1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,509
    לייקים שהתקבלו:
    9,069
    צעד קדימה, 5 צעדים אחורה. ככה המועדון הזה מתנהל וככה הוא ימשיך להתנהל, מסכים עם גיל לחלוטין שהדבר הכי מרגיז בכל הסיפור זה שאשכרה החמאנו לבעלים לפני כמה ימים... לאבד את קוטיניו בינואר זה משהו שאפילו הפסימיים ביותר שבינינו לא חשבנו שיקרה, פשוט בדיחה. גם אם תביאו עכשיו את למאר (מוכן להתערב שמונאקו לא משחררת אותו בינואר, ואם כן אז זה רק להצעה בסדר גודל של מה שנקבל על קוטיניו), מי מבטיח שהוא יתאקלם במהירות? מדובר בשחקן מצוין אמנם אבל קוטיניו זה וורלד קלאס כאן ועכשיו, זאת אבידה מקצועית ענקית ועוד בינואר... פשוט בדיחה. יריקה בפנים וסטירה עם הכיפה באדיבות ג'ון הנרי.

    צ'אן הולך בקיץ, אפילו לרעיון הזה התרגלנו, אחלה שחקן, סותם חורים ברמה סבירה וקשר אחורי ברמה טובה. עד שהשחקנים שיחליפו אותם (קייטה ואם יביאו עוד מישהו) יתאקלמו לליגה ולשיטה של קלופ גם ייקח זמן, ובואו לא נשכח שמדובר בעמדות שאולי הכי קשה להתאקלם אליהן בפרמיירליג.
    וכשזה יקרה, בדיוק כשנרגיש שחסר לנו רק עוד איזה שוער ומגן שמאלי כדי להשלים קבוצה שאפשר באמת להתחרות איתה, ייקחו לנו את מאנה/סלאח (האחד שיישאר עד אז ולא יילך עוד קודם).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/1/18
    oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. הקופ בישראל Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/10
    הודעות:
    1,269
    לייקים שהתקבלו:
    521
    גם אם ימכרו את קוטיניו בינואר אני דווקא אופתע אם יגיע מחליף עכשיו, קלופ הוא מאמן נאמן לשחקנים וייתן קודם את ההזדמנות לאוקס / לאלאנה לשחק שם כשלפניהם סלאח - בובי - מאנה.

    בורסת השמות לקיץ תמשיך להיות גדולה אבל מכיוון שיש לנו 3 שחקנים בטופ 5 של כוכבי אפריקה 2017 אני לא אתפלא אם יצטרף עוד כוכב מהרשימה ובכלל נראה שהחיבור שלהם לליברפול בעידן קלופ רק יגרום להם לבוא, לפרוח (ולברוח :) ).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/1/18
  3. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    כן אה. מחכה לרגע שנביא את מאהרז ואז בעונה הבאה נעלה עם מילנר כקשר התקפי במשך כל ינואר.
     
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,509
    לייקים שהתקבלו:
    9,069
    אליפות אפריקה הוזזה לקיץ כבר החל מהטורניר הקרוב...
     
  5. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    אה מגניב. תביאו את מאהרז.
     
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    26,399
    לייקים שהתקבלו:
    20,037
    צ'אן לגמרי עובר מתחת לראדאר...יש פה עוד שחקן טוב שאנחנו מאבדים ובחינם.
    מישהו שואל שאלות על זה? לא...כל הטוויטר שלי רושם שהוא אפס. כמה נוח.
    ככה לא בונים סגל, כשכל הזמן חלקים חשובים ממנו נופלים.
     
  7. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    14,654
    לייקים שהתקבלו:
    5,513
    משאיר את קוטיניו שלוש שנים בליברפול בכוח, חוזה תקף לשני הצדדים. כל פעולה שלו נגד המועדון הוא יישלם מהכיס שלו.
    הכפוי טובה יכל להיות בסיטואציה מסוימת שחקן מפתח בקליארי אם ליברפול לא לוקחים אותו והופכים אותו לכוכב שהוא היום.

    שחקני כדורגל צריכים להבין שחוזה תקף לשני הצדדים, ולכן אני תומך בסעיף שיחרור. שחקן שרוצה לעבור קבוצה שהקבוצה הרוכשת תשלם את סעיף השיחרור.
    ---

    בכללי לא מבין מועדונים כמו ארסנל וליברפול שסבלו הרבה מברצלונה שלא מצטרפים לאתלטיקו לתלונות כלפי ברצלונה, הקבוצה הדוחה בעולם. לפחות ריאל שמה צ'ק שאי אפשר לסרב ולא משתמשות בשיטות עקיפות.
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    82,142
    לייקים שהתקבלו:
    27,452
    מין:
    זכר
    כי הפרה רוצה להניק, לא פחות ממה שהעגל רוצה לינוק.
     
    Sir Alex Ferguson, oFiRzZz, Walkon ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,941
    לייקים שהתקבלו:
    23,228
    לא מתלוננים כי רוצים למכור. פשוט מחכים שיתנו לנו את הסכום שבא לנו.

    אם לא היינו רוצים למכור היינו מתלוננים כמו אתלטיקו (שעל פניו נראה שלא רדפו אחרי גריזמן בצורה פומבית ואגרסיבית כמו שרדפו אחרי קוטיניו).
     
  10. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    14,654
    לייקים שהתקבלו:
    5,513
    אבל למה אתם רוצים למכור? זאת השאלה לטעמי.

    קלופ & וונגר מעדיפים אולי חדש הלבשה יותר בריא עם שחקנים שרוצים להיות במועדון. אם חולית השיכנוע של ברצלונה לא הייתה מסובבת את הראש לקוטיניו יכול להיות היה בגישה של "הכל תלוי בהסכמה של המועדונים" ולא דוחף למעבר הזה.

    בכל מקרה, ליברפול לא צריכה להתקפל ופחות ב180 מ' בשוק של היום זה סקנדל. כל הקלפים אצלה.
     
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,941
    לייקים שהתקבלו:
    23,228
    זאת שאלה לגיטימית.

    התשובה היא שהבעלים לא פה בשביל לקחת תארים. יש להם הזדמנות למכור שחקן בהרבה מאוד כסף והם ייקחו אותה.
    הם כנראה עושים חישוב קר של כמה שווה כל שחקן ואם מקבלים את הסכום הזה אז לגיטימי למכור.
    מבחינתם, הכסף על קוטיניו מביא לנו 2 שחקנים ברמה גבוהה (ואן-דייק וקייטה) אז הסגל משתדרג מבלי להוציא כסף.

    המודל שלהם זה ארסנל. להעפיל דרך קבע לליגת האלופות במינימום השקעה. זה יגדיל את ההכנסות כל הזמן והנכס שלהם יגדל מבחינת ערך עד שיחליטו שהגיע הזמן למכור.
    תארים זה לא פונקציה אצלם.
     
    Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    14,654
    לייקים שהתקבלו:
    5,513
    בכל מקרה ארסנל לא הייתה מוכרת את פאברגס אם לא הלחץ העצום מצד ברצלונה, אני בטוח שקלופ לא היה מאפשר את המכירה של קוטיניו אם היה מתהפך לו הראש.
    אבל אתה מכיר את המועדון יותר טוב אז כנראה שזאת הסיבה.

    ---

    מבין את הביקורת כלפי ההנהלה אבל אם קלופ החליט למכור אז מה ההנהלה אשמה? איזה כוכב מכרתם מאז סוארז? ולא ראחים סטרלינג לא נחשב.
    לפי מה שהבנתי קלופ התעקש על ואן דייק, קייטה וסלאח, בסוף קיבלתם את כולם.
     
  13. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,941
    לייקים שהתקבלו:
    23,228
    סטרלינג נחשב כי הוא היה השחקן הטוב בקבוצה.
    כל שנתיים מוכרים כוכב.

    מכיוון שאנחנו תמיד מוכרים את הכוכבים שלנו שמקבלים הצעות, אני מניח שזה פחות "קלופ רוצה למכור" אלא "קלופ נאלץ לקבל את זה".

    אז מה אם קיבלנו את מי שקלופ מתעקש עליו? הם מוכרים את הכוכב של הקבוצה בשביל זה. מועדונים נורמלים מביאים את הרכש מבלי למכור את הכוכב ומועדון עם הכנסות כמו שלנו, שלא הוציא כסף בשנים קודמות, אין סיבה שייאלץ למכור את הכוכב בשביל זה.
     
    Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,536
    לייקים שהתקבלו:
    7,918
    מה זה סטרלינג לא נחשב? למה הוא לא נחשב? בנקודת הזמן שבה הוא נמכר, הוא היה השחקן הכי טוב שלנו. קוטיניו של אז לא היה קוטיניו של היום, סטארידג' היה פצוע כרוני.

    אם קוטיניו נמכר, זה אומר שב6 השנים שהם פה FSG מכרו 4 פעמים את השחקן הכי טוב שלנו. טורס, סוארז, סטרלינג, קוטיניו. זה קרה תחת 3 מנג'רים שונים, כולם החליטו שהם לא רוצים את השחקנים ופשוט ביקשו מFSG למכור? מעניין.
    יש גבול כמה אפשר לזלזל באינטיליגנציה של בנאדם. הם מוכרים כי הם רוצים למכור, וזה 100% עליהם. אפילו רומנטיקן כמו קלופ לא היה מוכר את השחקן הכי טוב שלו באמצע העונה, מילא היה מדובר בקיץ.

    אם קלופ חולק את האופטימיות חסרת התקנה שלך אפשר לסגור את הבסטה וללכת לים. ללאנה ואוקס המחליפים, אני אומר את זה בתור בדיחה כי זה הספין שאני מצפה לשמוע מהעיתונאים ואז אשכרה בא אוהד ואומר את זה בשיא הרצינות.

    אם לא מגיע מחליף לקוטיניו לא יהיה טופ 4. גם אם כן זה יהיה קשה והמכה המקצועית תורגש חזק מאוד.
     
    Esomech, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,941
    לייקים שהתקבלו:
    23,228
    נכון. ושוב, המכה התדמיתית והאסטרטגית (שחקן תמיד יוכל לעזוב בלי קשר לחוזה שלו אם הוא יתעקש) גדולה אפילו יותר.

    גם הנדרסון, הקפטן הפח הזה, יצא כבר בהצהרות לתקשורת על החזרה של לאלאנה ואיזה חשובה היא. לעומת זאת על המצב עם קוטיניו הוא לא דיבר מהקיץ, או על מאנה שעובר תקופה פחות טובה הוא גם לא יצא לתקשורת ואמר כמה הוא שחקן חשוב ומוערך. אבל לאלאנה חוזר מפציעה...
     
מצב נושא:
הנושא נעול.