המספרים של לוקה היסטוריים זה לא דבר רגיל לדפוק 40 נקודות כל משחק שני, מקום 2-3 בכל הזמנים בממוצע קריירה - עונה רגילה/פלייאוף
מה שהריסון עשה זה בערך לקחת את קובי בראיינט בשיא ולשלוח אותו לקבוצה אחרת במערב בשביל בחירת דראפט. טופ פיגועי טופת שהספורט האנושי ראה.
אני לא איש של קונספירציות, בדרך כלל בז לכאלה, אבל הטרייד הזה כל כך מופרך שאני לא אתפלא אם היה פה איזה משהו עם נייקי, הריסון הרי הגיע מנייקי, אגב גם שם היתה לו פאשלה באותו סדר גודל כשהוא דחה את סטף קרי, אבל אז לפחות יכולת למצוא איזשהוא היגיון בזמן אמת, במקרה של לוקה אני פשוט לא מוצא אותו, ולא תגיד שהריסון הוא חסר מושג, הוא הרי בנה את הקבוצה שעשתה גמר, משהו שם מסריח לגמרי
לפעמים לא צריך לחפש קונספירציות כי המידע היה מוגש על הצלחת. במערכת שלהם חששו שההתנהלות שלו(או במילים אחרות, השמנה) תוביל אותו לסיבוך בפציעות והם חשבו ששווה להטריד אותו כשהערך מנייה גבוהה. באתלטיק כבר דווח שחודשים לפני הטרייד הקשר של האריסון עם פלינקה התחיל בהקשר הזה. הצד הציני בסיפור זה שאשר יגורתי בא לי כשהלייקרס עשו בדיוק את הדבר ההפוך וזרקו להם את "הכוכב" הכי פציע בליגה שבאמת נתן עונה קודמת יוצאת דופן מבחינת כשירות וזמינות.
צריך להגיד את האמת על גולדן סטייט, הם בנו שושלת היסטורית בזכות כמה פגיעות בדראפט לפני 15 שנה, מאז הם נופלים כמעט בכל בחירה שלהם https://x.com/logionnoops/status/2017480092000419906?s=46
פול ג׳ורג׳ יוצא יחסית בזול. מושעה מהליגה ל25 משחקים על משפרי ביצועים. פייר? היה אפשר להריח את זה מקילומטרים. מסחבה שלא מסוגלת לסחוב שבוע לשחקן חמישיה בינוני.
גם אני לא הבנתי את זה. אגב זה בעצם גם השפיע במאבק על הפליאוף. אם זה היה קורה במערב כנראה שהיו מדברים על זה, בגלל שהמזרח לא מעניין כלב ממשיכים הלאה.
הרגע נגמר הדרבי של יוסטון נגד דאלאס, התחיל ב-3:30 ונגמר ב-6:00. צריך לדבר על קופר פלאג, 49 נקודות אתמול, 34 היום נגד החיות של יוסטון ועם שלשה אחת בלבד, הוא הולך חזק לסל וטוב בזה, נשק קטלני. 12 ריבאונד ו-5 אסיסט, הוא מוכשר ברמה לא נורמלית, בכלל זה מחזור פסיכי. תומפסון הטוב נמצא ללא ספק ביוסטון, למרות שאין לו קליעה בשיט. תומפסון שלנון שומר טוב וחטף אתמול 6 כדורים אבל ההבדל ברור. שנגון הטורקי הזה, מזל אנחנו לא במערב, יוסטון זה סיוט. לא מבין למה דטרויט מקום 27 בליגה בתקרת שכר, 170 מיליון דולר, תביאו שחקן קיבינימט, כל העומס ההתקפי על קייד וזה פוגע בו.