2026 NBA playoffs

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. k_700 Member

וואו אתה בניגוד אליי ראית את כל העונה? מאיפה אתה יודע מה אני רואה ומה לא?
    אהה העונה הרגילה. זה מה שהטריד אותך.
    סיימת ראשון במזרח כשהוא שחקן חמישיה בכיר.
    בפליאוף הוא היה ביי פאר השחקן השני הכי חשוב שלכם כשבלא מעט רגעים היה השחקן הכי טוב בקבוצה.
    הפסד גדול שלכם.

הספרס עשו גמר כשאוקייסי בלי ג׳י דאב לוקחת אותם למשחק שביעי.
    בגמר עצמו נראו כמו ילדים שנשענים רק על השופט. היה חסר שם דמות שתרגיע את העסק, תקח על עצמה כשצריך ליד וומבניאמה.
    אין שום דבר מופרף בחוזה שלו. יבוא ויתן להם דק׳ טובות בהתקפה, שלשות מהפינה ומנהיגות בפליאוף. בדיוק מה שלא היה להם.
    כמה רחוק זה יקח אותם? אי אפשר לדעת כי אוקייסי התחזקה בשבוע שעבר(אפילו מאוד).

אז בוסטון בחרקירי הכי מפואר שאני זוכר.
    הנסיון המטומטם ללכת על יאניס גמר להם את הקלפים עם בראון. אבל אפילו במצב הזה לא שיערתי שזה הכי טוב שהם יוציאו.

2. DRORIKO Member

15 מיליון לעונה, ב-NBA זה משכורת חייל. אם הוא באמת ישדרג את הספרס לאליפות זה יהיה הגניבה של העשור

3. yakov_y YNWA

אני אזכיר לך שהאריס קיבל אצלנו 26.5 מיליון דולר לעונה.

4. k_700 Member

ברור שהוא ישדרג.
    את מי הוא בכלל בא להחליף שם? האריסון בארנס שבערוב ימיו לא עשה כלום ולא נתן כלום בפליאוף.

5. yakov_y YNWA

עם כמה שהטרייד הזה נורא מבחינת בוסטון, הם עדיין מועמדים לאליפות ויכולים לסיים ראשונים במזרח.
    הם והפיסטונס מספר 1 הגנתית במזרח.

אצל פילי',
    שאלה קטנה, מי אמור לשמור ?
    רק אדם בונה שומר ברמה גבוהה שם, בוא נוסיף את אמביד שחוסם יאללה שיהיה.

6. k_700 Member

בוסטון מועמדת לאליפות עם פול ג'ורג'?? חחחחח הדבר הכי מטורלל שקראתי היום.
    גמרו את הסיפור שלהם. העבירו שחקן שחקן שהיה טופ 10 בעונה האחרונה בליגה בשביל שחקן שלא נמצא בטופ 100 בליגה ועוד 2 בחירות סיבוב ראשון.
    ועוד ליריבה הכי גדולה שלהם במזרח.

אנשים כנראה שוכחים איך בראון סחב אותם בעונה הרגילה וחושבים שטייטום אחרי פציעת אכילס שואתית יחזור אפילו לרמה של 70 אחוז ממה שהיה בפיק. זה נגמר, מפה עדיף להם לחשוב על הפירוק.
    אני לא מדבר אפילו על החוק הקבוע הזה בטבע שקורה פלאים לקבוצה שמעבירה את פול ג'ורג'. רק על סמך ההיסטוריה הזאת הייתי בורח מזה כמו מאש.

מי יעשה הגנה בפילי? קודם כל בראון, שומר מצוין. יש להם עכשיו שלישיה נהדרת בפיק. הם יצטרכו לחפש איך להעביר את אמביד בשביל סנטר נורמלי ומפה? השמיים הם הגבול.

טרייד ניקו האריסוני.

https://x.com/rBillSimmonsPod/status/2072698909927841924

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/26
  7. Roma מנהלים

הטרייד של בוסטון על בראון לא עובר אפילו ב2K. אפילו המאבס יכלו להציע חבליה טובה יותר שכוללת שחקנים ולא שחקן עבר בחוזה מנופח.

גם סיין אנד טרייד של קסלר עם הלייקרס הזיה. אין שום בחירות דראפט בעתיד הקרוב ואם הקסם של ל.א לא ימשוך שחקנים בשוק החופשי אז החלומות של לוקה עובר בשוק החופשי מתחילים להראות רלוונטים.

כל טרייד בליגה הזאת יותר הזוי מהשני.

רק בריאות עם סנטי אלדמה והזכיות של טאריק הביברוביץ' המלך.

8. k_700 Member

קשה לי להאמין שלפני שבועיים כשהנשיא של פילי פנה אליהם הוא ציפה שבוסטון יגידו לו משהו שהוא פחות מויג׳י אג׳קום ועוד 4 בחירות סיבוב ראשון.

אין ספק שההתנהלות של בוסטון חובבנית. הם חשפו את זה שבראון על המדף כשניסו ללכת על יאניס(ועוד לפני זה היה לו שם של שחקן לא אהוב במיוחד בליגה), מהרגע הזה בראון מתחיל לשרוף אותם ברשתות ובלייב סטרימים.
    סטיבנס נבהל והתנהל בלחץ רק כדי לא לשמור שחקן חמוץ ויקר בסגל.

טרייד חלומי לפילי. משהו שיכול להעיר את הפרנצ׳ייז הזה מחדש. משום מקום מישהו תרם להם שחקן שהופך את השלישיה בקו האחורי שלהם לאחת מהחזקות בליגה.

במחיר הזה מדהים שפורטלנד לא ניסתה ללכת עליו(הבעלים הקמצן שלהם פחד מהחוזה שלו), בטח כשיש להם יותר בחירות אטרקטיביות להציע.

9. k_700 Member

10. LFC-Gerrard1 Member

חזרתי ל-NBA בשנה וחצי האחרונות אחרי היעדרות רבת שנים אז תסלחו לי אם אני מדבר שטויות אבל אני חייב לשאול כאן משהו שאני לא מבין.
    1. למה הלייקרס ויתרו על קנארד?
    2. איך זה שפורטלנד לא הלכה עליו? קלעי שלשות מחונן עם ניסיון פלייאוף על שכר מגוחך. על פניו זה היה נראה לי כמו מטרה נהדרת.
    מה פספסתי לגביו?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

3.מה קורה עם לאב? הוא נשאר בפורטלנד? כי זה עוד קלעי מחונן

12. Roma מנהלים

כדורסל נבחרות? לא מרשים במיוחד. יונאס ולאנצ'יניוס עדיין דופק דאבל דאבל מפלצתי ודימטרו ספקיצ'ב מירושלים נראה כמו שאקיל אוניל בנבחרת אוקראינה.

הליטאי חמוד, לא הייתי מתלהב יותר מדי.

הטרייד היה לא טוב אתו או בלעדיו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/26
  13. k_700 Member

קספארס הליטאי משחק עם בטחון וזה מה שחשוב, לא המספרים.

הוא נראה טוב גם בג׳י ליג ואי אפשר באמת לדעת מתי הוא יתפוצץ או איך.
    בפוטנציה, מיאמי פשוט זרקה שם גארד שיכול די בקלות להתבסס בסוף כפוינט גארד ראשון במילווקי.

14. yakov_y YNWA

פורטלנד עמוסה בשחקנים בעמדה 1-3 (מבחינתי גם קאמארה 3 כי הוא שומר הרבה על גארדים), הדבר האחרון שהיא צריכה לשם זה שחקן, יש לה שם עומס מטורף וחוסר בקו הקדמי, צריך להעיף איזה 2 שחקנים לפחות בעמדות האלה.

לילארד חוזר אז מבחינת קליעה מאמין שזה יהיה יותר טוב מבחינה הבעיה עם הקליעה שלהם.

בקשר לקנארד, בוא אני אוהב אותו והוא שיחק בפיסטונס אבל יש לו תכונה אחת שהוא ממש ממש ממש טוב בה ובכל השאר חלש.
    הוא גארד יוצר מאוד בינוני מינוס, הוא יותר מאלה שיוצרים בשבילו, הוא שומר רע, לא הייתי מסתכל עליו בכלל אלא אם כן אני בבעיית קליעה.
    עם כל הכבוד לקליעה המושלמת שלו ולטכניקה, אל תעשה ממנו יותר מידי כי הוא די נטל.
    מהלך טוב של הלייקרס למרות שהעונה של הלייקרס בדרך למקום רע מאוד מאוד מאוד.

יוסטון פשוט מפחידה, הם הולכים להתעלל בקבוצות הגנתית,
    יוסטון ו-OKC הכי טובות במערב הגנתית, OKC רמה אחרת לגמרי אבל יוסטון מעל כולן בפער.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

"זרקה". אתה יודע שהבאקס לקחו כל מה שיכולים וזה לא שלמיאמי היה ברירה כל עוד הם היו נעולים להשיג את יאניס.

לפי הדיווחים עם בוסטון זה נפל על הוגו סאנצ'ס או שחקן צעיר אחר.