חחחחחחחח נצחון של מאמן. זה ענק, צריך לעשות קולאז׳ מההודעות שלך לקראת מה שיתפוצץ בעונה הבאה. שתי קבוצות גרועות, שלא מאומנות עם מאקליסטר מצד אחד והשחקן הכי טוב בליגה מצד שני. כרגיל, גונב נק׳. בשנה הבאה זה יתפוצץ למי שדואג.
כן, ניצחון של מאמן. לא קשור לקיץ, לכאן ועכשיו הוא עושה את העבודה בניגוד לאמורים שהגנת עליו בחירוף נפש עד היום האחרון.
אמורים פוטר במרחק 3 נק׳ מהיעד שהציבו לו. קאריק נהנה מתחת שלא ראיתי מאז אברם גרנט. כאמור, אני יודע מה העיניים שלי רואות. זה מזכיר לי את הימים בעונה הראשונה שהתלהבת ממוריניו(שהביא נק׳ ועשה את מה שהמאמן לפניו לא עשה או וואטבר). גם אז אחרי משחק נגד ליברפול סיפרת לנו על זה שסוף סוף יש לנו מאמן. כולנו זוכרים איך זה נגמר. שתי קבוצות חלשות שהן תעודת עניות לליגה אם שתיהן ביכולת כזאת מגיעות לצ׳מפיונס. גנבנו פה שער נצחון, כרגיל. שנה הבאה כשקבוצות ילמדו אותך יותר טוב אתה תשאר עם מאמן ספורט שאין לו תשובות לבלוק נמוך וככה תדשדש עד לפיטורים. העיקר מספרים לעצמינו סיפורים שאייראולה ״מועמד״. כן ברור. החזיר את מאיינו לחיים. כל כך החזיר אותו לחיים שדואגים להזכיר לנו 3 פעמים בשבוע שהקבוצה חייבת שני קשרים איכותיים להרכב. מעניין למה.
אפשר הסבר למה להוציא קונאטה בשביל לקחת את גראבנבראח לשחק בלם כשאפשר פשוט להחליף את מקאליסטר? האפס הזה הצליח להפסיד שוב ליוניייטד שבאמת אין לה שום כדורגל, פשוט כלום. שחקנים מתמזמזים עם הכדור 90% מהזמן באמצע המגרש בלי שום מושג איך לייצר מצב הבקעה ומהצד השני חס וחלילה לנסות לעשות לחץ או להיות פיזיים מול היריבה. כל פעם שהיריבה מנסה לצאת קדימה, אפילו לא מתפרצת, היא פשוט יכולה להתנהל בקלות עד לרחבה שלנו. משחק אחרי משחק. ונכון שיש בעיות בסגל, ובאמת מכת פציעות רצינית, אבל איך מישהו יכול להסביר למה השחקן הכי מסוכן שיש לנו מקבל כאלה פירורי דקות? גם היום, בלי לעשות המון, הם צריכים עליו שמירה כפולה רק בשביל לנסות למנוע ממנו להיכנס לרחבה בדריבל. אבל חשוב איכשהו לדחוף את לוקאס לייבה AKA מקאליסטר להרכב אז לילד אין מקום.
להערכתי גם בלי ברך הוא עדיין יהיה הרבה יותר טוב ממאק אליסטר. אפשר לדלג על החגיגות ולתת לארגנטינאי את mom היום. התעלה אפילו על ההופעה של ברונו שנגמרה ביצירת 3 מצבים לשער.
יונייטד קבוצה טפשה מדי בשביל לנצל את המצב של ליברפול לתבוסה. היא מסתבכת שלא לצורך גם מול יריבות יותר צנועות. אחלה מיינו וניצחון על ליברפול הוא עדיין ניצחון.
ברונו היה צריך לקבל אדום שם בעיניי. מחצית שנייה עם קאמבק למראית העין בלבד, עם עוד בגול הראשון לסובו עוד הייתה עבודה אחרי הטעות שלהם, הגול השני שסידר את ״הקאמבק״ זה נטו מזל. היה קצת יותר לחץ ואינטנסיביות במחצית השנייה ושוק של יונייטד. אבל לא באמת יצרנו כלום. לצערנו גנבי הדעת שמגבים אותו ידעו להמשיך ולגנוב דעת. הגיע להם לנצח על המחצית הראשונה, ציפיתי לתוצאה גרועה יותר בתחילת המשחק. גם ב2-2 עלו לי פלאשבקים לניצחון של יונייטד עלינו בעונה של הודגסון, עם החופשית של ג׳רארד והחצי מספרת של ברבאטוב. הוא חייב ללכת. חייב חייב חייב
אל תחפש בכוח. גם אם מיינו היה פריים פירלו היינו צריכים להביא שני קשרים ברמה של הרכב כי חוץ ממיינו אין לנו שום דבר במרכז השדה.
אהה מקבלים על נצחון על ליברפול 3 נקודות? תודה שעדכנת אותנו. יאללה לתעל את האנרגיות עכשיו להפסד של טוטנהאם. זה מעל לכל.
ברור, הבקענו פה פעמיים רק מטעויות גדולות שלהם. סובוסלאי עשה גול מצוין אבל בלי זה אנחנו פשוט לא יודעים לייצר כלום. ומה שהכי מצחיק זה שהוא כזה טיפש ולא מבין שהקבוצה הזאת יכולה לייצר מצבים רק מפעולות אישיות ועדיין מתעלם משחקן ההתקפה שיש הכי הרבה סיכויים שאשכרה ייצר משהו בפעולה אישית.
אם מאיינו היה פריים פירלו לא היינו מחפשים להביא שני קשרים שהם באנקר להרכב כשכל אחד מהם גם: 1. בקושי נפצע בקרירה. 2. מיועד לעלות לפחות 70 מליון פאונד. דחוף להביא שני קשרים כאלה כי ברור לגמרי שמאיינו הוא נדנדה, שהשתפר מעט מאוד במשחק מאז שעלה לבוגרים ושיש לו בעיה קשה מאוד בהגנה על שטח ואני מאמין שבשביל לקחת אליפות מישהו במערכת מבין שבאיזשהו שלב תצטרך להחזיק הרבה בכדור, בחצי של היריבה. הוא שחקן סגל טוב וטוב שגם סגרו איתו על חוזה הגיוני ולא הדמיונות שהיו לו עד לפני חצי שנה שהוא יקבל. אף אחד לא החייה כלום. עדיין שחקן בינוני באובראול שלא מתאים להרכב.