משפרי ביצועים או משהו לא פחות חמור במקרה שלו- משפרי התאוששות שזה אפילו יותר סביר אם מתייחסים לצורה שפתאום הוא משחק קבוע ותופר הופעות כמו שתפר בחודשיים האחרונים. כמובן שהמנוול הזה ישר מתרץ שהכל קשור לטיפול שהוא מקבל נגד דכאון.
אני יודע שמצאו אצלו peds בבדיקות בדיקות רשמיות של nbpa. כאמור, רמאי ואם מסתכלים איך נראה בחודשיים האחרונים זה היה כתוב לו על המצח.
מצאו אצלו חומרים אסורים לפי דוח רשמי של הארגון שעובד עם הליגה ואמור לבדוק peds אצל שחקנים. אבל בסדר, תמשיך להתווכח עם עצמך לשם הוויכוח. טושה.
מתי יאניס עובר כבר אינעל העולם ? הרסו לו את הקריירה אבל גם הוא אשם, היה צריך להשיג יותר במזרח העלוב במשך כל הקריירה. שיעבור כבר, בשבילו ובשבילהם. מפחד מאוד שאבדיה יסיים עונה 6 בלי פלייאוף, שלא נדבר על סדרת פלייאוף, הוליידי חזר רע מאוד מהפציעה, יש להם נכסים, לא מעט, הגיע הזמן לטרייד משמעותי, שחקן שייקח את הנטל ההתקפי מאבדיה, שיחליטו אם הולכים עד הסוף או הולכים לבנייה. למה דארקו ראיאקוביץ' מאמן באולסטאר ? רביעי במזרח, איך זה הגיוני ? @k_700 איפה אתה מדרג את דוראנט ויאניס בהיסטוריה ? את קוואי עם ה-2 FMVP דירגת 40 בהיסטוריה, מעניין איפה הם. בטח אצלך קובי בטופ 10 לא ?
אני דווקא לא מבין את הטרייד הזה מהצד של הקליפרס. אוקי הארדן רוצה לעזוב אבל למה להביא במקומו שחקן פחות טוב ממנו ושגם נפצע כמו שהוא נושם, וזה גם אותו חוזה אז אני לא חוסך פה כלום. אתה רוצה לעזוב? סבבה תמצא לי קבוצה שתביא לי עליך בחירות סיבוב ראשון. מה אני אעשה עם הגארלנד הזה
למה שקבוצות יזרקו בחירות סיבוב ראשון על גארד בן 36, בלי הגנה שמעולם לא נתן סדרת פליאוף טובה בקריירה? הקליפרס מרוויחים פה גארד פצוע אבל גארד בן 26, עשור צעיר יותר. כמובן הטרייד הזה עוד לא קרה, בוא נראה אם יקרה אז מה יהיו הספיחים. הקאבס עושים לעצמם השמדת ערך. בסגל מלא הם היו הקבוצה הכי מחוברת וצנועה בליגה בעונות האחרונות. מזריקים לעצמם רעל לוריד.
ומי מבטיח שבעתיד הוא יהיה פחות פציע, כי בדרך כלל זה רק הולך ומחמיר. הקאבס קבוצה נחמדה עם תקרה מאד ברורה, לא יודע אם הארדן הוא זה שיפרוץ את התקרה הזאת אבל עוד סקורר שמייצר גם לאחרים בטח שלא יזיק. אם הייתי אוהד קאבס הייתי בעד
הארדן מומחה עולמי בלפרק קבוצות שחסר להן הגרוש ללירה והן רגע לפני הפריצה. קריירה שלמה עשה מזה. מי מבטיח בעתיד יהיה פחות פציע? אף אחד. אבל הוא בטוח יהיה פחות זקן מהארדן בעונת החוזה האחרונה שלו, בעונה הבאה. כלומר או שאפשר לבנות משהו איתו בקבוצה שצריכה הצערה או שלפחות יהיה אפשר להשתמש מיתרת החוזה הזאת אם יחזור נניח לשחק ברמת האולסטאר ששיחק רק לפני שנה.