אני חושב שלא מעט אנשים שמו לב שהרמה של כתיבת ההודעות בפורום בכל הנוגע לכדורגל ירדה פלאים בתקופה האחרונה,תגובות של שורה אחת,שום נימוק,שום נעליים,שום תובנה,זריקת סיסמאות וזה רק חלק קטן, וזה מבאס,זה עוצר ריצה טובה של דיון לעניין,זה מוציא את החשק לכתוב, והבעיה מתחילה מהראש ועד לאחרון הכותבים, אני לא יודע מה הפרמטרים לקביעת מנהלים אבל תראו דוגמא למה שכותב מנהל בשם קייזר על בלמים בנבחרת אנגליה: " יש לאנגליה מרכז קישור חזק, וכל השאר פשוט לא טוב מפסיק (כן כולל פרדינאנד העגלה, וכן נכון גם לגבי טרי שיש לי תאוריה ארוכה לגביו שהעיתונות האנגלית לא מוכנים להודות שהוא אפס כי הוא השחקן האנגלי היחיד בהגנה המוצלחת של צ'לסי, ודווקא הוא האפס הגדול ביותר שם. ניפחו את השם שלו מעבר למה שהוא - לטעמי בלם גרוע)" עגלה,אפס,בלם גרוע, זו לא דעה,זו ליצנות לשמה!!!זה מראה על בורות נוראה בכל הקשור לכדורגל,אפשר לא לאהוב,אפשר לחשוב שהם לא טובים,אבל זו רמת כתיבה וניסוח שמצפים ממנהל?לא,אבל זה זה ניסוח של מנהל בפורום וזו שכונה! ויש שורה של לא מעט ספאמרים שכותבים שטויות או שואלים שאלות קיטבג, או ליצנים שקובעים קביעות כנגד קבוצה או שחקן אחרי מחצית,או קובעים גורלות אחרי מחזור שני, וזה רק קמצוץ קטן מה 24 השעות האחרונות. אני בעד עקיצות כשאפשר,אני בעד פה ושם כתיבת שורה אחת מתגרה או לעניין,זה לא משנה,גם אני עושה זאת אבל רק 5% מהפעמים שאני כותב,אחרים עושים זאת 95% וזה הבדל רציני מאוד, יש פה כמה כותבים רצינים ביותר,שכיף לדסקס איתם על כדורגל גם אם לא מסכימים בסופו של דבר, יש פה כמה כותבים שמביאים ערך מוסף גדול מאוד של ידע ומידע, ויש חלק גדול מאוד שהורס זאת וגורם לאותם כותבים לא לכתוב ולמרות בקשות חוזרות ולמרות אלף ואחד דברים הם ממשיכים לקשקש ולגרום לדיונים להראות כמו מזבלה, אני לא צדיק ואני לא טלית שכולה תכלת,אפשר לאהוב או לשנוא את סגנון הכתיבה שלי או של אחרים אבל מה שאני ועוד ואותם אחרים מביאים לפורום הזה לא תמצאו באף מקום אחר בפורומים בארץ,או באתרי תקשורת כאלה ואחרים, שורה תחתונה,יצא לי ולעוד כמה הקרובים אלי החשק לכתוב ולקרוא את הפורום הזה, אני יוצא לחופשה מהפורום,אני יודע שגם איסטלנד קרוב וזה רק קצה הקרחון, זה לא איום,לא שחצנות רק דעה לגבי מה שהולך פה, באמת שאני מקווה שדברים ישתנו לטובה,גם בקרב המנהלים וגם בקרב הכותבים,אם לא...לכו תמכרו תותים.
Well Stretford, It's a pity you're taking an holiday. In the end of the day, I think that everyone here is guilty, despite that some others are guitiler than we . I think you should re-consider your decision as you're an asset to this forum like Eastlands,Like Roby and like everyone else. In my opinion, and I told it to Yogev, the head-managers of Asoccer should activate new registrations and not just let to every clown to join in, as we saw what it caused. Have a good day.
בזמן האחרון אכן חלה ירידה ברמת הפורום. לא יודע למה לייחס את זה, אולי למנהלים אין זמן(הם בצבא, אפשר להבין אותם), אבל בעיקר פשוט מגיעים כל מיני משתמשים עם הודעות של שורה או ספאם, וזה כבר מצב מעצבן. דוגמא מצוינת היא בנושא של המחזור השני, אנשים רושמים את ההימורים שלהם, כאילו זה לא דיון בפורום אנגלי. משתמשים איכותיים עוזבים את הפורום בזמן האחרון, וחבל.
את התותים תשאיר לי, דווקא מתענג מתותים בשיא העונה. אחרי שהחזן סיים לומר את דברו, וכמובן ציפה לתשומת הלב שלי, אז לא אתן לך דין וחשבון, איך להגיב, כי היו שאמרו אחרת רק לפני כחודש ימים. לכן, גם אם אתה אכן מנסה להסביר לי איך כתיבה ראויה צריכה להעשות, תשתדל לעשות זאת בסבלנות, בחכמה, בנימוק הולם, ולא בברבריות מתנשאת, כי זה הכי קל ואולי לכן בחרת להיות תוקפני בפורום (לא נכנס לתיסכולי החיים הפרטיים שלך למרות שהם שחור על גבי לבן נכתבים בפורום מידי יום).
היתי אומר שיש אמת בצד שלך,אבל גם בצד השני. יש גם אנשים שרוצים להביא את דעתם ,אבל לא מסוגלים לעשות את זה בצורה אליה אתה מתכוון. ויותר מזה... כתיבת 5 עמודים על כל נושא, לא משנה תוצאות ודעות. עם אתה בעל יכולת ביטוי גבוה אז על תיתנשא ,תיתחשב באחרים. בישביל ליהיות אוהד כדורגל לא צריך לעבור שום מיבחן פסיכומטרי ולהתחשב בכל מיני נחמן ביאליקים למניהם. ואין שום דבר פסול בלישמוח אחרי מחזור 2 או לכעוס על שחקן זה או אחר. וכמו שאתה מסיק מסכנות לגבי הכותבים ,הכותבים יכולים להסיק מסכנות אחרי שתי מחזורים.ועם הולכים לפי הקוים שלך אז בסופו של דבר גם אתה לא יודע עם צודקים או לא ,הרי זה רק המחזור השני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בכל אופן אני מבין שאתה ותיק בפורום וזכותך לכעוס,אבל זאת רק דעה ולא יותר מזה ,ומסכן מי שמתרגש מזה. לא רוצה לפגוע באף אדם אבל גם לי יש סך הכל דעה: מי שמצדד אותך וזורק פה פיתגמי קרש וסיסמאות חוכמולוגיות אחרות הוא :חנפן.
אינרצית הפורום השתנתה כתוצאה מבואם ו/או התפתחותם של משתמשים סוביקטיבים לחלוטין, אשר לא בוחלים בעקיצות ולרוב גם בשטויות, על מנת להוכיח את עמדתם. ברובם הם טוענים להיות אסרטיבים, אך כל מה שהם עושים הוא להוריד את רמת הפורום באימננטיות. גם אני כמוכם מקווה לחזור לתקופות עברו, בהן הכתיבה בפורום הייתה הנאה טהורה וחוויה מרחיבת אופקים באינגליש פוטבול. נקודה נוספת אליה אני רוצה להתייחס הינה האשמת המנהלים. לטעמי זה דבר מיותר לחלוטין כעת, במיוחד כשזה נעשה מצד משתמשים מכובדים (שלא אפרט את שמם כעת). למה להרוס את הקשר הזה שנוצר פה בין חברים לאורך שנים בגלל כמה זאטוטים קטנים שבאו לפה כדי להשתלט לנו על הפורום? לעיתים זה נשמע כצביעות וחוץ מזה זה מיותר לחלוטין ואני חושב שבזמן שכזה עדיף להתאחד ולצאת כנגד התופעה במקום להתפורר מבפנים. בתקווה לעתיד טוב יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
התלבטתי האם למחוק את הדיון או לא, שכן ביקורת על כותבים מסויימים או על ההנהלה צריכה לבוא באופן פרטי בלבד והבהרנו את זה כבר כמה פעמים. בכל אופן, החלטתי שלא למחוק את הדיון הודות לתגובה שמעלי. פשוט תקראו אותה ותפנימו. הפעולות שצריכות להנקט יינקטו והמשתמשים שצריכים להחסם ייחסמו. אני לא מתכוון להרחיב יותר מזה. פשוט תנו לנו את הקרדיט. בזה הסיפור נגמר. תחזרו לכתיבה על כדורגל אנגלי נטו.
מפאת כבוד לניב אני אחזור לנעול אחרי דיעה שלי, שלדעתי לגיטימית כי צריך כאן תגובה של מנהל בפורום הספציפי הזה (מלבד זאת של רודס). אני מלא הערכה לסטרטפורד, איסטלנדס ורובי. נהניתי לראות איתכם את המונדיאל, אני נהנה לראות עם ערן את טוטנהאם, שלושתכם אנשים נפלאים שאני מכבד מאוד הן בגלל האופי הנפלא שלכם והן בגלל הניסיון והידע בתחום הממלכה. בעיניי אייסוקר היה ויישאר המקום הטוב ביותר לחובבי כדורגל אנגלי. יש כאן חומר אנשים איכותי שמשתנה עם הזמן אבל תמיד שומר על יציבות. אני לא חושב שיש ירידה ברמת הפורום מלבד בשבוע האחרון שאכן הייתה נסיגה ולא הספקנו להגיב בזמן לכמה משתמשים חדשים וכמה תגובות טיפשיות. העובדה שאכן יש ירידה קטנה בנוכחות המנהלים בשבוע האחרון לא הייתה צריכה לדעתי להגיע למצב הזה. אני מאוד מקווה שכל מי שחושב לקחת הפסקה - אם זה סטרטפורד, איסטלנדס או כל משתמש אחר - הייתי רוצה לחשוב שתחשבו על זה פעם נוספת. אפשר לקחת את השבוע האחרון כמדד ואפשר לקחת את הרמה הכללית פה כמדד, אבל בסופו של דבר אני חושב שתמיד היינו פורום טוב, תמיד השתדלנו לשמור על רמה אידיאלית ולרוב לא חששנו לקחת פרוייקטים מורכבים ולהעלות נושאים חדשים. חבל לי מאוד לראות איך תוך יומיים-שלושה שבהם לצערי לא היה לי כמעט מחשב (המחשב בבית בתיקון) החבילה מתחילה להתפרק. בסופו של דבר, הגרעין הקשה והאיכותי עדיין פה, והמאמצים שנעשים לרווחת המשתמשים, גם אם נראים כאקט של פרינציפים לפעמים, נועדו לטובת הכלל. אין לי מה לומר יותר, חוץ מזה שכך או כך אני מאחל כל טוב לכל משתמש בפורום הזה, ומבטיח שתמיד אשתדל לעשות המירב עבור הפורום.
עם כל הכבוד, זו לא הדרך ולא הצורה. הפרישה ההמונית הזו אמורה לפתור את מה בדיוק? מה נראה לכם, שאם תלכו הפורום יסגר וכל המפגרים ייעלמו? לכולנו קשה, כולנו נאלצים להתמודד עם הספאמרים, עזיבה זו האופציה הקלה - וזו לא סתם מנטרה. עכשיו כל אחד שרואה את עצמו כותב לגיטימי ייתן מילות פרידה ויודיע על חופשה. ממש מפריע לליצנים. כולה פיניתם להם מקום.
נו באמת. מספיק עם הפומפוזיות והבומבסטיות הזאת. מי שרוצה לעזוב, שיעזוב ושלא יעשה את זה על ידי כתיבת דברים בומבסטיים שלא תורמים לכלום. קשה לי להבין מה חשבת לעצמך אריאל, שזה ישפר את פני הדברים? שהפורום יחזור למה שאתה קורא התקופה הטובה שלו. אני נועל ולא מוחק כדי שתבינו את עמדת ההנהלה בנושא. מה שהיה היה ונטחן. מספיק עם השטויות האלה כבר.
רוב המשתמשים כאן, עושים טעות וטעות מרה במקום להשאר בפורום ולעזור לעלות תרמה ולתת בסופו של דבר לתת למנהלים לעשות תעבודה שלהם, הם מחליטים לקחת פסק זמן מהפורום ולתת לרמה שנהייתה בשבוע שעבר להשאר ולא לעזור לעלות אותה עוד פעם. אני חייב להגיד, שחלק מהרמה שנהייתה בשבוע האחרון הייתה גם באשמתי שבוא נאמר שלא הייתי במיטבי וההודעות שלי לא היו מנחסות היטב וכמה כמה שטיות כתבתי אבל עכשיו במטרתי לתקן ולעזור לפורום לחזור לימים ולרמה שהייתה לפני שבוע.
קירק נתן לי עצה מעולה. בסופו של דבר מיותר לנעול את כל הדיונים האלה. אז ככה. בשבוע האחרון נחת גל ספאמרים לא קטן שלצערי למנהלים היה קשה להתמודד איתו. במקביל התנהלה מערכה מיותרת למדי בין סטרטפורד למנהל דר קאייזר. הדבר הוביל לעזיבה פומבית של כמה משתמשים, וכנראה שאנשים כמו אריאל מרגישים תסכול. אז למי שיש תלונות, הערות ושאר ירקות. רק אציין, שעם השנים ראיתי משתמשים נפלאים עוזבים. עדי (ArsenalFan) שהיה מנהל משכמו ועזב, Dyer, פולדש ושאר המתגייסים, MightyWhites וכו'. עצוב לי על כל משתמש טוב שעוזב, אבל מצד שני, לא אתחנף ולא ארדוף אחרי אף אחד. זהו פורום חופשי במדינה חופשית - ומי שלא טוב לו, רשאי לעזוב. העובדות הן שתמיד התגברנו, ואותו דבר לגבי הפעם. מי שחושב שהמנהלים לא רואים מה קורה כאן - טועה. גם כשאיננו זמינים, אנו דואגים לשמור על עין פקוחה. גם הסערה הזאת תשקוט. מבטיח לכם.