הטרייד על לוקה לא חוקי כמו שלבטל את הטרייד של הלייקרס על כריס פול בשיא היה לא חוקי. איך שהוא הלייקרס מייצרים תמיד עניין והדברים האלה קורים. אתה כבר מבין שללייקרס יש את היכולת הזאת לכשף חצי מהפרונט אופיס בליגה כשהם באמת רוצים מישהו. שוב, מי שהספיק לשכוח כמה פעמים הדברים האלה קרו, תסתכלו שנייה על כל פרמידת ALL TIME ותספרו לי גופיות בטופ 10. זורקים בחירות ראשונות, זורקים את החוזה הנגמר של אייטון ב26-7(עם אופציה לזה שהוא יתן אולי עונה מצוינת),עוטפים עם ריבס וקאנקט ולפני זה דואגים שיאניס יעשה טמפרינג מוגבר מאוד ליעד שהוא ירצה להגיע(שזה גם הכיוון של מה שנראה שהוא הולך לעשות אם מקשיבים לרחש בחש, לראיונות איתו ובכלל לרוח הדברים). העניין עם יאניס זה לא אורך החוזה שלו. העניין הוא שדי ברור שאם העסק לא ממריא מהר מאוד תוך כדי העונה(בטח כשחצי קונפנרנס מזרחי פצוע) הוא כבר ידאג לפוצץ את העסק ועכשיו השאלה מתי הם רוצים להטריד אותו, כשהמניה ברצפה והשחקן עושה להם ג'ימי באטלר או בדרך המלך. כתבתי כבר שאני מאמין שהוא עובר הרבה לפני הפרי אייג'נסי ולדעתי זה ניקס או אל איי, כל יעד אחר יפתיע. קבוצות עם המון נכסים לא ישכיבו עליו את הנכסים האלה אם הן יודעות שהוא לא מאריך אצליהן חוזה. אנחש שהוא יעבור ליעד שהוא ידחוף לעבור אליו, כמו שקורה ב100 אחוז מהמקרים עם שחקנים שהם טופ 4 בליגה בשיא שלהם למרות שנגלה אחר כך שהיו לפחות עוד 3 קבוצות אחרות שהיו יכולות להציע יותר. הלייקרס הרגע החתימו את לוקה ל-3 עונות והפכו אותו לפנים של המועדון. החוזה הזה לא בשביל השחקן, הוא בשביל לפקס את החלון שיש להנהלה להתאבד כדי להשיג את הטאלנט הכי גדול שאפשר. זה לא דאלאס, אף אחד לא יתן למנהל טיפש לחרב את החלון הזה בלי לשלם במשרה.
בקיצור אין שום נכס, אתה בונה על יאניס דורש לעזוב רק לקבוצה מסוימת ולכן אחרות יתרחקו כי הוא לא יאריך חוזה שם. יאניס עשוי מחומר אחר בנוסף לזה שכמו במקרה קוואי, מספיק קבוצה אחת שלא תפחד לקחת את ההימור. השאלה אם הבאקס יוותרו על טרייד עדיף כהערכה לכוכב שלהם. אין ספק שהלייקרס פייבוריטים להחתים כל שחקן בשוק החופשי.
@k_700 אגב תקופת פוסט לברון אני דווקא חרמן על אנט. תן לו עוד עונה עם הפנסיונרים של יוטה ג׳אז והוא נוסע מערבה. אל איי זה בדיוק המקום בשביל הפלייבוי הזה, במינסוטה הוא יכול מקסימום לשכב עם איילים
אנט לא יזוז ממיני ב3 שנים הקרובות. חתם בעונה האחרונה על 244 מליון לחמש שנים שיכולים לקפוץ ל260. אין להם שום סיבה בכלל לחשוב על טרייד בהנתן הגיל שלו, הכשירות גם אם יצטרכו להחליף את כל הפרצופים לידו.
זה לא העניין של יכולים או לא. הוא לא יעבור משם. הוא צעיר, רק חתם מקס והוא הפנים של הפרנצייז שלו(כזה שהגיע פעמיים רצוף לגמר מערב). הוא נעול שם. אתה יכול לשאול מי יבחר להצטרף אליו.
השאלה אם אנט לבדו יכול למשוך שחקנים לשם. אנחנו יודעים מה זה שחקני כדורסל צעירים, הם רוצים אל איי, הם רוצים ניו יורק, הם רוצים מיאמי. לחיות בסדרה פארגו קצת פחות מושך אותם.
הוא יכול לרצות. הוא חתם את החוזה לפני פחות משנה בידיעה שהוא הולך להיות הפנים של הפרנצייז שלהם. הוא צעיר, הם שמים לו את הפלטפורמה המושלמת להתפתח. הייתי אומר שהם חסרים פוינג גארד נורמלי וזה משהו שהם יכולים להשיג. בעוד 3 שנים הוא יהיה בסך הכל בן 27, בערך שנה- שנתיים לפני ששוטינג גארדס באמת נכנסים לפריים שלהם. עד אז יש להם חלון מספיק רחב לבנות מסביבו למרות שכבר עכשיו יש קבוצה שהרצפה שלה היא בערך חצי גמר מערב. נראה לי שהרבה מאוד כוכבים עם משכורת דומה נמצאים בנק׳ פתיחה הרבה פחות טובה לעונה הזאת.
אתם גם מדברים על שחקן שלא מפסיק להשתפר ולפתח יכולות חדשות, במקום להגיע לקבוצה ולקבל נישה קבועה. חוץ מזה, בשנתיים הקרובות יהיו גם מלא free agents וגם אומרים שהדראפט יהיה מגוון. יהיה הרבה יותר קל לעשות חיזוקים.
גולדן סטייט מפתיעה, מרחם על לוקה, הזייה שזה הצוות המסייע שלו, אין שום דבר נורמלי מהספסל. לא מבין למה שחקנים כמו גייב וינסט והאצימורה בחמישייה של הלייקרס, היה עדיף להמר על שחקנים צעירים בסגל, מוינסט אתה יודע מה תדבל, שחקנים צעירים יכןלים להתפתח לשחקני סגל טובים ובפלייאוף תרוויל מכך. מישהו יודע מה קורה עם ביזלי וכריסטיאן ווד ?
איזה אופנינג נייט מצחיק לדוראנט. יצא כריס וובר שם עם הטיימאאוט. אחלה שיי, הוא הולך להיות ממתק פנטאזי עם הפציעה של ג׳יי דאב. הלייקרס רכים מדי בהגנה והכל על לוקה(שנראה בכושר מדהים). שאנגון וצ׳ט הולכים לעלות כמה מדרגות לפרנצ׳ייז פליירס העונה.