OKC עם 5 גבוהים ברוטצייה עכשיו וזה בלי זה שקראוסו או ג'יי דאב יכולים לשחק ב-4. דורט עוזב, הלוואי והיינו קופצים עליו אבל אנחנו משלמים לג'ו, רובינסון, הארטר, ססאר ולכו תדעו למי עוד. בעיקרון גם לדורט יש גבול ואני לא נותן לו יותר מ-20 מיליון לעונה. המערב בנוי ככה לדעתי: דרג א': OKC והספרס. דרג ב': אין. דרג ג': יוטה עם פוטנציאל להגיע רחוק מאוד אבל כרגע רק פוטנציאל, לדעתי פורטלנד מאוד חזקה בסגל הנוכחי, פשוט חסר שם גבוה דומיננטי שכרגע לא מגיע, צריכים לסלק שם מישהו מהקו האחורי. דנבר גם בדרג הזה אבל הגנתית הם בעיה עצומה, כישרון התקפי 100 אחוז ועדיין... תביאו בולדוגים. אין ללייקרס סיכוי, יוסטון תלוי מה ייעשו אבל שוב, צריך להיות ממש מושלם כדי להיאבק שם. מינוסטה שייזרקו את הפרוייקט לפח, כמה שיותר מהר יבינו את זה ככה פחות צרות. דנבר אמרנו צריכה שינוי קטן, פורטלנד גם. יוטה פשוט כולם צעירים שם. יוטה צריכה לזרוק את מארקנן.
ג'ונתן אייזק שוחרר מהמג'יק, לראשונה בקריירה ישחק בקבוצה אחרת. בכלל קיץ של מלא שחקני הגנה איכותיים חופשיים, מקווה שנקפוץ על כמה, אייזק גבוה נהדר מהספסל במחיר זול אמור להיות. הלוואי והיינו מסתכלים בכיוון של סמארט.
ברידג'ס וסיבוב שני תמורת אלן ואוניל. כל דקה שהסאנס לא הולכת לטנקינג זה הפסד, הם הקבוצה שהכי צריכה את זה, אין להם סיכוי לכלום. אוניל אוברטייד הגנתית. בעיקרון טרייד סתמי, ברידג'ס פעם ראשונה עובר קבוצה, הוא ואלן שחקנים נהדרים, כולם עם חוזים נוחים. שארלוט כנראה רצתה להיפטר ממנו פלוס לקבל קלעי שהיא כל כך אוהבת. מה שארלוט מקבלת אני יודע, היא מפסידה פה שחקן איכותי. הסאנס חייבים לעשות מכירת חיסול, היא תתחרט על זה. מקווה שקוואי יעזוב אבל לא לקנדה, מקווה שיימצא יעד אחר.
אלן מצוין הגנתית והוא קלעי שלוש אמין. מאוד אוהב את הטרייד הזה מבחינת שארלוט. גם הבחירת סיבוב ראשון היא הנמוכה מבין האופציות ב27.
לא סתם השם של הקבוצה זה גולדן, הם באמת נראים כמו בית גיל הזהב גולדן סטייט מנסה לצרף את אנתוני דייויס, ובונה על לברון - וואלה ספורט
אוי ואבוי. למה?? למה?? למה????????????????????????????? הסופרסטאר גה מוראנט מצטרף לאבדיה בפורטלנד - חדשות רוטר
כן. היה ברור שהם ייעשו מהלך פופוליסטי, בטח אנשי מקצוע שנמצאים במועדון ובלי רזומה מרשים (מאמן, GM, בעלים). הולידיי בדרך החוצה, וויליאמס גם, גארנט כבר בחוץ, תייבול מסיים חוזה. כל השומרים שלהם בחוץ, לילארד ומוראנט שלא שומרים נכנסים לרוטצייה, בהצלחה. ממפיס עושה מעולה, הדרך שלהם עוד ארוכה אבל לפחות בדרך הנכונה. שיינסו להצעיר את הסגל ולהמר על כישרונות לא בולטים. מה OKC הולכים לעשות מסקרן אותי, הם משלמים מלא שכר, מלא, חייבים להעיף שחקנים. ג'יי דאב כוכב על, הלוואי ויהיה בפיסטונס אבל השכר שלו מכביד, לו דורט, צ'אט, לא משנה מי, הם חייבים לקצץ וכמעט כולם על המדף מבחינתי, אין ברירה. ג'יי דאב, צ'אט, הולידיי, וואלה הלוואי על דטרויט להביא מישהו.
חחחח ג׳יי דאב. אתה תסיים עם זאק לבין. בפורטלנד ברור לגמרי שהטרייד על מוראנט הוא שלב אחד בטרייד מתגלגל. מאמין ששארפ והולידיי חמים מאןד בשיחות על טריידים עכשיו. זה נורא מבחינת דני. מקווה שיצליח לברוח משם. גם בלי הארכת חוזה אחרי עונה כמו שנתן וגם מקבל חמישיה של שחקנים שצריכים את הכדור ביד כל הזמן.
מה השמועות על הפיסטונס ? איזה מהלכים מתכננים הלילה ? מאמין שאני אבכה שוב, יימלאו לי את המועדון בהארטרים כאלה. המזרח יהיה קשה עונה הבאה, לא כמו המערב אבל הרבה קבוצות התחזקו אחרי עונת טנקינג.
Shams Charania on X: "After eight seasons with the Lakers, including leading the franchise to the 2020 NBA championship, James departs and enters free agency set to join a new team. Lakers president Rob Pelinka and Rich Paul spoke a short time ago about the four-time champion's plans, sources said." / X לברון עוזב את הלייקרס. צריך לפרוש כבר לדעתי. אין לו באמת סיבה לשחק כי אליפות הוא לא יקח ואת השיאים שלו לא ישברו.
למה זה אליפות או כלום? אם לברון נהנה מהמשחק והגוף שלו מאפשר אז שימשיך כל עוד הוא יכול ובלי קשר מגיע לו סיבוב פרישה. לפי הגישה הזאת 85% משחקני הליגה מעל גיל 34 צריכים לפרוש. כל שיא יכול להישבר ואף נועד להישבר.
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש Shams Charania on X: "Free agent John Collins has agreed to a three-year, $51 million deal to sign with the Detroit Pistons, sources tell ESPN. Frontcourt addition and a new lob threat for Cade Cunningham in Detroit. https://t.co/kYZlpHVcDz" / X סוף סוף ! אמביד עם סיוטים כבר מקולינס.
סמארט ובוגדנוביץ' ביוסטון. שמח שבוגדן נשאר בליגה, מת עליו, לא ברור לי למה סמארט עזב את הלייקרס, הזייה. מערב: דרג א': OKC והספרס. דרג ב': יוטה, דנבר, יוסטון. לא פוסל עוד קבוצות מצטרפות לדרג ב'. יוטה לדעתי פצצת כישרון שתדבר חזק מאוד, הם בניגוד לדנבר וכל השאר עם מלא כישרונות אז גם אם ייכשלו העונה, לא ייקרה כלום, יש להם שלד לשנים, רק שלא ייהרסו. יוסטון בדרך להיות הגנתית טופ 3 בליגה.
Shams Charania on X: "BREAKING: The Los Angeles Lakers are acquiring Walker Kessler from the Utah Jazz for unprotected first-round picks in 2031 and 2033 and first-round swaps in 2028 and 2030, sources tell ESPN. Kessler will sign a massive four-year, $130 million deal with the Lakers. https://t.co/rt8b17fEQZ" / X קסלר בלייקרס בעסקה די מוגזמת לטעמי. מיצ׳ רוב בבוסטון יחד עם קונלי הזומבי.