מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מי אחראי על הבאת כל הילדים האלה, אבל מי שזה לא יהיה צריך לחשוב טוב מאוד אם זה משתלם. עדיף פורום מת מאשר רמת הדיון הירודה הזאת. בנאדם בא לראות מה חושבים על עניין מרקל ובמקום זה מגלה 3 עמודים שנראים כמו לא יודע מה...

2. 亚历山大帕托 Member

http://i40.tinypic.com/nywzh1.Xxx

3. uri מנהלים

תכלס, הרומניסטה הזה יורד לי על מונטוליבו. איפה קובי, איפה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. 亚历山大帕托 Member

הגעתי למסקנה קיצונית: בין אליפות של אינטר העונה לבין הישארותו של זלאטן אחרי הקיץ, אני מעדיף את האופציה הראשונה.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם זה בגלל שהמשחק של הקבוצה בנוי סביבו?

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדריי - פעם היית מצחיק, היום כבר לא.

באותה מידה אתה יכול לומר שבין אליפות של אינטר העונה לבין אליפות של אינטר בעונה הבאה אתה מעדיף את האופציה הראשונה.

אתה אוהד מילאן או אוהד מילאן רק כשחלוצים מאוד מסויימים מככבים בה? או שזה קטע כזה של בנייה לעתיד מתוך מחשבה שאם לא זלאטן, אז פאטו יפרח? כאילו שמעבר לבעיית החיבור שלו עם זלאטן אין שום בעיית פציעות...

אורי, דווקא בסוגיית מונטוליבו אני מקבל את הגישה של הרומאניסטה הזה. אני לא מסכים איתה, אבל זאת דעה לגיטימית שחצי מעולם הקאלצ'ו מחזיק בה. דעתי היא שמונטוליבו זקוק לקבוצה גדולה, חלוצי על שיבינו את הגאונות שלו וקשרים איכותיים שיגנו עליו כדי שיוכל ליצור ולבטא את הגאונות הזאת. גם פירלו בשיאו לא היה מצליח לתפקד ולתעל את היכולות שלו אם מי שהיה מגן עליו זה לצארי ובהראמי (עם כל הכבוד לחמודים הנ"ל).

זה כבר לא כאילו יש לנו ברירה. אנחנו צריכים את מונטוליבו עכשיו, גם אם זה אומר "ביזבוז" של 3 מיליון יורו שנוכל לחסוך אם נחתים אותו בסוף העונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/1/12
  7. barca! Member

אם כבר אז שאלה..
    איך זלאטן אצלכם? מספק תסחורה?

8. uri מנהלים

עם זה שמדובר בעונה הפחות טובה של מונטליבו מאז שהגיע לקבוצה אפשר בהחלט להסכים, אבל אי אפשר להסתתר מכך שעדיין מדובר בשחקן הכי חשוב במערך. הוא עדיין משמש כמוח שמנפק פקודות לכל יתר חלקי המגרש. בשל "החמודים הללו" הוא נאלץ לשחק קרוב לשני הבלמים ולאבד מהתרונות שלו בשל העמדה הזו. אך, הוא עדיין השחקן שמסר הכי מסירות בקבוצה, את הכי הרבה מסירות מדוייקות בקבוצה, הוא עדיין השחקן שנכנס ליותר תיקולים מכל שחקן אחרק בקבוצה, הוא עדיין השחקן שחטף הכי הרבה כדורים משחקני היריבה. הוא פחות בא לידי ביטוי בחלק ההתקפי, הוא לא מנשק את הסמל. אז האוהדים, שהרי מה שמניע אותם זה הרגש ופחות חישוב וניתוח, מוצאים לנכון לבקר אותו בכל הזדמנות. גם את צ'רצ'י הם שוחטים, אבל הרומניסטה הזה משום מה לא מוצא לנכון לשפוט את יכולתו על פי אותם האוהדים. אגב, את קובי אנחנו אוהבים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/12
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצ'ה הודיעה באתרה הרשמי שג'אמל מסבח נמכר למילאן. סכום ההעברה אינו ידוע כעת ומילאן לא אישרה את ההעברה אך זוהי לא העברה יקרה ובנוסף אליה לצ'ה רכשה מחצית מכרטיסו של שחקן הפרימברה בן ה 18, דאוידה ספציאלה אשר יעבור אליה בקיץ.
    הידיעה המשמחת נותר היא שרודני שטראסר חוזר למילאנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/1/12
  10. Legend_PaoloMaldini Member

אני חושב שהידיעה שמעליי מעולם לא הייתה משעממת וחסרת עניין כל כך מאז שמילאן הביאו את ברוקי.. ( לא שיש לי בעיה איתך בולדוג הא? שלא תבין לא נכון ) פשוט החוסר עניין בהבאתו של המגן הכלום הזה, פשוט מביש.
    בכל מקרה מישהו יודע מי בהרכב הפותח היום? ואם באוטנג עלול להחמיץ את המשחקים נגד ארסנל? ( מתיי המשחקים האלה בכלל)

11. Muurad Member

בגלל שהוא לא מסתדר עם פאטו\לא נותן לו לפרוח, תהיה ההשערה שלי(לא שאני מסכים איתה)

12. GRANDE LAZIO Member

ב-12 המשחקים האחרונים, מלבד התיקו המאופס בפירנצה, זלאטן כבש בכל משחק. מצחיק אותי לשמוע את הביקורות עליו.. אני בחיים לא אבין את זה.

13. Legend_PaoloMaldini Member

להזכיר פה לכולם שפאטו בקבוצה כבר 4 שנים עוד מעט?
    היה לו מספיק זמן לפרוח ולא מרשימים אותי תירוצים שהוא עדיין ילד רק בן 22..
    מסי כבר בשנה הראשונה שלו הראה ניצוצות וזה למרות שהיו גדולים ממנו בקבוצה.
    רוביניו בשנה הראשונה שלו ועוד בגאלקטיקוס גם היה בתמונה, לא כוכב אבל היה עניין.
    נמאס כבר מהאמונה בפאטו, זלאטן לא לוקח לו שום תשומת לב ואם מישהו שכח, הרבה לפניי שזלאטן בא פאטו היה החלוץ המרכזי הטוב היחידי.
    מי היה איתו? רונאלדו השמן קצת? קאקה ורונלדיניו שהם בקישור ועוד עמיתים מברזיל?
    אם 3 שחקנים בריזלאים לא הצליחו לספק איתו את הסחורה שום שחקן לא יצליח.
    שיעוף כבר מהקבוצה הזאת, וכמו שאמרתי אתם תראו שבסוף השנה הוא יעזוב בכל מקרה ואז נצא ליצנים מהסיפור עם טבס שכבר בטח יהיה באינטר.
    נשאר קרחים מכאן או לכאן, נראה לכם באמת שאם ההצעה שהוא קיבל מPSG לא היה בא מכיוון ריאל או ברצלונה או יונייטד הוא לא היה עוזב? עיצבן אותי כל כך לראות את התגובה שלו כאילו כמה הוא מסור למועדון.
    חרטה בשקל, לא חוכמה לסרב להצעה מקבוצה כזאת.. צריך להודות שהעסקה איתו היתה כישלון..
    ואם תשאלו אותי, מכירת גורקוף היתה הרבה יותר כואבת מהאפשרות שנמכור את פאטו.
    זה בזבוז של כישרון שמזמן היינו צריכים בקישור הגמור שלנו, יחלקו עליי בטח אנשים ויגידו " עכשיו הוא נהיה גרוע מרגע לרגע ".. אבל אל תשכחו את השנה הראשונה ששחררנו אותו לבורדו הוא הוביל אותה לאליפות היסטורית והיה הגורם המרכזי לכך עם בישולים ושערים יוצאי דופן.
    הייתי מת שיהיה בקבוצה, הוא שייך לגדולות.. ואם כבר פאטו מתאים לצרפתית.. שיפצע בסתלבט שלו ויריב עם בן בסט וייתן כמה הופעות טובות. לשם פאטו שייך ידידיי הגיע הזמן שתודו בכך.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מי שהיה פה בזמנו יודע את דעתי על גורקוף וזוכר כמה "בכיתי" (יותם אתה שמח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) על שיחרורו אבל בדיעבר, אנדריי, יותם והאחרים צדקו לגמרי...הוא לא רציני כמו שפאולו מלדיני בעצמו אמר.

למי שבקיא בעניינים, מה הסיכוי להביא את מונטוליבו עוד בינואר כמו שצצות להן שמועות? ולמה ואיך שטראסר חוזר?

15. JustMilan Member

סטראסר חזר מהסיבה הפשוטה שהוא סובל מפציעה חמורה כרגע שיכולה להשפיע לו על המשך הקריירה, ובצוות הרפואי של מילאן רוצים להיות אחראים על טיפולו.
    בנושא אחר:
    ישנן שמועות כרגע, שמילאן מעוניינת בשינג'י קגאווה, הקשר ההתקפי היפני בן ה-22 שמשחק בעבור בורוסיה דורטמונד. מקווה שהשמועות נכונות, כי קגאווה הוא שחקן אדיר שיכול לעשות את השיפור שאנו זקוקים לו.