קאס כבש עצמי אחרי המעבר DataFut on X: "Simplesmente CASEMIRO:Errou o passe na saída de bolaE depois fez GOL CONTRAem menos de 10 SEGUNDOS https://t.co/TR6Cz5kgPs" / X
ממליץ לבדוק בכמה משחקי פרמייר ליג מאונט פתח ב3 שנים האחרונות. UF on X: " - BREAKING!! It is now NOT certain that Man Utd will sign another midfielder.Mason Mount has started all three pre-season fixtures in a deeper ROLE.This means United have four to rotate in those two spots, with Kobbie Mainoo completing the quartet. [@TheAthleticFC] https://t.co/jzNOaqJ6VR" / X
טילמנס,מאיינו,מאונט,סנטוס, שניים מהם ישחקו מאחורי ברונו ע"פ כושרם/התאמתם הטקטית לצרכי משחק נתון, לא יגיע עוד קשר, למרותתתתת שנהייה נחותים פיזית בכל ציוות! אנחנו מאד מאד חלשים בעמדת המגינים, הלוואי שנצליח להביא לפחות באחד הצדדים (לדעתי ימין יותר דחוף) שחקן חדש.
לימין לא יגיע אף אחד. אנחנו אפילו לא חושבים שיש שם בעיה. אם לא מגיע עוד קשר אחורי זה קיץ בזיוני. גם ההתאמה של כולם מקולקלת. לא נראה שסאנטוס מתאים לשחק ליד קובי. ואם סאנטוס פצוע מי אמור להכנס לתפקיד שלו? טילמאנס? טילמאנס בעצמו זה בינוני. אני לא בטוח שליד סאנטוס הוא יהיה טוב ממאונט. זה השלב בקיץ שהם מדגישים שחייבים למכור כדי לקנות. הבעיה שאין באמת מה כל כך למכור חוץ מצעירים וביניאדיר שיכניס אותי 2-3 מליון.
אין מצב שבעונה שבה אנחנו חוזרים לליגת האלופות אנחנו לא יכולים להוציא יותר מ-85 מיליון פאונד בלי למכור. אבל בסדר, אני מבין את הרצון לשדר את המסר הזה לקבוצות שבשחקנים שלהן אנחנו מעוניינים. קשר נוסף הוא חובה. אין לנו תחליף לסנטוס, וגם כך נראה לי מוקדם מדי לזרוק אותו אוטומטית לכל גובי האריות באירופה ובליגה. באשר למגן, שמאלי דחוף יותר לטעמי. מעבר לכך ששואו הוא לא אותו שחקן שהיה במיטבו, הוא לא יכול לסחוב עונה שלמה, ואתה גם אף פעם לא יודע אם הוא לא ייעלם לך פתאום לחצי שנה. לא יודע כמה דורגו רלוונטי לעמדה הזו (הוא שיחק אי פעם כמגן שמאלי בכלל?) או אם אפשר לבנות על אמאס.
דורגו שיחק מגן שמאלי ויכול לשחק מגן שמאלי. קאריק רוצה אותו גבוה על המגרש, זה בחירה של קאריק(בכלל לא מבין מה הדחיפות לשחק איתו גבוה כשיש לך את לייסי, רכש חדש שהביאו לעמדה הזאת לקבוצה הראשונה וכשנראה שקאריק רוצה להשאיר את ראשפורד בסגל). אין הבדל בדחיפות בין הצורך במגן ימני לשמאלי. זה משחק סכום אפס. תחזק את שמאל? תשאר עדיין עם דאלוט בהרכב. תחזק את ימין? תשאר עם שואו בהרכב. אם צריך להמר, יגיע בסוף קשר שלישי. רק השאלה מי? הם כבר הראו שאין להם בעיה לעבור מאופציה 1-2-3 בקיץ לאופציה 25 כי קבוצות רוצות כמה מליונים יותר ממה שהם מעריכים את השחקן. בנוסף, אנחנו משחקים באש עם הול. מגיעים מצב שניוקאסל כבר לא צריכה למכור יותר שחקנים ואני רואה שכבר מתחילים לצנן שם בגזרה הזאת ולדבר על אופציה זולה מספרד של ילד. אמאס ימכר לדעתי. בגרושים כמובן עם אחוזים ממכירה עתידית.
1) אולי אפשר להוציא כמה גרושים על ראשפורד 2) לדעתי דרוגו ישחק את רב הדקות שלו השנה כמגן, בתנאי שכל הרבייעיה הקידמית בריאה. 3) הלוואי ואתם צודקים אבל אם להמר עכשיו, לא יגיע עוד קשר, ילכו אולי בכל הכח על הול
1. לברצלונה היתה אופציה של 25 מליון אירו לקחת את ראשפורד והם לא לקחו. הוא עדיין על חוזה גבוה, אני בספק אם נגרד עליו משהו שהוא לא השאלה אם זה בכלל על הפרק כי קאריק רוצה אותו בסגל. 2. בינתיים דורגו משחק אצל קאריק רק למעלה. 3. כבר מצננים את הדיווחים על הול. וויטוול מהיום אומר שהעסקה הזאת מסובכת מדי וכתבים של ניוקאסל מדגישים שאחרי גימאראש הם לא מוכרים יותר בקיץ. נראה שאיחרנו את הרכבת שם. ניהול קיץ מטורלל. ממש עכשיו אורנסטיין מדווח שזה כמעט סגור בין ארסנל לניוקאסל לגבי גימאראש.
אבל הבטחתם בעלות חדשה עם הנהלה שונה? טענתם שתמרורי אזהרה שדיברנו עליהם לא קשורים למציאות? מה השתנה פתאום?
הקיץ הקודם של אותה הנהלה היה אולי הקיץ הכי מוצלח בשוק שהיה לקבוצה הזאת בעשור וחצי האחרונים. מינואר אפשר לראות המון תמרורי אזהרה של איבוד עשתונות.
בלי טיפת בולשיט עכשיו? זה אפילו לא קרוב ללדגדג את שריר הפחד אצלי. מה אתה בא להגיד לי שאם שואו יפצע יש חשש שאני אצטרך לשחק העונה לא מעט עם דורגו כמגן או אמאס/או לואיס סקלי כזה אם יגיע? איפה משלמים על התסריט הזה? נכון, דאלוט לא פציע אבל זה לא בדיוק נק׳ לזכותו. מכיוון שאין לאף אחד במערכת טיפת יכולת לנתח כמה הוא עלוב אני מקווה שיתחיל לפתח את המחלה האנגלית הזאת של להיות עם כשירות בעייתית. זה אולי התקווה היחידה שמערכת הדפוקה הזאת יחשבו אחרי עשור שהגיע הזמן להתקדם מהפגע רע הזה. לא מפחד בכלל מזה שיפצע עכשיו לחצי שנה, גם אם לא יבוא אף אחד. גם אם זה אומר לרוץ עם לני יורו עכשיו מגן ימני חצי שנה. לא חושב שנפגע מזה כמו שאנחנו גם ככה נפגעים כשהוא משחק, בכל משחק. הנק׳ שלי היא ששניהם זה פשוט חרא מזוקק. זה שהאחד משחק יותר זה לא בדיוק נק׳ לזכותו אם הוא נותן לי 3 משחקים נקיים בחצי שנה(במקרה הטוב). הקיץ הזה עקום לא רק כי לא הבאנו כלום אלא כי כל דרך הניהול שלנו, האסטרטגיה פשוט שקופה וחשופה לכל קבוצה שאתה מתעניין בשחקן שלה. מסמנים שניים- שלושה שחקנים שלרוב לא בהישג יד(כי האחד רוצה סיטי, השני יקר באיזה 25 מליון יותר ממה שאנחנו מוכנים לשלם לו וב100 אלף פאונד לשבוע יותר ממה שהיינו שמים לו) ומשם עוברים למטרות נמוכות יותר כשהקבוצות שלהן יודעות כמה אנחנו נואשים וכשאנחנו מראש מגדירים מחירי מקס׳ ומשם יורדים ברמה עוד עד שמגיעים לשמות של שחקנים שהם צעירים, זולים וריסקים. אם זה פעם ב... מילא. אבל הכינו אותנו שנה שלמה שבקיץ הזה עושים ר- ארגון לקישור ומביאים פה ביט שוטס בכל התקציב שנצטרך. מכל זה אנחנו פחות מ4 שבועות לסוף החלון ויש לך קשר אחורי אחד בסגל לעונה שלמה ודמיונות שתצליח אולי לגייס כמה לירות על שחקני קצה בסגל כשברור שהשחקן וחצי שיש לו ביקוש יעבור בהשאלה עם אופציה(זירקזי) ומהשאר תגרד פירורים. אם היו מגיעים להבנה הברורה הזאת לפני חודש, לא היית מגיע למצב שניוקאסל כרגע גם ב70 מליון פאונד לא תמכור לך את הול(למרות שיש לו תחרות שם על העמדה) כי כבר מכרה את כל השחקנים הבכירים שלה. מופע רשלנות מפואר שאני מקווה מאוד שהוא לא היה מתוכנן מראש כי המאמן הוא בובה ולא אמורים ששבר מולם את הכלים בינואר כשהבין לאן הרוח נושבת והקהל ה100 אחוז אהבל הזה הרי יבלע הכל, כמו שבלע עם תרגילים שהנהלה אחרת עשתה עם סולשאייר.
"At the beginning of the summer I thought that #MUFC were going to be the BUSIEST team in the market. Just because there's so much work that needed and still needs to be done." "I do NOT expect Lewis Hall to be coming to Man United. Following the departure of Eddie Howe Newcastle will be MORE determined to keep him, maybe even tie him down to a new contract." "Midfield and left-back are two of the MAIN areas of importance for them in the market." [ @David_Ornstein / @TheAthleticFC ] אורני מסכם בחצי דקה את כל החלון הזה.