מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה אתם רוצים שיעשו בנוגע לעונה הקרובה? להחתים מאמן חדש לחודשיים? חלון ההעברות סגור, שחקנים חדשים לא יגיעו, מאמן שפוי שיסכים לבוא רק בשביל לראות את הדלת ביולי לא יבוא, זה בידיים של לוין והשחקנים עכשיו.

2. Emil Member

ברור שזה בידיהם, אבל במצב הזה כל דבר חשוב
    ולכן, גם מה שההנהלה מקרינה לשחקנים חשוב, מאד חשוב אפילו
    ואנחנו ממש לא צריכים שהשחקנים יחשבו עכשיו על העונה הבאה, שלא יפתחו עיניים לתקציב של שנה הבאה ולתוכניות ולאדע מה. הם צריכים להתרכז בהיום, באימון הקרוב ובמשחק הקרוב וזה הכל, וכל הכותרות האחרות לא עוזרות לנו בכלל

3. bayer04 Member

המשפט הכי יפה היה בחדשות הספורט:

"שניידר ישקיע כ-70 מיליון ש"ח בתקציב מכבי ת"א בעונה הבאה, זאת כמובן במידה והקבוצה תישאר בליגת העל..."

חחחחח

4. Giallorossi Member

5. Mr.Eko Member

גזל ומסיקה? הם רואים אותם משחקים שאנחנו רואים? כמה שגזל תורם הוא לא יכול לעזור לקבוצה לרוץ לאליפות ומסיקה כן אני מבין,אחד הטובים בעולם מה קרה לכם.... החלטה גדולה של ההנהלה.

6. bayer04 Member

אני פשוט לא מבין את זה.
    קבוצה כמו מכבי ת"א נותנת לשחקן כמו גזל לפתוח בהרכב שלה. איך זה יכול להיות?! מישהו יכול להסביר לי? הבנאדם יכול להיות מקסימום זבן בשנקין או באלנבי.
    ככה זה שעונת המלפפונים היא בקיץ- החום משפיע על המוח.

7. Emil Member

גזל יכול לפתוח כי ניר לוין רוצה לשחק עם שני קשרים אחוריים, ואחד מהם זה אסוס. המבחר לעמדת הקשר האחורי השני קטן, וכולל את גזל, ז'אן, מישאלוף ודן רומן (ייני קשר 50/50). בעולם מתוקן, מישאלוף היה פותח כקשר אחורי, העניין הוא שלמכבי אין בלם לצד ביזארה והוא האופציה הטובה ביותר. ז'אן ורומן הם שחקנים חלשים מאד, ולא טובים מגזל בהרבה.

בכל מקרה, רביד גזל לא פתח כבר כמה וכמה משחקים ברציפות. מול הרצליה פתחו רומן ואסוס, בדרבי היו אלה ז'אן, רומן ואסוס, מול סכנין אסוס וז'אן ועוד אחורה ואחורה...המשחק האחרון שרביד גזל פתח בו הוא ההפסד לנתניה במחזור ה-17.

מה שכן, הוא נכנס לא מעט פעמים בסביבות הדקה ה-60, חילוף שגורר לא מעט שריקות בוז וכעס מצד הקהל...

8. Mr.Eko Member

אבי יחיאל נמצא על הספסל.... אין לי שמץ של מושג למה לוין לא פותח איתו....
    הרי כבר נמצא בכושר טוב והחלים מזמן מהפציעה. השילוב בינו לבין ביזארה יכול להפיק רק דברים טובים.
    הייתי מכניס אותו להגנה ואת מישאלוב ליד אסוס כי מישאלוב יודע להוציא מהר להתקפה בניגוד לרומן.....
    אבל עזוב זה ניר לוין.

9. bayer04 Member

ליבי ליבי עם אוהדי מכבי ת"א.
    אני באמת שלא מאחל לכם לקבל את רוני לוי כמאמן, כי אולי הוא נראה לכם כרגע אופצייה מצויינת לתחלופת לוין, אבל המאמן הזה וחוכמת משחק זה לא משהו שהולך ביחד. מה שטוב בו זה רק חינוך השחקנים, זהו.
    ראו דוגמת חילופים- הבנאדם פשוט לא יודע לעשות אותם. ראיתם פעם מאמן שטועה בכל משחק בחילופים שהוא מבצע? מה צריך לעזאזל חילוף ראשון דקה 80?

10. slagoo Member

יש בדיחה, כאן בחיפה שרוני לוי מבצע חילוף בדקה ה-80 בשביל להגיד אחר כך שהוא ניסה להציל את המשחק, מדהים כמה שזה נכון.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בטוח שרוני לוי וחינוך הולך טוב?
    עד עכשיו לא זוכר שהוא עשה איזה סדרת חינוך שהצליחה..
    רפאלוב,מליקסון,חמד,בן בסט,בירם ועוד הרבה זה שחקנים שאם הם יצליחו זה למרות רוני לוי..
    דקל קינן הצליח למרות רוני לוי..זה שהוא זרק את קייסי מחיפה לא מראה שהוא יודע לחנך.

מצד שני דווקא יש הרבה דברים טובים ברוני לוי.
    הוא מגיע מאוד מוכן למשחקים[אני לא מדבר על השנה],הוא יסודי,הוא מקרין ביטחון,הוא לא סתם לקח איתנו 3 אליפויות והוא בטח עדיף על רוב המאמנים שיש היום.
    אצלנו הוא מיצה את עצמו,הוא המאיס את עצמו על הקהל ואולי במקום אחר הוא יצליח.

12. Emil Member

יחיאל עדיין בשלבי החלמה מפציעה די קשה
    למעשה, יחיאל שותף במשחק הניצחון נגד בני יהודה לכמה דקות, אבל לאחריו הוחלט בצוות הרפואי שעדיף לתת לו עוד מנוחה וזמן להחלים לפני שיחזור לשחק. דווקא כאן אין מה לבוא בתלונות לניר לוין. מה גם שלך תדע באיזה כושר הבחור נמצא אחרי כמעט עונה שלמה בלי כדורגל...

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דעתכם על המועמד המוביל לאמן את הקבוצה, ככל הנראה, רן בן שמעון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/3/08
  14. Emil Member

לפי ספורט 5 רן בן שמעון בדרך למכבי, כפי שנאמר מעלי

אז קודם כל, הרבה יותר טוב מרוני לוי. דבר שני, כבר התבטאתי בעבר על כך שאם כבר מאמן ישראלי הכי טוב רן בן שמעון. הבחור מכיר את המערכת, הוביל את מחלקת הנוער של מכבי להישגים, העלה את ק"ש ליגה ועושה איתה עכשיו עונה יפה מאד.
    הקבוצה של בן שמעון עומדת יפה מאד על המגרש ואני אוהב את זה, הוא לא מתפרע קדימה ולא מסתגר מאחור. אני מאמין שעם כלים טובים, בן שמעון גם יציג כדורגל ראוי. ולמקטרגים על ניסיונו הדל, רק להזכירכם שקלינגר זכה באליפות עם ניסיון בערך זהה, ורוני לוי עם הרבה פחות.

בהחלט מאמן שארצה לראות במכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/3/08
  15. Mr.Eko Member

גם אני אשמח מאוד אם רן יגיע,המאמן הישראלי היחיד שאני מוכן לראות מאמן את מכבי כרגע.