מאלדיני אלוהים: מילאן לא רוצה אותי https://lh6.googleusercontent.com/-W0ynQQF48hE/TYHbxyjF-UI/AAAAAAAAASQ/-_J0tpu1WHg/nausea1.Xxx טאייוו צפוי בימים הקרובים להיפרד מהמועדון בעקבות הצטרפותו של מסבאח. קווינס פארק ריינג'ס היא המועמדת הבולטת להחתמיו.
רק מועדון כמו שלנו יכול להגיד למלדיני שלא רוצים אותו. הייתי נותן לו לפתח פרויקט נוער,סקאוט,עוזר מאמן, במילאן בלי להסס. זה שחקן שמזוהה עם האוהדים זה כמו שיגידו לאבי נמני(לפניי כל הטירוף שפיטרו אותו) שלא רוצים אותו בקבוצה.
למה אף אחד לא מתייחס לאוהד בארסה הסקרן הזה? לשאלתך, איברה הבקיע העונה 12 שערים מתוך 15 משחקים והוא מתייצב במקום השני בכובשי הליגה האיטלקית מתחת לאיך לא בפעם המיליון אנטוניו די נאטלה הבלתי נגמר. והוא מוסיף גם 5 בישולים, השנה אפשר לראות את איברה יותר קבוצתי ומחפש המון את החברים שלו לקבוצה, אפילו לרוביניו הוא עדיין מוסר משהו שכבר אף אחד לא עושה בקבוצה כמעט (; אבל אם נהיה רציניים רגע, את התפוקה שלו הוא נותן.. הוא במגרש והוא קיים ויש על מי לסמוך. אבל עכשיו מתחילה חצי העונה שניה וכמו שכמעט כל אוהדי מילאן יודעים בשנה שעברה הוא פשוט כמעט ונעלם, קיבל כרטיסים אדומים מעבר למיותרים, אין לי מושג מה עבר לו בראש בחצי העונה השניה.. אבל למרות החצי השני הנוראי הזה איאפשר להגיד שהאליפות לא בזכותו. ובמעבר חד אם נעזוב את זלאטן שימו לב למצב עכשיו, נגיד ואיברה ייכנס למצב הזה שוב או שמידת העייפות שלו תעלה (כי כמה אפשר לשחק כל משחק 90 דקות?) קסאנו עם שבץ בבית, פאטו שוב במשחק האחרון תפס את שריר הירך האחורי ואני ממש לא מתרשם מהעובדה שהוא הבקיע נגד קבוצה במקום האחרון בליגה ועוד נכנס כמחליף שכולם עייפים, רוביניו מחמיצן סידרתי, אל שארעווי לא מקבל דקות וגם אם כן ספק כמה הכישרון הגדול הזה יכול להוות כתחליף שיוביל לאליפות. בואטנג פצוע לחודש יחד עם אקווילאני.. אז איפה השיקולים של גליאני על הקמצנות בכסף לגביי טבס? השחקן שהכי היינו צריכים בשביל שנהיה בשקט בחצי העונה האחרונה? מה גם שתכלס את כל ה25 מיליון שהוא היה קונה אותו הוא היה משלים מהחולצות שהיו קונים,עוד מכירת כרטיסים של אוהדים סקרנים ומענקי סקודטו ואולי גם גביע ליגה בסוף העונה. מתיי אני אבין איך הראש של גליאני וברלסקוני עובד מתיי?
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01421/maldini_1421513c.Xxx פאולו מאלדיני: "כשפאטו יהיה בעל השפעה במילאן, אידע שהוא כוכב ואלוף". "פאטו שחקן טוב ויש לו כישרון, אבל קצב התפתחותו הוא איטי מאד. רק ביום בו אני אראה שמילאן נשענת על היכולת שלו ועל שעריו אני אוכל אז להצביע עליו ולומר שהוא כוכב ואלוף. ואני יותר אסתכל על היכולת וההשפעה ולא על השערים. אבל המציאות כעת אינה כזו, למרות שאני כן מאמין בו ובכישרון שלו". "אני לא יודע אם יש קשר בין עסקת טבס לפאטו. שניהם שחקנים שונים והאמת שאיני יכול להיות בטוח באמת שסיכויי הגעת טבס קטנו או שאין סיכוי שיגיע כי פאטו נשאר". http://static.guim.co.uk/sys-images/Admin/BkFill/Default_image_group/2010/12/12/1292185793397/Carlos-Tevez-Manchester-C-007.Xxx תפנית בנושא טבס? במספר מגזינים ועיתונים מקומיים, וגם כמובן על פי שמועות לא מצומצמות בכלל עולה כי מילאן לא באמת ירדה מטבס. האם מדובר בניסיון או טריק גאוני של לא אחר מאשר גליאני? לאחרונה דווח על פגישה בין גליאני, אלגרי וסוכנו של טבס.. פגישה שהמשיכה רק עם גליאני ואלגרי לזמן ממושך לאחר עזיבתו של סוכנו של טבס. אני קצר באמונה כבר לגביי העסקה הזאת אבל האם באמת יש כאן משהו מתחת לשולחן?
כמו שאמרתי, תפס את שריר הירך האחורי אפילו שנכנס כמחליף.. מישהו עדיין מבסוט מההישארות שלו או אופטימי לגביי הפציעות שלו שרק לא מזמן כאילו "החלים" מפציעה?
הבנתי שקווין פרינס בואטנג (שחקן שאני מאוד מחזיק ממנו דרך אגב) לא יסע ללונדון למשחק נגדנו, מי עוד משחקני מילאן צפוי להחמיץ את המשחק?
אני חושב שאתה לא צריך להיות מודאג. בואטנג לא ישחק, אקווילאני, סיכוי יותר מגבוהה שגם פאטו לא.. ואם רוביניו יפתח בהרכב אין לך מה לדאוג שהוא יבקיע.. אבל אל תדאג ניתן לכם בראש עם מרקל ואל שארעווי חחחח :aaarofl: כן בטח, אוי מילאן מילאן.. איפה התקופה של עידן שבצ'נקו שכל אירופה פחדה מאיתנו?
בואטנג ייעדר לפחות ממשחק אחד.. אקווילאני צפוי להשאר פצוע עד אז.. פאטו תפס את שריר הירך האחורי שוב במשחק האחרון ויצא לדקה של טיפול בקשר לזה אבל הודעה רשמית עליו עדיין אין אבל אני לא מאמין שהוא יהיה כשיר לארסנל אם נהיה אובייקטיבים וריאלים. מעבר לזה איאפשר לדעת עוד, תמיד יכול להיות הפתעות ולהיוודע פתאום שמישהו שלא אמור לשחק ישחק בסוף.
אז מה הסיבה שבגינה ברלוסקוני לא מוכן לתת לפאולו איזשהו תפקיד במועדון? לא שזה באמת משנה משהו זו עדין בושה ששחקן בית וקפטן ששיחק במועדון 24 שנים ( וזה לא שהוא היה איזה קפטן זניח בהיסטוריה שלנו שלא נזכור עוד כמה שנים ( בדומה לאמברוסיני ) גם ביכולות שלו )...