אליפות אתה כנראה תקח. מרחק 3 משחקים, הפרש שערים של פלוס 6, סיטי שבעצמה לא מסוגלת לחבר ריצה של 3-4 משחקים בלי הפסד. אתה תקח את זה. נו ו? זה יהפוך את זה לפסטיבל? את העונה של ארטטה להצלחה? הוא מפיק בערך 20-25 אחוז מסך הכשרון בסגל שלו בימים טובים. אליפות של 78-76 נק׳. מבין לגמרי אוהדים שלכם שרוצים לחפף אותו גם אם יביא את האליפות הזאת. אליפויות גם ראניירי ופלגריני לקחו פה. משער שגם אם באורך פלא תפספסו את האליפות הזאת הוא ישאר. ההארדקור של הקהל שלכם לגמרי איתו ועם ההנהלה וההנהלה מתה עליו.
אי אפשר לאהוב כדורגל כזה אלא אם הוא מביא תוצאות. ברגע שאין תוצאות- אפס קרדיט. כפי שאמרתי- בינארי. להיפרד גם אם יקח? הלואי ותהיה לנו אפשרות לדון בזה בעוד חודש.
אם סיטי מנצחים את צ'לסי הם יהיו במקום הראשון. ארסנל הנוכחית לא מסוגלת להחזיק מעמד באיתיחאד, כולנו יודעים שארטטה יגיע לגרד תיקו ויקבל את כל הצינור - ראינו פרומו בגמר גביע הליגה, ברנלי לא יעצרו את המומנטום. משם אפשר להתחיל לדבר. ארטטה לא צריך להישאר בשום מצב, שלושת החודשים האחרונים לא מתקבלים הדעת, הוא לא מוציא כלום מהסגל שקיבל. השיטה כבר מזמן חרגה מהמטרה. מאמן שבלוני שמגיע למשחקים בגישה של לא להפסיד וזה מתהפך עלינו בכל משחק ומנהל אותו. זכורים לי במיוחד צמד המשחקים המביכים מול ליברפול, לא להאמין שכל קבוצה מצליחה לכבוש מולם ואנחנו ב-180 דקות מביכות לא מצליחים לייצר כלום. לשם שינוי היום ביצע את החילופים מוקדם ואף חילופים טובים לפחות כך חשבתי אבל הקבוצה פשוט לא מגיבה. בסוף זה כבר התאבדות שברור שהקבוצה והוא אובדי עצות ומתפללים לקרן. ההנהלה צריכה לבצע את המהלך הנדרש, למצוא את המאמן שייקח את הפרויקט לשלב הבא. ארטטה עשה את חלקו בשיקום. (בארץ אוהבים להשוות את זאת לתהליך של בלבול\אלישע וקטיפת הפירות של של בכר)
כל העונה אני שומע את ה״אם״ הזה עם סיטי. די תתקדם. סיטי לא יכולה לזרוק יותר נקודה אחת עד לסוף העונה. היא יכולה לנצח את צ׳לסי ואתכם ולהפסיד נק׳ לברנלי בחוץ. אנחנו בסרט הזה כל העונה איתם. קבוצה שמנוהלת ומאומנת רע. סיימתם את הסיפור, אתם לוקחים את זה עם הלשון בחוץ כי בליגה אין באמת מקום 2. 2-8 אותה רמה.
הרבה פעמים יש Bounce back בכדורגל, לפעמים קבוצות מפיקות לקח או סתם מוטיבציה, חטפת מהם בגביע אז אתה בא בליגה ומחזיר להם על זה ולא מפסיד להם
ארטטה יישאר בארסנל בדיוק כמו שארסן ונגר נשאר בה לפחות 8 עונות יותר ממה שהיה צריך להישאר. תתפללו שאולי אולי אחרי כישלון ספרדי במונדיאל מישהו שם בהתאחדות יציע לו הצעה מפתה ובכך יגאל אתכם ממנו.
צריך לברך הגומל שניצלנו מדה זרבי. אם הוא היה זמין בקיץ המטומטמים באדם, אוהדינו, היו פותחים בקמפיין והוא היה נוחת. עוד קצת והם בצ׳מפיונשיפ
רודרי וסילבה זה מרכז קישור של הוספיס. מטורפים האנשים האלה שיצאו בקמפיין שהינה סיטי סוגרת את הפער 9 הזה עם מינוס 6 בהפרש שערים. מתי הם ניצחו 8 משחקים רצופים העונה?
הם לא. לפני איזה שבועיים בדקתי והשיא שלהם העונה היה 6 נצחונות רצופים. סילבה ורודרי מועיפים כדורים סתם העיקר להיפטר מהכדור, תראו את שפת הגוף שלהם. הנעת כדור כל כך איטית יש להם, הם תלויים כמעט לחלוטין בדוקו שייצר קצת בלגן ועל ההגנה שלהם עדיף לא לדבר כשה"מצטיין" שם זה חוסאנוב. ואולי הכי מצחיק זה שבשער יש להם את קלמיטי דונארומה. אני כמעט משוכנע שפפ יעזוב בקיץ. כל הקבוצה הזאת כולה משדרת עייפות כבר שנתיים. פיזית ורעיונית.
דונארומה טופ ליצנים בליגה. אני דווקא חושב שהשחקן הגנה הכי טוב בסיטי העונה(אפילו בפער) זה אוריילי. אם אין להם אופציות טובות יותר בקישור ממאטיץ׳- מאטה גירסת 2026, הייתי משחק איתו שם. בלמים שמשחקים בשמאל גם ככה יש להם 98 בסגל ו96 מהם כשירים.
כאב לב להיות אוהד ארסנל שצריך לראות את צ׳רקי ברמה משלו עם ברונו בזמן שאתה תקוע עם אזה לעוד הרבה זמן, שעלה כפול. חיים אכזריים.