מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@G.B7
    דרמה שלא מעניינת אותי. מה יש לחזיזה להגיד? ממה "תרעד האדמה"? אפילו לא מעניין אותי מה יש לשחקן להגיד. כל עוד לא עבר התעללות פיזית ונפשית קשה אין מה להתייחס לעניין. ברצינות, מה כבר יכול היה לקרות בין השחקן לרפאלוב? אני באמת ובתמים מנסה לחשוב על מה חזיזה כל כך כועס? הוא רצה משחק פרידה ולא קיבל אותו (בצדק בעיניי)?

כאוהד מכבי חיפה אני מודה לחזיזה על תרומתו לאליפויות שגרמו לכולנו הרבה גאווה והנאה. לצערי היכולת כבר לא אותה יכולת ולא היתה סיבה להשאיר את השחקן אצלנו. אני מאחל לו הצלחה בנתניה וזהו. החיים ממשיכים. גם בשביל פדראו ששוב נפצע....למה הבחור עדיין שחקן הקבוצה רק שחר יודע.

2. alexshw Member

במכבי חיפה עשו שינוי אבל גוני עשוי לשחק היום בלם. גם בכר שונה ורעב. כמו כל עונה.את 2027 בסלפי עם מאמני עבר בליגה אצלם הוא עלק משתלם.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזיזה כבר כמה שנים לא רלוונטי.
    היה צריך לקבל שחרור כבר מזמן והמשיך לשחק בקבוצה עם השאיפות של חיפה רק בגלל הרזומה מהעבר.
    זה קורה אצל לא מעט קבוצות, שקשה להשתחרר מהעבר (לא שבעבר הוא היה איזה ורמוט או מליקסון כן, קיצוני טוב אבל לא איזה שובר שיווין) ויש שחקן שכניראה יש לו מעמד בחדר ההלבשה אז סוחבים איתו יותר ממה שצריך למרות שהוא צל של השחקן שהיה בעבר.

4. Butragueño מנהלים

חזיזה בעונת האליפות הראשונה היה נהדר, גם בעונה השלישית של בכר עד הפציעה היה הכי טוב משחקני השדה. בניגוד לאצילי שאם הכדור לא על המשבצת שלו הוא לא מורגש, חזיזה היה מאוד מגוון ויצר הכי הרבה הזדמנויות הבקעה לחלוצים.

Having said that, הוא כבר 3 שנים לא פיט ולא מציג רמה מתבקשת לליגת העל והיה בסגל הקבוצה רק מטעמי כבוד והערכה.

DRORIKO ו-G.B7 אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

חזיזה היה מרכיב חשוב בשושלת. לטעמי נכס חשוב למועדון גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת אופי.
    מאז הפציעה ההיא, שאיכשהו הוגדרה בהתחלה פציעה קלה כמובן על ידי המועדון, הוא לא פקטור בשום צורה ולמעשה סיים את הסיפור שלו כבר לפני 3 שנים.
    חבל, אבל הפרידה ממנו היתה צריכה להיות כבר ממזמן.

6. alexshw Member

חלק חשוב מהעניין שהוא תמיד היה שכונתי ומתפזר מדי. תקרה אירופה - ריצפה ליגה א'. יותר מדי אטרף מיותר וליצנות ובסוף נשארה רק ליצנות כי הוא היה צריך לטפל ברצינות בפציעות שלו ולהיות מרוכז בלחזור לכדורגל ב - 100%.
    מוקיר את הישגיו של חזיזה במכבי חיפה, אבל אני לא אוהב שחקנים שלא ממצים את הפוטנציאל שלהם.

7. oranfu Member

אמנם הרכב משני כמעט לחלוטין, אבל לא רואים כלום מהקבוצה לא עם הכדור ולא בלי הכדור.
    25 דקות והפועל חיפה יותר טובים בכמה רמות.

כמה שאני מתעב 3 בלמים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    והאדון אזולאי פשוט שמן מדי. לא מקובל עליי. ככה לא נראה שחקן שמרוויח בשנה סכומים יפים מאד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Butragueño מנהלים

2 גולים קלים, שניהם על זסנו. מגן כושל.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

ממכבי חיפה הגדולה נשאר רק השם.
    הפכנו לקבוצת אמצע טבלה לכל דבר.

אני אוהב את בכר, היה מאמן ענק, אבל השנים האחרונות שלו נראות כולן גרוע.
    לא מבין איך המאמן הזה פשוט ויתר לחלוטין על החלק הזה של קישור בשנים האחרונות.
    מה זאת ההתעקשות הזאת על 3 בלמים?????
    חפש לשחק התקפה וליזום במקום החרא הזה זה בלתי נסבל.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שער מצוין לצעיר הפועל חיפה שכמיטב המסורת צריך להתגרות באוהדים שלנו. כמו תמיד במקום שהשופט יתן למתגרים צהוב הוא פונה דווקא לספסל שלנו. ככה נראית הגיון ישראלי בשנת 2026.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לייבוביץ אשם בכל השטויות כי האפס הזה היה כבר צריך בשער הראשון לתת צהוב לכובש. לא, הוא מרחיק מישהו מהספסל הירוק. פשוט נמאס לי מההתגרויות, הקהל שלנו לא התחיל ושאחר כך לא יבואו בטענות אליהם!

מקצועית טוב שאנחנו בפיגור. היריבה יותר טובה.

13. oranfu Member

אני בטוח שהחלוץ בן ה-29 שהבקיע בממוצע 3 שערים בעונה בליגה השניה באיטליה יעשה שינוי גדול.

14. DRORIKO Member

אחלה דולב. אול אראונד פלייר נהדר עם גרינטה אמיתית ועם הדריבל הכי מוזר שראיתי מימי. תודה על הכל ובהצלחה בעיר היהלומים */aaa021

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גביע הטוטו זו אחלה הכנה בשביל שמאמן ינסה דברים. אני מקווה שבכר ראה בחצי הראשון מספיק דברים כדי לשנות אותם בחצי השני. מצדי הוא יחזיר הרכב אחר לדשא כי כדורגל לא ראיתי מהירוקים.

הפועל חיפה מובילה בצדק ומשחקת כדורגל.