צ'לסי 2025/26: מחזיקת גביע העולם למועדונים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Footballover, ‏9/9/21.

1. Sturridge Member

למה אתה מספר לי מחירים אם כל הטיעון הוא על להצליח עם כסף. לא כתבתי שהיו לו תנאים קשים, כתבתי (כחצי בדיחה אבל נהייתם כבדים בפגרה) שאחרים נכשלים עם כסף אז אני מעריך את פפ שידע להצליח.

אני נותן לו קרדיט על מקרים כמו זה שידע תוך שנה לחתוך שוער בינוני, למשל. כן זה אפשרי כי יש כסף, אבל זה חצי מהזמן שלקח אצלכם להיפטר מאחד השוערים הכי גרועים שדרכו אצלך (והוצאת 250 מיליון יורו בקיץ בין לבין). החליף גם מגנים, הביא בלם, לקח אליפות. אתה עם מגווייר מי זוכר כמה זמן, יש ספק שפפ בועט אותו תוך שלוש דקות?

אתה כותב ״אי אפשר להיכשל בתנאים האלה״ כאילו אתה לא נושם את אחד המועדונים העשירים בעולם שנכשל כבר 13 שנה. אז הוא לא היה מביא את האלנד כי לא היה לו מעטפות מתחת לשולחן, בסדר.

אין ספק שבסיטי יש למאמן את התנאים הכי טובים להצליח מכל מועדון אחר כי יש שם הנהלה שלא בוחלת באמצעים כדי להיות הכי טובים בכדורגל. לא סותר שפפ ידע מה לעשות עם התנאים שקיבל בזמן שיש הוכחות חיות לכאלה שנכשלים בתנאים מספיק טובים.

oranfu ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  2. k_700 Member

תתן לי בסיס של האלאנד, אגוורו, דוד סילבה, קומפאני, דה בריינה ותקציב של 2 מיליארד פאונד ואני מבטיח לך שגם אני אצליח לקבל מחמאות ממך אחרי 300 רכישות גרועות.

בשיא הרצינות, מה מרשים ברכש שלו בחמש שנים האחרונות? צ׳רקי. כמעט בכל מקרה הוא אוברפייד בצורה קיצונית רק שזה לא מצליח להתפוצץ כמו מוגלה(פרד) כי לרוב יש מי שמצליח לחתוך לו מהר את הרכש הכושל ולשמן מסביב ברכש עוד יותר מנופח.

הוא קונה שחקנים גרועים כמעט כמו לינדלוף, רק אין שם מישהו במערכת שדואג שהלינדלוף הזה ישחק אצלו עשור בהרכב.
    כשהם קונים איזה לאפורט שנראה בדיחה חותכים אותו מהר.
    כשאוטמנדי נראה בדיחה, מביאים לו רובן דיאז.
    זה הסייקל.

מנצ׳סטר יונייטד כמעט אף פעם לא עושה רכש בינואר.
    תסתכל איך פפ ״תיקן״ את העונה העלובה שלו בעונה שעברה לעונה חלשה מינוס רק בזכות זה שזרקו לו 70 מליון על סמניו. מי מקבל תנאים כאלה שהוא לא מאמן צ׳לסי?

במנצ׳סטר יונייטד עשו רכש מגוחך ברוב העשור האחרון אבל גם ידעו להתקע איתו, לא יודעים למכור שחקני אקדמיה, קנו בלי הכרה באשראי(שגם עכשיו עדיין משלמים תשלומים על רכישות מלפני 5-6 שנים) לא מקושרים באמת לאף מועדון בליגה(ולכן מהקורונה המועדון היה 3 וחצי שנים כמעט בלי יכולת לזוז בשוק) שיציל להם את התחת כמו שסאותהמפטון עזרה במשך כמה שנים לפפ וכמו שלידס למשל עוזרת להם עכשיו לרשום רווח על טראפורד אחרי שבקיץ שעבר התפרעו וקנו אותו בתחילת הקיץ רק כדי לסיים עם דונארומה בחוזה הכי יקר באירופה לשוער, בין הקורות.

נכון, בעשור שהוא פה הוא גם זכה להיות חתום על רובן דיאז, צ׳רקי, ברנרדו, אדרסון ו״האלאנד״(בעסקה מטונפת).
    כל הכבוד. אני מזכיר שכשאני פמפמתי שנה וחצי לפני את רובן דיאז אנשים פה, לא חשוב שמות, אלעד, חשבו שאני ממציא שם של ריג׳ן מהמנג׳ר.
    והסתלבטו. הלך שם אול אין וכמו שרשמתי בזמן אמת, קנה שם שחקן שהוא טופ 5 באירופה על העמדה שלו. פגיעה יפה שלו.

אבל כשמסתכלים כמה בלמים הוא קנה בעשור הזה, אני חושב שהמספר הוא באיזור ה-30.
    אז אחד מ-30 הפך ללג׳נד שהוא חתום עליו. היו קוראים אותי פה אולי היו חוסכים כמה מליונים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/26
  3. golding מנהלים

הנדרסון לא אמור להגיע במקום אנדריי. נראה שעדיין יש עניין בסקוט, אז התכנית היא שהקישור יורכב מקאייסדו, אנזו, סקוט (אם יגיע), לאביה/אסוגו והנדרסון. כל דבר אחר יהיה בגדר חרפה.

אף קבוצה לא תרצה את לאביה אז נצטרך להשאיר אותו, לקוות שהוא יצליח לא להפצע (מצחיק, אני יודע) ובמקרה הכי גרוע להשתמש בהנדרסון כקשר רביעי, ולא כקשר חמישי, בעונה ללא אירופה. ומבחינת אסוגו ובארקו, שנראים כמו שחקנים מוכשרים בסך הכל, עדיף שיצברו דקות בקבוצות אחרות בשלב הזה של הקריירה שלהם.

באופן אישי אני חושב שלהחתים את הנדרסון זה מגוחך, אבל אם זה מה שצ'אבי אלונסו רוצה אז בסדר. בגדול זאת ההזמנות האחרונה של הספורטינג דיירקטורס לפני שמעיפים אותם, אז אין להם ברירה אלא לגבות אותו. זאת התקווה שלי לפחות. פלא שהוא בכלל הסכים להגיע לאמן בתנאי הקרקס האלה.

וולבק זאת דווקא החתמה טובה כחלוץ שני/שלישי.

4. k_700 Member

למה אתה צריך חלוץ שלישי?

כמה אסוגו בכלל שיחק בעונה האחרונה שהוא שם עליו פס כזה ברור ומעדיף עליו פנסיונר שברור לכולנו שלא יעמוד בדרישות של הליגה?
    חבל מאוד על אסוגו שבחר להגיע אליכם.
    פרץ בספורטינג בגיל צעיר מאוד, נתן השאלה מצוינת בספרד לפני שנתיים, הגיע גם במחיר סבבה לגמרי.
    כשרון גדול,מקווה שיצליח לברוח.

5. golding מנהלים

אבל הנדרסון הוא לא הבעיה של אסוגו, הבעיה של אסוגו היא בעיקר אנזו, קאייסדו ואולי עוד קשר שינחת פה. הוא צריך דקות משחק ומה הסיכוי שהוא יקבל את זה כששלושה שחקנים בכירים נמצאים לפניו בהיררכיה? ומצד שני, אני לא הייתי רוצה שנבנה עליו כגיבוי ראשון לאחד מאנזו/קאייסדו, זה סיכון שלא שווה או כדאי לקחת.

אני גם מאוד אוהב את מה שאני רואה ממנו. אם ייתן עונה טובה בהשאלה הוא יצליח לברוח.

6. k_700 Member

אין שום קשר בין אסוגו לאנזו.
    הוא גיבוי לקאייסדו וגם הנדרסון בגילו ישחק נמוך על הדשא.
    הפואנטה היא שלפני שנה קנית שחקן צעיר, מוכשר מאוד שמצפה לקבל דקות רוטציה ובמחי יד הפכת אותו ללא רלוונטי או נער פוסטר כי השקעת בהולוגרמה שנקראת ג׳ורדן הנדרסון.

מועדון מטורלל.

7. Sturridge Member

״השקעת״ - העברה חופשית.
    כרגע הנדרסון מקבל יותר דקות מאסוגו רק בראש שלך.

אסוגו היה פצוע אגב כמעט כל עונה שעברה.

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסוגו צריך לרדת על הברכיים ולהתפלל שזה יגמר בהנדרסון כי אף מועדון כדורגל הישגי לא היה בונה עליו אחרי עונת רומאו לאביה שדפק בשנה שעברה. אם הוא מסוגל לשחק כדורגל יהיה לו קל מאוד לקבל דקות כשהתחרות שלו מהספסל היא ג'ורדן הנדרסון ורומאו לאביה לשלושת המשחקים בעונה בהם יהיה בסגל.

9. k_700 Member

לא רוצה לאכזב אותך, אבל אם צ׳אבי אלונסו מביא את הנדרסון, הוא יקבל דקות, כל עוד הוא לא פוצע את עצמו כמובן.

10. alexshw Member

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשעיה של מודריק הוסרה. פרמיירליג Watch out.

12. Scouser Member

עם הנדרסון בחדר הלבשה לא אתפלא אם יהפוך לוורלד קלאס.

Cup of Tea, oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  13. Sturridge Member

מעניין אם גם הוא ישלים 90 דקות לפני לאביה.

14. k_700 Member

ההצלחה הכי גדולה של ארסנל בשוק העברות מאז דקלן רייס זה הצורה שהם דחפו את ה8 צול עם מודריק לבוהלי.
    היה אפשר לשקול הארכת חוזה לאדו אחרי המהלך הזה.

15. Sturridge Member

מה הקשר בין ארסנל למודריק?