מחזור 38 ואחרון בפרמיירליג: ווסטהאם נשארת בליגה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏11/5/07.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, זה נגמר. עוד 90 דקות של כדורגל נשארו, ואחריהן ניפרד מהליגה הטובה בעולם וניכנס לעונת מלפפונים ארוכה ומשמימה. ויש עוד כמה עניינים להכריע ב-90 הדקות האחרונות האלה. בתחתית יש עוד מקום אחד פנוי שמוביל לליגת המשנה. ווסטהאם, וויגאן ושפילד יונייטד ינסו להימנע מהעונג המפוקפק של לרדת לשם. לוויגאן 3 נק' פחות מלווסטהאם ולשפילד, אבל ניצחון שלהם על הלהבים בשילוב עם הפסד של ווסטהאם באולד טראפורד ישלח את הפטישים לליגת המשנה, או בקונסטלציות מסוימות יוריד ליגה את הלהבים. תיקו של ווסטהאם ב-OT ישאיר אותה ליגה ויהפוך את המאבק בין שפילד לוויגאן למאבק על חיים ומוות בין שתיהן.
    גם המאבק על כרטיס לגביע אופ"א עדיין פנוי. אברטון נמצאת במקום ה-5 והבטיחה כעיקרון את מקומה באופ"א, אבל טוטנהאם שבמקום ה-6 ובולטון שבמקום ה-7 עשויות לאבד את מקומן לפורטסמות' או רדינג, שאורבות ומחכות למעידה שלהן.

משחקי המחזור (שעה אחידה 17:00 ביום ראשון):
    בלקבורן-רדינג
    צ'לסי-אברטון
    בולטון-אסטון וילה
    ליברפול-צ'רלטון
    מנצ'סטר יונייטד-ווסטהאם
    טוטנהאם-מנצ'סטר סיטי
    מידלסברו-פולהאם
    פורטסמות'-ארסנל
    שפילד יונייטד-וויגאן
    ווטפורד-ניוקאסל

2. George Best Member

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42888000/Xxx/_42888789_bol_villa2_0506.Xxx

תאריך: 13/5/2007.
    שעה: 17:00.
    איצטדיון: ריבוק סטדיום.
    שופט: מארק קלטנברג.

"אני תמיד עצבני לפני משחקים, אבל סביר להניח שביום ראשון העצבים יעלו.זה המשחק הראשון שלי בבית, אבל אני ממש מחכה לקראתו.זהו המשחק הכי חשוב שלנו העונה.זה הולך להיות מעניין ומרגש מאוד, ואני מקווה שנשיג את התוצאה שאנחנו רוצים".אלו דבריו של סמי לי כמובן, המנג'ר הטרי של הוונדררז, ומי שהיה עוזרו של דם אלרדייס בשנתיים האחרונות בבולטון.התוצאה שקשר ליברפול בעבר וחניכיו רוצים, היא ניצחון, אלא אם כן הם רוצים לפזול ולקוות שרדינג(בלקבורן בחוץ) ופומפי(ארסנל בבית), לא יצליחו לנצל תוצאה לא טובה של הטרוטרס, שעוד עלולים להיענש על יחס שערים שלילי, שעשוי להשאיר את הקבוצה עונה שנייה מחוץ לגביע אופ"א, כשעד לפני כמה שבועות חלמו בקבוצה על העפלה היסטורית לליגת האלופות, והלחץ והפחד מעוד עונה טובה שתסתיים רע ללא הכרטיס לאירופה, יחד עם הבלאגן סביב התפטרותו המפתיעה מאוד ממי שהיה מנג'ר בולטון ב8 השנים האחרונות, עם הפחד שבולטון הייתה למעשה סם אלרדייס.משחק הבכורה של האיש הקשוח הסתיים בהפסד צורב 3-1 לווסטהאם, שהגיע דווקא אחרי תיקו 2-2 מעורר כבוד בסטמפורד ברידג'(שהיה משחקו האחרון של אלרדייס) ורק הפסד סנסציוני של רדינג בביתה לנועלת הטבלה ווטפורד השאירו את הקבוצה במקום ה7, שהעונה מוליך לגביע אופ"א מאחר ששתי המתמודדות בגמר הגביע האנגלי ישחקו בליגת האלופות בעונה הבאה.הקבוצה מלנקשיר סובלת ממאזן איום ונורא מאז תחילת שנת 2007, שכוללים רק 4 נצחונות מ15 משחקים, וכבר 5 משחקים לא מצליחים הלבנים לרשום ניצחון.חדשות טובות מכיוון הפצועים, כשטל בן חיים ועבדוליי פייה, צמד הבלמים, צפויים לעבור מבחן כשירות ולחזור להרכב הוונדררז אחרי תקופה ממושכת, מה שיותיר את אל חאדג' דיוף(שהשמועות אומרות שיבקש לעזוב את הקבוצה בקיץ), ניקי האנט והנעדר הקבוע ג'ואי אובריאן האירי הצעיר כנעדרים היחידים מסגל הוונדררז(יחד עם קווינטון פורטצ'ן ששיחק העונה רק ב7 משחקים בקבוצתו החדשה).
    מנגד מגיעה וילה בכושר מצוין, וכנראה שהעובדה שהמשחקים האחרונים ששוחקו ללא לחץ על הקבוצה עשו לה רק טוב.משחק ההפסד האחרון של הוילנס, שעתידה נראה טוב תחת המנג'ר הנפלא מרטין אוניל והבעלים האמריקאים החדשים שמזרימים כספים, הגיע לפני 10 משחקים מול ארסנל(1-0 בבית), ובששת משחקיה האחרונים היא צוברת 14 נקודות מתוך 18 אפשריות, ומי שנמצא בכושר שיא במשחקים האחרונים במיוחד הוא גבריאל אגבונלהור, לו יש 9 שערי ליגה העונה, ואין ספק שהצעיר האנגלי(שחקן הנבחרת הצעירה של אנגליה) ממוצא ניגרי הוא נקודת האור הבולטת ביותר העונה של הוילנס, ששואפים לסיים את העונה בחלק העליון של הטבלה, ולשם כך הם צריכים לנצח ולקוות להפסד של בלקבורן(שעשוי לסבך מאוד את בולטון כאמור).
    וילה צפוייה לעלות עם אותו הרכב שהביס 0-3 את שפילד תוך הצגת כדורגל סוחפת, מה שמשאיר את המתקאמבק פרטיק בארגר בהרכב, ואת סטיליאן פטרוב ושון מאלוני, שאותו אימן מרטין אוניל בסלטיק, מה שגרם לו להחתים אותו בחודש ינואר, כנעדרים הבודדים מסגל הקבוצה מברמינגהאם.
    בסיבוב הראשון משחק חלש וכמעט נטול הזדמנויות הסתיים בניצחון חוץ 0-1 של בולטון, מפנדל מוצלח של גארי ספיד, שהגיע עקב עבירה מטופשת של אותו פטרוב על ניקולה אנלקה.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41250000/Xxx/_41250261_lee203.Xxx
    סמי לי.אי העפלה לאופ"א והקיץ הולך להיות ארוך ומייגע.

3. Hammer Member

נהדר, ג'ורג'י.

4. eastlands Member

אני שומע את הראיונות שנותן מאמן האלופה ,ומרגיש גועל מהאיש הזה ,לפתע הוא מדבר על ההרכב החזק שהוא יעמיד נגד ווסטהאם ,בכדי שהתחרות בתחתית תהיה הוגנת ,ןאך ליברפול מנגד עלתה בהרכב חסר נגד פולהאם .
    אף וויסקי- פוקאוף! תעלה עם איזה הרכב שבה לך ,ותפסיק להיות כזה רגיש לקבוצות אחרות ,ממש חסיד אומות העולם האיש הרע הזה.

פלאשבק -עונת 2000-01 משחק לסיום דרבי קאונטי (שנאבקה בתחתית ,וביחד עם סיטי )מתארחת ברפש , ומנצחת 1-0 ,המקומיים עם וולוורק השיכור ,סטיוארט האלמוני,וצ'אדוויק השלד ,על הספסל ישבו יורק וסתאם שלא שותפו. דרבי נשארה בסוף ,ואף וויסקי שמגלה רגישות יתר לוויגאן לפתע ,שם זיין על תחתית הליגה ,ככה זה הזיכרון פוגע חזק עם השנים-סיר אף סגול מהרפש ,סתום כבר תפה .

5. cityblues beter dead than red

Wigan-Man United:1-3
    Man United-Wigan:3-1

Westham U-Man United:1-0

איסטלנדס,זה מוכיח גם שבנוסף לשנאות הפרטיות שלו הוא איש של קח-תן.
    שמישהו ישרוף כבר את האורוות שלו.

6. George Best Member

שמישהו ישנה את כותרת הדיון ל:
    "דיון המרמורים הרשמי"(מעניין איזה אוהדים ישאירו את חותמם).
    לא נורא, ככה זה שביום שני מגיע הרגע המעניין של העונה שלהם - הכרזת התלבושת לעונה הבאה.אז מי אמר שמשעמם?

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/07
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נערך.

8. Maor321 Member

לכל האוהדים היפים של הקבוצה היפה, לפחות המנג'ר שלנו מבין קצת בכדורגל

מה שתהיה תוצאת המשחק באולד טראפורד תהיה הגיונית בכל הכיוונים. עם כל הכבוד, כמה שפרגי מנסה לשדר עסקים כרגיל, הוא לא חייב לאף אחד שום דבר. יש לו עוד גמר גביע לשחק העונה, ומותר לו לעלות איך שבא.

ווסטהאם קבוצה מספיק חזקה גם כדי לסחוט תיקו באולד טראפורד, בייחוד במצב הזה.

בסך הכל כולם מסכימים שהמשחק הזה נראה כמו 0-0 ודאי. אבל אלה הנסיבות, ואף אחד לא יכול לכעוס.

9. Raulito Madridista

אני מאוד מקווה שווסטהאם תישאר בליגה. גם אם פרגוסון יעלה את ההרכב החזק ביותר שלו, ווסטהאם יכולה לעקוץ בעזרת קרלוס טבז שנמצא בכושר נהדר במשחקים האחרונים והוא הגורם המרכזי ביותר לשיפור שחל בווסטהאם, אני זוכר שכולם כבר הספידו אותם, גם האוהד שלהם פה, דניאל, אמר אחרי אחד המשחקים "זהו, ירדנו". מקווה שכל המומנטום החיובי והמסע יימשך. מצד אחד, לשחקני מנצ'סטר לא תיהיה אותה מוטיבציה ואת אותה אמביציה לנצח כמו במחזורים המכריעים על האליפות. מצד שני, זה משחק ההכתרה באולד טראפורד, ואולי פרגוסון יירצה לנצח אותו ולתת לאוהדים הנאה. למנצ'סטר יש עוד גמר גביע שכן כל החלטה תתקבל, מסכים איתך מאור. פרגוסון הצהיר שהוא יעלה עם ההרכב החזק שלו ושהוא דוגל בספורטיביות, אבל נבין אם הוא יישמור את השחקנים לקראת המשחק שיכול לספק להם דאבל, ועוד פעם לנצח את צ'לסי ומוריניו בעוד מאבק.

מבחינת שאר המשחקים, לצ'רלטון אין סיכוי גם ככה להישאר וחבל, כי אני בטוח שבניטס ייתן לשחקנים שלו מנוחה לקראת גמר ליגת האלופות, בניטס ממש לא ספורטיבי. בכל מקרה, אם מסתכלים על הליגה, עוד עונה בינונית מאוד של ליברפול, למרות ניצחונות על צ'לסי וארסנל היא שוב לא מצליחה לגמור אפילו לא במקום השני ותחכה עוד עונה עם הזכייה באליפות הראשונה מזה הרבה מאוד שנים, נדמה לי מאז שנת 1990. ארסנל תתארח בפורטסמות במשחק ממש לא חשוב מבחינתה, אבל אולי היא תגמור את העונה הבינונית הזו בטעם טוב.

למה אברטון הבטיחה את מקומה בגביע אופ"א? בכל אופן, אם זה נכון, אז ממש לא חשוב לה להפסיד לצ'לסי היום. אני לא מאמין שזה יהיה המשחק האחרון של מוריניו על הקווים בצ'לסי.

10. spurs Member

יש לי מאבק פנימי חזק פה בין הרצון לראות את ווסטהאם יורדים לבין להבטיח מקום באופא(אני לא בטוח עד כמה בולטון מהווים איום)

11. spurs229 Member

הבטיחה מעשית.
    יש לה 57 נקודות, כמו לטוטנהאם, 3 יותר מלרדינג.
    לרדינג יש הפרש שערים של 5+, לספרס 2+, ולאברטון 16+ כך שאין סיכוי מעשי שהיא לא תסיים במקומות 5-7.

12. Raulito Madridista

מקום שביעי מוליך לגביע אופ"א כיוון שמחזיקת הגביע תיהיה קבוצה שהבטיחה את מקומה בליגת האלופות?

13. eastlands Member

מאור-"כמה שפרגי מנסה לשדר עסקים כרגיל, הוא לא חייב לאף אחד שום דבר. יש לו עוד גמר גביע לשחק העונה, ומותר לו לעלות איך שבא."

בדיוק-הוא לא חייב לאף אחד,ולכן ראיון שבו הוא לפתע ,מאדיר את עצמו ,ובמיוחד מזכיר לכולם איך ליברפול ובניטז חארות לידו -"

fielding his strongest team against west ham, so they would be fair to the other teams involved in relegation, hence taking a swipe at the scousers for playing there reserves in an important game against Fulham.

פתאום הוא הפך לצדיק ,בכלל הוא תמיד באיזור כשאפשר להרעיל את האוירה ( מקרה בורו ,כשהתכוננה לרבע גמר הגביע )

14. spurs229 Member

בגלל שמחזיקת גביע הליגה הבטיחה את מקומה באירופה, וגם שתי הפיינליסטיות בגביע.

15. raanana4ever Member

מה הקשר שלנו לבולטון?
    השנאה שלך ברורה וממלאת אותי בגאווה, אולי עוד כמה שנים תגיעו לצ'מפיונס מי יודע...