אחת מהדמויות היותר מזוהות עם הכדורגל האנגלי וערוץ הספורט נפטר היום לאחר מאבק במחלת הסרטן. יהי זכרו ברוך.
עצוב מאוד. יחד עם יעקבי ושאר החבר'ה שם הוא אחד מהקולות שהכי אזכור מהילדות שלי. כשהייתי במונדיאל במוסקבה נתקלתי בו פעמיים בעיר, פעם אחת אמרתי לו שלום והוא היה מאוד נחמד.
איש מקסים ואהוב, יצא לי פעם אחת להיתקל בו בפיצריה של חבר משותף. הוא הכי חברמן והכי נטול מניירות שיש. בלי קשר איש מקצוע ברמה גבוהה שמבחינתי מסמל את "ערוץ הספורט של פעם". אבי ייצג את הגישה שכדורגל זה משחק פשוט, פחות עניין אותו הטקטיקות ויותר הסיפורים והאנקדוטות.
ממש ממש עצוב לשמוע על פטירתו של אבי היקר ז"ל. . היה איש מצויין ושדר כדורגל מעולה ומלא תשוקה למשחק . הוא מעמודי התווך של ערוץ הספורט ואולפן ליגת האלופות . יחסר מאוד להרבה אנשים ואוהדי כדורגל . יהי זכרו ברוך .
יום עצוב עבורי אישית. הרבה בזכות שידוריו הפכתי לאנגלופיל. מניח שעוד רבים כאלה, כולל משתמשים כאן. יהי זכרו ברוך.
עצוב מאוד מלר היה אוהד הפועל חיפה וכשהיה ילד הלך למשחקים. הוא כתב טור מיוחד בספר המאה של המועדון יהי זכרו ברוך
חדשות לא נעימות. אחד הפנים הכי זכורים לי מימי ערוץ הספורט של שנות התשעים. בהתחלה חשבתי שהוא היה אנגלי כי מלר והכדורגל של הפרמייר ליג היו כמובן אחד. את האמת שתמיד אהבתי יותר בזמנו את נדב יעקובי, אבל מאד כיבדתי את מלר. בהחלט ידיעה עצובה.
עוד אחד מהקולות של הילדות שלנו כשנחשפנו לכדורגל העולמי, עם דגש על הליגה האנגלית כמובן (בטח לאנגלופילים שבינינו). חבל מאוד, יהי זכרו ברוך.
אחרי שערוץ הספורט איבד את הליגה האנגלית, הוא היה משדר קבוע את הסרייה א' בערוץ. עקבתי הרבה מאוד אחרי אינטר בשנים הטובות עם אדריאנו. הוא היה מתעדכן כאן בפורום הרבה, נותן קרדיט בשידורים, ואני זוכר בעיקר אותו שר שירים בשידורים, בעיקר אני זוכר שהוא שר AZZURRO של אדריאנו צ'לנטנו אחרי גול של אדריאנו. באופן אישי פגשתי את מלר פעמיים, פעם אחת באירוח אוהדים באולפן ופעם בקורס תקשורת ספורט שעשיתי. תמיד היה סבלני וקשוב לכולם.