מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. oranfu Member

אין שום סיבה גם שיהיו לנו מיליון פציעות כל שנה, ועדיין.

מי שמפענח זה רדיולוג? אוקיי, אבל אני לא ראיתי רדיולוג שמדווח מה חומרת הפציעה אלא המועדון.
    אני לא מאמין להם, גם אם מדי פעם מתפלקת להם האמת.

יכול להיות גם שהוא יחזור עוד חודש, אחרי ש"החלים" וישר אחרי זה ייפצע באותה רצועה בצורה קשה. זה יהיה on brand.

אגב, אני שם לב השבוע שבערוץ הספורט החליטו להמציא שרפאלוב כופה על בכר את שיטת המשחק של 3 בלמים.
    למה? ככה, הם יודעים.
    הטיעונים שלהם? במכבי חיפה אף פעם לא הצליחו עם 3 בלמים, בכר אף פעם לא שיחק עם 3 בלמים (אשכרה שיחק ככה המון במכבי חיפה), בכר אף פעם לא הצצליח עם מנהל מקצועי והוא הביא 6 אליפויות בלי מנהל מקצועי (3 האליפויות במכבי חיפה היו עם מנהל מקצועי בשם אלברמן, ברח להם).
    יש כל כך הרבה דברים ענייניים לבקר עליהם את מכבי חיפה, לכתוש ממש. אבל הם לא מתעסקים בזה, הם ממציאים שרפאלוב כופה על בכר מערך שהוא לא רוצה וזה הסיפור.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה הביאו את צונאמי כמגן קו שמאל שיסגור קו 3…

3. DRORIKO Member

פתאום איך שאני חושב על זה ה-3 אליפויות שלנו היו האנומליה הכי גדולה בהיסטוריה של הכדורגל. זה לא שיענקלה עשה שיעורי בית והפכנו פתאום מהמועדון הכי שכונתי בכדורגל למועדון הכי מוצלח בכדורגל, היו פשוט צירוף של המון נסיבות שאיכשהוא התחברו בצורה פלאית. מה שאנחנו רואים היום זאת מכבי חיפה האמיתית, לא הקבוצה ההיא שניצחה את יובנטוס בצ'מפיונס ליג.

4. cheddar Member

גם אם יש נסיבות צריך להכין את הקרקע כדי שיהיה סיכוי לנסיבות לעבוד, בספורט A win is a win לא צריך להוריד גם את מה שיש

5. DRORIKO Member

נסיבות נסיבות. מתי חיפה הצליחה לפגוע עם כל הזרים שלה? הפעם האחרונה והיחידה שזה קרה היתה בתחילת המילניום. היו המון נסיבות מקריות שהתחברו והיו הרבה אנשים שמיהרו להדביק להם כתרים כאילו הם המציאו את הכדורגל(אגב איפה גל אלברמן היום).

6. G.B7 ירוק עולה

חומרת הפציעה מתקבלת על פי פרוטוקולים ומחקרים על מאות / אלפי / מיליוני אנשים.
    אחד ממה שעוזר להחליט על חומרת הפציעה זה MRI .
    למשל תוצאת הMRI שמראה מתיחת רצועה בברך (תלוי איזה) היא יכולה להוות מעין בסיס לזמן ההחלמה הצפוי, פשוט דרך סטטיסטיקה שהצטברה לאורך השנים הרבות. ולכן דרך הפענוח של הרדיולוג אפשר להגיד מהי חומרת הפציעה, כך שאין פה המצאות של הצוות (או לפחות אין סיבה שיהיו).

בפועל זה גם הרבה יותר מזה למשל רמת כאב שזה דבר סובייקטיבי, כמה השרירים נחלשים בתקופת המנוחה ועוד המון המון דברים.

מעבר לזה אני מסכים איתך בכל שאר ההודעה.

7. cheddar Member

100 אחוז הצלחה בזרים זה כנראה האנומליה, גם המאמנים וקבוצות הכי טובות לא מדייקות כל הזמן
    מכבי חיפה לוקחת אליפויות זה די רגיל פה, לפעמים יותר לפעמים פחות

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/26
  8. DRORIKO Member

מדהים אותי ההפכפכות של התקשורת. איך ממכבי חיפה עשתה את הרכש הכי טוב ב-300 שנים האחרונות זה הפך לאיך אפשר לפתוח עונה בלי וינגרים?!?!

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק אימון בסמי עופר. ברוניניו עושה 1-0 (גד עמוס צריך לעצור את הכדור) אבל ההגנה? קייס גאנם פשוט עושה צחוק משלישיית הבלמים שלנו.

10. oranfu Member

2 בלמים ולא שלישייה.

לא יודע מה הרמה של שאר קבוצות הליגה, אבל מכבי חיפה נראית כאילו היא תיאבק על מקום בפלייאוף העליון במקרה הכי טוב.
    ההתקפה לא טובה (גורה אחלה, ברונינו נראה נחמד אבל אין אף שחקן לאגף ימין ומלמד למרות כל המוניטין הוא לא באמת חלוץ הרכב לקבוצת צמרת בליגה) והגנה פשוט אין.

קבוצה איטית מאוד, רכה מאוד.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-0 אחרי קומדייה של טעויות בהגנת טבריה. לא רציני. אגב, צד ימין בכלל קיים? למה סדריק דון משחק שמה?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3-0 אזולאי עם השער היפה במשחק. טבריה כמובן לא בעניינים. הייתי לוקח את הכל בערבון מוגבל.

לפני שאני מפסיק לחזור לשידור גאנם כובש. ההגנה שלנו פשוט ביזיון. יש הפסקה.

13. Butragueño מנהלים

אמנם מכבי חיפה פתחה עם 4-3-3, אבל שון גולדברג עם אוריינטציה של בלם ורוב המשחק זה נראה שאנחנו מסודרים עם 3 בלמים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

לא חושב, זה קו אחורי של 4. גולדברג פשוט בלם ולא מגן אז זה נראה ככה.

15. Butragueño מנהלים

זה בדיוק מה שאמרתי