אני אהבתי מאוד את ברקוביץ׳. אבל רק מהחמש שנים האחרונות אני יכול לחשוב על חמישה מוסרים הרבה יותר גדולים ממנו בפריימרליג, אבל הרבה יותר גדולים ממנו. אפשר להתחיל משחקן השנה באנגליה.
אולי זה היה הפיתרון מול ארגנטינה לספסל את קיין ובלינגהאם, לשלוף איזה שפן מהכובע שהם לא היו מוכנים אליו, טורניר ארוך בזמן קצר מעייף הסגל הענק הזה של 26 שחקנים צריך להיות לא רק קישוט אלא לעבוד איתו
כן ברור. לספסל במשחק חצי גמר מול אלופת העולם את שני השחקנים היחידים שסחבו אותך כל הטורניר על הגב. הגיוני מאוד. הוא פותח חזית ישירה מול ג׳וד וקיין ואני מזכיר לו שבהתאחדות המטומטמת לא יפטרו אותו והוא יצטרך אותם לטורניר הבא. בהצלחה עם זה. דבר אחד מדהים בקיץ הזה. אנדרסון- 116 מליון עם הבונוסים, רודג׳רס- 117 מליון בלי הבונוסים, אנטוני גורדון- 80 מליון אירו. מרכוס ראשפוד- הצעות השאלה מטורקיה, ברצלונה לא רוצה לשלם 25 מליון פאונד.
אולי מה שהיה צריך זה לא לרדת לבונקר אחרי שעלה ליתרון אלא לנצל את שחקני ההתקפה המהירים שהיו לו על הספסל.
מה סאקה יכול היה לתת לו כשהמחשבה היחידה שלו מדקה 55 הייתה לעשות בונקר. אם כבר, צריך לשאול למה סאקה לא פותח אצלו. מאמן עלוב והאנגלים עוד ישווקו את זה כאיזה טורניר גדול, כיאה ללוזרים שהם.
ממה שאני רואה הרוב המוחלט מבקר אותו ומבין שהוא זרק גמר ב- self sabotage הכי קיצוני שנראה. והנה גם את המשחק הזה הוא כבר בחצי הדרך לזרוק אז בכלל מה נשאר לו למכור.
ההגנה הזאת של אנגליה כל כך אוברייטד. כל אחד שם אפס גדול. המטומטם הזה לא משחק עם השחקן הגנה היחיד שלו שאשכרה נתן עונה גדולה(אוראיילי). אלה הדקות שאדולף מזיע.
אוליסה היה צריך לעשות 4-4 עכשיו. באמת שלא זוכר שנים מאמן כל כך כושל בתגובה למה שקורה במגרש וביכולת שלו להשפיע כשדברים לא הולכים. משחק שני של קריסה מוחלטת.
זה לא מובן מאליו לעבור מקסיקו ביתית נורווגיה בדור זהב ועוד קצת נקודות זכות פה ושם מסביב, :After review final decision is קמפיין טוב