1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2016/17

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    רשום כשיר. אם הוא כשיר אז הוא כשיר.
    אם הוא לא כשיר אז הוא לא כשיר.
     
  2. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    מפרסמים היום שאושרו תכניות להרחבה נוספת של אנפילד בעתיד בעוד 5500 מושבים בערך, מה שיגדיל את התכולה של האצטדיון ל60,000 מקומות סה"כ. מעניין למה לא עשו את זה כבר בשיפוץ האחרון, לא חושב שמדובר במספר מושבים שתהיה למועדון בעיה למלא.
    האצטדיון יחזור לפעילות הסופ"ש אבל יש עוד עבודות בתוך חדרי ההלבשה והמנהרה שצפויות להסתיים רק לקראת הכריסמס והכל בעלות כוללת של 115 מיליון ליס"ט. פעם ראשונה שאני שומע את הסכום הזה ועכשיו אני משוכנע שזה מתקשר עם הקיץ האחרון שהיה לנו.

    סתם פרט מעניין, קראתי היום שמיכאל אוחנה שעבר השבוע להפועל ב"ש היה לפני שנתיים במבחנים אצלנו והרשים מאוד את רודג'רס שדחף להחתים אותו. היו סיבוכים עם כל עניין השירות הצבאי שלו ובסוף זה ירד מהפרק. לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם כן זה היה סוגר לנו את הפינה בספורט 2.
     
  3. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,941
    Likes Received:
    23,228
    היה במבחנים. מכאן ועד "רודג'רס מאוד רצה ורק בגלל הצבא..." תרשה לי לפקפק.

    המקורבים של אוחנה אמרו שהוא היה בכמה רמות מעל כל שאר השחקנים שם. אין לי כח לחשוב מי עוד היו בנוער שלנו באותה תקופה אבל אני קצת בספק אם הוא היה כמה רמות מעל כולם, אם בכלל יותר טוב. לצורך העניין, שחקנים כמו אייב, אוג'ו, דאן ווילסון (שחקני התקפה שלפחות חלקם היו באותו זמן בנוער) אם היו נוחתים כאן בליגה היו מהרגע הראשון מועמדים סבירים ביותר לשחקן העונה.

    חוץ מזה שאם ליברפול היו כל כך רוצים את השחקן, אני מניח שהיו מצליחים לסדר את זה עם הצבא כמו שסידרו עם שחקנים אחרים. אנחנו מדברים פה, מבחינה מקצועית וכלכלית, למשהו שהוא לא בר השוואה בכלל עם מה שקורה בכדורגל שלנו בכללי.

    אני כן חושב שהבחור מוכשר מאוד, אם יתפתח כמו שצריך הוא בהחלט כשרון לרמות דיי גבוהות.
     
    yakov_y, owen11111 and Rushie like this.
  4. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    2,666
    Gender:
    Male
    http://i.imgur.com/7xmc9ki.Xxx

    05/09/2016
    16/06/2016
    22/08/2016
    06/07/2016
     
  5. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    באמת לא בסדר מצדי :p
    לא ממש התעניינתי בכל שדרוג האיצטדיון אז כנראה שרפרפתי על ההודעות האלה בלי שיתפס לי בזיכרון, עד לסוף הקיץ הנוכחי כשרציתי להבין אם היו לאיצטדיון היו השלכות על הסכומים ש(לא) הוצאנו. כנראה שכן.
     
  6. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אם העובדה שנשארנו עם שני חורים עצומים בסגל ושורת הוצאות שלילית בחלון ההעברות הזה קשורה לאיצטדיון החדש, מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין FSG לבין הליצנים ששולטים בארסנל (מלבד העובדה שקרואנקי ואוסמנוב יותר עשירים)? גם הם בנו איצטדיון חדש וכמעט לא הוציאו כלום במשך כמה שנים עד שכיסו את ההוצאות, וסביבם יש קונצנזוס די רחב בעולם הכדורגל שמדובר בבעלים רעים מבחינת כל מה שקשור לאמביציה.

    היציע עצמו נראה מגניב מאוד בסך הכל, מעניין איך רואים את המגרש מלמעלה. פחות אהבתי את מה שעשו בחדרי ההלבשה והשלט של THIS IS ANFIELD. עכשיו השחקנים עולים לדשא דרך מנהרה ולא במדרגות הצרות האלה כשהשלט נמצא להם מול העיניים.

    ראשי, כנראה פספסת את החלק עם ההרחבה כי זה גם חדשות ישנות, עוד לפני שנה+ כשנסגרו התוכניות הוחלט שההרחבה תהיה בשני שלבים - בשלב הראשון לקצת פחות מ-55 אלף ובהמשך נוכל בשיפוץ יחסית מינורי להגיע ל-60 אלף. אני חושב שזה פוצל כי לא היינו מספיקים לסיים את כל העבודות במשך הקיץ. אם אני זוכר נכון, בקיץ הבא אמורים להחליף את הדשא באנפילד, אחרי שבשנים האחרונות לא יכלנו לבצע שדרוג מקיף בגלל העבודות על האיצטדיון, והדשא נמצא במצב די מזעזע כבר לקראת פברואר.

    מבחינת הכנסות, ארסנל הקבוצה שמרוויחה הכי הרבה ב-matchday (קצת יותר מ-100 מ' פאונד בעונה החולפת). ריאל מדריד, ברצלונה ומנ' יונייטד (87 מ') סוגרות את הרביעיה הראשונה. אחרי השדרוג, ההכנסות שלנו אמורות לעלות מאזור ה-50 מ' ל-70 מ' (מה שצ'לסי מכניסה), ולהשאיר את טוטנהאם וסיטי (40-43 מ') מאחור.
     
    Rushie likes this.
  7. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    10,344
    Likes Received:
    2,566
    אני לא מבין גדול בעניין אבל נראה לי מאוד מוזר שמעריכים את ההכנסות ב-20-30 מיליון פאונד לעונה.
    הרי, כ-8 אלף מקומות ישיבה נוספים בכל משחק, שזה בכלל לא הרבה, כשאין כל כך הרבה משחקי בית בלי מסגרת אירופאית ובלי הבטחה שנמשיך קדימה במפעלי הגביע, תוסיפו את העובדה שהיו בעונה הקודמת משחקי בית בכלל לא מלאים.

    שורה תחתונה, לא נראה לי הגיוני שאיצטדיון עם 45 אלף מקומות ישיבה מרוויח 50 מיליון פאונד וכשמוסיפים לו 8 אלף מקומות ישיבה סה״כ הוא אמור להכניס הכנסות של באיזור ה-25% מהכנסות הנוכחיות, ועוד פעם אני מדגיש בלי מסגרת אירופאית ובלי הבטחה שהאיצטדיון יהיה מלא.

    בכל מקרה, מרגש מאוד שיהיו יותר מ-50 אלף אוהדים באנפילד, אני חושב שזה קרה רק פעם אחת בהיסטוריה של האיצטדיון הזה עם 51 אלף צופים לפני 100 שנה בערך.
     
  8. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני גם לא מבין גדול, אבל מן הסתם ברור שלא כל המקומות באיצטדיון רווחיים באותה צורה. פה מדובר ביציע הכי מרכזי ובמה שאמורה להיות זווית הצפייה הטובה ביותר, כך שהמחיר של הכרטיסים לשם אמור להיות גבוה באופן יחסי מהמחיר של כרטיס ממוצע.
    אם אני לא טועה, לפחות חלק מהמושבים החדשים מיועדים מראש לתאגידים שרוכשים מנויים במחירים גבוהים מאוד, כמו גם לחבילות hospitality שהמועדון מציע לאוהדים "רגילים". מנויים למושבים כאלה שווים פי כמה מאשר מנוי בקופ.
     
    yakov_y, oranfu and פול סקולס like this.
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,941
    Likes Received:
    23,228
    הוסיפו גם בוקסים, לא?

    מעבר להרחבה הנוכחית, עכשיו מדברים שגם אושרו תוכניות להרחבה של יציע נוסף לתכולה של (סה"כ) 60 אלף. אין עדיין תאריך רשמי לתחילת השדרוג הזה.

    בכל הנוגע לחוזי אימוץ, חסויות ושיפור "המותג" כמו גם המתקנים, החברה האלה טובים מאוד ויודעים מה הם עושים. מבחינה מקצועית פרופר - לא להיט.
     
  10. ~Omri~ Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,294
    Likes Received:
    508
  11. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    5,111
    Likes Received:
    2,898
    לפי מהתמונות החליפו (סוף סוף, לדעתי) את הרשתות האדומות בשערים. חיכיתי לזה.
    עד לפני שבוע לא היה לי מושג שנוגעים בכלל בחדרי ההלבשה ובמנהרה. כיף לראות את התמונות האלו. אנפילד אצטדיון מדהים, אבל הפרטים הטכניים האלו (ספסלים וחדרי ההלבשה) גרמו לו להראות כמו אצטדיון מליג וואן. חבל רק שכר הדשא עדיין אמור להיות מחורבן.

    למישהו יש מושג אם פשוט הרסו לגמרי את חדרי ההלבשה ובנו עליהם מחדש או שבנו אותם מחדש במיקום קצת שונה? אני מחפש תשובות לשאלות הטיפשיות האלה ולא ממש מוצא.
     
  12. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    Liverpool team: Mignolet, Clyne, Matip, Lucas, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Mane, Sturridge.

    Substitutes: Karius, Klavan, Moreno, Stewart, Grujic, Coutinho, Origi.

    Liverpool FC ‏@LFC
    Dejan Lovren misses out today after sustaining a knock to the head in training on Friday. The defender did not suffer a concussion.
     
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    סאקו לא בסגל ולוקאס פותח בלם.
    תגידו לי מה שאתם רוצים אני לא אאמין לכם שקלופ-סאקו זה ויכוח מקצועי. הוא גמור במועדון אלא אם המצב יהיה כל כך רע שלא תהיה ברירה אלא לנסות אותו.
    חבל שקוטיניו לא פותח.
     
    Scouser Tommy likes this.
  14. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    5,111
    Likes Received:
    2,898
    מישהו טען שקלופ-סאקו זה מקצועי? לא חושב שלמישהו היה כאן ספק.

    אין טעם לדבר על לוקאס. הוא יהיה שחקן הרכב אצלנו עד שיחליט לפרוש מכדורגל, ואני מניח שיש לו עוד איזה 3-4 עונות לפחות. צריך לקבל את זה ולסתום את הפה. הוא לא אשם בכלום, אשם מי שמרכיב אותו.

    לא יודע אם נכבוש ואם כן כמה, אבל אם ההתקפה של לסטר לא נותנת כאן שלישייה לפחות לחוליית ההגנה הזו שלנו הם צריכים להתבייש לחזור הביתה.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,536
    Likes Received:
    7,918
    הרכב שגורם לי לרצות שפגרת הנבחרות הייתה ממשיכה עוד שבוע. כמובן שלוקח בדיוק שבוע מסגירת חלון העברות עד שלוקאס מוצא את עצמו חזרה בהרכב, קלופ נופל באותה מלכודת שנפל בה כל מנג'ר שלנו שבקיץ החליט לא להעיף אותו לאלף עזאזל - הוא כנראה חשב שמדובר בשחקן שיהיה בשוליים של הסגל אבל לא מבין שלוקאס בנה קריירה שלמה בליברפול על כך שהדברים תמיד יתחברו כדי שהוא יהיה בהרכב מחוסר ברירה.

    עצם זה שהשאירו אותו מבטיח לנו עונה מלאת פציעות בהגנה ובקישור כדי שהוא יוכל לקבל את ה30 הופעות הקבועות שלו. הבנאדם הזה עשה עסקה עם השטן, אין לי אף הסבר יותר הגיוני מזה לקריירה שלו אצלנו.

    אבסורד שאנחנו עולים עם לוקאס ומילנר ברביעייה האחורית וזה כשאין אפילו הרבה פציעות, אני מסתכל על זה ומתקשה להבין איך אנחנו נמצאים במצב הזה.
     
    oranfu and Scouser Tommy like this.
Thread Status:
Not open for further replies.