NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. SeRgInHo Member

אי אפשר שלא להעריץ את יוסטון. קבוצה כ"כ לא מוכשרת (בטח יחסית ללייקרס), אבל קבוצה עם כ"כ הרבה לחימה ולב גדול. הלוואי שיעברו הלאה. גמר איזורי בין יוסטון ודנבר מאד מתאים לי.
    טלפז הזכיר את זה בשידור, שימו לב כמה שחקנים של יוסטון נבחרו באמצע-סוף סיבוב הראשון בדראפט... ברוקס (26), סקולה שנבחר 55 ע"י ס"א הובא ליוסטון תמורת גרושים, לנדרי 31, ארטסט 16, ווייפר 39, הייס בכלל לא נבחר... ככה מנהלים קבוצה! וכל זה בלי שני שחקנים שכביכול הם הטובים ביותר בקבוצה (למרות שאתם יודעים את הדעה שלי על נקבה, ובלי יאו יוסטון פשוט נהדרים).
    בלי קשר איך שזה ייגמר, יוסטון הם המנצחים הגדולים של הפלייאוף הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/09
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כעיקרון אני מסכים איתך, אבל האם הניסיון של צ'ונסי הוא לא דבר שצריכים לקחת בחשבון? ביחד עם רונדו בילאפס כרגע הרכז הכי טוב בפלייאוף. ברוקס 'כלב צעיר', אבל לבילאפס יש ניסיון של אלוף...

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוסטון פשוט תופעה. כשרואים את הסגל של למשל דאלאס, יוטה או אפילו פורטלנד המשתפרת אני בדיעה שיוסטון בכלל היתה צריכה לעוף בסיבוב הראשון. איכשהו ריק אדלמן הצליח אחרי הפציעה של מגריידי לגבש חבר'ה צעירים שמוענים כנראה 'למות' אחד בשביל השני. אין ספק שמבחינתי יוסטון היא הסיפור המפתיעה של העונה הזאת. אם הם חכמים, ואני מניח שזה מה שהם הולכים לעשות, הם מעבירים בטרייד את מגריידי ומחזירים לקבוצה עוד איזה סנטר שיכול להיות מחליף יפה ליאו מינג שסביר להניח עוד ייפצע בעתיד...

אגב מה דעתכם על הטרייד הבא? בוסטון מעבירה את לאון פו ליוסטון ומגריידי עובר לסלטיקס...בצורה הזאת מגריידי עוד יגיע בחייו לסיבוב השני בפלייאוף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx . לא ברצינות, גלן דיוויס דוחק עכשיו את פו לסוף הספסל. מגריידי יכול בקלות לעבות את הספסל ולתרום משם. אני לא יודע אם מארבורי ימשיך ובסה"כ אם מגרייד מוכן קצת לוותר על אגו הוא לבטח יכול להתאים שם. לאון פו יכול להפוך לכוכב אמיתי ביוסטון!

מה דעתכם?

4. GRANDE LAZIO Member

הדחה של הלייקרס כבר עכשיו היא מכה שיווקית גדולה לליגה. הרבה מאוד אוהדים, ולא רק של אל.איי, יפסיקו להתעניין בפלייאוף והרייטינג יירד בגדול. למרות שאין ספק לגבי איכות הפלייאוף, גמר מערב אפילו בלי לייקרס וקובי, השחקן הפופולרי בארה"ב (מכר הכי הרבה חולצות גם השנה), יהיה מכה לדיוויד שטרן, שבונה על אל.איי נגד קליבלנד בגמר. בתכל'ס, יוסטון נגד דנבר יהיה מסקרן, אבל לא ימשוך רייטינג מזהיר.

המשחק אמש שוב הוכיח לי כמה הלייקרס לא קבוצה גדולה כפי שעושים ממנה (כמובן, כדי להוריד מערכו של קובי). אין לה קלעים כמו בקליבלנד, אורלנדו, בוסטון ובטח דנבר. לקובי אין את הצוות המסייע הכי טוב בליגה, ובתכל'ס, בפלייאוף, מול יריבות חזקות פיזית, זה מוכח שוב ושוב. גאסול בקושי גירד ת-14 נק', אריזה ופישר 9 ביחד, אודום 8 (המצטיין של טלפז! חחח), ביינום 0, וקובי 32. איפה העזרה?! איפה?! זה צוות מסייע הכי טוב? איפה גאסול וביינום שאמורים לחגוג בצבע בלי יאו? אני במקום גאסול הייתי קובר ת'עצמי באדמה, סקולה התעלל בו מינית. הגנה של קבוצת דרפאט. איזה בדיחה.

סתם עשו את החיים קשים בגלל זלזול ויהירות, והפכו לי ת'ימים שעד המשחק לגהנום. אם קובי יודח כבר עכשיו בגלל האפסים שלידו..... שילכו קיבינימט.

5. SeRgInHo Member

מגריידי כבר באמת שחקן גמור, אני אישית לא חושב שאיזושהי קבוצה שפויה תיקח אותו. זה לא שהוא בעייתי כמו מארבורי, פשוט הפציעות כבר גמרו אותו, ובלי קשר הוא אחד הלוזרים הגדולים של הליגה מאז ומעולם.

אגב כשדיברתי על טביעת האצבע של מאמן לזה התכוונתי. זה מה שאני רואה ביוסטון ולא רואה בלייקרס. קבוצה בל שום סופרסטאר אחד לרפואה, ואפילו לא אחד שקרוב להיות כזה, פשוט חבורה של לוחמים עם לב ענק שמשחקים אחד למען השנ. לראות איך היא עומדת מול סוללת הכוכבים של לייקרס ופשוט להוריד את הכובע בפני כל צוות השחקנים וצוות האימון. אני עדיין מתקשה להאמין שקבוצה עם עשירית מהכישרון של הלייקרס הולכת איתה למשחק על כל הקופה.

לאציו, מזה אני הכי מפחד... שיהיו הוראות מלמעלה "לעזור" ללייקרס במשחק המכריע. אל תופתעו אם יהיה משחק צמוד ופתאום תראו שריקות הזויות שנשרקות לטובת לייקרס, כמו נגד פורטלנד לפני 9 שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/09
  6. דנידין Member

מר לאציו, אותנו אוהדים מר שטרן לא מעניין ת'תחת. הוא תמיד רוצה לשווק וגם עם זה על חשבון הספורטיביות. ה NBA גם נעזר בשופטים שצריך כמו שראינו בגמר המערב מול פורטלנד שפשוט היה מכור לטובת הלייקרס, לכן אין ספק שאתה צודק ושטרן רוצה את הלייקרס בגמר וכנראה גם נקבל תצוגת שיפוט מעניינת במשחק מספר 7.

אנחנו האוהדים כמו שאני רואה כאן, מאוד נהנים מהרוח השאפתנית והכדורסל שיוסטון מראים. זה מה שקובע.

לצערי אלו לא ינצחו משחק מספר 7 בחוץ, דבר שנדיר בליגה, לא יקרה.

7. דימה Member

לאציו הזכרת מכה שיווקית. אולי אתה צודק אבל זה שווה ערך לזה שמכבי לא בפיינל פור האירופי (ועם הצבא הצהוב שלנו זה גם מכה לליגה).
    לא נורא, כולם מתרגלים.
    קצת בקשר למשחק...קובי זרק עם 11/27 מהשדה! אני לא זוכר מתי בכל הפלייאוף הזה הוא זרק ככה.
    11 אסיסטים לכל הלייקרס (קובי מוביל עם 3)..מה זה צריך להיות.
    אנדרו ביינום עם 0/3, פישר עם 1/7 וולטון 0/5.

אני חושב במשחק 7 קובי הולך לזרוק 40 זריקות ולקלוע איזה 28 ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    למה אחרת LA עפים בדיוק כמו האבטיחים שזרק פישר :)

8. ManUtd Fan Member

אני יותר מתעצבן מהחוסר אכפתיות של לא מעט שחקנים, אני יותר מתעצבן מפיל שמוכיח פעם נוספת כי הוא איבד את זה לגמרי. הרבע השלישי, עד הכניסה של לאנדרי, הייתה נהדרת. ההגנה תיפקדה כמו שבקבוצה כמו הלייקרס ההגנה צריכה לתפקד, ההתקפה תיפקדה, צימצמו את הפער וזה היה נראה כי הם יחזרו למשחק, אבל פתאום פיל מחליט להוציא את ביינום ומאז לא להחזיר אותו, ואלוהים יודע למה כי בהגנה הוא היה פנטסטי באותו זמן וראו שהם לא מסתדרים כשהוא שם. איך שהוא יצא הם התחילו לחגוג. איפה המאמן שיזהה את הבעיה הזאת לעזאזל? הוא גם לא שם לב שפישר פשוט לא מסתדר עם הזריזות של ברוקס, אבל הוא מחליט להמשיך איתו עליו. לא ברור.

de Middenweg, הבעיה של פישר בשמירה היא לא החוכמה של השחקן שנגדו, אלא הזריזות שלו. בגלל זה ברוקס לא מפסיק לחגוג עליו ובגלל זה אני מאמין שנגד קבוצה כמו דנבר, במידה ותעלה, הוא יצליח לעשות עבודה יותר טובה על צ'ונסי, שאמנם שחקן חכם יותר אך זריז בהרבה פחות, ועם זה פישר יכול להתמודד בצורה יותר טובה לטעמי. אבל בשורה התחתונה, הוא לא צריך להיות בחמישייה אפילו. שפיל יבין את זה כבר וישים את בראון או פרמאר בחמישייה.

האמת, אני לא רגוע כמו שהייתי אחרי ההפסד במשחק הראשון. הלייקרס נראים נורא וגם אם יעברו, ככה הם בחיים לא יעברו את דנבר. דנבר, חייבים להגיד את האמת, נראים הרבה הרבה יותר טוב מהלייקרס ובאמת שזאת לא תהיה פליאה גדולה אם דנבר תעלה לשלב הבא. האמת, גם אם יוסטון תנצח את המשחק השביעי זאת לא תהיה פליאה גדולה.

9. דימה Member

וינס קרטר ישב בשורה הראשונה (מאחורי הספסל) של המג'יק משחק פלייאוף שני רצוף.
    שנה הבאה וינסניטי והווארד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. samoel Member

באמת שקשה לי לעקוב אבל כל יום בבוקר פותח את הפלאפון לראות תוצאות. אז התאכזבתי שבולס לא הפתיעו וכמובן שדטרויט היה סקט ידוע מראש. אבל מה שיוסטון ושים עכשיו זה פשוט נדיר אחרי שהם קיבלו 40 הפרש הם מנצחים ב- 15 זה לא הגיוני ועוד בלי שני הכוכבים חצי קבוצה אפשר להגיד(רוטציה רוטציה רוטציה) מדהים!

אני ממש אוהב את דנבר בפלייאוף הזה, לא ראיתי אבל אני יכול לנחש שזה הכל צ'אנסי, המנהיגות השקט והאחריות שהוא מפגין עושים אותם לכאלה טובים לכאלה שמסוגלים להתחיל לפנטז אולי על גמר. מלו נעשה בוגר לפי מה שאני מבין ודנברהקבוצה עם מאזן הפלייאוף השני בטיבו = מי היה מאמין. אולי מלו מול לברון בקרב על השליטה בדור הבא של האן בי איי (לא שיש ספק בכלל )

11. GRANDE LAZIO Member

דנידין, אין הרבה כמוך שלא רוצים את אל.איי וקובי בגמר מול דנבר, ובכלל מול הקאבס בגמר הגדול. זו תיהיה חגיגה גדולה, שני השחקנים הכי טובים בעולם, במצ'אפ שכל עולם הכדורסל מחכה לו.. לא מבין איך אפשר אחרת, אבל כל אחד שנאתו ואהבתו.

40 ו-28?! !

ואם ראית את המשחק, בטח שמת לב שבכל זריקה של קובי היד של באטייר הלכה לו לפנים, הסתירה לו את הזריקה.. שלא לדבר על דאבל טים שמיד מגיע אליו בכל פעם שהוא רק מהרהר אם ללכת לסל או לקחת צ'אמפ שוט. לא מכיר אף שחקן שיקלע באחוזים טובים, אפילו נורמליים, במצבים כאלה.

הבעיה הייתה האחרים, שחוץ מגאסול ורכז שלישי לא הגיעו לדאבל פיגרס. עלוב לקבוצה שרוצה אליפות..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/09
  12. דימה Member

לאציו אני דבק באמונה ששחקנים גדולים מתעלים במשחקים גדולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לפני כמה שנים היה זה פרינס וראג'ה שמיררו לקובי את החיים, אבל הוא עדיין הצליח להיות הקובי הישן והטוב.
    יש מצב גדול שלמשחק אחד בודד קובי יחזור להיות הקובי של מיד אחרי שאק.
    זאת אומרת בלי למסור בלי כלום, נקודות נטו.

13. Ohad_Glr Member

כל מה שכתבת נשמע נחמד, עד שמגיעים לסעיף שמפיל כל כך הרבה טריידים-משכורות וחוזים.
    לא הלייקרס ולא בוסטון יכולות להרשות לעצמן להחזיק את החוזה של מגריידי (אלא אם כן הן יוותרו על חוזה גדול אחר, ואין להן אחד כזה לוותר עליו).
    לפי דעתי יוסטון מנסים כבר הרבה זמן להכין טרייד לטרייסי, רק שהחוזה די תוקע את כל העניין. אני מניח שהטוב ביותר שיוסטון יכולה להוציא עליו הוא חוזה גדול של שחקן לא יעיל אחר, אבל אחד כזה שנגמר יותר מהר. אולי לכמה מהקבוצות הכושלות (שמחזיקות בחוזים כאלה) השם מגריידי עדיין ישמע אטרקטיבי.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי הערב את PTI וכולם מכירים את צ'ארלס בארקלי. אני ממש לא חובב גולף, אבל לא יכולתי להפסיק לצחוק הערב מהעובדה שבארקלי פגע בצלם שצילם אותו משחק גולף. האיש המסכן קיבל כדור בראשו אחרי שבארקלי חבט כהרגלו חבטה 'מוצלחת'...

בארקלי ב'פעולה'..., תודו שזה מצחיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. דנידין Member