1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    הבעיה שלי היא שאתה מגדיר את למאר בתור כישרון ואיך שהוא יבשיל הוא גם יילך לברצלונה או וואטאבר, התסריט הזה כל פעם חוזר על עצמו.
    כשהם בשיאם הם בחוץ, זה מאנה בקיץ הבא...אתם יודעים את זה. אם הם נמכרים בלי סעיפי שחרור אין לנו איך להחזיק קבוצה חזקה.
    אני מוכן לשמוע על מכירה רק אם באמת משתוללים, תביא גם אובמיינג ועוד בלם או לא יודע מה, למאר וואן דייק על קוטיניו? למה? הבטיחו לנו 200 מ' בקיץ לא?
     
    oranfu likes this.
  2. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,831
    Likes Received:
    3,336
    אם זה היה תלוי ב-FSG הם לא היו מוכרים את קוטיניו כל עוד הוא היה רוצה להיות כאן, אני בטוח בזה. ברגע שיש הרגשה שלהשאיר אותו לא רק שלא יועיל בכלום אלא גם יפגע בקבוצה מבחינה מקצועית אני לא רואה שום סיבה להשאיר אותו.
    אני חייב להיות הוגן עם עצמי כי זה בדיוק מה שאני חושב על ואן דייק וסוטון ועל ההתעקשות המיותרת שלהם להשאיר אותו, זאת רק דחיית הקץ.
    זה שהסיפור של קוטיניו נגמר ככה לא אומר שהסיפור של מאנה או ואן דייק או קייטה או למאר או כל שחקן מוביל אחר שיגיע או אולי יגיע לכאן יגמר ככה, במיוחד כאשר הקבוצה תהיה מספיק טובה כדי שתוכל לקרוא לעצמה מועדון וורלד קלאס ושחקנים לא ירצו לעזוב אותו בכזאת קלות.
     
  3. cmon city Member

    Joined:
    Jul 20, 2017
    Messages:
    200
    Likes Received:
    31
    Gender:
    Male
    אתם עפים על ואן דייק כאילו שמדובר במינימום לאונרדו בונוצ'י. שכחתם איך לוברן הגיע?
     
  4. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    יש לכם פתרון רציונלי לסתירה שב"תביאו את ואן דייק ותשאירו את קוטיניו"? זה לגמרי לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה בעייני.
     
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    לא תוכל להיות מועדון וורלד קלאס כשאתה ממשיך לאבד שחקנים טובים, זה קשה מאוד ככה. צריך בול פגיעה בכל רכש. אי אפשר לבנות בסיס וסגל רחב של שחקנים טובים.

    @Mellow29 איך זה לאכול את העוגה ולהשאיר שלמה? עוד לא אכלנו בכלל.
    אמרו לנו 200 מ' פאונד הקיץ לא? אמרו ואן דייק וקייטה בלי קשר לקוטיניו. איך זה נהיה הכרח למכור את קוטיניו בשביל להביא את ואן דייק?
     
    oranfu and Scouser Tommy like this.
  6. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,831
    Likes Received:
    3,336
    אז בוא נמשיך להיות שבויים בקונספציות.
    אולי עדיף ג'ון סטונס?
     
  7. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    82,131
    Likes Received:
    27,451
    Gender:
    Male
    לא תוכל להיות מועדון וורלד קלאס שנמצא בעיר סופר אפורה, לא זוכה בכלום וגם משלם גג 200 אלף פאונד בשבוע וגם זה לשחקן אחד בסגל אולי.

    אם ב - 2003 ברסה הייתה אטרקטיבית יותר עבור כוכב ברזילאי מאשר יונייטד אז בטח ובטח ברסה ב - 2017 על ליברפול.
    ככה שברסה בינונית לא בינונית, ניהול כזה או אחר, הכל יחסי.
     
  8. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    מה זה אמרו. הם התייעצו עם סוטון כשאמרו? אין הכרח למכור את קוטיניו בשביל כסף לואן דייק, זו בכלל לא הנקודה שלי.
    לקוטיניו חוזה ל5 שנים ולואן דייק חוזה ל5 שנים. לשניהם אין סעיף שחרור. את שניהם כרגע מסרבים למכור. מצד אחד אתה אומר שצריך להחזיק בכוח את קוטיניו ומצד שני מצפה שסוטון תוותר על ואן דייק?
     
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    ממש לא. אני לא מצפה לואן דייק. אם אי אפשר להביא אותו אני מצפה לבלם אחר.
    אם אי אפשר להביא את קייטה, אני מצפה לקשר אחר.
    אני מצפה לקשר ובלם יקרים ומשמעותיים שישדרגו את ה11 שלנו ושנצליח להשאיר את כל השחקנים הטובים שלנו. בטח שלא לאבד את הכי טוב.

    אמרנו שיש 200 מ', אם זה מספיק לואן דייק וקייטה אחלה, אם לא, שיביאו שחקנים אחרים.
    אי אפשר למכור שחקנים טובים כל הזמן, כבר שנים אנחנו מוכרים שחקנים טובים. מילא כשהם שנתיים לסיום חוזה, כשיש סעיף...למה עכשיו?
    ואם הגעת למסקנה שאתה חייב? תשתולל בשוק כמו שהבטחת. תביא גם אובמיינג ותביא עוד בלם. תביא מגן שמאלי תותח או שוער רציני. זה מה שהבטיחו לנו, קיץ חסר תקדים לא? איכשהוא זה יסתיים בנט ספנד של 40 מ' פאונד, כרגיל.
     
    oranfu and Scouser Tommy like this.
  10. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    זו כבר נקודה אחרת שאני יכול לקבל. אבל מי שאומר ש"תביאו את ואן דייק ותשאירו את קוטיניו או ש-FSG אפסים" לא רציני. אי אפשר לצפות שהכל ילך בכיוון שאתה רוצה, אפילו ברצלונה הגדולה חוטפת כאפות בחלון ההעברות לפעמים.

    ממה שאני לפחות רואה מהטוויטר, נשמע לי שקלופ דוחף למעבר הזה ולא FSG, שכן רוצים להעביר את המסר. אנחנו יודעים שהוא קצת דפוק, יכול להיות שמבחינתו זה דיל ברייקר להחזיק שחקן שהבריז ממשחק מכריע בצ׳מפיונס ושבוע אח''כ כשיר למשחק בברזיל.
     
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    אני אומר דבר כזה, אם יש לך באמת 200 מ'. זה אמור להספיק לרוברטסון+סלאח+ואן דייק+קשר.
    אם סוטון מתעקשים על 100 מ' או וואטאבר, תביא בלם אחר.
    חבל לי מאוד שקוטיניו הולך, הוא המוח של הקבוצה והמסר שאנחנו סלינג קלאב נשאר עוד שנה וזה רע מאוד.
    קלופ ענק אבל הוא לא קוסם, זה לא יצליח לו אם נמשיך לשחרר את השחקנים הכי טובים גם כשהם 5 שנים לסיום חוזה ובלי סעיף.
     
    oranfu and Scouser Tommy like this.
  12. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    הוא לא רוצה בלם אחר, נראה לי שזה די ברור לכולנו. אפשר למצוא לא מעט בלמים בין לוברן לואן דייק, אבל כנראה שקלופ לא רוצה חצי-פתרון.

    אני מסכים שהמסר רע אבל בטווח הקצר הקבוצה הזו מתחזקת לדעתי, לפחות על הנייר. בטווח הרחוק אני לא יודע אם מה שקלופ יעשה יספיק כדי להפוך אותנו למועדון שלא מוכר (גם אם לפחות ברמת המטרות אנחנו מכוונים גבוה), אבל הגלגל מסתובב ולדעתי גם ברצלונה וריאל יהיו פחות אטרקטיביות אחרי מסי ורונאלדו.
     
  13. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    5,111
    Likes Received:
    2,898
    גם לא תוכל להיות מועדון וורלד קלאס עם FSG גיל, גם אם הם שופכים קצת מזומנים הקיץ. זה לא באמת יקום ויפול על קוטיניו ילך או יישאר. אם בקיץ הבא הוא נמכר ב-100 אז מאנה לא יעשה את אותם קטעים כשריאל תבוא? יעשה כמו גדול כי זה מה שהסוכנים והיועצים אומרים להם לעשות.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Mellow29 likes this.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    המשוואה שלך צריכה להיות למאר מול קוטיניו ולא למאר וואן דייק מול קוטיניו. הרי ואן דייק היה אמור להגיע במילא.
    האם התחזקנו? היינו צריכים להביא קשר ובלם הקיץ ולשמור על קוטיניו. איך אני אמור לחשוב שהתחזקנו אם הבאנו ואן דייק ולמאר ומכרנו קוטיניו?

    לא נוכל להיות שום דבר כי כרגיל יש פער בין האמיבציה שלנו כאוהדים לבין הפעולות שהמועדון עושה.
     
    oranfu likes this.
  15. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,921
    Likes Received:
    23,218
    אני לא מתלונן שלא מביאים לי קייטה וואן דייק. אני מתלונן שלא מביאים לי קשר בהרבה כסף ובלם בהרבה כסף. זה שאלה 2 האופציות המועדפות פחות או יותר על כולם זה עניין אחר.

    עם הקצב שאנחנו מגדילים את ההצעות על למאר זה נראה כאילו קוטיניו הולך. אני עדיין מקווה שזה בגלל שבסוף קייטה יגיע רק בקיץ הבא וזה "מפנה" לנו איזה 60 מיליון וזה ההפרש בין אוקס ללמאר.

    חד משמעית לא למכור קוטיניו. מעבר להכל, הנקודה של גיל היא הכי קריטית. אם במקרה של שחקן עם חוזה לעוד 5 שנים ובלי סעיף שחרור אנחנו מתקפלים - אנחנו תמיד נתקפל ואנחנו מתחילים כבר מעכשיו את הסאגה של מאנה בקיץ הבא. חייבים! חייבים! חייבים! לשים לזה סוף.

    כרגע הקיץ נראה כאילו אנחנו במרחק קטן מאוד מאוד בין קיץ אדיר לקיץ קטסטרופה. מקווה שלשם שינוי נחייך בסופו.

    אגב, הקטע עם הטיסה של ואן דייק היה היסטרי. אני לרוב בוכה בחלון ההעברות כי אני אוהב את המועדון הכי דפוק שיש, אבל אני מת על התקופה הזאת בחיי. והאוהדים שלנו בכלל משוגעים (באבלקופטר למי ששכח).

    לגבי אמרה זה מאוד מטריד. זה ביזיון. אני לא חושב שזה אמביציה האמת של המועדון שלא משכנעת אותו. לדעתי זה או שלא הציעו לו מספיק (אפשרי בהחלט) או שזה מקצועי (לפי השמועות) - הוא רואה את העתיד שלו כקשר אחורי אבל אצלנו הוא לא משחק בתפקיד הזה. בכל מקרה זה ביזיון כי גם אם זה מקצועי זה אומר שהנדרסון מועדף על פניו כקשר אחורי וזאת בושה אדירה.
     
    owen11111 and Liverpool-Forever like this.
Thread Status:
Not open for further replies.