הקבוצות האנגליות במפעלים האירופיים - עונת 2021/22

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by alexshw, Aug 4, 2021.

  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,530
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    מקפחים במה. שחקני יונייטד נופלים. כל המאבקים לגיטימיים. יונייטד לא קבוצה. אני לא רואה איפה השופט טועה.
     
  2. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,281
    Likes Received:
    1,461
    מי מקפח אתכם? חבורת צוללנים בכיינים.
     
    קשר שמאלי and oranfu like this.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    מכיר את זה שהשתייה יוצאת מהאף?
     
    oranfu likes this.
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    פחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. היחידה שקופחה זו אתלטיקו, השער שנפסל נראה לי חוקי (מההילוך החוזר היחיד שהוקרן). #סתמות'פה.

    שחמט טקטי של סימאונה, כרגיל. ברונו פרננדס אפס מאופס, כרגיל.
     
  5. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,088
    Likes Received:
    7,210
    לא היתה טעות בשום החלטה של השופט, גם בשער שלהם לא היה שום עבירה על אלאנגה(סתם הלך ראש בקיר כי זה הדבר האוטומטי ששחקן בלי ראיית משחק יעשה).
    השער שלהם כשר לחלוטין.

    מה שכן, הוא כן מאפשר לשחקני אתלטיקו להתגלגל מכל איזה מאבק קטן וברור לגמרי מה יהיה פה במחצית השנייה( רמז: לא ישחקו כדורגל).

    רונאלדו נראה חד שזה דבר חיובי, לא טועה בפעולות שלו, מקבל מעט כדורים לרחבה אבל כן עוזר להוציא מתפרצות.
    חבל שאין קשר נורמלי בקבוצה הזאת.
     
    oranfu likes this.
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    אם הייתי מזרחי הייתי מייקל קאריק.
     
    טונאלי likes this.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,165
    Likes Received:
    7,304
    הייתה עבירה במהלך שלנו שקדם לגול.
    השופט הורג תמשחק, עוצר אותו המון, אם המאבקים שלהם לגיטימיים אז שגם בצד השני יתן למשחק לזרום ויפסיק לשרוק על כל נגיעה.
     
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. סתום סתום יא בכיין. הגמל הכי לא מודע לדבשת שלו אבר.

    ליגת האלופות נקייה מאנסים.
     
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,530
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    אומר מזמן שיונייטד צריכה לשחק באלופות רק כשתהפוך למועדון כדורגל עם יסודות רציניים.
    היא מענה את עצמה ואת כולם כבר שנים במפעל. צריך להגיד שהעונה הם דאגו לפחות למינימום יחסי של משחקים בעונה, עבור קבוצה שמשחקת באירופה.

    יונייטד צריכה כבר עכשיו להחליט על מבנה ניהולי ברור, על מאמן ולהתחיל לבנות יסודות. מבנה ניהולי ברור זה בלי אנשים שאף אחד לא יודע למה הם במועדון, עם מנהל מקצועי ברור, עם סמכויות ברורות אצל כל בעלי התפקידים.
    אני מאוד מרוצה מההדחה. הם לא קשורים לענף ועלו מהבית בפוקס לגמרי. מקווה שבעונה הבאה הם לא יהיו באלופות. לא מגיע להם ומקומם לא צריך להיות שם כרגע.
     
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,165
    Likes Received:
    7,304
    סימאונה אנטי כדורגל, אבל מה שמביש שמהמחצית הראשונה השופט משתף עם זה פעולה ומונע כל אפשרות לשחק כדורגל.

    ברגע שברונו יצא היה ברור שהמשחק נגמר.
    מדהים איך אנחנו מצליחים למצוא את כל המאמנים הבינונים בשוק, מוציא את ברונו רק כדי להכניס את מאטה שינסה להציל את המשחק ולעשות מה שברונו היה אמור לעשות רק כמובן באיכות אחרת לגמרי.
     
  11. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,088
    Likes Received:
    7,210
    אשכרה אני עם קאריק פה.

    לא הייתה שום עבירה במהלך של הגול.
    אלאנגה נכנס בקיר.

    #אנחנולאמכיריםאתמשה.
     
    prica9 and קשר שמאלי like this.
  12. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,530
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    אתלטיקו באו עם רעיון ברור למשחק הזה(נכון לא יפה לעין, אבל זה סימאונה). יונייטד באה בלי שום מושג מה היא רוצה מעצמה. זלא יודע אם דווקא מבחינת מאמן, אבל בודאות מבחינת יכולת ביצוע על המגרש. אתלטיקו עלו בצדק. מלכהתחילה זה היה מפגש המשעמם והאפור ביותר בשמינית וכך יצא.
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,165
    Likes Received:
    7,304
    זכותו של סימאונה לנקוט בגישה של אנטי כדורגל, אבל מדהים שברמות האלה יש שופטים שזורמים עם זה.
    הוא רץ את כל המגרש ושרף איזה חצי דקה כדי לתת צהוב סתמי למישהו בספסל, ועוצר אותנו עם כדור 20 מטר מהשער בגלל ששחקן שלהם נפגע בירידה מכדור גובה (לא פציעת ראש), והמון עצירות קטנות מיותרות (שבצד השני כמו היד לפנים של דאלוט הוא כמובן לא נתן).
    זה כאילו לראות שופט של ליגת העל במשחק מכריע בליגת האלופות, הזוי.
     
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,530
    Likes Received:
    26,838
    Gender:
    Male
    בסדר תמשיך להתלות בשופט. אין לי רצון להתווכח. זה לא מעניין אותי. לא הופתעתי ממה שאני רואה. אותי מעניין אם הם ישנו דיסקט או לא.
     
    קשר שמאלי likes this.
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,165
    Likes Received:
    7,304
    אי אפשר בכל משחק לנתח את הדברים רק בזווית של ההנהלה חסרת מושג המאמן חסר מושג ההתנהלות חסרת מושג אז לא מעניין מה קורה על המגרש.
    אתה יכול לעשות העתק הדבק פשוט לכל משחק בלי בכלל לראות אותו עם תגובות מוכנות מהבית כמו קאריק (שמה שמדהים שהוא בהתנהלות שלו פוגע בפורום שהוא אחד המנהלים שלו), כי ברור שגם אם ננצח וגם אם נפסיד יש לנו בעיות גדולות בניהול שימנעו מאיתנו הצלחה אמיתית.
    אבל זאת התנהלות של פקיד ולא של אוהד כדורגל, שאמור גם אם הניהול רע, הוא עדין לשאוף להנות מהקבוצה ולמקסם את ההישגים שכן אפשר להשיג.
     
    Footballover likes this.