמים הנגיעה הראשונה שלו הרגה אותנו אתמול) זה מקשה מאוד על התפוקה ההתקפית. הנדרסון במצבים כאלה צריך לעזור יותר בהתקפה, גם אם הוא השחקן ההולדינג. במיוחד כי לא היה שום פיתרון לחילוף התקפי סביר על הספסל. אם כי רציתי שקלופ יזרוק פנימה את וודברן.
     
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    82,138
    לייקים שהתקבלו:
    27,452
    מין:
    זכר
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    26,399
    לייקים שהתקבלו:
    20,037
    והתפקיד של קלופ הוא להגן על השחקן שלו.
    כל אחד פה עושה מה שהוא אמור לעשות, חבל שקאריוס לא.
     
    oranfu, Scouser Tommy ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    82,138
    לייקים שהתקבלו:
    27,452
    מין:
    זכר
    הוא צריך להביע תמיכה בשחקניו אבל אין שום פואנטה בלבקר פרשנים בנושא הזה. קריוס גרוע ומה הפרשנים אמורים לעשות בעניין הזה?

    ולמשל סקולס חותך על ימין ועל שמאל שחקנים של יונייטד. הרבה פעמים בצדק. לא חושב שלמועדון זה מפריע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/12/16
  8. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    צריך להגיד את האמת, זה לא היה במקום מצד קלופ. אפשר לתת קונטרה לביקורת של פרשן על שחקן שלך, אבל כשאתה יורד לפסים אישיים אתה זה שיוצא קטן בסוף. אמר שנוויל בולנסיה הראה שיש לו בעיה בלשפוט שחקנים אז למה הוא מקבל במה בטלוויזיה.

    יש לו גם את הקטעים האלה לפעמים.
     
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    26,399
    לייקים שהתקבלו:
    20,037
    מאמן צריך להגן על השחקנים שלו ושיראה איזה צורה הכי מתאימה לו.
    קאריוס יצטרך הרבה הגנה עכשיו כי הוא נראה כמו פח אשפה, הביקורות (המוצדקות) יגיעו מכל פינה וקלופ יגן עליו.
    למה כל זה אמור לעניין אותנו בתכלס? קאריוס חייב להשתפר בואו נתעסק בזה. לא צריך להיות פרשן דגול כדי להגיד כמה שהוא גרוע. אבי נמני זיהה עוד לפני הבעיטה של פאייט איך העמידה של קאריוס הייתה רעה. לא חושב שמישהו פספס את זה...
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  10. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    לא שזה כזה מטריד אותי באמת, אבל כשמישהו מטעם המועדון מדבר בתקשורת אני ארצה שזה יהיה עם קצת קלאס. גם אם הייתי השחקן במוקד הסערה, במקרה הזה קאריוס, נראה לי שהייתי מעדיף תגובה שקולה של המנג'ר שלי על פני טמפר אבהי סטייל יעקב בוזגלו.
     
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,536
    לייקים שהתקבלו:
    7,918
    לקרוא לדברים של נוויל "ביקורת" זה קצת רך מדי. הוא נכנס בקאריוס בלי רחמים, איך קלופ אמור להגיב על זה?
    אני גמרתי עם מנג'רים מנומסים עם קלאסה, מישהו יכול לדמיין פרשן באנגליה מתטבא בצורה כזאת על שחקן של פרגוסון? קשה מאוד.
    קאריוס נראה כרגע כמי שקורס תחת הלחץ, הביקורת בתקשורת היא בוודאי חלק מזה, במצבים כאלה המנג'ר צריך לתת גב לשחקנים שלו גם אם זה אומר להסיט את האש ואת הכותרות לכיוון שלו, צר לי להגיד אבל אותו סקוטי זקן מעבר לכביש היה אלוף בזה.
     
  12. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    לא יודע. אני מאז ומעולם חושב שהקשר הזה בין דברים שנאמרים במסיבות עיתונאים לבין מה שקורה על הדשא הוא אוברייטד.
     
  13. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    אני לא חושב שיש משהו מוגזם בביקורת של הנווילים (ושל קראגר), ולא משהו מוגזם בתגובה של קלופ.
    אני חושב שהביקורת הראשונית על קאריוס הייתה לגיטימית - התפקיד של הפרשנים הוא לעשות את הדברים האלה ועל זה הם מקבלים כסף.
    התגובה של קלופ גם כן בסדר גמור, עובדה שההודעות האחרונות בדיון מתעסקות עכשיו ב"קלופ" ולא בטעויות של קריוס - התפקיד של המאמן זה להגן על השחקנים שלו ועל זה הוא מקבל כסף.
    היחיד שלא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך זה קריוס, לא על הדשא ולא על התגובה של נוויל לביקורת הראשונית. זה גרר ביקורת יותר נוקבת מצד אחרים שלא אהבו את העקיצה שלו לנוויל, אני לא חושב שיש לו זכות להתלנון על יחס לא הוגן כשהוא עוקץ בתקשורת פרשנים. שיוריד את הראש ויתרכז בלעבוד קשה.

    אני חושב שקלופ צריך לקבל החלטה בזמן הקרוב. עבדנו קשה מאוד בשביל פתיחת עונה מהחלומות, ויהיה חבל לשפוך בשבוע וחצי את כל הפער שבנינו מהמקום החמישי. עכשיו זה ברור שצריך להגיע רכש אבל עד ינואר יש עוד לא מעט משחקים ואנחנו צריכים למצוא פתרונות. כרגע מניולה צריך לחזור להרכב, הפוקוס הזה לא עושה טוב לקריוס והוא מאבד לנו נקודות. התפקיד של קלופ כמנג'ר לזהות את המצבים האלה ולמנוע את הנזק לפני שהוא קורה. אני לא יודע כמה זמן יקח לנו לראות שינוי לטובה בעמדת השוער (כלומר שיפור משמעותי של קריוס/הורדה שלו לספסל), אבל אני מאוד מקווה שלא נסתכל אחורה על התקופה הזו ונחשוב שקלופ נתן אשראי מוגזם לקריוס.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    26,399
    לייקים שהתקבלו:
    20,037
    אם במקום לדבר על כמה שקאריוס אפס, מדברים פה ובתקשורת על נוויל קאררגר וקלופ, אז נראה לי שהושגה המטרה.
    עכשיו שיתאפס על עצמו עם השקט שסידרו לו ויראה יכולת נורמלית כי לצערי עד עכשיו לא נגרם מספיק נזק בשביל שהוא יטוס לספסל כנראה.
     
    oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,941
    לייקים שהתקבלו:
    23,228
    @Rushie הנדרסון מדבר עם השחקנים, אחלה. מנהיגות מתבטאת במעשים ולא בדיבורים וצר לי אבל כשהעסק נהיה לחוץ יותר, הוא נעלם. הוא נותן למאטיפ לנהל את העסק. הוא ילד טוב מדי כנראה.
    הבעיה שלי היא לא שהוא הקפטן, ממש לא. הבעיה שלי היא שהוא הפליימייקר שלנו והוא מאוד מתקשה לשחק תחת לחץ.

    כולם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך וקלופ צריך להגן על השחקנים שלו כמו אריה בתקשורת.
    הבעיה היא שכשקאריוס מגיב לפרשנים וקלופ נלחם למענו אבל הוא עצמו ממשיך לשלשל על הדשא זה מוציא אותנו (מועדון\מנג'ר\שחקן) רע ומפסידים.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.