המשה פרימויים של העולם הזה כבר הכריזו על רביבו כמגן הגדול בתולדות הכדורגל הישראלי, אבל חסר לו עדיין דברים בהגנה
בטח אין לזה קשר לליקוק תחת לאבא שלו מספרים בליגה הישראלית כיום זה לא בדיוק משהו להתפאר בו. שיעבור לליגה רצינית יותר ונראה מה הוא שווה.
גם אני שמעתי ב-103 שהם אומרים שהוא גדול יותר מפיזנטי, גראייב, גלאם, קייסי, דוד אמסלם וכו'. אני אישית לא בטוח שהוא אפילו טוב יותר מדדי בן דיין.
דור פרץ לחלוטין אגדה של מכבי. 5 אליפויות שב-4 מתוכם היה אחד השחקנים הטובים בקבוצה. מקשרי האמצע הגדולים ששיחקו שלבשו צהוב. מכביסט מלידה, פשוטו כמשמעו, אבא שלו גם שיחק בקבוצה.
הוא השחקן הפעיל הכי מזוהה עם מועדון בישראל בפער, מה לא אגדה? היחיד שעולה לי לראש והוא מקרה דומה זה ויטור ומדובר על שחקן זר שהגיע ארצה בגיל 27. דור פרץ במכבי 16 שנה במצטבר ויש לו קשר משפחתי למועדון (אביו גדל ושיחק בבוגרים עונה וחצי ולקחת גביע, אחיו גדל ושיחק בבוגרים, אפילו לקח חלק קטן בשתי האליפויות הראשונות של ג'ורדי).
ברור. בדיוק כמו שנועם שוהם ואלון ברומר נחשבים לאגדות במכבי. בדיוק כמו שניר קלינגר נחשב לאגדה עד הסיפור עם אבי נמני. ובניגוד לפרץ אף אחד מהם לא נבחר לשחקן העונה(קלינגר נבחר במכבי חיפה).
מה עוזר אם יש לבעלים כסף אבל המועדון לא יותר מדי מעניין אותו והוא לא מביא חיזוק משמעותי, זה רחוק מלהיות העיסוק המרכזי שלו, איזה צעצוע שהוא כמעט שכח ממנו