1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    כמה טוב הוא היה ? הוא לא עשה שום דבר מיוחד מול ברנלי, שום דבר חוץ מלנפנף שחקנים.
    אפשר למכור שחקנים טובים אם יש לך אינפלציה של כאלה מקדימה ובתנאי שאתה מביא כאלה לחלקים שצריך לתקן בקבוצה. זה בדיוק המטרה בלמכור אותו ולהביא את למאר וואן דייק.

    "אתה תמשיך להראות כתבות על רוני רוזנטל."

    אה? זה בכלל אלכס שהעלה את זה.
     
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    מה זה המציאות? למה אין לנו כסף לואן דייק? הבעלים האלה לא מוציאים כסף ואתה אוכל את הבלופים שלהם בלי מלח.

    הוצאת 30-40 מיליון פאונד נטו הקיץ. זה הקיץ הגדול, עם כספים של אלופות, עם גידול בחוזי האימוץ, עם גידול בחוזי השידור, עם שנים קודמות שלא הוצאנו בהן כסף...

    רצית את הדיל הזה? זכותך. אני כנראה יותר מבוגר ממך ורואה את אנחנו מחליפים שחקן טוב אחד בשחקן טוב אחר כבר עשורים ובגלל זה לא מסוגלים לבנות סגל טוב.

    אתה חושב, אגב, שהעונה שלנו היתה נראית יותר טוב עם הגנה חזקה יותר (אגב, רק בלם אחד לא מספיק פה כי גם מאטיפ זה בינוני ביום טוב) אבל קישור שיש לנו בסגל הזה בלי קוטיניו? אתה לא מבין שבלעדיו הקישור שלנו זה ברמת קבוצת תחתית? שאין לנו שום יצירתיות בקישור בלעדיו והוא היחיד עם דריבל ויכולת מסירה שם?

    אין לך שום אינפלציה של שחקנים טובים. כלום. קוטיניו לא היה טוב? כמו שרשמתי בקיץ, כשקוטיניו יעזוב ונראה את לאלאנה בתפקיד הזה אולי חלק מהאנשים יפנימו כמה שהוא טוב. הוא נדיר וזה למה ברצלונה היתה מוכנה לשים עליו 150 מיליון.
    כל זה כשהוא לא חד.

    אגב, כמו שאחרי שקוטיניו יעזוב אוהדים יבינו כמה הוא היה טוב, כשקייטה יגיע אז אנשים יבינו כמה הנדרסון פח.
     
    Liverpool-Forever likes this.
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,536
    Likes Received:
    7,918
    זה ברור שתחת FSG אנחנו בחיים לא נהפוך למועדון דומיננטי שבאמת מתחרה על התארים הרציניים ביותר באופן עקבי. בשביל זה אכן נצטרך איזה שייח או אוליגרך, זה הכדורגל היום.

    עם זאת, עד לשם מאיפה שאנחנו עכשיו יש מרחק עצום, וזה מרחק שאפשר לסגור חלקית גם עם FSG. אין שום סיבה, גם עם בעלים שלא מוציאים שקל מהכיס הפרטי שלהם, שנעשה קיץ כמו זה שחלף ופשוט נמשיך להזניח ולהזניח ולהזניח ולהעמיד רביעייה אחורית שעלתה ביחד פחות ממה שהמנצ'סטריות משלמות על בלם אחד.

    עם כל הסלידה שלי מFSG, הם לא הגורם היחיד במשוואה הזאת ולעולם לא יהיו עד שיתחילו להוציא כסף החוצה מהמועדון ולא רק לא להזרים אותו פנימה. כמובן שהם הגורם המשמעותי ביותר, כי כשאתה מוציא המון כסף יש לך גם מרווח לטעויות, פתאום זה לא אסון שלא הבאת בלם ב70 מ' ליש"ט כי יש לך עוד 3 בלמים שעלו לך 100 ביחד והם לכל הפחות סבירים לרמה שלך ולא כמה פנסיונרים והעברות חופשיות שהוצאת מהבוידם בגרמניה. תזרוק מספיק כסף על הבעיות ובסוף הן ייפתרו, כשאתה לא עושה את זה אתה בונה על עבודת אימון וניהול מקצועי מושלמים וחפים מטעויות.
     
    oranfu and Liverpool-Forever like this.
  4. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    אורן כתבתי במפורש ואן דייק ולמאר.
    לא לאבד את קוטיניו בשביל ואן דייק - לאבד אותו ולהביא תחליף מצוין.
     
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,536
    Likes Received:
    7,918
    קוטיניו, תולה ציפיות בקיץ הבא ובקייטה? ואנחנו באמצע ספטמבר כן? מתמצת את האוהדים של המועדון הזה היום. חיים מקיץ לקיץ, מחלון העברות לחלון העברות, מקווים שהשנה זו השנה (לא שנזכה באליפות, שנשפץ את החורים שיש בסגל כבר שנים) אבל לא, עוד עונה פיננסית, עוד עונת מעבר, עוד עונת בנייה, ושוב חוזר הניגון.

    הוציאו לי את המיץ כבר, זה כבר לא מה שזה היה פעם בשבילי, פחות מרגש, פחות אופטימי, כאילו המועדון נמצא באיזה קופסא של מקומות 4-6 וסבבה לו לגמרי שם. לא נרד מזה כל עוד יש לנו יורגן קלופ וקוסמים כמו קוטיניו ומאנה, לא נעבור את זה כל עוד יש לנו לוברנים וקלאבנים. אני חושב שאנחנו לאט לאט הופכים לאוהדי ארסנל של העשור האחרון. תזכורת ידידותית, ארסנל זה המודל לחיקוי של FSG.
     
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,531
    Likes Received:
    10,383
    Gender:
    Male
    אתה לא מבין כמה השורה התחתונה שלך מדוייקת.

    been there, done that.
     
    oranfu likes this.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    קוטיניו, התכוונתי שנמשיך לדבר על רוזנטל. גם ב2036 נדבר על הישראלי שהביא את האליפות האחרונה. מבטיח לך. עד שתשנה את התבנית הזאת שאני רואה בכל עונה ועונה במועדון הזה כבר 25 שנה.
     
    oranfu likes this.
  8. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    אתה אומר לי את זה כאילו אני מקבל ההחלטות.
    יעזור לי אם אני אקלל ואתעצבן כל השנה ? לא יעזור לי, אז אני עושה נקסט עד לקיץ הבא. כמו שאמרתי, אין לי פרפרים או ציפיות, פשוט נהנה מכדורגל התקפי וכל השאר על הז** שלי. לא נותן להם להשפיע לי על המצב רוח השנה.
     
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    אתה לא מקבל את ההחלטות אבל אתה מצדיק אותן. אתה קונה את הפרדיגמה הזאת.

    גם אין לך מה לחכות לקיץ הבא, המועדון הזה תחת הבעלים האלה ימשיך להאכיל אותך מרורים כל קיץ. אבל בקיץ הבא אתה תתלהב לי מקייטה ותגיד שזה לא נורא שקוטיניו וצ'אן עזבו. וכשאני אומר אתה אני לא מתכוון אלייך ספציפית בהכרח אלא לרוב האוהדים המטומטמים שלנו (בעיקר האנגלים).

    אני חי את זה כבר 25 שנים. לוקח זמן, אבל בסוף מבינים שמה שהמועדון עושה - צריך לעשות הפוך.
     
  10. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    ממש לא הצדקתי אותן. כתבתי שבמבט לאחור אני בטוח שהייתי מעדיף להעביר את קוטיניו לבארסה אם זה התנאי בהבאה של ואן דייק ואם כמובן גם למאר בחבילה. זה איזה דיון שהתקיים פה עוד לפני שהחלון נסגר.

    ידעתי שלהשאיר את קוטיניו בלי להביא בלם לא יתן לנו כלום, הדבר היחיד שיצא לנו מזה זה איזה סטייט שאולי יעזור בעתיד ואולי יהיה שווה לתחת.

    הטענות על זה שלא הבאנו בלם מוצדקות לחלוטין, אתה חושב שהבעלים אשמים בזה ואני חושב שקלופ והצוות שלו הם האשמים. ואן דייק או לא ואן דייק, היה צריך להגיע בלם לפחות (יש שיטענו שגם שוער ומגן היה מאסט) וזה לא קשור לבעלים.
     
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    מאמינים בקאריוס שהוא יוכל להיות השוער ה-1 בעתיד, אחרת לא היו נותנים לו לפתוח בליגת האלופות נכון?
    ברור שיש לו בעיה קשה בהתמודדות עם הגבהות.
    יש משחק גביע הליגה נגד לסטר בחוץ, אידיאלי להריץ אותו שם. אז לא...יפתחו עם דני וורד, שוער שלא יראה משחק בליגה בליברפול לעולם.
    מי יכול להסביר דבר כזה?
     
  12. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    המאמן של האדרספילד החבר של קלופ רצה את וורד בהשאלה העונה. אם החלטנו להשאיר אותו פה אז הכוונה היא לתת לו הזדמנויות. אני משער שהוחלט מראש שהמשחקים בגביעים הם שלו.
    אני חושב שהסיכויים שקאריוס יקבל בראש בלסטר והביטחון שלו יצנח עוד יותר הם לא פחות גבוהים מהסיכויים שתהיה לו איזושהי חוויה מלמדת שם עם הרבה כדורי גובה שהוא יצטרך להתמודד איתם. אני לא מת על המשחקים האלה בשער אבל שיהיה וורד... במקסימום אנחנו נופתע לטובה.
     
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    לא באמת הסברת לי למה דחו את הצעת ההשאלה מהאדרספילד.
    אם רוצים שקאריוס ישתפר צריך לזרוק אותו למים במשחקים שאפשר להרשות את זה לעצמנו, זה אידיאלי ליום שלישי.
    פשוט הזדמנות מפוספסת.

    אתה חושב שהוא יקבל בראש, גם אני חושב ככה. אבל קלופ תופס ממנו אז הדרך להשתפרות בנושא היציאות היא במשחקים כמו מחר.
     
    oranfu likes this.
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    82,136
    Likes Received:
    27,452
    Gender:
    Male
    וורד עלה איתם ליגה כשוער ראשון. בזבוז עבורו שאחר כך הוא שוער שלישי.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
  15. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אם קאריוס יכול בסיטואציה מסויימת להפוך לשוער בפרמיירליג עבור ליברפול, גם וורד יכול. ממה שראיתי משניהם זו תחרות פתוחה גם על אפודת השוער השני, ממה שראיתי ממניולה אני יודע שגם יש סיכוי שהמקום הראשון יהיה בהישג יד.

    נראה, מקסימום נופתע לטובה.
     
    oranfu and Coutinho10 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.