מחזור 9 בפרמיירליג: ספרס באנפילד, צ'לסי בריבוק

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Stretford Ender, Oct 5, 2007.

1. Stretford Ender Member

מה שהמחזור הזה מביא לנו הוא בעיקר קרבות בין קבוצות שרוצות מקום באופ"א - מרכז טבלה פלוס כמו ניוקאסל - אברטון, ואסטון וילה - ווסט האם. אצל הגדולות צ'לסי תתארח בריבוק ותקווה לעצור את הכושר הגרוע בליגה בעוד הספרס ינסו להוציא משהו מהמבצר של ליברפול. ליונייטד ולארסנל משחקי בית קלים על הנייר כשיארחו את וויגאן וסנדרלנד בהתאמה.
    שני משחקים בלבד(!) יערכו ביום שבת כאשר כל השאר ישוחקו ביום ראשון. אם מישהו מוכן לשפוך אור על ההחלטה הזאת, אני אודה לו.

כל משחקי המחזור:
    שבת:
    מנצ'סטר יונייטד - וויגאן (13:45)
    אסטון וילה - ווסט האם (16:00)

יום ראשון:
    ארסנל - סנדרלנד (13:00)
    רדינג - דרבי (15:00)
    בלאקבורן - ברמינגהאם (16:00)
    ליברפול - טוטנהאם (16:00)
    בולטון - צ'לסי (16:00)
    מנצ'סטר סיטי - מידלסבורו (16:00)
    ניוקאסל - אברטון (16:00)
    פולהאם - פורטסמות' (17:10)

אם מישהו רוצה לכתוב פריוויו לאחד המשחקים אתם מוזמנים לפנות למנהלים.
    שיהיה דיון פורה ומחזור מעניין כמו שרק הליגה הזאת יודעת לספק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Oct 5, 2007
  2. A. Arshavin Member

ליברפול-טוטנהאם לפי דעתי המשחק במחזור הזה. שתי קבוצות במצב גרוע, שלפני העונה עשו רכש מאסיבי שבינתיים לא ממש פוגע. הן חייבות לצאת ממנו(בעיקר טוטנהאם) בכל מחיר, כאוהד ארסנל תיקו 0 יספק אותי.

Last edited by a moderator: Oct 5, 2007
  3. דניאל א. Member

טוטנהאם כישלון טוטאלי עד כה, ליברפול במשברון ולא יותר. יש הבדל גדול מאוד.

4. XabiAlonso Member

אם בניטז יפסיק לעשות את הרוטציות הדביליות שלו, אני מהמר על ניצחון לסקאוזרים, ויול מהר מאוד הולך הביתה.

5. A. Arshavin Member

דניאל א.- ליברפול ביכולת לא משכנעת(ולא, ה6-0 מול דרבי לא נחשב)+הפסד בבית מול מארסיי=תקופה לא טובה(תקרה לזה משברון אם אתה רוצה). אבל הם צריכים לצאת מזה.

על טוטנהאם אין לי ממש מה להרחיב, סיפור עצוב, עשו רכש גדול ומפואר, לפני העונה היו מספר עיתונאים שאמרו שיש להם סיכוי לעבור את ארסנל, בינתיים הם אי שם בתחתית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

6. David Seaman Member

משחק מאוד מעניין באנפילד. ליברפול עם ארבעה משחקים רצופים בלי נצחון, טוטנהאם כמובן שבורה.
    MU וארסנל לא אמורות להתקשות, כנ"ל צ'לסי.

7. A. Arshavin Member

ליברפול ניצחו בשבוע שעבר את וויגאן 1-0, משער של ה"כוכב" בניון.

8. David Seaman Member

תודה על התיקון, שכחתי מזה משום מה.

9. King Kenny Member

דבר ראשון, אין דבר כזה לא נחשב.
    דבר שני, המשחק מול דרבי היה האחרון בו הצגנו יכולת טובה, מאז לא היה לנו משחק אחד טוב.

כל תוצאה אפשרית באנפילד, או שנעשה את המצב של הספרס יותר גרוע עם ניצחון, או שהספרס יתפוצצו עלינו, וכמובן שיש גם אופציה של תיקו, למרות שנראה לי שהמשחק הזה יוכרע.

Last edited by a moderator: Oct 5, 2007
  10. Matan Mouyal Member

מחזור משעמם, אין משחק אחד שמעניין, אולי ליברפול-טוטנהאם, שתי הקבוצות לא במצב טוב בזמן האחרון, לדעתי במשחק הזה אחת הקבוצות "תתעורר".
    צ'לסי חייבת לנצח את בולטון, במיוחד אחרי ניצחון החוץ בצ'מפיונס על ולנסיה, למרות שהמשחק בריבוק, תוצאה אחרת מניצחון תחשב לכישלון ענק, אין תירוצים!
    יונייטד וארסנל לא אמורות להתקשות במשחקים (הקלים) שלהם.
    אני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שיעזור אם זה יהיה ביום ראשון?
    אין כמו לשבת בבית ביום שבת ולראות כל היום רק כדורגל (בייחוד אנגלי) בלי שום לחץ.
    למרות שבישבילי זה יוצא מצויין.

11. city Member

פשוט הם ידעו שאני חוזר לצבא ביום ראשון, אז הם לא רצו שאני אבזבז את כל השבת שלי בצפייה בכדורגל.

המשחק המרכזי כמובן הוא ליברפול - טוטנהאם, ואם הבנתי נכון את שיטת הרוטציה של בניטז אז נראה את פנאנט באגף ימין, דבר שיגרום לטוטנהאם המון בעיות, מכיוון שפנאנט (בניגוד לבניון) הוא שחקן קו, ועם שוער כמו רובינסון לא צריך הרבה הרמות לרחבה כדי להשיג משהו.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול במשבר? לא, עוד לא. אפילו לא משברון, בסך הכל רצף של תוצאות רעות. קשה לי להאמין שנוציא משם משהו בכושרנו הנוכחי ואני לא אומר את זה מטעמי ניחוס.

13. George Best Member

רועי, קבל תיקון:
    צ'לסי מתארחת בריבוק ולא להיפך כפי שרשמת.(בפתיח רשמת שצ'לסי יוצאת לריבוק, אבל בתיאור המשחקים המלא שמת את צ'לסי בצד ימין) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    הפחדת אותי, כבר חשבתי שאין לנו סיכוי להוציא נקודות מהתחת של אברם.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

או טוטנהאם או ליברפול הולכות להוציא את כל התסכול בראשון , זה ברור . אני חושב שלמרות שליברפול לא ידועה בלהבקיע גולים או להשתתף במשחקים מרובי שערים , ראינו מול דרבי , טולוז ורדינג שהעונה זה שונה , וכשרובינסון בשער היריבה יש סיכוי טוב לראות יותר מ2 גולים לקבוצה הביתית . ולמרות כל זה , אני עדיין מפחד שטוטנהאם תשחק כדורגל משוחרר ורובינסון יתפוס יום גדול , והתוצאה יכולה להיות מפתיעה מאוד ...

15. beitar4ever Member

ליברפול-טוטנהאם ,המשחק המעניין במחזור זה, המשחק יספק לנו קרב בין שתי קבוצות גדולות, האחת נמצאת ביכולת לא טובה מתחילת העונה וזו טוטנהאם, מציגה כדורגל חלש מאוד, השניה היא ליברפול אשר מנצחת משחקים אך מציגה יכולת ירודה מאוד, אני מהמר על ליברפול בקרב הזה.