מיהו שחקן העונה? מיהו מאמן העונה? 11 השחקנים של העונה? תגלית העונה? המשחק המעניין ביותר? שער השנה? השחקן המאכזב של העונה? הקבוצה המפתיעה של העונה? הקבוצה המאכזבת של העונה? הרכש הטוב ביותר? הרכש הכושל ביותר? מה הלאה? מהן התחזיות שלכם כרגע לעתיד?
מיהו שחקן העונה? - אי אפשר לבחור אחרת ממקטומיניי בעיניי מיהו מאמן העונה? - אי אפשר לבחור אחרת מראניירי בעיניי 11 השחקנים של העונה? סבילאר; דמפריז, באסטוני, אנדיקה, טבארש; ח. תוראם, מקטומיניי, קונה; אורסוליני, ראטגי, לוקמן. תגלית העונה? ניקו פאז המשחק המעניין ביותר? ונציה - יובנטוס - מהפכים, דרמה ובסיום יובה באלופות ונציה יורדת. שער השנה? לא ראיתי את כולם אבל אם אני הולך לפי חשיבות ואיכות - מקטומיניי נגד קליארי. מבחינת יובה זה ללא ספק בעיניי תוראם נגד אמפולי במפח הנפש בגביע. השחקן המאכזב של העונה? דגלאס לואיז. איזה פלופ. הקבוצה המפתיעה של העונה? - לא רואה אופציה אחרת למעט קומו. הקבוצה המאכזבת של העונה? - כיף לי מאוד להגיד את זה: אינטר טרופילס. הרכש הטוב ביותר? - סקוט מקטומיניי הרכש הכושל ביותר? - דגלאס לואיז. איזה פלופ. מה הלאה? מהן התחזיות שלכם כרגע לעתיד? ביובה כל עוד אלקאן בראש לא יהיה טוב, קונטה יתרסק בעונה הבאה ואם בפה יעשה בפה הם יקחו אליפות קלילה, אם לא הכל פתוח. הרביעייה: אינטר, רומא, מילאן ואחת מבין יובה/נאפולי/אטלאנטה/בולוניה.
מיהו שחקן העונה? מקטומניי מיהו מאמן העונה? קונטה 11 השחקנים של העונה? כמו שאיציק כתב רק הייתי מחליף את אנדיקה בבונג׳ורנו וריינדרס במקום תוראם תגלית העונה? ניקו פאז בפער המשחק המעניין ביותר? אינטר יובה בתחילת העונה ה 4-4. אינטר לאציו בסוף העונה על הבאזר. שער השנה? מקטומניי קאליירי, ואגב גם הפנדל של פדרו מול אינטר על הבאזר אלו הגולים הכי חשובים. גול חשוב אחר שגם היה מדהים זה היה אורסוליני מול אינטר פיייי איזה גול. היה גם גול מקרן לפני כמה חודשים לא זוכר מי. (של ונציה?) היה גול אדיר. השחקן המאכזב של העונה? רפאל לאאו. הקבוצה המפתיעה של העונה? בולוניה. הקבוצה המאכזבת של העונה? מילאן. הרכש הטוב ביותר? מקטומניי, קונה, דה חאה וואלה הפתיע אחושרמוטה. הרכש הכושל ביותר? דגלס לואיז קופנמיינרס זאניולו לה פי כל הרכש של מילאן מה הלאה? מהן התחזיות שלכם כרגע לעתיד? אם קונטה נשאר בנאפולי הם מועמדים מובהקים לבק טו בק. אינטר מהפיכה. מילאן ויובה לך תדע. גם לאציו. רומא אתר בנייה. אטאלנטה במשבר.