מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3-2 גאנם עם השני. זה פשוט ביזיון. לראות איך אנחנו מגינים. אזולאי, ירידה לוי. פשוט הפקרות והקטע הכי מדהים שאנחנו סופגים צמד מטבריה! (זה היה בקלות יכול להיות יותר) .

בכר בדרך הביתה חבר'ה. אם זה לא קורה בימים אלה אז בתחילת הליגה. זה נראה יותר גרוע מדי משחק.

2. oranfu Member

מצד אחד באמת הסגל הזה פשוט לא טוב.
    אבל זה לא צריך להיראות כל כך גרוע.
    חבל גם על בכר שמתבזה ככה, הוא צריך לקחת פסק זמן מכדורגל ולהחליט אם הוא רוצה להמשיך להיות מאמן (ואז הוא צריך להבין שכל הגישה שלו בשנים האחרונות פשוט לא עובדת) או אולי לעשות משהו אחר.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

4-2 קאני.
    @oranfu
    אני חושב שאנחנו משחקים עם 3 בלמים...השלישייה באמצע, שני שחקני כנף טיפה יותר קדימה בצד. הרבה זה לא משנה ההגנה שלנו מסננת.

בעוד שבועיים וחצי ליגה...

4. oranfu Member

שיחקנו עם 3 בלמים בסוף עם הכניסה של סייף. לפני זה 2 בלמים.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    אני חושב שהדיון על השיטה והבלמים יותר מעניין מהמשחק עצמו...בטח בחצי השני. אני באמת מנסה כבר זמן ארוך להשאר אופטימי, אבל אם בסיטואציה הזאת אתה לא יכול לנצח בקלות קבוצה מפורקת כמו טבריה אז מה נעשה בעוד שבועיים וחצי? האם השחקנים פתאום יתחילו לחבר מסירות או שההגנה תתחיל לעשות את העבודה שלה?

המצב פשוט מדכא. אם שחר יגיד שהמטרה מקום שישי אז אני מאמין לו. כל דבר מעבר לזה נראה כרגע כמו חלום רטוב. אגב, מה סדריק דון עשה מאז שהצטרף אלינו? ירין לוי אולי היה בבית"ר תותח, אבל בנתיים אני לא מתלהב ממנו. ברוניניו וחוריי עם ציון עובר בקושי, אבל זה מה יש. ההגנה פשוט אסון וזה הדבר שאולי הכי מדאיג. זה נראה כאילו אנחנו יותר חלשים.

נו, מחר יום חדש...

6. oranfu Member

מה נעשה כשתתחיל הליגה? אותו דבר. נקרטע עד שבכר יפוטר\יתפטר.
    זה לא ישנה הרבה.
    בקיץ הבא יהיה אותו חרא.

דון לא עושה כלום, אבל מה מצפים ממנו לעשות על אגף ימין? אני לא יודע מה הוא כן, אבל הוא בטח לא שחקן אגף. בטח ובטח ובטח לא על אגף שהמגן שמאחוריו לא תורם כלום מבחינה התקפית.

לוי? הוא מוכשר, אבל הוא צריך מאחוריו\לצידו שחקנים הרבה יותר אגרסיבים ואתלטים בשביל שיחפו על על האיטיות שלו.

חורה וברונינו נראים כמו שחקנים טובים ביחס לליגה. אולי נקודות האור הבודדות בכל הסגל.

אנחנו קבוצת אמצע לכל דבר בליגה הזאת, ניאבק על מקום בפלייאוף העליון. זה מה יש.

EsheD ו-de Middenweg אוהבים את זה.