3 השחקנים הכי חכמים שיצא לי לראות בלייב בחיי, 3. כריס פול. 2. רונדו. 1. יוקיץ'. הלוואי והייתה לי הזכות לראות את מג'יק או סטוקטון.
אז אתה ממש צעיר. לא ראית את נאש? את השנים הגדולות של דאנקן? כריס פול זה בכלל ליגה אחרת מרונדו באיי קיו. אפילו מעליב לשים אותם באותה קטגוריה ואני אגב מת על פליאוף רונדו, בעיקר בגירסה המאוחרת שלו.
אני אגיד שני דברים: 1.רונדו היה שחקן נפלא בתור רול פלייר וראינו את זה באליפויות של בוסטון והלייקרס, אבל הוא לא שחקן שיודע לסחוב קבוצה וראינו את זה בשלל קבוצות כולל בוסטון עצמה. אין מה להשוות אותו לנאש וסטוקטון בשום צורה. 2.מאמן NBA זה עבודה גרועה וכפוית טובה. תיקח אליפות-ידברו על הכוכבים. תכשל-ידברו עליך. לא סתם כל הסופרסטארים בורחים מהג׳וב הזה וכל המאמנים שאתה רואה הם במקרה הטוב שחקנים משלימים כמו סטיב קר ודוק ריברס ובמקרה הפחות טוב כאלה שאפילו לא שיחקו בליגה או אפילו כאלה שלא שיחקו כדורסל בכלל. גם היום עם הסכומים ששחקני NBA מרוויחים אין להם אפילו את ההצדקה הכלכלית להיות מאמנים.
דנבר מסתדרת לא רע בלי יוקיץ, היא עם 5/8 בלעדיו. יש לזה סיבה אחת-פייטון ווטסון, ב-8 המשחקים האלה הוא עומד על 24.6 נקודות, הרבה יותר גבוה מהממוצעים שלו לפני הפציעה של הג׳וקר. אין ספק שדנבר הרוויחה פה עוד שחקן חשוב לקראת הפליאוף.
פורטלנד עם דני אבדיה-0:3 על גולדן סטייט. פורטלנד בלי דני אבדיה-מקבלים 20 הפרש מגולדן סטייט ועוד ביום גרוע של סטף
אני לא חושב שאי פעם בהיסטוריה של הליגה היתה קבוצה עם מאזן משקר כמו סקרמנטו קינגס. זאת קבוצה שעומדת על 11-30 לכאורה נמושה אבל היא חתיכת מוקש שיכול להפיל כל קבוצה, רק ב-3 משחקים האחרונים היא ניצחה את יוסטון, לייקרס והניקס
היא קבוצה של כלום. אין לה הגנה, יש שם יותר מדי שחקנים אחרי השיא שלהם עם חומר אנושי בעייתי מאוד. קבוצה שדורכת במקום כבר 3 שנים בערך.
@cheddar תגיד לי אתה ליצן? דוראנט עם 0 מ-5 סמית נגד פורטלנד עם 0 מ-10(!) אתה באמת לא רואה את ההבדלים?
מינסוטה כנראה ריחמה על יוסטון שעוברת תקופה לא פשוטה וכדי לעשות לה טובה הושיבה את אדוורדס על הספסל. בלעדיו יש לה רק 2 שחקנים שיודעים לעשות סל, כשאחד מהם הוא שחקן ספסל. מול זה יוסטון כבר לא יכלה לפשל, למרות שהיא לא היתה רחוקה מזה. @cheddar כנראה שמישהו העמיד את סמית במקום והוא זרק היום רק 4 זריקות ל-3
אני 1994, ראיתי את נאש ודאנקן, לוקח את רונדו על פול באייקיו, בקריירה לא. ראיתי את OKC מחסלים את דני ונבהלתי, עכשיו אני רואה שהם חיסלו את יוסטון, 7/23 לקיידי, 5/15 לסמית', 4/16 לתומפסון, שפרד 3/10.