אתם משווים שחקנים בין מדריד לארסנל,אבל יש כמה שחקנים שכרגע בכלל לא מתפקדים. רובן,היינצה,אלה רק דוגמא לשחקנים שנשפך עליהם סכום לא קטן,ולא מממשים את ההעברה שלהם(קודם תשוו את ההרכב השני לזה של אליקנטה,אחרי לארסנל,ביכולת הזו).
זה לא משנה שכרגע רובן פצוע והשיטה היא עם שלושה קשרים באמצע שאחד מהם נוטה לימין. השאיפה של ריאל היא לשחק במערך 4-4-2 התקפי עם שני חלוצים ושני קיצוניים. כל עוד בריאל ישחקו שני חלוצים יהיו גם שני קיצוניים. רובן מיועד ליהיות צלע משמעותית מאוד בהרכב של ריאל. זה כמו ברצלונה בלי מסי. תיקחו את ברצלונה בלי מסי בכושר הנוכחי של ריאל, ותצרפו לה את מסי היא תיהיה קבוצה טובה עוד יותר. אותו סיפור עם רובן. אם ריאל מצליחה להראות יכולת טובה וכל זה בלי רובן אפשר ליהיות מעודדים.
קל לבוא ולומר שהשאיפה של ריאל היא לשחק ב4-4-2. כרגע על הנייר זה המערך, אבל שגוטי או סניידר משחקים בוא, אז אחד מהם(שעל הנייר מוצב בימין)נוטה לאמצע וזה יוצר אי איזון באגפים, ושלושה שחקנים על המרכז. כדי לכלול את רובן, או ראול או שחקן אמצע יצטרך לרדת לספסל. קשה להאמין שראול ירד לספסל. רוב הסיכוים הם ששחקן מהמרכז ירד לספסל.
אחרי שאתה מוסיף לריאל את רובן בכושר שבא לך, (והרי אף אחד לא הבטיח לך לגאונות כשהוא לא פצוע, נכון?) תוסיף את אנרי בכושר של ארסנל ואת רונאלדיניו בכושר של לפני שנתיים לבארסה, אפילו לזו שחסרה את מסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.
נו דור, כבר עברה כבר חצי עונה ורובן עדיין לא עשה כלום. אמרתי לך כבר שהוא פשוט כישלון והשחקן הזה צריך לבנות את עצמו מחדש אבל אתה בטוח שהקנייה שלו הייתה נחוצה.. שינית את דעתך כבר או שנשאל שוב בסיום העונה?
אתה מתכוון אלי ארז? במקרה שכן, אז לא, אני לא משנה את דעתי. ורובן כן היה נחוץ לנו בקיץ בגלל שלא היה לנו מספיק שחקני אגף בסגל והיה חסר עומק. זה שהוא פצוע, זה סיפור אחר, במועדון, אני מאמין, חשבו טוב לפני שהביאו אותו וידעו ששחקן כזה שנפצע הרבה, הוא סיכון. עד עכשיו, נפלנו איתו. אבל אפשר לתקן. הנקודה שלי היא גם שלא בטוח שנראה 4-4-2 שיכלול גם את ראול וגם את רובן וגם את רוד וגם את רוביניו באותו הרכב. אסור לשכוח, שזה נתון בסיכון הגנתי עם נעלה במערך הנ"ל.(אלא עם כן גאגו ישחק ליד דיארה במרכז השדה). בוא נראה עכשיו את התמצית ששוסטר ימצא להכנסי את רובן להרכב. אמרתי כבר את שתי האפשרויות הכי אידאליות שיכולות להיות.
דיברתי אל דור השני אבל עכשיו אני מבין שההודעה שלי מיועדת גם לך. תראה, בהנחה שכולם בכושר שיא, המערך הטוב ביותר של ריאל הוא 4:3:3, אבל במערך הזה ראול מחוץ להרכב.. דור, בוא ננסה לדבר פה על רובן עצמו ולא על המערך שכבר חרשנו עליו מכל כיוון אפשרי.
http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/12/21/guti370x100.Xxx וזה מה שהמאמנים שונאים הכי הרבה. יומיים לפני המשחק באימון הבוקר גוטי נפצע בקרסולו הימני והוא בספק גדול למשחק בקאמפ נואו ,רק מחר (12:00) באימון המסכם של ריאל יתברר עם גוטי יכלל בסגל או לא .
אתר GOAL מפרסם שריאל מדריד שלחה סקאוט שצפה בקראוטי לוקה מודריץ' כששיחק בגביע האופ"א עם קבוצתו דינמו זאגרב. מודריץ' כבר קושר לצ'לסי וגם היא מתעניינת בו. http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=522970
חברים, בתור ריפוי בעיסוק להתקפי החרדה לפני הסופר-קלאסיקו... החלטתי להכין קליפ על האליפות בעונה שעברה. שיזכיר למארחת היום, עם מה הם צריכים להתמודד. הסרטון ארתור, תבלו.
השמועות האלה כאלה מפגרות, חלאס להתיחס. אחלה סירטון ארתור, אבל גם ללא הסירטון הזה אנחנו יודעים שראמוס יודע לנצל עירבוביה ברחבה ולנצל כדורי גובה, ושואן סוס הוא מכונת שערים.