מבול החתמות בלייקרס. ממוקשווילי, גריימס וקולין סקסטון מצטרפים לקסלר. עד עכשיו הלייקרס נחלשו משמעותית לטעמי.
תלוי מאוד אם קסלר יהיה פצוע או לא. הגנתית הוא אמור לתת בדיוק מה שאתה רוצה ליד לוקה. גריימס וסקסטון בספסל זה מצוין.
יוטה גאונים, עוד לקחו בחירות. חוזה הזייה לסנטר מחליף, התקפית הלייקרס מדהימים אבל הגנתית... אין שם כלום, ויתרו על סמארט בחוזה קטן בשביל מה ? פורוורד גרוזיני בינוני ? אין ללייקרס סיכוי לצערי. קונולי משום מה מוצא חוזה ועוד בקבוצה שרצה לאליפות. רובינסון בבוסטון, הם הבינו את הטעות שם בצבע. למעשה כל דרפאט 2018 עזב את הקבוצה שלו עכשיו באופן רשמי. מג'יק מחזירים את ווצביביץ', כרגע הם אחלה של קבוצה, מחזיק מהם מאוד. שיקגו עם נורמן פאוול.
רק התחלת את הפרי אייג׳נסי. הבעיה היותר גדולה זה שהלייקרס תרמו להם פה על שחקן בסיין אנד טרייד שתי בחירות סיבוב ראשון לא מוגנות ועוד אופציה לסוואפ על שתי בחירות סיבוב ראשון. כלומר, אין ב-7 השנים הבאות בחירות סיבוב ראשון לסחור איתן. וזה מחיר הזוי לשחקן שאתה לוקח בסיין אנד טרייד. קנארד זה לא באמת הפסד. היה חור ענק בהגנה. סמארט זה קצת מכה, בטח בחוזה שהוא לקח. צריך ווינג.
חוץ מעמדה 5 אין ללייקרס שום שחקן הגנה בסגל, שיהיה הרבה בהצלחה. פספסו בענק את סמארט. הנה ד'אנטוני מלטון ממשיך בחוזה מגוחך בג"ס, שחקן הגנה נהדר שמתפספס לכל הליגה ורק ג"ס מצליחה לשמור. באטלר יחזור לפלייאוף, דריימונד גרין, מלטון, יהיה עוד מישהו... ג"ס לא תוותר, יש מי שישמור, רק חסר מי שיקלע. פורזינגיס יחסום שם זה עוד פלוס. אל תשכחו שיש את הרוקי שהלייקרס בחרו, נראה מעניין דווקא.
ג״ס תהיה זקנה מדי. בטח עם לברון. פרוזינגיס יהיה פצוע. זו תהיה קבוצה שכל הליגה תוציא עליה קיטור. בקשר ללייקרס אולי שמים פה את כל הביצים על קמרון קר שהוא ממש מוכן לדק׳ משמעותיות בווינג. על הנייר, הוא לא ילד, הוא היה אמור להבחר בלוטרי והוא 3 אנד די.
אורלנדו הייתי מוכן להתערב אבל אין שם מספיק שומרים, הרבה נופל על סגס. ג"ס אני אחכה לראות מה ייבנו, באטלר ולברון יהיו על חוזי מינימום, פורזינגיס ודריימונד בחוזים חדשים, בוא נראה את הספסל, הגנה תמיד יש להם, התקפה הייתה הבעיה התלות המטורפת בסטף, נחכה לראות מה ייעשו. איזה טיפש קליי שעזב שם. לייקרס מקווה שהיפני יעזוב ויביאו 4 תותח, בכל מקרה לא מאמין בהם. במזרח אין קבוצת עילית כמו שיש 2 כאלה במערב. המזרח לא יהיה מגוחך כמו אשתקד. קליפרס הולכים לטנקינג, נהדר. חבל שיוטה לא מעיפה את מארקנן. דאלאס במחוז קשה, חבל עליהם. איזה כיף שטוביאס האריס עזב. חסר לי מחליף לסטיוארט והייתי שמח לסנטר אחר במקום פול ריד. סה"כ מרוצה, הייתי שמח לעוד חיזוק בקו האחורי אבל אם הסגל יישמר, אני סבבה.
באורלנדו אין יוצרים, לא שומרים. ואין קליעה. זו קבוצה שהגיע לתקרה שלה עם שני שחקנים מרכזיים שדורכים אחד על השני. כמו שכתבתי, היא במצב הכי מחורבן בליגה. אתה טוב מדי כדי לא לעשות פליאוף במזרח אבל אתה לא שווה יותר מסיבוב ראשון שם ובטח שלא מאיים על משהו וזה לא עניין של שחקן כזה או אחר שישנה את המצב שלהם. כשאתה במצב הזה יש רק פתרון אחד- פירוק. לברון לא יקח חוזה מינימום בחיים. חחחחח כייף שטובאייס הריס עזב. השחקן השני הכי טוב אצלך בפליאוף. זה יהיה הפסד רציני מאוד בשבילכם, בטח כשצריך לגלות אופי. כולה הבאתם את קולינס, ממה ההתלהבות?
@k_700 חולק עלייך בכל ההודעה שרשמת. כולה הבאת את קולינס, כולה. אהבתי את הכולה. הבאנו רכז רוקי, מאוד התלהבתי ממנו, שם אותו בחמישייה מבחינתי כרגע במקום אייבי שהיה צריך להיות שם. גרין ודורן יישארו, אם לא ייחדשו חוזה נעשה חישוב מחדש, הולנד נשאר כרגע כי לא ראיתי דיווחים. הלוואי יביאו לי רכז מחליף. כרגע חסר מחליף לסטיוארט ושידרוג על ריד, מאמין שאחד יגיע. הארטר, גו ורובינסון הקלעים. שיקגו מסקרנת אותי, כרגע יש שם לא מעט עבודה.
מה? אבל הוא אפס ענק. אז מה אם לאורך הפליאוף היה השחקן השני הכי טוב בדטרויט וזה אולי בדיוק החתיכה החסרה בפאזל שחסרה לספרס(בהיבט של נסיון ולא להחנק בפליאוף). מוזר, איך הספרס נגעו בו?
אני בניגוד אלייך רואה את כל העונה ולא רק את הפלייאוף. הספרס נתנו גם לוקח את החוזה המופרך של פוקס, מסתבר שגאונים גדולים אין שם. השנתיים החלשות ביותר שלו בקריירה מאז עונת הרוקי, חוגג את העזיבה שלו ואם אפשר שרובינסון, ססאר ועוד כמה ייעזבו אני אשמח. הספרס הגיעו לגמר בלעדיו, יגיעו לגמר מערב לפחות גם בלעדיו. קלי אוברה מצטרף להליברטון, המזרח לא יהיה קל, לא מעט קבוצות שייתחרו חזק חזק, אומנם אין קבוצת עילית אבל כמעט ואין נמושות.