דוק ריברס ייכנס להיכל התהילה. מאמן הספורט הגרוע ביותר שראיתי בחיי, כדורגל, כדורסל, ליגות נמוכות, ישראל, עולם, הכל. אני מחכה לראות מה ג"ס תעשה אבל בעיניי, אחת הקבוצות הטובות במערב וכן אני יודע שהם זקנים, אני יודע שייקח זמן עד שבאטלר יחזור, אני ממתין לראות את הסגל הסופי אבל די אוהב מה שיש שם. קבוצת הגנה אדירה, כן חסר גבוה לחמישייה כרגע.
מה ג״ס תעשה כשבאטלר יחזור? ספויילר. כלום. עאלק אחת הטובות במערב. הם כלום. עוד ספויילר- יאקסל יראה שם טוב די מההתחלה. במרץ- אפריל ישארו בלי רגליים. אולי בלחץ ידחסו לסיבוב ראשון ויבעטו ממנו. ומה הבעיה עם הכניסה של דוק ריברס להיכל התהילה? לקח אליפות כמאמן ראשי. זה בערך הקריטריון הכי חשוב לכניסה להיכל. רק הנתון הקטנטן הזה קיבע אותו להיכל הזה מעל הרבה מאמנים אחרים כבר ב2009. זה כמובן לא מגדיר כמה הוא טוב באמת כמו שהרבה שחקנים מגוחכים נכנסים להיכל הזה, כולל כאלה שאפילו לא שיחקו בליגה.
אני לא יודע איך שני הרוקי החדשים הגנתית אבל... גארי פייטון, באטלר, מלטון, דריימונד שחקני הגנה טובים ששומרים על גארדים, הורפורד בגיל 40, באסי הסנטר המחליף ופורזינגיס* שחקני הגנה טובים בצבע. * חוסם טוב מן הסתם. זה משהו שייקח אותם רמה מעל כמעט כולם במערב. הם יעופו סיבוב ראשון מול הלייקרס ? מינוסטה ? הסאנס ? דנבר ? לא בטוח בכלל.
כמו שכתבתי, קבוצת פנסיונרים. באפריל הם בלי רגליים ועם הלשון בחוץ. וברור שהלייקרס יכולים לבעוט אותם בלי בעיה בכלל בסיבוב הראשון. אין להם שום שחקן שמתקרב בכלל ללוקה(אם הוא כשיר). וגם ההגנה של הלייקרס תהיה הרבה יותר טובה(קר שחקן הגנה מצוין, קסלר הרבה יותר טוב הגנתית ממה שהיה ללייקרס לפני, מאמו כגיבוי והלייקרס עוד יחזקו את ההגנה). גם הסאנס יכולים להעיף אותם כמובן, כי זו קבוצה אתלטית יותר. ודנבר? מה השאלה בכלל. ברור שהם עדיפים על ג״ס. ג״ס זו קבוצת פליי אין במקרה הטוב(כלומר שהסגל נשאר עם ברכיים באפריל). אבל שמתי לעצמי תזכורת ביומן לבדוק אם ג״ס היא איום אמיתי במערב כי יעקב מחזיק מהם. מינוסוטה הרבה יותר טובים. ולדעתי גם יוטה הולכת להיות קבוצה עולה שתתחיל לדבר במערב השנה, בטח מישהי שיכולה לפגוש אותם בפלי אין ולשלוח אותם הביתה(ואני כנראה אזכה לראות את יוטה העונה 2 או 3 פעמים בלייב עם גיחות לסולט לייק). ג׳ימי באטלר....ברררר איזה פחד. מפחיד כמעט כמו פול ג׳ורג׳.
@k_700 הם זקנים, זקנים בטירוף, מסכים. ועדיין... יש להם מספיק שחקני הגנה ומספיק שחקני התקפה בסגל, השחקנים האלה שומרים נהדר גם בגילם, פייטון/דריימונד/באטלר שומרים מהטובים בעולם. אני רוצה לחכות לראות מה הם ייעשו, חסר גבוה, אני נזהר בדבריי ומחכה לראות מה ייעשו. לייקרס, מי שומר שם חוץ מונדלביט על גארדים ? ריבס ? לוקה ? קורא שתייבול אולי יגיע, זה יהיה ממש אדיר. יוטה הולכת להיות אדירה, לא מבין למה הביאו את JJJ אבל הוא שחקן יוצא מן הכלל. עוד יותר לא מבין למה לא מעיפים את מארקנן, הוא מפריע לצעירים המוכשרים שם. מקווה שייתנו לצעירים לפרוח שם בלי להפריע להם, עתיד ורוד ויש מצב שגם ההווה ורוד.
אף אחד ממי שציינת לא מגן elite היום. גם לא דריימונד(בגג שומר טוב שמתעסק בהרבה חרא). קבוצות צעירות ינערו אותם בקלות. יאקסל הוא מגן טוב ושחקן מוכן, הוא יתן תפוקה שם. אבל הוא לא איזה סופרסטאר. בגג שחקן משלים. הם לא יאיימו על כלום. בלייקרס יש כרגע את קר שנראה כמו אחד השומרים הכי טובים בדראפט האחרון, יש את קסלר ויש את מאמו והלייקרס לא סיימו.
אז פרסטי שולח את דורט לאטלנטה בטרייד משולש. מקבל 3 בחירות סיבוב שני ולמעשה מעגן את הקבוצה מתחת לאפרון השני בקיץ הזה. די צפוי למען האמת. צעד נכון. קייסון וואלאס יעלה מדרגה והילוך.
ריזאשה בדאלאס. אוהב את הילד הזה עוד מהליגה הצרפתית אולי אצלנו זה ישתחרר לו. האהבה של מסאי יוג'ירי לפורוודים ידעו אבל מה נעשה עם כולם? לא יכול להתלונן הוסיפו לקבוצה שחקני יורוליג שאני אוהב כמו דה לה ראה וביברוביץ'. טרייד W לכולם.
פרסטי גם מייצר אקספשיון של 17 מליון דולר כמובן. ריזאשה נראה כמו באסט מהדהד בליגה. אתלטית לא נראה חריג כמו שנראה אולי באירופה, הגנתית, סביר, קליעה מכדרור אין. להבחר ראשון בתנאים האלה...מצטער זה נראה, מריח ונשמע כמו דונטה אקסום. מקווה בשבילו שיצליח מתישהו להיות איזה שחקן ספסל אמין. לא רואה שם משהו מעבר. בחירה מזעזעת של אטלנטה. בסוף מהטרייד יצאה עם שחקן על העמדה שלו שאמור לתת לה את מה שהוא לא נתן מעולם.
דראפט זה האמא והאבא של החכמה בדיעבד אבל נזכיר שעל הלוח היה את סטפון קאסל ולא רק אטלנטה ויתרה עליו אלא עוד שתי קבוצות. מי היה מאמין ששנתיים אחרי זה הוא יהיה שחקן מרכזי בפינליסטית.