מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי משומר משחק כי לקטן יש אינטרס בקבוצה? בנאדו כנראה הבין את המסר. עטר ראה מה קורה כשמתחילים לפקפק ביכולתו המקצועית של יניב קטן...

נכון, כל טיפש יכול למצוא סיבה לעובדה שמשומר צריך לרדת לספסל, אבל גם כל טיפש יכול לא לתת סיבה מקצועית שמצדיק את רכישת גבאי והשארת מגן בינוני לכל כך זמן בהרכב. כולם יודעים שאוהדים מדברים מהבטן, אבל מה האינטרס של איוניר כפרשן להגיד שלמשומר יש בעיה בהרמת כדורים ושהוא לא בדיוק חכם?

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/13
  2. alexshw Member

אולי משומר חבר של בנאדו

3. wings Member

ואני ציפיתי לתשובה רצינית... כן, קטן קובע את ההרכב, לראיוס לא מוסרים כי הוא שחקן זר, ועוד כל מיני המצאות של אוהדים שאני קורא בפורומים.
    עטר ניסה להעיף את קטן כשהספינה כבר טבעה וכל מה שהוא ניסה לא עבד, אז הוא חיפש משהו אחר להפיל עליו את האשמה. הוא פוטר לא בגלל שהוא התעסק עם קטן אלא בגלל ששחר הבין שאין פתרון אחר והנזק רק גודל משבוע לשבוע.

לא מעניין אותי מה איווניר או ברקוביץ' או כל פרשן אחר חושב על משומר, וגם לא מעניין אותי אם הוא שחקן נבחרת או לא. משומר משחק במכבי חיפה, אני לא צריך משהו אחר בשביל לגבש עליו דיעה, אני רואה אותו משחק כבר כמה שנים טובות. ולי זה לא מוזר שהוא פותח בהרכב כי הוא מגן לא רע ואת גבאי ראיתי רק חצי שעה והוא הציג יכולת פושרת למדי.

כמובן שגם לי זה מוזר שמביאים רכש כמו גבאי וסולליך וכבר על המחזור הראשון מדובר על זה שהם יעברו לקבוצה אחרת. אם בנאדו הביא אותם אז הוא אמור להאמין בהם ולתת להם גם הרגשה כזאת. כי אחרת לא היתה סיבה להביא אותם. אני רוצה להאמין שעידן ההנחתות מהבוס כבר מאחורינו.

4. Ice Cream חסה

נעשה את זה ככה:
    אתם צריכים להחליט אם אתם רוצים להביא למכבי חיפה חלוץ זר, יש לכם 2 אפשרויות - או כן או לא.
    אם התשובה היא לא אז הכל בסדר, אם לא - יש לכם 2 אפשרויות. או שאתם מסכמים על משהו עם נדלובו/פיליאבסקי, או שהם לא מוכנים לשתף פעולה ולוותר על השכר שחיפה משלמת להם.
    אם הצלחתם לסכם איתם על שחרור או עזיבה אז הכל בסדר, אם לא - יש לכם 2 אפשרויות. או שאתם מוותרים על הרעיון להביא חלוץ זר, או שאתם מקפיאים את נדלובו/פיליאבסקי ומשלמים להם כל העונה (או לפחות עד ינואר, כשהם אולי יסכימו לשתף פעולה) את מלוא השכר על ישיבה ביציע בלי אפשרות להשתמש בהם.
    אם אתם מוותרים על הבאת חלוץ זר הכל בסדר (חוץ מהחוד של מכבי חיפה), אם לא - יש לכם 2 אפשרויות.
    או שאתם דורשים משחר לוותר על כל הכסף שהמועדון צבר לעתיד ויתן לה יציבות כלכלית בעונות הבאות ומביאים חלוץ עם פוטנציאל בהמון כסף, דוגמת רנאטו, פאוליניו, לוקאש סורמה ודייגו קרוסה, או שאתם מביאים איזה דניאל צסארץ' זול עם אופציית יציאה בחלון ההעברות של ינואר.
    אם בחרתם להביא איזה דניאל צסארץ' אז הכל בסדר (שוב, חוץ מהחוד של מכבי חיפה), אם לא - או שהרנאטו2 שהגיע כן מימש את הפוטנציאל שלו, או שגם איתו נתקעתם על חוזה לטווח ארוך ושוב אתם תקועים עם חוד אנמי.
    אם הוא פרע את השטרות אז הכל בסדר, אם לא - יש לכם 2 אפשרויות. או שאתם מקפיאים וחוזרים על הכל מהתחלה, או שאתם מסכימים שיש בעיה עם הזרים בארץ.
    אם אתם מקפיאים את השחקן וחוזרים על הכל מהתחלה, על חשבון הכיס של שחר שעלול להתייאש מההוצאות שנגרמות לו מלחץ האוהדים - אז נגיד שהכל בסדר, אם לא - יש לכם 2 אפשרויות. או שאתם מסכימים ש-5 זרים זה מעט ומודים שחסה, יוהאן ברנולי וכל העולם בערך צדקו, או שאתם דורשים להוריד את מכסת הזרים כדי שליותר ישראלים צעירים תהייה הזדמנות לשחק, ואז לא רק לשובל גוזלן תהייה הזדמנות לפתוח בהרכב מול פאוק במשחק שיקבע את זהות העולה לפלייאוף הליגה האירופית, אלא גם לשון וייסמן!
    אם אתם מסכימים אז הכל בסדר וסוף סוף עבודה והסבר של שנים שעלו לי בדם, יזע, המון עשן מהמקלדת ושלל כינויים יתחילו להשתלם, אם לא - תמיד אני אוכל להתנחם שבזכות החוק הזה יש 2 זרים ממדינות עולם שלישי שמסדרים לעצמם את החיים מישיבה ביציע הכבוד של קרית אליעזר.

5. alexshw Member

רונן, שוב פיליאבסקי או אנדלובו לא אלה שמנעו את הבאת החלוץ הזר אלא נטו הקמצנות של שחר.
    כבר שבועים או שלוש מאוחר מדי להביא חלוץ כזה.
    כרגע רק אופציה ישראלית יכולה להיות ריאלית.

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עם זה התקדמות?
    דיברו על דודו ביטון אם אני לא טועה

7. Ice Cream חסה

אני שוב מבקש מקור.
    מה שראיתי כל הקיץ זה שאת נדלובו בנאדו רצה להשאיר ולתת לו צ'אנס בהתאם לבדיקות שהוא עבר (אפשר להאשים אותו על זה), ואת פיליאבסקי רצו לשחרר בשביל לפנות את המקום לזר נוסף, אבל הוא לא הסכים ללכת והראה רצינות באימונים, אז החליטו להשאיר אותו. הסיבה שאלון תורג'מן יצטרך להביא את הישועה מול אלקמאר, היא לא הקמצנות של שחר או ההחלטה השגויה של בנאדו (כי מי אמר שנדלובו היה קם ועוזב?) - אלא כי ישראל היא המדינה היחידה בעולם שבה כל קבוצה צריכה להעמידה 80% מהשחקנים שלה מתוך מאגר של 20 אלף כדורגלנים, והאוהדים והפרשנים רוצים להגדיל את זה ל-85.

8. alexshw Member

בסוף יוני במסיבת עיתונאים של הקבוצה בנאדו אמר באופן ברור שהוא יביא חלוץ זר איכותי. אם היה מחזיק מאנדלובו הוא לא היה מפמפם בכל מקום את הצורך בחלוץ הזה.
    אין מאמן שיגיד על הבעלים שלו שהוא קמצן, אז ממציאים תירוצים.

9. Ice Cream חסה

כן, הוא התכוון להביא חלוץ זר איכותי במקום פיליאבסקי, אבל פיליאבסקי לא הסכים לעזוב, השקיע באימונים וגרם לו לשנות את דעתו לגביו. בכל מדינה אחרת בנאדו היה מביא חלוץ זר איכותי לצד פיליאבסקי, בישראל דורשים שישחקו יותר גבריאל גרינרים ואמיר נסרלאדינים במקום פיליאבסקי.

10. alexshw Member

לא נכון. אין לו סיבה לשחרר את פיליאבסקי. הוא לא מצא בלם מחליף ראוי.
    זה גם היה נכון לחודש יוני.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/13
  11. Ice Cream חסה

כל הקיץ קראתי ודיברנו על זה גם פה שאמרו לפיליאבסקי לחפש קבוצה, והוא לא מצא שום קבוצה באוקראינה ולא רוצה לעבור לקבוצות אחרות בארץ.

12. alexshw Member

רצו לעשות עליו קופה, אבל כשלא הגיעו הצעות אז החליטו שישאר כי מקצועית הוא עושה את שלו.

13. Ice Cream חסה

לא נכון. רצו להיפטר ממנו כדי לפנות מקום לזר, וניסו לדחוף אותו להשאלה באיזו קבוצה מליגת העל, אבל הוא סירב בתוקף, ואז ראו שהוא משקיע ומצטיין באימונים והחליטו בסוף להשאיר אותו במקום להילחם נגדו.

14. alexshw Member

בשביל לפנות מקום לזר, צריך שירצו באמת להביא זר.
    אין טעם להביא חלוץ ולשחרר בשביל זה את הבלם השלישי שלך, כשיש לך חלוץ זר שלא פוגע ורק פצוע.

15. Ice Cream חסה

כל הרעיון הזה "לפנות מקום לזר" הוא באמת דפוק, אבל במציאות הישראלית אי אפשר להחזיק בלם-קשר אחורי מחליף איכותי שאין לו דרכון. בנאדו כן נתן צ'אנס לנדלובו אחרי שהוא יחלים. את הקונספירציות תשאיר מחוץ לפורום. חוץ מזה, לא להוציא מהכיס עוד מיליוני שקלים אחרי שכבר גם ככה הוצאה מאות מיליונים, זה לא בהכרח קמצנות. אם לא מתאים לך - אתה מוזמן לאסוף כסף לבד ולתרום אותו לחיפה כדי שתביא חלוץ זר איכותי, בזמן שהיא משלמת לנדלובו על זה שהוא יושב ביציע ואין אפשרות להשתמש איתו, גם כשרנאטו2 שהבאת בכלל אבל בכלל לא פוגע והשא פצועים או מורחקים.

מצב נושא:
הנושא נעול.