14:מבול של שערים,4-0בקאמפ,4-3לסביליה בבירנבאו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/12/08.

1. Raulito Madridista

הליגה הספרדית - המחזור ה-14

http://www.liga.co.il/leaguespic/1043424336league.Xxx

כשנערכה הגרלת לוח המשחקים של הליגה הספרדית חיכינו בקוצר רוח לתאריכים האלו: סוף נובמבר – תחילת דצמבר, חודש של שיכרון חושים , בו בכל שבוע מוגש לנו תפריט מצויין, בכל שבוע משחק גדול ענק אחר, הנאה צרופה וללא ספק גם כלי למדוד את היכולת האמיתית של קבוצות הצמרת, מה שהיה עד עכשיו זהו משחק ילדים. אלא שהפעם, במחזור ה-14 הנהדר הזה, אנחנו מקבלים הצגה כפולה – שני משחקי צמרת נהדרים בימים שונים, כדי שנוכל לנוח ולהתכונן נפשית לאירועים אלו.

יום שבת הנפלא כול בתוכו כמעט את כל הצמרת, והאירוע המרכזי כמובן הוא המשחק המאוחר ביותר באותו יום, הקרב בין שתי המוליכות – ברצלונה מאחרת את וולנסיה, כאשר השתיים מגיעות במצב-רוח מרומם אחרי תצוגות התקפיות משכנעות בשבוע שעבר שכללו שלישיות. האכזבה מהתיקו הביתי נגד חטאפה נמחקה מהר מאוד אחרי קונצרט של ברצלונה בפיחואן בשבוע שעבר, והקבוצה של גוארדיולה רוצה להגיע לקלאסיקו ברגל ימין. וולנסיה מנגד ניצחה בשבוע שעבר וקטעה רצף של שני הפסדים רצופים בבית, ועם היכולת הנהדרת של ויאה ומאטה גם לא יש מה למכור, דבר שקשה לומר על החלק ההגנתי. לפניכן: אתלטיקו מדריד שנראתה טוב בשבוע שעבר נגד סנטאנדר והביסה אותה 4-1, תתארח אצל ספורטינג גיחון שניצחה את אספניול בחוץ והמשיכה בתקופה הטובה שלה. ויאריאל שעשתה את העבודה מול רקראטיבו תארח את חטאפה שחזרה לעצמה בשבועיים האחרונים עם תיקו בקאמפ-נואו וניצחון יפה על ריאל מדריד במחזור שעבר.

http://www.realmadrid4arabs.net/upload/upload/wh_88322400.Xxx

שתי המפסידות הגדולות של שבוע שעבר נפגשות ביום ראשון – ריאל מדריד מארחת את סביליה. אלופת ספרד אומנם, מגיעה למשחק במצב-רוח קצת יותר טוב לאחר שהחתמת הונטלאר אמש דחקה את ההפסד המאכזב לחטאפה לפינה, וגם רובן, היגואין וקנבארו החלימו מהפציעות ויחזרו להרכב מה שאמור לסדר לפחות את החלק הקדמי, אלא שבקבוצה יש פציעות רבות נוספות, כאשר סניידר, פפה וטורס ייעדרו. סביליה מצד אחד מקבל את חסוס נאבאס שחזר מהשעייה(צהובים) והקישור אמור להיראות טוב יותר(אולי אפילו קאפל ייפתח), אך מצד שני לואיס פביאנו שהורחק בשבוע שעבר בתבוסה המאכזבת לברצלונה, לא יישחק. עוד ביום ראשון: מאיורקה תחפש להשיג ניצחון ליגה ראשון מזה חמישה מחזורים כאשר תארח בביתה את רקראטיבו האחרונה בטבלה. גם אספניול רוצה לצאת לדרך חדשה עם מאמנה החדש, מאנה, כאשר תתארח אצל בטיס.

http://www.sevillafc.es/archivos/img_temp0708/img_partidos/_j5v9653.Xxx

משחקי המחזור:

יום שבת –
    ספורטינג גיחון – אתלטיקו מדריד(21:00);
    ויאריאל – חטאפה(21:00);
    ברצלונה – וולנסיה(23:00, שידור ישיר בספורט5+);

יום ראשון –
    מאיורקה – רקראטיבו הואלבה(18:00);
    אוססונה – ויאדוליד(18:00);
    דפורטיבו לה קורוניה – מלאגה(18:00);
    נומנסיה – אלמרייה(18:00);
    ראסינג סנטאנדר – אתלטיק בילבאו(18:00);
    בטיס – אספניול(20:00);
    ריאל מדריד – סביליה(22:00, שידור ישיר בספורט5) ;

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/08
  2. RubberSoul Member

בלי לשים לב,לא רק 4 הראשונות מ2006-07 משחקות אחת נגד השנייה,אלא גם ויאריאל ואתלטיקו משחקות נגד יריבות לא קלות(בלשון המעטה).
    ספורטינג גיחון וחטאפה יעשו חיים לא קלים לאתלטי וויאריאל.
    ושימו לב,ששבוע הבא ויאריאל מול סביליה,וולנסיה מול אספניול,וזה עוד בלי להזכיר את הקלאסיקו.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמתי את זה לפני כמה שבועות שהחודש הזה הוא מאוד קריטי עבורנו, כל הצמרת נפגשת אחת נגד השנייה ואנחנו חייבים ליצור רצף נצחונות ולהיצמד לפחות למקום הרביעי, חבל ששופט טמבל בנומנסיה הרס הזדמנות שכבר ביום ראשון נחזור למקום החמישי ונהיה במרחק 2 נק' מהרביעי...

עדיין חייבים מחר לנצח מול ספורטינג וזה לא יהיה קל בכלל אבל זה תלוי בנו ואם נשחק כמו נגד סנטאנדר אני לא רואה קבוצה שיכולה לעצור את ההתקפה שלנו

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מי אם לא אגירה יודע כמה מסוכנת ספורטינג. משחק אחד נגדה גמר את קריירת השחקן שלו בספרד.
    אטלטיקו תפתח בהרכב זהה לזה שהביס את ראסינג.
    ספורטינג, חוץ מלגנוב לנו את המדים, נהנית גם מהשוערים מהקנטרה שלנו. ופיצ'ו קואייר עוד יכול לחזור.

5. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-barcelona1.Xxx ברצלונה - וולנסיה http://realmadrid-futbol.com/L-valencia.Xxx

שבת, 23:00, הקאמפ-נואו, שידור ישיר בספורט5+

אחרי התצוגה הפנטסטית בפיחואן בשבוע שעבר בכיכובם של ליאונל מסי(צמד) וסמואל אטו, כאשר ברצלונה הביסה 3-0 את סביליה המארחת לה לא היו תשובות, בניצחון החוץ השישי ברציפות שלה בליגה, התקשורת בספרד כבר קובעת – יש לנו אלופה חדשה. ברצלונה פתחה את רצף משחקי הצמרת בצורה חלומית, ואף-אחד כבר לא זוכר ששבוע לפניכן הקבוצה סיימה בתיקו מאכזב נגד חטאפה בבית, שמנע מהקבוצה להגיע לרצף של עשרה נצחונות ליגה רצופים. בארסה שהגדילה את הפער מהמקום השני לארבע נקודות, רוצה כמובן להגיע לסופר-קלאסיקו אחרי שתשיג באמתחתה עוד שלוש נקודות, כאשר היא מרוחקת מהיריבה העירונית שש נקודות. לשם השוואה, בסופר-קלאסיקו בשנה שעברה בקאמפ-נואו הגיעה בארסה בפיגור של ארבע נקודות מריאל מדריד. פפ גוארדיולה היה מאוד רוצה לשחק עם אותו הרכב שעשה את העבודה נהדר בשבוע שעבר, אלא שסמואל אטו שכבש את הראשון נגד סביליה והרשית העונה כבר 14 פעמים, קיבל את הצהוב החמישי שלו העונה בליגה ולכן ייעדר מהמשחק עקב השעייה. תיירי הנרי יזוז מהעמדה בכנף שמאל לעמדת החלוץ המועדפת עליו כמו שאמר כל-כך הרבה פעמים לתקשורת, ואלכסנדר חלב הבלארוסי שעדיין לא הרשים בדקות הלא רבות שקיבל, ייזכה לצ'אנס בהרכב הראשון בפעם השלישית העונה בלבד(נכנס כמחליף חמש פעמים). המגן הצרפתי אריק אבידאל שהיה פצוע לאחרונה, החלים לגמריי מפציעתו ואמור להיות בסגל למשחק(שיפורסם רק מחר בצהריים), אך ככל הנראה פויול ימשיך לשחק כמגן שמאלי, כאשר אבידאל ייכנס לכמה דקות במחצית השנייה( כנראה, תלוי בתוצאת המשחק), כדי שיחזור להרגיש את הדשא. פיקה ומארקז שעד עכשיו משלימים אחד את השני בצורה טובה, ימשיכו לשתף פעולה במקרה זה. בוסקטס פותח על הספסל גם בגלל סכנת ההשעייה מהסופר-קלאסיקו במידה וייספוג צהוב נוסף. להבדיל מבדר"כ, הסגל של ברצלונה כמעט בריא לחלוטין, רק שני נעדרים – אנדראס אינייסטה וגאבי מיליטו. גוארדיולה מנסה למנוע שאננות בקרב שחקניו, למתן את האופוריה הקיימת, כאשר אמר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק:"אנחנו משחקים טוב, אין ספק, אבל אנחנו מקבלים יותר מידי קרדיט. אנחנו רק בחודש דצמבר והליגה עוד ארוכה. המשחק נגד וולנסיה הוא מאוד לא פשוט". במשחק נגד סביליה היה לנו מזל, השופט יכל לשרוק לפנדל על קאנוטה למרות שלדעתי לא היה וגם להישאר בעשרה שחקנים ואז המצב היה הרבה יותר קשה, הגבול בין הצלחה לכישלון דק מאוד".

http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_13/sev_bar/foto.Xxx
    אטו והשאר עושים חיים בפיחואן. החלוץ הקמרוני מושעה וייעדר.

ברצלונה– הרכב משוער: וואלדז; אלבס, מארקז, פיקה, פויול; טורה, קייטה, צ'אבי; חלב, מסי והנרי

למשחק נגד בטיס במאסטייה הגיעה וולנסיה לחוצה מפני שבשני משחקי הבית לפניכן הפסידה הקבוצה לקבוצות בינוניות כמו ראסינג סנטאנדר וספורטינג גיחון. וולנסיה הובילה בקלילות ביתרון של שני שערים, אך ההגנה שוב לא הייתה בשיאה ובטיס הצליחה להשוות ולגרום לתסכול גדול בקרב המארחת. אבל וולנסיה הוכיחה אופי, דבר שהיה חסר לה לפניכן, כאשר רובן בראחה בן ה-33 כבש את שער הניצחון בנגיחה מצויינת, ווולנסיה עלתה למקום השלישי בליגה כשהיא. אוני אמארי היה מאוד מרוצה מהצורה בה חניכיו התמודדו עם הסיטואציה הלא פשוטה שעמדה בפניהם, והאמונה היא המפתח מבחינתו לקראת המשחק הקשה הזה, ועל כך הוא גם חזר באסיפות הקבוצה. המאמן לא מתבייש להפגין ביטחון לקראת המשחק:"ברצלונה קבוצה נהדרת והיא יותר איכותית, אבל אני באמת חושב שיש לנו אפשרות לנצח, אנחנו מצפים שהיא תשלוט בכדור לאורך הרבה זמן ואנחנו נוכל לעקוץ במתפרצות, השאלה אם נוכל להחזיק מעמד". גם השמועות על הבעיות הכלכליות של המועדון לא מצליחות להפריע לשחקני וולנסיה שנראים מאוד מרוכזים במטרה. כדי לשמור את השחקנים טריים ורעננים לקראת המשחק, אמארי העניק לכל שחקני ההרכב הראשון מנוחה במשחק גביע אופ"א נגד ברוז', ולמרות זאת וולנסיה השיגה נקודה והבטיחה את העפלתה לשלב הבא. אבל הצרות מבחינת וולנסיה, או יותר נכון מבחינת הגנת וולנסיה, הגיעו במשחק ביום ראשון נגד בטיס. אלכסיס נפצע ובמקומו נכנס מרצ'אנה, שהורחק. הראשון לא החלים מהפציעה וקיים חשש שהוא ייעדר חודשיים, וכמובן לא יישחק, השני מורחק וגם מוראטי מושעה. אסייר דל-הורנו ואיבן הלגרה שמסוכסך עם המאמן לפי התקשורת, צפויים לפתוח לראשונה העונה בהרכב, אם כי בתקשורת הספרדית מציינים שישנה אפשרות שדווקא מהדורו, הקשר המרכזי ההולנדי, ייפתח בעמדה זו לראשונה בקריירה שלו. בעקבות המצוקה בחלק האחורי, זימן אמארי את הבלם הצעיר של קבוצת המילואים של וולנסיה, ג'ואם בן ה-20, אך לא נראה שאמארי יישתמש בו. מי שבינתיים נפרד מהקבוצה בגלל סכסוך עם המאמן זהו השוער הגרמני טימו הילדבראנד, שנותר מחוץ לסגל של הקבוצה באופן קבוע, והוא רשאי לחפש קבוצה אחרת. בשבועות האחרונים ניסה אמארי הרכב יותר זהיר והגנתי שכולל שלושה קשרים במרכז – אלבלדה, בראחה ומנואל פרננדס, וסביר להניח שהמערך הזה ימשיך לתפקד, בוודאי מול מובילי הכדור המצויינים של ברצלונה. במקרה כזה מאטה משחק בכנף שמאל ולא לצידו של ויאה, שבשלושת המשחקים האחרונים שלו מול ברצלונה לא הבקיע, בניגוד למאזן המצויין שהיה לו לפניכן – ארבעה שערים בשלושה משחקיו הראשונים במדי וולנסיה נגד ברצלונה.

http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_13/val_bet/foto.Xxx
    בראחה מסדר לוולנסיה ניצחון על בטיס במחזור הקודם.

וולנסיה – הרכב משוער: רנאן; מיגל, אלביול, הלגרה(מהדורו), דל-הורנו; אלבלדה, בראחה, פרננדס; חואקין, מאטה וויאה

סטט' ומפגשי עבר

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/bojan_hildebrand040508_ES.Xxx

בוז'אן חוגג על וולנסיה אשתקד.

גם בשנה שעברה נפגשו שתי הקבוצות שבוע אחד לפני הסופר-קלאסיקו. שני המפגשים אז היו לא כוחות וברצלונה ניצחה 3-0 במאסטייה בסיבוב הראשון והכפילה את התוצאה בקאמפ-נואו כאשר השפילה את וולנסיה 6-0. אותו ניצחון קטע רצף של שישה משחקים של ברצלונה ללא ניצחון על וולנסיה בבית(שני נצחונות לוולנסיה וארבע תוצאות תיקו), מאז המספרת המדהימה של ריבאלדו במחזור האחרון של עונת 01\2000, שסידרה לברצלונה מקום בליגת האלופות על חשבונה של וולנסיה.
    וולנסיה השיגה מאזן לא רע בכלל בקאמפ-נואו ב-15 השנים האחרונות כאשר ניצחה ארבע פעמים וסיימה שש פעמים בתיקו, בחמישה משחקים היא הפסידה. יחס השערים הוא 33-25 לטובת ברצלונה.
    אבל אם הולכים יותר אחורה ובודקים את המאזן של ברצלונה נגד וולנסיה במשחקי הבית, מגלים שליטה מוחלטת של הקטלונים – 41 נצחונות לעומת 11 של וולנסיה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/08
  6. Raulito Madridista

המשחק בין ברצלונה לוולנסיה מבטיח כדורגל טוב, אבל זה תלוי גם בצורת המשחק של וולנסיה, אני מאוד מקווה לא לראות משחק חד צדדי. אני מאמין שברצלונה תנצח היום את וולנסיה, השאלה אם היא תשיג את הניצחון הזה בקלות יחסית(למשל שער מהיר כמו בדר"כ ואז נצטרך לראות האם וולנסיה תישבר כמו השאר או האם לא) או שיהיה לה קשה, בשל היעדרותו של סמואל אטו. הנרי לא שיחק השנה יותר מידי כחלוץ, וסביר להניח ששם הוא ייראה טוב יותר, בוודאי כאשר ההגנה של וולנסיה פגועה מאוד(גם בהרכב מלא ההגנה של וולנסיה לא הרשימה אותי יותר מידי), השאלה היא כמה הקישור של ברצלונה יעבוד ולכמה מצבים היא תגיע, וולנסיה שצפויה לשחק עם שלושה קשרים במרכז, צריכה להפעיל לחץ גדול על בארסה(אני דווקא הייתי מעדיף לראות את וולנסיה עם רביעייה התקפית כזאת - חואקין-מאטה-ויאה-מוריינטס, לשחק בלי פחד! למרות שזה טבעי להיות קצת יותר הגנתי בקאמפ-נואו). אסייר דל-הורנו זוכר טוב מאוד את המפגש האחרון שלו עם ליאו מסי... אני בכלל חושב שמסי ואלבס שייצטרף לחגיגה, יעשו ככל העולה על רוחם בצד שמאל של וולנסיה שיהיה חייב לקבל עזרה. בצד ההתקפי של וולנסיה, ויאה ומאטה בהחלט יכולים לעקוץ את ברצלונה במתפרצות, מאטה ייצטרך להיכנס לאמצע בחלק מהזמן כדי ליצור קושי עבור מארקז ופיקה המצויינים. אני בטוח שויאה יעשה את שלו אם ייקבל את ההזדמנות, אולי הוא ומאטה יחליפו מקומות לפעמים ואז ויאה יישחק בדומה ליורו, לעיתים על כנף שמאל ולעתים כחלוץ. מה שכן, בפיחואן בארסה הראתה יכולת טובה מאוד נגד המתפרצות של סביליה(בארסה הובילה את סביליה בפיחואן לשחק על מתפרצות וזה כבר הישג גדול) שכוללת שחקנים פיזים כמו קאנוטה ופביאנו, מול וולנסיה היא תתמודד עם התקפה יותר מהירה וכשרונית ופחות פיזית. הפעם המבחן יהיה קצת יותר קשה לדעתי.

חטאפה הוכיחה בשבועיים האחרונים שהיא קבוצה טובה שכן יכולה להפריע מאוד לקבוצות הגדולות, היא לקחה 4 נקודות מברצלונה וריאל מדריד וזה הישג יפה, ויאריאל לא תלקק דבש נגדה למרות שהמשחק במדריגל. אוצ'ה הוסיף מימד חדש למשחק ההתקפה של הקבוצה, הוא גם כבש שער נהדר והוא ככל הנראה ייפתח בהרכב במקומו של סולדאדו, וההגנה של ואיריאל תצטרך לפקוח עליו עין. ויאריאל עדיין פייבוריטית, אבל מול צפיפות שכזו היה עדיף לה לשחק עם שני חלוצים, אני מניח שניהאט שחזר מפציעה ייכנס במחצית השנייה, עד אז איבאגזה צריך להיות פעיל ורוסי צריך להבקיע.
    אתלטיקו רוצה להתקרב לצמרת הגבוהה והיא חייבת לנצח היום את ספורטינג גיחון בחוץ, ומדובר במשימה לא קלה לנוכח הכושר הנפלא בו הקבוצה מצוייה. בין שתי הקבוצות מפרידות בסה"כ שלוש נקודות. אני מאמין שאגירה ראה את השער הנפלא של כרמלו בשבוע שעבר, ואסור לתת לשחקן המצויין הזה לרוץ עם הכדור שטחים רבים כל-כך, אסונסאו צריך לפקוח עליו עין. מצד שני, ההתקפה של אתלטיקו נמצאת בכושר מצויין, היא כובשת שערים יפים בעיקר בזכות פורלהאן וסימאו הנהדר, וההגנה של ספורטינג גיחון כבר הוכיחה לנו שהיא מתקשה נגד הגדולות. מבחן אופי עבור אתלטיקו היום ללא ספק.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/08
  7. Sergio Ramos Member

טוב עושה גוארדיולה לקבוצה שלו כמנמיך קצת את ההמולה. אין ספק שבארסה בתקופה הנוכחית מוכיחה שלמות של קבוצה ופניה אחרות לגמרי מבעונתיים הקודמות, אך יחד עם זאת אני כבר רואה איך פציעה של מסי עלולה לשבש הכל לבארסה וכדי לא לצאת בהצהרות ולהיות באופוריה. העונה עוד ארוכה וקבוצת הצמרת ובראשם ריאל מדריד עדיין רחוקות מלהגיד את המילה האחרונה שלהן. מה שכן, אין ספק שבשבועות הרובים שיניבו לנו לא מעט משחקי צמרת תוססים, תהיה השפעה רבה לקראת ההמשך; זה לא סוד שכמעט אף קבוצה בליגה הספרדית לא יכולה לעצור זה בארסה בכושרה המצוי, על אחת כמה וכמה ולנסיה בעלת הגנת הטלאים שקשה מאוד לראות אותה עוצרת את ההתקפה של הקאטלונים. בשבוע שעבר סביליה אירחה את בארסה בתקווה שהיא יכולה להוציא ממנה משהו במבצר הביתי שלה, אך למרות הניסיות לעקוץ והיציאה למתפרצות שלא הניבו כלום, היה קשה מאוד לעצור את המחץ והיעילות של ברצלונה בהתקפה, שלבסוף יצאה עם ניצחון גדול בכיס; סביר להניח שגם ולנסיה לא תבוא בגישה פרועה למשחק ותשחק זהיר, כאשר השלישייה הקידמית הנהדרת שלה תנסה לעקוץ, ואין ספק שיש ברשותה את היכולת לשם כך. אני חושב שאמרי חייב להורות לחניכיו(במיוחד מוויאה ומאטה שמומחים בליצרו באלגן בלב הגנתה רייב)לשחק הרבה על פיקה הגמלוני והאיטי שידוע בחולשתו מול שחקנים מהירים וטכניים כמו אלו של ולנסיה. וויאה ומאטה יכולים לחגוג עליו ביום טוב.

8. riquelme1 Member

מה קורה לויאריאל? 3-0 לחטאפה אחרי 30 דקות במדריגל, לא מובן היכולת העלובה של ההגנה, גונאזלו רודריגוז וגודין אחד הצמדים הטובים בליגה בעונה שעברה, פשוט לא מחזיקים את ההגנה. אני לא חושב שהבעיה היא רק הבלמים, ונטה הותיק וקאפדוייה שחקנים הגנתיים בינונים, וגם הקישור עם סנה ואגורן לא מספיק יצרתי וטוב לדעתי.

לויאריאל יש הרבה מאוד בעיות, פלגריני חייב רכש.

9. RubberSoul Member

חטאפה פשוט מפרקת את ויאריאל.
    חצי שעה,וחטאפה ממשיכה לפרק את הגדולות.
    ושלא נדבר על העובדה שאחרי 5 דקות 1-1 בגיחון,כשעד הדקה הרביעית היה 0-0...

רק שימשך ככה,שנמשיך להיות נוכחים לליגה הכי טובה בעולם.

10. Raulito Madridista

מחצית: ספורטינג - אתלטיקו 2:1(צמד לאגווארו שכבש גולאסו)

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/12/1228589912.Xxx

גם באל מולינון נופלים שערים מהירים, שניים תוך שש דקות בלבד. ביליץ העלה את ספורטינג גיחון ליתרון כבר בדקה הרביעית אחרי כדור קרן של פדרו וכמובן שכיסוי גרוע מבחינת הגנת האורחת. התשובה של אתלטיקו הגיעה מהר מאוד - אגווארו ענה בגולאסו ענק לאחר שתי דקות, כאשר הצליח להשתלט בחזה על כדור חוזר לאחר מצב נייח של אתלטיקו, ובבעיטת מספר מדהימה הכניע את קולאר. המשחק לא נרגע והקצב הטוב ממשיך, כאשר ישנם אירועים רבים ליד שני השערים. בין הדקות 16-19 היו לא פחות משלוש הזדמנויות, שתיים לספורטינג(כרמלו[16] וביליץ[19]) ואחת של אתלטיקו - פורלהאן(17). החלוץ הקרואטי של ספורטינג מאוד פעיל ורשם איום על השער גם בדקה ה-30. ארבע דקות לסיום המחצית רשם אגווארו את השני שלו וביצע מהפך, לאחר טעות קשה של השוער קולאר.

------------

ההגנה של ויאריאל מזייפת במשחקים האחרונים, אך בניגוד לתבוסה לויאדוליד, הפעם משחק קו ההגנה החזק ביותר, כך שמשהו מוזר כאן. אני חושב שהאמצע של ויאריאל לא מספיק חזק, למרות בשנה שעברה סנה הצליח כמעט לבדו לעשות עבודה טובה(השנה הוא תורם יותר לחלק הקדמי ומזניח קצת את הקו האחורי, הוא חוטף פחות כדורים. זה טבעי שתיהיה אצלו ירידה אחרי יורו מושלם), אבל ויאריאל נחשפת יותר גם בגלל שיטת המשחק היותר התקפית שלה. האמצע יצירתי דווקא, סנה שחקן טכני שיודע לאיים על השער וגם למסור, לא בכל קבוצה חייב לשחק איזה פירלו, פברגאס או ג'ררארד.
    קאפדוויליה מגן טוב, אני הייתי מביא אותו לריאל מדריד במצב כיום(כמובן שבין השאר בגלל העובדה שאין לנו מגן שמאלי), אבל אני לא חושב שהוא הבעייה. הוא יודע לשמור, הוא מספיק מהיר, הוא גם שחקן אחראי. תקופה פחות טובה וזהו. ויאריאל יכולה למצוא משהו טוב יותר מחאבי ונטה, זה כן.
    אני חושב שמתעלמים כאן מההצלחה של חטאפה בשבועות האחרונים, הקבוצה בכושר שיא. היא משחקת חכם מאוד ויודעת לעקוץ במתפרצות. אני מקווה שהיא תמשיך לטפס למעלה. האמצע החזק שלה בעיקר ראוי למחמאות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/08
  11. riquelme1 Member

פיקצ'ו מוכיח שוב, למה הוא קיבל את הכינוי הזה, פשוט שוער לא יציב ועם הרבה חסרונות.

12. Pipe Member

ויאריאל קבוצה הרבה פחות טובה ממה שהמיקום שלה בטבלה מצביע. אני אופתע מאוד אם ולנסיה לא תקדים אותה בסיום, ואם קצת מזל אתלטיקו או סביליה יצליחו לתת לה פייט אמיתי על המקום הרביעי.

13. Spanish Weapon Member

היה ברור שבמוקדם או במאוחר העומק הדל של ויאריאל וחוסר הניסיון של הסגל יביאו את אותותיהם.
    למרות החולשה היחסית של ויאריאל היום,אי אפשר שלא לשבח את חטאפה שמשחקת פשוט פנטסטי,
    נדמה שההכנה לכל משחק היא המקסימלית והממצה ביותר.
    אלטידור של ויאריאל חלוץ של "ראש בקיר",עוד לא ראיתי דבר כזה,פיזית הוא בנוי כמו מתאגרף
    אבל כדורגל נישט.
    משחק פנטסטי כהכנה הלוואי למשחק עוד יותר פנטסטי(ורצוי של בארסה)
    הכדורגל הספרדי בתפארתו.

14. JR-Riquelme Member

אני מתעדכן בתוצאות באתר די לא אמין, אממ...
    ויאריאל חוזרת ל3-3?!
    ואתלטיקו ב5-2, כשפורלאן עם צמד ואגוארו עם שלושער?
    וואו!

15. Spanish Weapon Member

אני רואה את המשחק ואומר לך שחטאפה פראיירים ברמות שלא יתוארו
    זה עדיין לא גורם לי לחשוב על ויאריאל אחרת בנוגע לזה שהסגל שלהם די דל ולא ישרוד לאורך זמן
    אבל חטאפה ממש פראיירים ועוד לא בטוח שהמשחק יסתיים בתיקו 3-3
    שאפו לויאריאל על האופי והלחימה,זה יש להם בטונות.