ממשלה חדשה - מישהו רוצה להתערב כמה זמן היא תחזיק מעמד?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏3/3/03.

1. Julian Joachim Member

הממשלה בראשות אריק שרון ובהשתתפות הליכוד, שינוי, המפד"ל והאיחוד הלאומי מתחילה את דרכה בימים אלו. אמנם אומרים את זה תמיד אבל אני אהיה מוכן לקחת על עצמי את הקלישאה. אלו הן שנים קריטיות עבור המדינה, ולטעמי ממשלה כדוגמא זאת, אם לא תיפול יכולה להיות הפיתרון המושלם.

אבל - אם זה היה כל כך פשוט, אז זה לא היה ישראל.

תצפו למלחמות עולם בכנסת הקרובה. היום ראיתי שידור מהכנסת, וכולם שם מה זה עצבניים...

:)

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי היא תחזיק מעמד הרבה זמן. הכעס הוא בעיקר של החרדים שחשו נבגדים בגלל ההליכה לאופוזיציה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הסיבה היחידה שהממשלה עלולה להצליח היא שש"ס לא חלק ממנה.
    סוף סוף הגנבים הרמאים האלו בחוץ וטומי לפיד בפנים אני יחזיק אצבעות.

4. Ilan Member

הממשלה הזאתי בדיחה, היא לא תחזיק הרבה זמן מהסיבה הפשוטה- אין לה שום תוכנית מדינית-ואם הם חושבים שהם יצליחו לפתור את הבעיות הכלכליות של מדינת ישראל בלי תוכנית מדינית- אנחנו בבעיה גדולה מאוד.

5. אבי נימני Member

הממשלה הזאת לפי דעתי תחזיק מעמד רק עד הרגע שבו לשרון לא תהיה ברירה והוא יצטרך לדבר עם האחראים ברשות הטרור הפלסטינאית (לא עם ערפאת) וברגע שהוא יתחיל לדבר המפ"דל והאיחוד הלאומי יעזבו אותו והעבודה תיצטרף לממשלה.

6. Kgt1 Member

יהיה לי מאוד מוזר עם הממשלה הזאת תחזיק מעמד זמן רב... הפתיע אותי אפילו העובדה ששרון הרכיב כזו ממשלה כאשר יש כזו אינטרקציה שלילית בין המפלגות החברות בה... הימור שלי? שנה פלוס מינוס חודשיים.

7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים איתך גבי...
    שינוי תמיד אמרה שאין לה שום בעיה עם המפד"ל. הם חבר'ה טובים, משרתים בצבא ושומרים על החוק. איש באמונתו יחיה.

8. Kgt1 Member

מפלגה דתית (אומנם דתיתי לאומית אבל דתית) אל מול מפלגה אנטי דתית. אם זו לא נגטיביות אז מה כן?
    ותראה איך יתחילו הבעיות כשלפיד יתחיל לדרוש לבטל את הסטטוס קוו

9. juva Member

הממשלה הזאת , לצערי, תשרוד הרבה זמן, בגלל המלחמה בעירק, אריאל שרון יפעיל לחץ כבד על מפלגת העבודה להכנס לממשלה ועל שינוי לא לצאת ממנה בגלל ש"ס....ואחרי שהמלחמה תסתיים, רק נאיבי יאמין שהעבודה וש"ס יחזרו לאופוזיציה...אני נותן לה שנתיים וחצי