עונת המלפפונים יצאה לדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏26/5/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא פשוט חיפש דרך לחזור לכותרות, איזה ליצן בחיי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    הסיבה המרכזית שהבן שלו עדיין כאן ולדעתי בדרך להיות 'ליאור אסולין 2'.

2. Number 8 Member

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בסוף הוא לא חתם בסכנין? לא עקבתי אחריו והאמת שהוא כבר לא מעניין. יהיה נחמד לקרוא לו "מהמר" מהיציע במשחקי הדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Number 8 Member

אם אסולין מנהל מו"מ עם כץ והפועל חיפה אז מסתבר שהוא לא חתם בסכנין, למרות שאני מסכים איתך וגם אני קראתי שהוא חתם בסכנין לעונה אחת, אבל זה ליאור אסולין... כל דבר בנוגע אליו לא יפתיע אותי. כך או כך, הפועל חיפה מחפשת חלוץ על מנת להשלים את הסגל לעונה הקרובה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/09
  5. שגיא Guest

ליאור לא אסולין לא חתם בשום מקום. הוא שייך בכלל להפועל תל אביב ויהיה מוכן לעבור לכל קבוצה שיהיה לה סיכום עם הפועל תל אביב שהיא תשלם את כל שכרו. הפועל תל אביב לא הסכימה להשלים לאסולין את שכרו והוא מצידו אמר שלא אכפת לו לשבת ביציע. כפי שכבר אמרתי בערב, חמדן ותאב בצע. בנאדם קטן.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה?

קבוצה חתמה עם שחקן חוזה, היא חייבת לעמוד בו, זו הבעיה שלה שהיא הסכימה לדרישות שלו. איפה כתוב ששחקן צריך לוותר על הפרנסה שלו? וחוץ מזה אתה יודע את המצב שלו? אולי הוא חייב כסף לאנשים מההימורים? אולי אין לו כסף בקושי לגמור את החודש (מצב היפוטתי). למה שהוא לא יקבל את הכסף שלו? כי הפועל טיפשה?

לוני האידיוט שילם לטל בנין 750 אלף דולר נטו לעונה!!!! לא חושב שהיה מישהו שהרוויח סכום כזה בארץ, אז מה למה שטל בנין יוותר על כסף? עד היום משלמים לו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/09
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואצל אסולין יש סבירות גבוהה שהוא חייב כסף למישהו מהימורים.

8. שגיא Guest

אין לי בעיה שהוא דורש את הכסף שלו. זה משהו אחד. הבעיה שלי היא שהוא לא מוכן להתפשר בשום פנים ואופן. רוב השחקנים ירצו לשחק כדורגל גם אם זה על חשבון שכר גבוה. לאסולין לא ממש אכפת מכדורגל, אלא רק, ואך ורק מהכסף. איזה קבוצה שלא תיקח אותו בסוף תרוויח אולי שער שלו נגד הפועל תל אביב שעושה רושם שזו הקבוצה היחידה שהוא ימצא מוטיבציה לשחק נגדה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסולין כבר מזמן לא שחקן כדורגל הוא בשנים האחרונות שלו אני מבין את ההתעקשות שלו...

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאז שהוא עזב את בית"ר הוא רק בירידה, לא חושב שיש לו אפשרות בגילו לפרוח מחדש, מגיע לו כי הקריירה שלו נגמרה ברגע שהלך כמו טיפש לכסף של הפועל ת"א.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שהוא לא היה כזה רע במכבי פתח תקווה,הבעיה שנראה לי שהאופי הבעייתי שלו והצרות שהוא עושה עולות על הכדורגל שהוא מביא.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מוכן להסביר לי איזה רעיון 'מבריק' לוזון המציא? "הורדת נקודות לא ספורטיבי, אבל זה ייצור מתח..."
    רוצים מתח? תלכו לראות לקולנוע, יש מספיק סרטי מתח טובים. מה זה הבולשיט הזה?

שני סיבובים, אח"כ פלייאוף כשמורידים חצי מהנקודות? WTF?!?
    מה פה הנקודה? שמישהו יסביר לי כי אני לא גאון במתמטיקה...

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/09
  13. *הפועל-רעננה* Member

רעיון שהומצא בתקופת ארקדי גאידמק כדי שבית"ר לא תרוץ שנה אחר שנה לאליפות.
    כמו שקורה עם מכבי ת"א בכדורסל שמנסים לעורר עניין עם כל מיני שינויים, גם פה מנסים לעשות את זה...

כל המטרה היא ליצור יותר צפיפות בחלק העליון והתחתון של הטבלה.

אני לא מבין איך להתאחדות הזאת יש את החוצפה לנסות "להמציא את הכדורגל" עם כל השינויים המוזרים האלה...
    שיהיה.........

אפשר להיות בינוניים במשך 2 סיבובים כי גם ככה ההפרשים יצטמצמו ועוד המשחקים בסיבוב השלישי הם נגד הקבוצות הצמודות בטבלה.
    ככה ש.... איזה כיף, שכונה......

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככה זה שאנשים מהשוק(סליחה על הביטוי) מנהלים את העסק.
    אני לא יכול לעזוב את בית"ר ובית"ר לא יכולה לעזוב אותי אבל נראה שפשוט מנסים להבריח אוהדים מהדבר הזה שנקרא כדורגל ישראלי, החשק לצפות בליגה עם חוקים כל-כך מטופשים הוא לא גדול.
    רעיון הפלייאוף הוא עוד נסבל כי אנחנו נקבל בתמורה משחקים בין כל הגדולות וכנראה מכריעים כי אין הפרשים גדולים בין הקבוצות החזקות, אבל הפחתת הנקודות זה חוק שמתאים לMLS או משהו כזה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך אדם. העניין בהפחתת הנקודות לא ממש ברור לי. אם למשל למכבי חיפה יש בתום שני הסיבובים 50 נקודות ולבית"ר 48 אז לקראת הפלייאוף מורידים בחצי את הנקודות? זה אומר שמכבי חיפה פתאום יורדת ל-25 נקדות ובית"ר מקבלת 24?

ומה אם לבית"ר יש 49 נקודות ולמכבי חיפה 48? לחלק מספר אי זוגי לחצי לא בדיוק מסתיים במספר זוגי...
    או שפשוט מחלקים שלוש וחצי נקודות על ניצחון...? אני לא מבין מה רוצים פה לעשות. פלייאוף אחלה, את זה ראו בשנים האחרונות גם בהולנד, אבל הורדת נקודות בחצי? אולי פשוט נותנים לאחרונה בטבלה לזכות באליפות? :aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/09